Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το αλλάζεις υπο προϋποθέσεις ομως.Naruto πλεον και το μαλλι μπορεις να το αλλαξεις. Εγω ειμαι αυτης της αποψης. Αν σε χαλαει διορθωσε το εχει προχωρησει η μμ μαλλιων και δινει λυσεις.
Δεν ειναι καλο να μας κραταει πισω αυτο το θεμα αν μπορουμε να το διορθωσουμε. Κοστιζει βεβαια αλλα για μενα αξιζει. Σκεψου ποσα χρηματα σε προιοντα πεταμε που ποτε δεν θα σου δωσουν δυνατες τριχες και καλη εικονα στο μαλλι
Το αλλάζεις υπο προϋποθέσεις ομως.
Θέμα οικονομικό δεν εχω όπως εχω ξαναπεί .Το πρόβλημα είναι πως έχω στους κροταφους αραίωση μονο,και αν τους γεμίσω κ μετα αραιωσει το τσουλουφι στη μέση τον ήπια πανηγυρικα.
Το ιδανικό θα ήταν να ήμουν σαν εσένα Μήτσο Norwod 3-4A,να πήγαινα να πετάξω 3500 grafts και να ξεχνιαζα με Α ζώνη .Αύριο κιόλας έκλεινα μεταμόσχευση έτσι ...
Τώρα όμως κολωνω...
Κοντεύω 28 κ σκοπεύω μέχρι τα 30-31 να εχω κάνει μεταμόσχευση όπως κ να χει .Συμφωνω φιλε. Δεν ξερω ποσο ετων εισαι ακομη και μονο για κροταφους αν ενοχλει καποιον και δεν ειναι κατω των 30 ετων θα του προτεινα να το κανει αν τον ενοχλει. Συνδυαστικα με μινοξιδιλη ωστε να κρατησει καποια χρονια και αν χρειαστει αλλη μια στο μελλον συμπληρωματικη. Γενικα θελει σκεψη και μελετη για το ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη για καποιον. Εγω εκανα στα 30 χωρις καμια προηγουμενη θεραπεια. Παρθενο κεφαλι. Πκεον συντηρηση με μινοξιδιλη 1 τη μερα και ειναι σε αριστη κατασταση συνολικα. Θα κανω και μια ανανεωση τωρα που υο σκεφτομαι. Εκλεισα 2 χρονια.
Φιλε σου εκατσε η θεραπεια;Κοντεύω 28 κ σκοπεύω μέχρι τα 30-31 να εχω κάνει μεταμόσχευση όπως κ να χει .
Περιμένω να κλείσω 18 μηνο φίνα - μινοξ μήπως φιλοτιμηθεί η θεραπεία και δώσει λίγη επανεκφυση,αλλά δεν το βλέπω γιατί είναι το πιο δύσκολο σημείο οι κροταφοι.Κ μετά παω μεταμόσχευση .
Εσύ είσαι τυχερός στην ατυχία γιατί είχες άδεια κ οριοθετημένη περιοχή ,το πιο ευκολο σενάριο δηλαδή .Κ εγώ αν ήμουν έτσι θα το είχα ήδη κάνει κ θα έπαιζα μετά θεραπείες για συντήρηση όσο πιο πολυ γινετε.
6 μήνες φίνα 0,5 mg και 9 μήνες μηνοξ στους κροταφους.Φιλε σου εκατσε η θεραπεια;