Aπό προσωπική μου εμπειρία , θα ήθελα να σου πω τα εξής:
Α.Ψάξε από τις εταιρείες να δεις από κοντά αποτελέσματα , η όλη φάση με τις φωτογραφίες είναι μια καλά στημένη 'παραίσθηση'.
Β. Έχει τεράστια σημασία η λήψη φαρμάκων μετα την μ/μ. Εννοώ ότι παρόλο που πχ ο Α Γιατρός είναι καλύτερος από τον Β Γιατρό , για την ίδια περίπτωση τριχόπτωσης , ο Β Γιατρός μπορεί να βγάλει πολύ πολύ καλύτερες φωτογραφίες μετά από 1-1.5 χρόνο. Σε ενημερώνω ότι μετά από 1 χρονο φινα , κ μετά από παρενέργειες (χάσιμο πρωινών στυσεων κτλ) την διέκοψα και δεν πρόκειται να την ξαναπάρω ποτέ!!
Γ. Έχω κάνει 2 μ/μ σε αρκετά γνωστη κλινική , με πολύ καλά αποτελέσματα από φωτογραφίες. Η πρωτη STRIP (μεγάλο λάθος) και η 2η fue . Είχα αρκετά μεγάλο shock loss από την πρώτη συνεδρία(ήμουν σε καλύτερη φάση από σενα) κ αν γυριζα το χρονο πίσω δεν θα την έκανα!! Η 2η με FUE εφτιαξε καλύτερο αισθητικο αποτέλεσμα στην 'μοστρα' μπροστά.
Συμπερασματικά λοιπόν θα σου πρότεινα , αν κάνεις κάτι,να κοιτάξεις μια μικρή συνεδρία σε εξειδικευμένο γιατρό στα κενά σημεία με ασφάλεια, μέσω fue , έτσι όταν κόψεις το μαλλακι σου κοντο να φαίνεται μια πιο πλούσια εικόνα . Επιπλέον σε κάποια χρόνια , αν συνεχιστεί η τριχόπτωση θα μπορέσεις να ξυρίσεις το κεφάλι σου & θα βρεις την υγειά σου. Ιδιαίτερη προσοχή στην δότρια σου !! Ψάξε λίγο και το θέμα των white dots , των σημαδιών δλδ που φαίνονται μετα την εξαγωγή τριχοθυλακίων γτ είναι πολύ πολύ κρίσιμο.
Καλη επιτυχία σε ότι κ αν αποφασίσεις , εύχομαι πάνω από όλα να λύσεις το θέμα μέσα σου , όπως κ όλοι μας