Μεταμόσχευση μαλλιών στον τζερμια

hair expert

New Member
επίσης.. είπα έχω χρονια που γραμμένος εδώ.. τα περί είμαι ο τζερμιας αλλά δεν είμαι ο τζερμιας τουλάχιστον τραγικα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
2000 graft σε hairline α και β ζώνη χωρίς μαμά μαλλί και να χει βγει σουπερ αποτέλεσμα δε παίζει φιλέ, δε βγαίνουν τα νουμερα, με τίποτα φιλέ.

Θα πρεπει να Χες λογο στο 4 και τρίχα 0.80 ,αν τα Χες το συζηταμε

tasos33

Well-Known Member
παρακατω το Link με τα αποτελεσματα του Τζερμια
-εξαιρετικά φτωχό φωτογραφικό υλικό
-σε πολλές περιπτώσεις θολές φωτογραφίες στο ''μετά''
- περιστατικά στα οποία παρα την μμ το αποτέλεσμα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο
- περιστατικά όπου το φανόμενο της ''κουκλας'' ειναι εμφανές

κατά τ αλλα να τον εμπιστευτουμε με τα μάτια κλειστά..

http://iqhair.com/φωτογραφιες-μεταμοσχευσης-μαλλιων/

firecaptain

Active Member

Τι ήθελες και το έβαλες.... 404 not found.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Ρατσιστή ψηλε danceworld...επειδή είσαι κοντά 2 μέτρα εσύ,εμείς δεν έχουμε ψυχή δηλαδή με το 1.79??? Χαχαχαχα...! Σου φαίνονται όλοι 1,50 ε??χαχα χιούμορ κάνω ρε.!:D
για δερματολόγος καλός, για μαλλιά κλασσικός ελληναράς. Σαν τον anast... ένα πράμα που συχνάζει πλάνετ ερυθραία και ειναι 1.50 και το παίζει και γόης.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

Μερικα δεν τα λες και ασχημα για το grafts που μπηκαν με βαση αυτες τις φωτο που βλεπουμε.

danceworld_2001

Well-Known Member
χαχαχαχα είσαι τρελός!! πάντως ειναι όντως 1.50 και το παίζει γόης σου λεω και ψωνισμένος. Δεν τον ήξερα μου το είπε φίλος πως αυτός ειναι.

Ρατσιστή ψηλε danceworld...επειδή είσαι κοντά 2 μέτρα εσύ,εμείς δεν έχουμε ψυχή δηλαδή με το 1.79??? Χαχαχαχα...! Σου φαίνονται όλοι 1,50 ε??χαχα χιούμορ κάνω ρε.!:D

aeratos28

Just aeratos
Εγώ έτσι οπως τον έβλεπα στα βιντεακια του τον εκανα για πάνω από 1.80 για πλάκα..δεν ξέρω τι να πω..είναι και λίγο τουμπανο και ίσως του δίνει μπόι ..ίσως είναι και πονηρά λίγο τα πλάνα ,πάντως για τάπα δεν τον εκανα..anyway.!

tasos33

Well-Known Member
Δεν είναι ενα κ πενήντα, τον είχα συναντήσει παλιότερα, εκτός αν κοντυνε η αν φορούσε τακούνι, οτι το παιζει λίγο γόης το παιζει, σαν το Ρίζο ενα πραμα

Tsek

Well-Known Member
Δεν μένουμε καλύτερα στα αποτελέσματα;; Δεν νομίζω πως ταιριάζει να κοροιδεύουμε την εμφάνιση του κάθε γιατρού.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kolias

Active Member
ρε παιδια εχω την εντυπωση οτι η στρατιγικη σε αυτην την κλινικη ειναι οτι πας καραφλας και φευγεις........ παλι καραφλας

hair expert

New Member

εγώ είμαι απλά ένα πολύ ευχαριστημένος πελάτης του Τζερμια, εσύ όμως φίλε μου αφού έχεις όρεξη να κάθεσαι να υπολογίζεις λόγους κλπ ανά μοσχευμα και να ανεβάζεις το λινκ με τα περιστατικά... πιο βαλτός πεθαίνεις χαχαχαχαχαχαχα

aeratos28

Just aeratos
Καλά και εσύ μην τα παίρνεις προσωπικά..χιούμορ πιστεύω ξέρεις τι είναι έτσι?? Και στο κάτω κάτω γκάζι στο τι θα πούμε μας βάζεις?για ευθυγραμμισου λίγο.!τι παραξενιές έχετε ορισμένοι εδώ μέσα..χαλάρωστε μαγκες
Δεν μένουμε καλύτερα στα αποτελέσματα;; Δεν νομίζω πως ταιριάζει να κοροιδεύουμε την εμφάνιση του κάθε γιατρού.

