Anar, fue, 2873 grafts, 11-12/11/2015

ANAR

Well-Known Member
Αυτο θα αποφασιστεί στην συνάντηση που θα εχω με τον Μαρα....για τον λογο αυτον κατεβαίνω στην κυπρο 3 μερες πριν την μεταμοσχευση.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Φιλε john, ειναι καλο να ειμαστε αντικειμενικοι και να μην κρινουμε με δυο μετρα και δυο σταθμα.
Δε γινεται, φιλε μου, να σχολιαζουμε με υποκειμενικα κριτηρια τις μμ και τις αντιστοιχες φωτογραφιες αναλογα με την κλινικη (κυπριακη ή ελληνικη), οπως θα ελεγε και μια ψυχη (δες..... αερατος).
Προσωπικα, εχοντας κανει δυομισι μμ στη dhi, εχω δηλωσει επανειλημμενα οτι το αποτελεσμα (περα απο την πολυ καλη φυσικοτητα) ειναι μαλλον μετριο (ποσοστο φυτρωσης περιπου 60%) και για αυτο κατεφυγα στη φινα με εμφανη βελτιωση της καταστασης.
Αναλογα θα ηθελα και οι υπολοιποι να ειναι αντικειμενικοι απεναντι στις κλινικες που οι ιδιοι εκαναν μμ.

Ρητορικη ερωτηση: αν τις φωτογραφιες του φιλου Anar τις ανεβαζε καποιος απο τη dhi ή το Βεκρη, θα τις σχολιαζες με αναλογο τροπο;
Το πιο πιθανο ειναι να μιλουσες για κακιστο φωτισμο, για μη ευδιακριτες φωτογραφιες, για....για....για.

Υ.Γ. Προσωπικα (που δηλωνω μαλλον δυσαρεστημενος απο dhi), αν εβγαζα φωτογραφιες σε τετοιες συνθηκες φωτισμου, στη χειροτερη περιπτωση θα εδειχνα.....Ρουβας ή Μπεζος!!!!
Ας ειμαστε λοιπον αμεροληπτοι και αντικειμενικοι (φιλικη προτροπη).
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ναι αντικειμενικος ειμαι ποσο καλυψη να δωσουν 3000 grafts στου αναρ το κεφαλι που δεν ειχε τριχα για πεσμου,Χωρις καν στηριξη μαμα μαλλιων των πισω ζωνων.
Εβαλε 400 πιο λιγα απο μενα οπου ειχα και περισσοτερα μαμα μαλλια,τι αλλο να γινοταν δηλαδη σαυτο το κεφαλι?
Το εαν δεν ειναι αισθητικα στο ματι ωραιο αποτελεσμα λογο ελλειψης μαλλιων των πισω ζωνων αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και κατι ακομη φιλε tol.Βγαλε εμενα σαυτο που θα πω.Τα μελη της hdc εδω μεσα ειναι μακραν τα πιο αξιοπιστα μελη και απο την dhi και απο τον Βεκρη και απο τις αλλες ελληνικες και το ξερουμε ολοι αυτο.
 

tol

Well-Known Member
Φιλε μου John, δεν ειπα οτι το αποτελεσμα του anar ειναι κακο, μετριο, καλο ή πολυ καλο.
Αναφερθηκα στην ποιοτητα των φωτογραφιων που ανεβηκαν.

Μπορει με καλο φωτισμο να αποδειχθει οτι ειναι μια εξαιρετικη μμ.

Ομως, φιλε, δεν ειναι αντικειμενικο να ισχυριζεσαι με τετοιες συνθηκες φωτισμου οτι προκειται για πολυ καλο αποτελεσμα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Απο τις 5 φωτο που εβαλε αξιζει μονο η πρωτη αν η πρωτη ηταν παρομοιες με τις αλλες εχεις δικιο.
Χρειαζεται να ανεβασει κιαλες.Αλλα εχουμε δει που κυμαινεται πανω κατω απο προηγουμενες,.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Anar οι φωτογραφιες ειναι πολυ σκοτεινες και δεν καταλαβαινεις τιποτα. Ο αερατος που χαθηκε να βαλει μια ταξη;
Δεν γινεται να ζηταμε σε ολους φωτεινες φωτο να βαζουμε με φλας και στον ηλιο και με αυτες τις φωτο john να λες οτι τελικα πηγε καλα. Δεν φαινεται η φυτρωση με αυτο το φωτισμο.
Επισης το συμπερασμα οτι τα μελη που εκαναν h*c μεταμοσχευση ειναι τα πιο αξιοπιστα στο φορουμ απο που το εβγαλες; οι υπολοιποι ειμαστε λιγοτερο αξιοπιστοι;
 
  • Like
Reactions: tol

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δεν εχουν δωσει δικαιωμα τα μελη της hdc και φενεται που δεν ειναι βαλτοι γιατι δεν ειναι 24ωρου βασης εδω μεσα να γραφουν αντιθετος με αλλες κλινικες κατα καιρους και βαζω ακομη και τον elmagiko απο γεωργιου που ειχε εμφανιστει με τοππικ στο κεφαλι και πηγε να τα μπαλωσει.Ασε που πολλοι γνωριζομαστε και απο κοντα ακομη και με διαχειριστες εκτος αν νομιζετε οτι και αυτοι ειναι βαλτοι.
Δεν μιλαω για σενα γιατι σε εχω δει απο κοντα πλεον αλλα εσυ υπερασπιζεις αυτην την στιγμη τα μελη του βεκρη για να μιλας πλυθηντικο.
Και κατι ακομη εμενα δεν με νοιαζει που θα παει ο καθενας ακομη και στην medijene ας παει ασχετα που θα προσπαθησω να σωσω κανα κεφαλι.Εσυ δειχνεις ομως να νοιαζεσαι περισσοτερο το που θα παει κανεις.Τουλαχιστον αυτο δειχνεις εδω μεσα.Φιλικα,και αν εισαι free σημερα μαλλον θα ειμαι βαλαωριτου..Ελα να μαλωσουμε χαχα..
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και μην ξεχναμε οι διαχειριστες ειναι πολυ επιεικης με μερικους,παρα πολυ θα λεγα...
 

aeratos28

Just aeratos
εδώ ειμαι..θα μπορούσα να ξεκιναγα να λέω,να λέω,να λέω...αλλά δώρον αδωρον θα είναι εντελώς..δεν θα πω περισσότερα,τα είπαν πιό πάνω τα παιδιά και συμφωνω μαζί τους απόλυτα.τα περί αξιοπιστίας μελών το αφήνω ασχολιαστο διότι είναι προσβλητικό για τα παιδιά που έχουν κάνει εδώ όπως δημητρης50423 κτλ..οπως λες john στον δημητρη ότι υπερασπίζεται γιατί μιλάει στον πληθυντικο,το ίδιο ακριβώς κανείς και εσυ.στον πληθυντικο μιλάς για όλους που πήγαν hdc οτι είναι οι πιο αξιοπιστοι..αυτο που λες είναι εντελώς ο ορισμός της υπεράσπισης και προάσπισης της εταιριας σου αν δεν το καταλαβες..ή αξιοπιστία λοιπον κερδίζετε κάθε φορα..τώρα για το αποτέλεσμα του φίλου εδώ,προσωπικη εκτιμηση μου,ειναι πως ή φυτρωση δεν έχει ξεπεράσει το 80% σε καμια των περιπτώσεων ,άντε να βάλω 85% χαριστικα ..αν μπουν φωτο σωστης ανάλυσης με καλό φωτισμό θα φανεί ευκολα..μην ακούω για το ότι δεν έχει στήριξη από τα πίσω μαλλιά..εγώ κοιτάζω μόνο εκεί που έχουν μπει μαλλιά
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: tol

