abc

lefis5

RAFAL
δεν ρωτησα εσενα προσωπικα για να μπουρλενεσαι όπως λες....εγω ρωταω οποιος θελει απανταει...εάν εσενα σε ενοχλεί η οποια ερωτηση απλα προσπερασε τη...δεν καθοριζεις εσυ τις ερωτήσεις στο φορουμ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Μάθε να ασχολείσαι λίγο και μην τα θες όλα στο πιάτο..είναι πράγματα υπομενα χίλιες φορές..ασχολησου λίγο με το φόρουμ,για καθαρά δική σου υπόθεση είναι..εσύ θες βοήθεια όχι εμείς..1000 νήματα υπάρχουν.αν ξεκινήσεις ΕΝΑ νήμα από την αρχή,στις πρώτες 2 σελίδες υπάρχουν όλες οι απαντήσεις που θες..μην γινεσαι πρηχτης και μας βάζεις και ανακυκλωνουμε συνέχεια το κάθε τι..ούτε εσύ μπορείς να ορισεις τις ερωτήσεις στο φόρουμ,αλλά το κανεις όμως..με τις ερωτήσεις που σου είπα πιο πάνω,επανάληψη κτλ κτλ..άρα μην οριζεις εσύ για να μην σου απανταω..και δεν μπουρλενομαι..μας έχεις μουρλανει είπα..anyway αδιάφορο μου είναι και για να μην έχουμε παρεξηγησεις δεν συνεχίσω καν την κουβέντα.παρτακιας είσαι, οποτε και ότι σου έρθει μπαίνει να το ρωτήσεις και ένα ευχαριστώ δεν έχεις πει σε κανεναν.κάνε ότι γουσταρεις..
 

Flosk

Well-Known Member
Aeratos εγω δεν θεωρω οτι οποιος μπαινει εδω μεσα πρεπει να διαβαζει ολο το φορουμ για να παρει απαντησεις. Οποιος θελει απανταει. Εγω παλια απαντουσα κ´ βαρεθηκα. Παντα θα υπαρχουν προθυμοι να το κανουν. Οι ανθρωποι μπαινουν εδω μεσα για να βοηθηθουν και να βοηθησουν. Δεν χρειαζεται να τον αποπαιρνουμε το φιλο νομιζω. Φιλικα παντα
 

Tsek

Well-Known Member
2 μήνες από την επέμβαση. Μια φορά την ημέρα χρήση μινοξιδίλης. έχει ξεκινήσει μια σχετική κινητικότητα και όλα κυλούν φυσιολογικά.
Βοηθά πολύ το μαλλί σου φίλε. Ακόμα και να μην βγεί πυκνό, θα δένει γλυκά πάνω σου. Ωραίος
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
Συμφωνω. Εχεις πολυ καλη ποιοτητα μαλλιου και το χρωμα θα σε βοηθησει να παρεις ενα καλο αποτελεσμα. Αν ηταν και παραπανω τα μοσχευματα θα ηταν εντυπωσιακη η αλλαγη.
Καλη συνεχεια.
 

lefis5

RAFAL
συμφωνω χρειαζομουν περισσοτερα μοσχεύματα αλλα η εξαγωγή ηταν πολύ δυσκολη. ο γιατρος ζοριστηκε πολύ κι εγω εφαγα μπολικη αναισθησια. Στους 4 με 8 μηνες θα μπορω να βγαλω ασφαλες συμπερασμα για το ποσοστο επιτυχιας.Παντως και στους 2 μηνες που είμαι τωρα εχει αλλαξει η εικονα μου αρκετα.
 

lefis5

RAFAL
Σήμερα κλείνω 2 1/2 μήνες.μινοξιδιλη λοσιόν μία φορά ημερησίως.παρενεργεια καμια. Επισυνάπτω μία φώτο μία μέρα πριν τη μμ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

piros75

Well-Known Member
Πετάγονται σιγά, σιγά. Το δαφνέλαιο σου το πρότειναν από εκεί, γιατί εμένα δεν μου είπε κανένας τίποτα γι' αυτό;
 

lefis5

RAFAL
Όχι δεν μου το πρότειναν από την κλινική .Το χρησιμοποιούσα και πριν την μμ...Ρώτησα το γιατρό εάν μπορώ να το βάζω και μου είπε κανένα πρόβλημα ίσα ίσα που βοηθά αρκετά.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lefis5

RAFAL
3 μήνες και 15 ημέρες από την μμ. Μινοξιδιλη λοσιόν κάθε βράδυ και 3 φορές την εβδομάδα μασάζ με βιολογικό δαφνελαιο.
 

nine

Active Member
αρχισε να εχει διαφορα ο μηνας αυτος με τους προηγουμενους. τουμπανο και το υπολοιπο μαλλι και χοντρη τριχα.
γενικα τα grafts που εβαλες θεωρουνται λιγα για το προβλημα σου; το λεω γιατι εχω δει αλλοι να χαλανε 2k σε τριγωνακια 1000+1000.
 

lefis5

RAFAL
4 μήνες από την μμ. Μία φορά την ημέρα μινοξιδιλη λοσιόν και 3 φορές την εβδομάδα βιολογικό δαφνελαιο.η εικόνα μου έχει αλλάξει αισθητά και περιμένω ακόμη 2 μήνες δηλαδή στο εξάμηνο να βγάλω ένα σαφές συμπέρασμα.τωρα μετά από 4 μήνες θα έλεγα σε κάποιον που το σκέφτεται ότι αξίζει το κόπο να το κάνει.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Lefis καλα παει για 4μηνο. Ωραιες οι πανοραμικες.
Τη δοτρια ομως ρε συ την ξυρισες μεχρι δερμα. Γιατι τοσο πολυ; αστα λιγο πιο μακρια. Καλη συνεχεια
 

lefis5

RAFAL
ευχαριστω dimitris50423..την δοτρια την ξυρισα για να δω εαν φαινονται σημαδια...ολα ειναι οκ ακομη και πολυ στενοι μου συγγενεις δεν εχουν καταλαβει τιποτα.
 

lefis5

RAFAL
5 Μήνες από την μμ. Μια φορά την ημέρα μινοξιδιλη λοσιόν και 3 φορές την εβδομάδα μασάζ με βιολογικο δαφνελαιο.λουσιμο με σαμπουάν hairforce frezyderm.η εικόνα μου έχει αλλάξει και μαζί και η ψυχολογία .Περιμένω στο εξάμηνο να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα.οι φωτογραφιες ειναι με λαδωμενα τα μαλλια απο δαφνελαιο.
 

aeratos28

Just aeratos
Στο 12μηνο ολοκληρώνεται το αποτέλεσμα και όχι στο 6μηνο..έχεις αρκετό χρόνο ακόμα.πάντως καλά δειχνει
 
Μπλουζα