Ρινοπλαστική ξανά (tropheus)

Lisa_Marie

New Member
Δεν ξερω να προτείνω κάποιον γιατρό για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω την επέμβαση την έκανες αφού είχες κλείσει τα 17 ή γίνεται και πιο πριν πχ. 16.5;
ναι για να είμαι ακριβής ήμουν 16,5 όταν έγινε η πλαστική και θυμάμαι και μέχρι σήμερα πως ο γιατρός μου είχε πει πως έιμαι οριακα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NellyK

New Member
ναι για να είμαι ακριβής ήμουν 16,5 όταν έγινε η πλαστική και θυμάμαι και μέχρι σήμερα πως ο γιατρός μου είχε πει πως έιμαι οριακα.
Εγώ πήγα πρόσφατα και μου λέει ότι θέλει να είναι πατημένα τα 17, αλλά δεν μπορώ τόση αναμονή:p Λες αν ξαναπάω σε λίγους μήνες να δεχτεί και πριν κλεισω τα 17;
 

Lisa_Marie

New Member
Εγώ πήγα πρόσφατα και μου λέει ότι θέλει να είναι πατημένα τα 17, αλλά δεν μπορώ τόση αναμονή:p Λες αν ξαναπάω σε λίγους μήνες να δεχτεί και πριν κλεισω τα 17;
Προφανώς το ζητάει για να νιώθει καλυμμενος. Κοίτα τόσα χρόνια περίμενες λίγοι μήνες δεν είναι κάτι ;) Καλύτερα κιόλας πιο μεγάλη έτσι ώστε η μυτη να έχει αναπτυχθεί πλήρως.
 

AnnM

New Member
Εκανα την ρινοπλαστικη στις 22 Φλεβάρη κ χθες έβγαλα τον νάρθηκα.το αποτέλεσμα ειναι ήδη σούπερ!!!ειμαι βέβαια πολυ πρισμενη ακομα αλλα ήδη εχω πάρει μια γεύση απτο τελικό αποτέλεσμα!ο,τι μυτη μου αποφασίσαμε στο ιατρείο αυτη θα ειναι!ημουν απίστευτα αγχωμένη αλλα ολα πήγαν τελειααα!!!
καλησπέρα σας...ενδιαφέρομαι και εγω για ρινοπλαστική δεν εχω ξανακάνει...Και εγω στον Κύριο Λύρα σκέφτομαι να παω..η ερωτηση μου είναι η εξης την μύτη που σου εφτιαξε την αποφασίσατε μαζί;είναι όντως το αποτέλεσμα που ειδες στον Η/Υ;Αναρωτιόμουνα είναι μήπως ευκολο να στειλεις και σε εμενα σε πμ μια φωτο προφιλ (μονο την μυτη αν δεν θες το ολοκληρο το προσωπο)?εμενα η μυτη μου είναι αρκετα μεγαλη για το προσωπο μου στο προφιλ ειδικα δινει ρεστα ενώ στο ανφας είναι καπως παχουλη ενώ τα ρουθούνια είναι και αυτά καπως μεγαλα..
 