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ναι κοιτας εκει που μπηκαν τα μαλλια.Φαντασου τωρα τον δημητρη50423 να ηταν εξαρις και να εβαζε 3000 grafts εκει που εβαλε ο αναρ χωρις και πισω γουλι,οφλαλμαπατησε λιγο αερατε γιατι οπως ειπα παραπανω ισως αισθητικα να μην δειχνει ωραιο και πετυχημενο αποτελεσμα αλλα φυτρωση ειχε.Το αν ειχε 80% ουτε εσυ μπορεις να το κρινεις.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Τι μηνυμα ειναι αυτο ρε john; εμπλεξες τα μελη της h*c, τον elmajico απο γεωργιου, τους διαχειρηστες και εμενα που υπερασπιζομαι οσους κανανε βεκρ* .Ασχετα αν εσυ λες οτι της hdc ειναι οι πιο αξιοπιστοι.
Εγω υπερασπιζομαι; μη μας τρελαινεις.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Το θεμα ειναι οτι δεν μας καλυπτουν οι φωτο ολα τα αλλα που εγραψες ειναι περιτα οπου και να ειχε κανει καποιος μμ θα του το εγραφα.
 

aeratos28

Just aeratos
γιατί δεν μπορώ να κρίνω?βλέπω και κρίνω.την προσωπική μου άποψη είπα ,δεν είπα πιστέψτε το όλοι.ο καθένας ας έχει ότι άποψη θέλει,δεν απαγορεύει κανείς σε κανέναν τίποτα..και ξαναλεω,δεν μιλάω για το συνολικό αποτέλεσμα και για υποστήριξη από πίσω μαλλιά κτλ.μιλαω καθαρά για την πύκνωση που έχει ή συγκεκριμένη περιοχή που έγινε ή επεμβαση..δεν με ενδιαφέρει να κοιτάξω με οφθαλμαπάτες γιατί δεν είναι συνολικό αποτελεσμα,η πίσω περιοχή θα χειρουργηθει τώρα και του χρόνου θα κρίνουμε για οφθαλμαπάτες κτλ..τώρα μιλάμε καθαρά για το συγκεκριμένο κομμάτι και μονο..κρι α που δεν είμαι θεσσ/κη ,θα ερχομουν εγώ βαλαωριτου για καφέ και (τσακωμό) χαχαχαχα..
 

tasos33

Well-Known Member
Καταρχάς και παλι μπαίνουμε στη λάθος διαδικασία να κρίνουμε ενα αποτέλεσμα το οποίο είναι σε εξέλιξη όσον αφορα τις μετέπειτα μμ που θα ακολουθήσουν,όσο τέλεια κ να ηταν η πρωτη μμ παλι θα χανόταν στο κενό που υπάρχει στο υπολοιπο κεφαλι..

Απο κει κ πέρα αν το δουμε μεμονωμένα μου δίνει την εντύπωση οτι η φυτρωση δεν ηταν και πολύ υψηλη
 

salonikios30

Active Member
Απορω με αυτον που ισχυριζεται οτι το αποτελεσμα του αναρ ειναι πολυ καλο,μαλλον δεν ειναι αντικειμενικος ,εγω απο πλευρας βλεπω ενα μετριο(οχι κακο)αποτελεσμα κ ευχομαι τα καλυτερα για αναρ,πανω απο ολα να ειναι ικανοποιημενος ο ιδιος.ευχομαι τα καλυτερα αναρ για τη 2 μ.μ σου
 

ANAR

Well-Known Member
Εβαλα 2873 τχθ σε μια περιοχη που δεν υπήρχαν καθολου μαμα μαλλιά ...δηλαδη πως επρεπε να ειναι το αποτελεσμα για να καταλαβω γιατι ειμαι ασχετος...να μην φαίνεται καθολου δερμα;
Η φυτρωση ειναι 90+ αρεσει δεν αρεσει σε κάποιους...γνωμη μου παντα.
Ειμαι nw6 εκανα μια μεταμοσχευση και υπολείπονται αλλες 2....για ελάτε στην θεση του γιατρου σε οτι εχει να κανει με την διαχείριση των τχθ.....ειναι πολυ δύσκολη περίπτωση αυτα τα nw που πολυ γιατροι τα αποφεύγουν οποτε ας ειμαστε λιγο προσγειωμένοι σε τοσο μεγαλο κενο χωρο.
Ας περιμενουμε να ολοκληρωθεί το σχεδιο που εχουμε κανει με το γιατρο και μετα βγαζουμε συμπερασματα.
Συμφωνω οτι η φωτο δεν ειναι τοσο καλες....θα προσπαθήσω να ανεβασω καλυτερες....υπομονη λιγο γιατι ο ελευθερος μου χρονος ειναι περιορισμενος λογο του οτι ανοίγω καινούργιο μαγαζι και ειμαι στο τρεξιμο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
ότι είχες βάλει 2873grafts προσωπικά εγώ τώρα το έμαθα..έβλεπα τον τίτλο που γράφει 3000grafts και είχα αυτό στο μυαλό μου,λογικο ειναι βέβαια..τώρα για το θέμα ποσοστού φυτρωσης αν είσαι στο 90 κατι% ,στα 2873 grafts ,χονδρικά είσαι περίπου σε φυτρωμενα grafts γύρω στα 2500..άρα καλά είπα 80% με ανώτερο το 85% φυτρωση με βάση τα 3000 grafts που γράφεις στον τίτλο σου..(το λέω ειδικά για τον john που μου είπε ότι δεν μπορώ να το κρίνω)..επίσης συμφωνω μαζί σου ότι έχεις και άλλες επεμβάσεις και γι αυτό δεν κοιτάζω αυτά τα περί οφθαλμαπατων που είπε πάλι ο john..τελειώνοντας τις επεμβάσεις σου όλες,τοτε θα κριθεί όλο το αποτέλεσμα..τώρα κοιτάμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ το σημείο επέμβασης ,τι φυτρωση εχεις σε αυτό το κομμάτι..καλά το αρέσει δεν αρέσει που ειπες για την φυτρωση,το θεωρώ εντελώς αστείο..αδιάφορο εντελώς το τι κάνει και πετυχαινει ο καθένας..πιστεύεις ότι παρακαλεί κανένας να μην είχες φυτρωση ή θα ήταν χαρούμενος αν δεν πήγαινε καλά??τι μικρότητες είναι αυτές?νιώθετε όλοι ότι σας κατατρεχουν κτλ??συντωνιστειτε λιγάκι..μην δημιουργείται δράκους συνεχώς.αλλαξε και τον τίτλο και γραψε τον ακριβή αριθμό μοσχευμάτων γιατί δημιουργήθηκε λάθος εντύπωση.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
AAA ναι αερατε θα εκαναν διαφορα τα 127 grafts παραπανω σε εναν εξαρι σαν τον anar.
Να μαθετε να μπορειτε να ξεχωριζετε ποσο καλυψη και πυκνοτητα μπορουν να δωσουν 2873 grafts σε ενα καθαρο εξαρι και μετα γραψτε εδω ασχετοι ολοι σας.
Στην περιοχη που ειναι φαλακρος ο anar του φυγαν40,000-50,000 grafts και ερχεστε να πειτε οτι το αποτελεσμα του ειναι κακο και μετριο.Δηλαδη τι θα εκανε με 2900graft? Κανα θαυμα?
Φυσικα και θα δειχνει αισθητικα καπως και ποτε κανεις δεν θα ειναι ευχαριστημενος σε αυτο που βλεπει σαν αποτελεσμα.
Αντε ολοι γιατροι γινατε εδω μεσα.
 
Μπλουζα