aeratos28

Just aeratos
Καλά εσύ hair expert να χαμε να λέγαμε είσαι..αν δεν το έχεις καταλάβει είσαι σε ένα φόρουμ με μελη που ασχολουνται με τη μεταμόσχευση αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια της..οπότε αυτά που λες για το αν έχει όρεξη να υπολογίζει λόγους κτλ είναι τουλάχιστον άτοπα..τα περισσότερα παιδιά εδώ μέσα έχουν σώσει πολλά κεφάλια παιδιών που ζητάνε συμβουλές στο τι να κάνουν και να μην κλαινε τα λεφτά και το κεφάλι τους..αν είναι αυτός βαλτός που απλά δείχνει τα μηδενικά αποτελέσματα του γιατρού αυτου που εσύ μας τον έκανες γιατρό της 10ετιας ,τότε εσύ τι είσαι??γελάς κιόλας...!χαχαχα.!άντε γιατί με έπιασαν οι ζεστές και θα αρχίσω να κραζω πάλι,καλά είχα ηρεμήσει πόσο καιρο
εγώ είμαι απλά ένα πολύ ευχαριστημένος πελάτης του Τζερμια, εσύ όμως φίλε μου αφού έχεις όρεξη να κάθεσαι να υπολογίζεις λόγους κλπ ανά μοσχευμα και να ανεβάζεις το λινκ με τα περιστατικά... πιο βαλτός πεθαίνεις χαχαχαχαχαχαχα

tasos33

Well-Known Member
Είμαι βάλτος hairexpert ,με έχουν βάλει όλες οι αλλες κλινικές να χτυπησω την iq ραδικιού κλινική με τα ανύπαρκτα αποτελεσματα.

Τώρα αν εσύ είσαι ευχαριστημένος πελάτης με το αποτέλεσμα που ξέρεις και βλέπεις μονο εσύ, αφού κανεις άλλος δε το ξέρει, με γεια σου και χαρά σου, απλα ανεφερα οτι με τα νούμερα που μας έδωσες δε βγαίνει αποτέλεσμα με στοιχειώδη πυκνοτητα.

Από κει και πέρα δε μπορω να αποκλεισω οτι όντως εχεις παρει ενα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον απλό λογο οτι δεν το βλέπω αλλά ούτε και εσύ μπορείς να υποστηρίζεις οτι πήρες καλό αποτέλεσμα με τα νούμερα που εσύ εχεις δώσει, πιο πολύ εκθετεις τον γιατρό παρα τον υποστηρίζει ς.

Βάλε φωτογραφιες λοιπον και εδώ είμαστε να επικροτησουμε και να βάλουμε τον τζερμια στην λιστα να κάνουμε και οικονομικές μμ.

Tsek

Well-Known Member
Καλά και εσύ μην τα παίρνεις προσωπικά..χιούμορ πιστεύω ξέρεις τι είναι έτσι?? Και στο κάτω κάτω γκάζι στο τι θα πούμε μας βάζεις?για ευθυγραμμισου λίγο.!τι παραξενιές έχετε ορισμένοι εδώ μέσα..χαλάρωστε μαγκες
Όπως γράφεις και παρακάτω εδώ είναι φόρουμ που αφορά την μεταμόσχευση μαλλιών. Δεν μας αφορά που βγαίνει και συχνάζει ο κάθε γιατρός ή αν είναι κοντός οπότε εσύ ευθυγραμμίσου με το κύριο ζητούμενο του φόρουμ.

aeratos28

Just aeratos
είδες να άρχισα εγώ αυτή την κουβέντα?? Ο danceworld την ξεκίνησε και απλά κάναμε χαβαλε μετά γενικά για το υψος σε 2-3 μηνύματα.! ((Ωπ,τι κάνω?? Δίνω εξηγήσεις σε ποιον και γιατί????))) μεγάλε αν δεν σου αρέσει βάλε ρουλεμάν στα παπούτσια και τσουλα στο δρόμο ανελέητα..κάνε μας τη χάρη που θα μας εξηγήσεις και το ζητούμενο του φόρουμ..άνοιξε νήμα δικό σου και μην μας επιτρέψεις σε εμάς που σχολιασαμε για το ύψος του doc ,να γράψουμε λέξη εκεί..λογοκρισία και υποδειξη του τι θα πουμε και πως σε άλλα νήματα δεν δέχομαι από σένα..νομίζω κιόλας πως ξερω αρκετα καλυτερα απο εσενα τι ειναι το ζητουμενο του φορουμ ..
Όπως γράφεις και παρακάτω εδώ είναι φόρουμ που αφορά την μεταμόσχευση μαλλιών. Δεν μας αφορά που βγαίνει και συχνάζει ο κάθε γιατρός ή αν είναι κοντός οπότε εσύ ευθυγραμμίσου με το κύριο ζητούμενο του φόρουμ.

Μπλουζα