peggy123

New Member
Ο γιατρός μου είναι ο Δ. Λουλούδης... Ψάχνοντας γιατρό για ρινοπλαστική είχα γυρίσει όλους τους πλαστικούς-ωρλ και μη... Δινοντας μεγαλη βαρύτητα στην αντιμετωπιση του γιατρου προς τον ασθενη, ήταν ο μοναδικός που με αντιμετώπισε ως άνθρωπο. Μου έλυσε όλες μου τις απορίες και μου αφιέρωσε χρόνο χωρίς να κοιταζει το ρολόι για να παρει το επομενο ραντεβου. Δεν με ξεπέταξε όπως όλοι οι προηγούμενοι. Η επέμβαση διήρκεσε 3 ώρες και όλα πήγαν όπως μου τα είχε περιγράψει.Σε αυτόν οφείλω μια υπέροχη μύτη που ταιριάζει αρμονικά με το προσωπό μου. δεν μπορούμε να έχουμε όλοι γαλλικες μύτες αφού το κάθε πρόσωπο ειναι μοναδικό. όσον αφορα τα σχόλια της katebto θα ήθελα να διευκρινίσω οτι κανενός το πρόσωπο δεν ειναι συμμετρικό, οπότε ειναι απολυτως φυσιολογικο το ενα προφιλ να ειναι διαφορετικο από το άλλο. Γι'αυτό άλλωστε και οι φωτογραφοι τονιζουν οτι πρεπει να μας φωτογραφίζουν απο το "καλό μας προφιλ".το προσωπο μας παρουσιαζει καποιες μικρες δυσμορφιες που το εμποδίζει απο το να ειναι απολυτα συμμετρικό. Σ αυτο σιγουρα δεν ευθυνεται ο γιατρος...Εξαλλου και εμενα απο τη μία πλευρα η μυτη φαινεται ελάχιστα μεγαλυτερη αλλα μπορω να καταλαβω απόλυτα οτι ειναι θέμα του δικου μου προσώπου και όχι του γιατρού.Και ούτως ή αλλως μου ομορφυνε τοσο πολυ το πρόσωπο που δεν θα κάτσω να ασχοληθώ αν η μυτη μου ειναι 1 χιλιοστο μεγαλύτερη απο τη μια πλευρα ή οχι.Και σίγουρα ο συγκεκριμένος γιατρός έκανε οτι καλύτερο μπορούσε για να μου χαρίσει μια πολύ όμορφη μύτη που μου άλλαξε την ψυχολογία και μου ανέβασε την αυτοπεποίθηση μου. Τώρα οσον αφορα το γεγονος οτι αναφερεις οτι η μύτη σου μεγάλωσε αντί να μικρύνει, θα έπρεπε να ξέρεις οτι η "αυξητική μύτης" ειναι πολύ πιο δύσκολο για έναν πλαστικό γιατι οφείλει να πάρει μοσχευμα(χόνδρο) απο άλλο μερος του σωματος. Εσυ δεν αναφερεις κατι τετοιο οποτε μάλλον η μύτη σου φαινεται μεγαλύτερη λόγω της αφαιρεσης του ύβου. χρειαζεται και καποιο χρονικο διαστημα να συνηθίσουμε τη νεα μας εικονα οταν επι τοσα χρονια ειμασταν εξοικειωμενοι με την παλια μας.Οσον αφορά το διάφραγμα, ειναι γνωστο τοι το 90% των ανθρώπων εχουν στραβο πόσο μάλλον αυτοί που δεν εχουν την τέλεια μύτη και παρουσιάζουν ύβους. Τελος, για να αναφερθώ και στην συμπεριφορα του οσον αφορα την μετεγχειρητικη φάση, είναι ο μόνος που σε εξετάζει σχεδόν κάθε μήνα για να ειναι σιγουρος οτι η αποκατασταση της μυτης ειναι ομαλή. Και ειναι πάντα πολυ ευγενικος. Εγώ πάντως αν δεν ειχα γνωρισει αυτον τον γιατρο δεν θα είχα προβει ποτε σε ρινοπλαστικη... σου εμπνέει εμπιστοσυνη. ειναι πάνω απο όλα ανθρωπος και αυτο μετραει περισσοτερο απο ολα. Οι ιατρικες του ικανοτητες φαινονται στα προσωπα οσων εχουμε χειρουργηθει απο αυτον.
 
Τελευταία επεξεργασία:

crossfire

Well-Known Member
Μαύρα έντονα γράμματα,κεφάλαια όνομα και επίθετο γιατρού .....
Πέγκυ κορίτσι μου, έχεις γράψει σε ένα φόρουμ που έχει υποφέρει από μηνύματα προώθησης γιατρών,από ψεύτικα προφίλ προώθησης κτλ.......Σε θέματα μεταμοσχευσης αναφέρομαι.
Στεναχωρηθηκες για κάποια σχόλια για εναν γιατρό και έγραψες στο φορουμ;......Εκτός κι αν είναι συγγενής σου.

Ειδικά εμείς οι πιο παλιοί έχουμε "ψηθεί" τόσο πολύ που δύσκολα πέφτουμε έξω.

Τελοσπαντων μακάρι να είναι ο καλύτερος γιατρος και δεν το λέω ειρωνικά.
 

peggy123

New Member
λογικο ειστε καχύποπτοι κ να μην μπορειτε ευκολα να εμπιστευτειτε τα θετικα σχολια αλλα δεν εγραψα σκοπιμως καμια ανάρτηση. πιστευω οτι το καλο πρεπει να ανταμειβεται γιατι θελει κοπο κ γνώσεις...κ αυτος ο γιατρος κατα την γνωμη μου τα κατεχει.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Miranda

New Member
λογικο ειστε καχύποπτοι κ να μην μπορειτε ευκολα να εμπιστευτειτε τα θετικα σχολια αλλα δεν εγραψα σκοπιμως καμια ανάρτηση. απλα δεν συμφωνω με μερικα σχολια γιατι ειναι αδικο να γραφονται ενω ειναι αναληθη... μπορω να σας στειλω φωτο πριν κ μετα για να δειτε τη διαφορά.κ πιστευω οτι το καλο πρεπει να ανταμειβεται γιατι θελει κοπο κ γνώσεις...κ αυτος ο γιατρος κατα την γνωμη μου τα κατεχει.
Καλημέρα Peggy,
Αν μπορείς στείλε μου πριν και μετά φώτο στο mail.
Θέλω να κάνω διάφραγμα και αισθητικό κομμάτι κ σκέφτομαι για Λ. κ τον δικό σου. Τον πρώτο τον έχω επισκεφτεί παλιότερα κ μου άφησε καλές εντυπώσεις, αλλά δεν το αποφάσισα γιατί φοβάμαι για το αποτέλεσμα....γενικά, όχι για τον συγκεκριμένο. Τον δικό σου δεν τον ήξερα, μέσω του φόρουμ τον εμαθα, αλλά γράφονται καλά για αυτόν κ είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δυο.
Ευχαριστώ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα