Ginkgo biloba

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

leas

Well-Known Member
Γι

Γεια τοις εμβοες, που ειναι ιωση, βαζουν οξυζενε στο αυτι.

Αλλα το ποιο καλο ειναι να βαζεις λιγο Αγιασμο,
Ατην Τηνο αν μπορεις να βρεις, ειναι πολυ δραστικος.

Ρε συ Γιώργη κάνε το κομμάτι σου αλλά μην το τερματίζεις ρε φιλε..,κρίμα είναι.,
 
Ρε συ Γιώργη κάνε το κομμάτι σου αλλά μην το τερματίζεις ρε φιλε..,κρίμα είναι.,

Αυτη η κατασταση ειναι πολυ ασχημη, για οποιον την εχει ζησει,
Εγω επειδη το εχω περασει δυο φορες αυτη την ιωση δεν την ευχομαι ουτε στον εχθρο μου.

Τωρα ο καθενας αναλογως το αντιμετωπιζει, παντως το Αλτις Καλαματα βοηθαει, για οποιον εχει την ατυχια να υποφερει απο αυτο.
 

FreeThinker

Well-Known Member
Αυτη η κατασταση ειναι πολυ ασχημη, για οποιον την εχει ζησει,
Εγω επειδη το εχω περασει δυο φορες αυτη την ιωση δεν την ευχομαι ουτε στον εχθρο μου.

Τωρα ο καθενας αναλογως το αντιμετωπιζει, παντως το Αλτις Καλαματα βοηθαει, για οποιον εχει την ατυχια να υποφερει απο αυτο.

εβαλες δηλαδη αγιασμο απο την τηνο?
 

mikegad

Well-Known Member
Ρε μήπως να αφήσουμε μινοξ ,χάπια και λοιπά ματζούνια και να πάμε να μας διαβάσει κάνας παπάς μπας και δούμε καμιά τρίχα....η πατέντα του παπαregrow έχω ακούσει πως πάει καλά και πέρασε στη Phase III
 

FarCry

Member
Όχι δεν προέκυψαν οι εμβοες από ιωση. Νομίζω έκανα χοντρή μλκια με το ginko biloba.

Είχα ένα επεισόδιο αυξημένης πίεσης μέσα στη νύχτα λογω στομαχικού θέματος είχα φάει αρκετά και δεν είχα χωνέψει και ενώ το ξεπέρασα το πρωί που ξύπνησα είχα εμβοες.

Μετά από 6 ημέρες και επειδή ή εμβοη δεν περνούσε πήγα στον ωρλ με εξέτασε και δεν βρήκε κατι και μου έδωσε αγγειοδιασταλτικο για 15 ημέρες να πάρω το Ribrain.

Ή εμβοη όμως δεν άλλαξε ενώ την πρώτη μέρα που το πήρα ή εμβοη είχε μειωθεί αρκετά. Σκέφτηκα πως ήταν το φάρμακο. Στο τελος το πήρα 13 μέρες γιατί μου προκάλεσε στομαχικό ιλλιγγο και διαταραχή.

Αφού το εκοψα μετά από δύο μερες έπεσε ή εμβοη στο ελάχιστο και την ακουγα αμυδρά. Μέχρι την τέταρτη που μας πέρασε ήταν αμυδρά και την τέταρτη είχε εξαφανιστεί από το πρωί ως το απόγευμα. Την τρίτη μία μέρα πριν ξαναπηγα στην ωρλ και τις είπα την ιστορία. Της είπα να μου πει τη γνώμη για το memovigor 2 και μου λέει δεν κάνει αυτό το έχω δώσει και εγώ παλιότερα. Το ginko biloba είναι γιαυτό και η ποσότητα που έχει το memovigor είναι πολύ μικρή δεν φτάνει. Έχει 50mg και αυτή μου λέει να πάρω 120 mg της Lambert's με τα 30 χάπια για ένα μήνα.

Διαβάζοντας διάφορα γιαυτη την ουσία και εδώ σκέφτηκα να δοκίμασω το memovigor που έχει 50mg αντί 120 mg να δω πως θα πάει.

Το παίρνω τέταρτη προς μεσημέρι , σύμφωνα με τη δοσολογία 1 χάπι το πρωί και από εκεί που είχε εξαφανιστεί ή εμβοη άρχισα αμυδρά να την ακούω. Ξεκίνησε από το απόγευμα μέχρι να κοιμηθώ. Την πέμπτη ήταν μικρή ή εμβοη και είπα να πάρω άλλο ένα. Μέχρι το βράδυ ή εμβοη είχε αυξηθεί πάλι και είχε αρχίσει να γίνεται σπαστική πάλι. Σκέφτομαι οτι θα φταίει το συμπλήρωμα διατροφής και θα με πειραξε το biloba . Το εκοψα , παρασκευή δεν το πήρα αλλά ή εμβοη έμεινε το ίδιο. Σημερα μέχρι τώρα είναι το ίδιο.

Υπάρχει περίπτωση να έκανα μλκια και να μείνει μόνιμο αυτό; Πόσο καιρό θέλει για να περάσει ή παρενέργεια;

Φαντάζομαι ότι και με το αγγειοδιασταλτικο το ίδιο πράμα έκανε όπως και το ginko αύξηση της αιματωσης του εγκεφάλου και γιαυτό μάλλον όταν το εκοψα μετά σχεδόν εξαφανίστηκε ή εμβοη.

Όλοι που το κοψανε φύγανε οι παρενέργειες; Θέλω να πιστεύω ότι θα εξαφανιστούν οι εμβοες μία και καλή. Δεν ξαναπαιρνω τίποτα
 

tasos33

Well-Known Member
Εμένα πάντως το 2006 ,αφού βρέθηκα στη Τήνο απο σποντα,η προσευχές μου δεν εισακούστηκαν και έπεσα στα δίχτυα της bergman kord αμέσως μετά την επιστροφη μου....σωτηρία καμια.
εβαλες δηλαδη αγιασμο απο την τηνο?
 

Gibik

Active Member
Ρε παιδια μου εγραψε η γιατρος ωρλ το ginko biloba της lamberts με τα 30 χαπια να παιρνω 1 την ημερα γιατι εχω κατι εμβοες.

λετε να κανω κακο στα ματια μου? αρχιζω και φοβαμαι με αυτα που γραφεται...
Φίλε πολύ καλά σου είπε η γιατρός, την καλύτερη λύση σου έδωσε. Οι ενοχλήσεις στα μάτια από το Gingko υποχωρούν σε 2-3 εβδομάδες.
Κακώς αναφέρθηκε από μέλος εδώ στο νήμα ότι οι ενοχλήσεις στα μάτια που κάνει το Gingko μπορεί να κάνει γλαύκωμα, θορυβήθηκα και εγώ με αυτό το σχόλιο και βρήκα 4 μελέτες στο ncbi που λένε το αντίθετο, ότι το Gingko βοηθά στην ίαση του γλαυκώματος, δεν τις έχω πρόχειρες να τις ποστάρω. Εξάλλου το μέλος αυτό βασίστηκε στην δική του γνώμη χωρίς να επαληθευτεί απο γιατρό.
Αν οι εμβοές δημιουργούνται από τον οργανισμό δηλαδή αυτοάνοσες συνήθως θεραπεύονται αλλά δεν θεραπεύονται συνήθως απο τραυματισμούς όπως πυροβολισμοί (πιστόλια), δυνατή μουσική, μεγάφωνα στα παναγύρια κλπαν περάσεις το χρονικό όριο των 30 ημερών άντε 45.
Κόψε το χάπι του gingko στη μέση με ένα μαχαίρι και πάρε μισό πρωί μισό απόγευμα. Μειώνονται οι παρενέργειες στα μάτια άμεσα.
Είμαι ομοιοπαθής στην εμβοή, έχω 45 db (ντεσιμπέλ) στο αριστερό αυτί η οποία έναι πολύ, είναι στο επίπεδο έντασης της ανθώπινης ομιλίας, και παλεύω οχτώ χρόνια τώρα. Είναι κατάρα μεγάλη και οφείλεται στην πρώτη φορά που το έπαθα απο τραυματισμό , σε αδυναμία των ΩΡΛ γιατρών οι οποίοι δεν ξέρανε ότι θεραπεύεται στο ΝΝΑ. Οι γιατροί του ΝΝΑ τους οποίους ρώτησα μου είπαν πως να το χειριστώ αν ξανασυμβεί και όντως τις άλλες δύο φορές που μου συνέβει το φτιάξανε τελείως με συνεργασία ΩΡΛ γιατρου και του διευθυντή της υπερβαρικής ιατρικής του Πολεμικού Ναυτικού.
Αν είσαι τυχερός θα φύγουν σε συνάρτηση πάντα με ποια είναι η ατία που τις προκάλεσε.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gibik

Active Member
Ναι δυστηχως οι γιατροι δεν εχουν φαρμακο γιαυτο το προβλημα,
Το μονο που σου λενε να εχεις κανενα ραδιο να βουηζει διπλα σου για να μην πολυ-ακους τα δικασου αυτια που βουιζουν.
Βεβαια υπαρχει ενα λαδι Καλαματας που εχει μια πολυφαινολη -που τωρα τελευταια την ανακαλυψαν-
η οποια σκοτωνει τον ιο αυτο.

Βαβαια το λαδι το βαζεις στο αυτι, κι οχι στη σαλατα.
Γιώργο αν είναι οι εμβοές αυτοδημιούργητες χωρίς τραυματισμό μπορεί να φύγουν αρκεί να βρούν τι τις προκαλεί. Δηλαδή αν είναι αυτοάνοσες πχ δεν κυκλοφορεί το αίμα σε κάποια αρτηρία το βρίσκουν το φτίαχνουν και φεύγουν οι εμβοές. Η υπερβαρική ιατρική του πολεμικού ναυτικού έχει σώσει κόσμο με τις εμβοές ανεξαρτήτως αιτίας γιατί τους συμβαίνει συνέχεια στα ένοπλα σώματα, είναι πολύ συχνό φαινόμενο λόγω πυροβολισμών κλπ. Αφού μπορούν και σώζουν τις δύσκολες περιπτώσεις στο έσω αυτί μπορούν εύκολα να φτίαξουν τις αυτοάνοσες.
Αν είναι απο τραυματισμό, πχ πυροβολισμός δηλαδή μεγάλη ένταση ήχου, τραυματίζει το έσω αυτί, όπου ο ασθενής έχει περιθώριο 30 ημέρες να το σώσει, μετά τέρμα δεν φτιάχνει το αυτί. Στείλε PM αν θέλεις βοήθεια σε αυτό το θέμα. Και η βελτίωση αιμάτωσης είναι επίσης μυστικό μεγάλο γιατί το έσω αυτί δηλαδή ο κοχλίας είναι πολύ μικρό όργανο και αιματώνεται δύσκολα. Για αυτό συμβαίνει στους δύτες και στούς ψαροντοφεκάδες, επειδή κατεβαίνοντας στην θάλασσα ανα 10 μέτρα βάθος αυξάνεται κατά μια ατμόσφαιρα η πίεση, με αποτέλεσμα την διακοπή της κυκλοφορίας του αίματος στο έσω αυτί, στον κοχλία. Η πίεση του βάθους της θάλασσας είναι επικίνδυνη. Μην συγχέουμε την ατμοσφαιρική πίεση που αυξάνεται στην θάλασσα από την πίεση του νερού με την αυξημένη ατμοσφαιρική πίεση που επιτυγχάνεται με αέρα στους θαλάμους αποσυμπίεσης του Π. Ναυτικού όπου βοηθά την κυκλοφορία οξυγόνου/αίματος.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Γιώργο αν είναι οι εμβοές αυτοδημιούργητες χωρίς τραυματισμό μπορεί να φύγουνα αρκέι να βρούν τι τις προκαλεί. Η υπερβαρική ιατρική του πολεμικού ναυτικού έχει σώσει κόσμο με τις εμβοές γιατί στα ένοπλα σώματα αυτό είναι πολύ συχνό φαινόμενο λόγω πυροβολισμών κλπ.
Αν είναι απο τραυματισμό, πχ πυροβολισμός, έχει ο ασθενής περιθώριο 30 ημέρες να το σώσει, μετά τέρμα δεν φτιάχνει το αυτί. Στείλε PM αν θέλεις βοήθεια σε αυτό το θέμα. Και η βελτίωση αιμάτωσης είναι επίσης μυστικό μεγάλο γιατί το έσω αυτί δηλαδή ο κοχλίας είναι πολύ μικρό όργανο και αιματώνεται δύσκολα. Για αυτό συμβαίνει στους δύτες και στούς ψαροντοφεκάδες, επειδή κατεβαίνοντας στην θάλασσα ανα 10 μέτρα αυξάνεται κατά μια ατμόσφαιρα η πίεση, με αποτέλεσμα την διακοπή της κυκλοφορίας του αίματος στο έσω αυτί. Η πίεση του βάθους της θάλασσας είναι επικίνδυνη. Μην συγχέουμε την ατμοσφαιρική πίεση που αυξάνεται στην θάλασσα από την πίεση του νερού με την αυξημένη ατμοσφαιρική πίεση που επιτυγχάνεται με αέρα στους θαλάμους αποσυμπίεσης του Π. Ναυτικού όπου βοηθά την κυκλοφορία οξυγόνου.
Γειασου Gibik,
Εμενα δεν ειναι απο θορυβο, ειναι απο ιωση, κ θελει ειδικη Αντιβιωση, το ρολο αυτο τον κανει η πολυφαινολη απο το ελαιολαδο Καλαματας.
 

Gibik

Active Member
Γειασου Gibik,
Εμενα δεν ειναι απο θορυβο, ειναι απο ιωση, κ θελει ειδικη Αντιβιωση, το ρολο αυτο τον κανει η πολυφαινολη απο το ελαιολαδο Καλαματας.
Γεια σου Γιώργο,
Πόσο καιρό τις έχεις τις εμβοές? Έχεις απώλεια ακοής? Συνήθως οι εμβοές είναι αποτέλεσμα μείωσης της ακοής ασχέτως αν είναι απο ίωση ή από τραυματισμό. Αν έχεις μόνο εμβοές χωρίς απώλεια ακοής τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Έπρεπε να μου το πείς ότι έχεις θέμα γιατί μπορώ να σε βοηθήσω.
Την τελευταία φορά, τον φεβρουάριο και εγώ από ίωση την έπαθα. Έκανα ένα αντιγριπικό εμβόλιο στο μπράτσο, δηλαδή έβαλα την ίωση μόνος μου μέσα μου, και πήγε και χτύπησε το αυτί που ήταν κοντά στο μπράτσο, τριπλασιάστηκε η εμβοή σε 16 ώρες όπου κατάλαβα ότι καταρρέει η ακοή. Σε 2-3 ώρες ακόμα κατέρρευσε και η ακοή. Πήγα σε κρατικό νοσοκομείο που συνεργάζεται με το Ν.Ν.Α. Ξεκίνησαν στο κρατικό νοσοκομείο κορτιζόνες, αγγειοδιασταλτικά και πολύ δυνατή αντιβίωση, δεν το φτιάξανε και με στείλανε Ν.Ν.Α, όπου έφτιαξε εντελώς, το πήγανε το αυτί εκεί που ήτανε πριν το εμβόλιο. Είχα συνεισφορά και εγώ, πήρα και Ginkgo με δική μου ευθύνη 240-300mlg/ημέρα βάσει μελέτης παράλληλα με την υπερβαρική.
Υπόψιν, η ίωση χτυπάει συνήθως το έσω αυτί, εκεί όπου ο χρόνος που περνάει είναι πολύτιμος. Αν χτυπήσει τα τύμπανα τα πράγματα είναι καλύτερα και δεν πιέζει ο χρόνος.
Είναι δύσκολο θέμα πολύ, ομοιοπαθής έχουνε φτάσει Ισραήλ, Αμερική κλπ για τις εμβοές. Η λύση υπάρχει και είναι και εδώ, σε συνάρτηση με την αιτία, τον χρόνο και συνδιασμό ιατρικών ειδικοτήτων. Οι ΩΡΛ συχνά δεν μπορούν να το λύσουν μόνοι τους. Συνέχεια σε PM.
 
Τελευταία επεξεργασία:

FarCry

Member
Λοιπόν αφού σταμάτησα το ginko μετά από δύο μερες έπεσε ή εμβοη στο αμυδρό και είπα ησυχασα. Και για τις επόμενες τρεις μέρες ανέβηκε περισσότερο από πριν και μου έσπασε τα νεύρα στον ύπνο. Τώρα τις δύο τελευταίες μέρες έχω και αμυδρή εμβοη και αλλαγή από το hiss σε τόνο αναλόγως την ημέρα αν έχω φάει γενικά δεν βγάζω πολύ άκρη.

Ο καρδιολόγος μου έλεγξε τα πάντα και δεν έχω κανένα θέμα αρτηριών ή αγγειακό στις φλέβες μου. Μόνο μου είπε να κοιτάξω την πίεση μου πρωί βράδυ γιατί τη βρήκε κάπως υψηλή.

Μου λέει είναι θέμα του αυτιού και αφού του είπα την ιστορία πως ξεκίνησε δηλαδή δηλαδή πως ξύπνησα μέσα στη νύχτα από στομάχι και πίεση και αφού ξανά κοιμηθηκα ξύπνησα με εμβοες και μου λέει μάλλον ιωση είναι θα κάνει μερικές εβδομάδες και θα φύγει.

Μου έγραψε κάτι εξετάσεις αίματος να κάνω και θα τον ξαναδώ.

Του είπα για τα αγγειοδιασταλτικα και μου λέει καναν τίποτα; Του λέω αφού σταμάτησα το ribrain δύο μέρες μετά έπεσε. Μου λέει τίποτα δεν κάνουν. θα γινόταν αυτό και χωρίς να έπαιρνες κάτι. Το ίδιο και για το ginko να τα κόψω όλα και να μη πάρω τίποτα για το βράδυ για τον ύπνο.

Ευτυχώς βρήκα τη λύση βάζω κύματα στο κινητό πίσω στο κεφάλι μου και κοιμάμαι σαν πουλάκι πραγματικά.

Υπομονή και θα περάσει. ακουογραμα έχω κάνει και δύο φορές με διαφορά 20 ημερών και βγήκαν και τα δύο τέλεια. Το δεύτερο καλύτερο από το πρώτο γιατί είχα μικρότερη εμβοη και μπορούσα να συγκεντρωθω καλύτερα.

Ή εμβοη δεν σου κόβει την ακοή. Απλα σου αποσπά τον εγκέφαλο και χάνεις την συγκέντρωση σου όταν πρέπει να ακούσεις τους ήχους του ακουογραμματος. Μία λύση είναι να κοιτάς τον απέναντι τοίχο και να έχεις το μυαλό σου συγκέντρωμενο για να τους ήχους που περιμένεις να ακούσεις αγνοώντας τις εμβοες

Τα αντιβιοτικά δεν κάνουν τιποτα στον ιό. Υπομονή και όπως διάβασα και στο tinnitus talk forum όλες οι εμβοες από ιούς θα περάσουν.

Βιταμίνες για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού παιρνω όπως βιταμίνη C και πολλές ώρες ξεκούραση.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Gibik

Active Member
Λοιπόν αφού σταμάτησα το ginko μετά από δύο μερες έπεσε ή εμβοη στο αμυδρό και είπα ησυχασα. Και για τις επόμενες τρεις μέρες ανέβηκε περισσότερο από πριν και μου έσπασε τα νεύρα στον ύπνο. Τώρα τις δύο τελευταίες μέρες έχω και αμυδρή εμβοη και αλλαγή από το hiss σε τόνο αναλόγως την ημέρα αν έχω φάει γενικά δεν βγάζω πολύ άκρη.

Ο καρδιολόγος μου έλεγξε τα πάντα και δεν έχω κανένα θέμα αρτηριών ή αγγειακό στις φλέβες μου. Μόνο μου είπε να κοιτάξω την πίεση μου πρωί βράδυ γιατί τη βρήκε κάπως υψηλή.

Μου λέει είναι θέμα του αυτιού και αφού του είπα την ιστορία πως ξεκίνησε δηλαδή δηλαδή πως ξύπνησα μέσα στη νύχτα από στομάχι και πίεση και αφού ξανά κοιμηθηκα ξύπνησα με εμβοες και μου λέει μάλλον ιωση είναι θα κάνει μερικές εβδομάδες και θα φύγει.

Μου έγραψε κάτι εξετάσεις αίματος να κάνω και θα τον ξαναδώ.

Του είπα για τα αγγειοδιασταλτικα και μου λέει καναν τίποτα; Του λέω αφού σταμάτησα το ribrain δύο μέρες μετά έπεσε. Μου λέει τίποτα δεν κάνουν. θα γινόταν αυτό και χωρίς να έπαιρνες κάτι. Το ίδιο και για το ginko να τα κόψω όλα και να μη πάρω τίποτα για το βράδυ για τον ύπνο.

Ευτυχώς βρήκα τη λύση βάζω κύματα στο κινητό πίσω στο κεφάλι μου και κοιμάμαι σαν πουλάκι πραγματικά.

Υπομονή και θα περάσει. ακουογραμα έχω κάνει και δύο φορές με διαφορά 20 ημερών και βγήκαν και τα δύο τέλεια. Το δεύτερο καλύτερο από το πρώτο γιατί είχα μικρότερη εμβοη και μπορούσα να συγκεντρωθω καλύτερα.

Ή εμβοη δεν σου κόβει την ακοή. Απλα σου αποσπά τον εγκέφαλο και χάνεις την συγκέντρωση σου όταν πρέπει να ακούσεις τους ήχους του ακουογραμματος. Μία λύση είναι να κοιτάς τον απέναντι τοίχο και να έχεις το μυαλό σου συγκέντρωμενο για να τους ήχους που περιμένεις να ακούσεις αγνοώντας τις εμβοες

Τα αντιβιοτικά δεν κάνουν τιποτα στον ιό. Υπομονή και όπως διάβασα και στο tinnitus talk forum όλες οι εμβοες από ιούς θα περάσουν.

Βιταμίνες για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού παιρνω όπως βιταμίνη C και πολλές ώρες ξεκούραση.
Η εμβοή είναι εχθρικό σήμα για τον εγκέφαλο και τον αναστατώνει, χαλάει τον ύπνο, την συγκέντρωση και άν είναι πολύ δυνατή σε στέλνει στον ψυχίατρο με τις ευχές των ΩΡΛ.
Εσύ προσωπικά εκφράζεις μια προσωπική κατάσταση, αναφέρεις μία ιατρική γνωμάτευση και κάποια συμπεράσματα σου τα οποία φυσικά είναι υποκειμενικά...
Σου εύχομαι να απαλαγείς από την εμβοή ολόψυχα. Αν τα καταφέρερεις και απαλαγείς , έλα να μας πεις πως έγινε. Θα χαρούν πολλοί ομοιοπαθής που έχουν 10ετία πρόβλημα, έχουν δοκιμάσει πολλά και δεν το έχουν λύσει χωρίς να έχουν στην ακοή πρόβλημα. Υπόψιν η υπερβαρική ιατρική μπορεί να μειώσει τις εμβοές αν έχουν πολύ μεγάλη ένταση και να τις εξαλείψει αν έχουν μικρή ένταση. Επίσης μακριά το κινητό, εφόσον είναι συνδεδεμένο με τον πάροχο, από το κεφάλι και τα αυτιά όσο έχεις τις εμβοές, σύμφωνα με οδηγίες γιατρού.
Εδώ ολοκληρώνω.
Καλή επιτυχία.
 
Τελευταία επεξεργασία:

FarCry

Member
Η εμβοή είναι εχθρικό σήμα για τον εγκέφαλο και τον αναστατώνει, χαλάει τον ύπνο, την συγκέντρωση και άν είναι πολύ δυνατή σε στέλνει στον ψυχίατρο με τις ευχές των ΩΡΛ.
Εσύ προσωπικά εκφράζεις μια προσωπική κατάσταση, αναφέρεις μία ιατρική γνωμάτευση και κάποια συμπεράσματα σου τα οποία φυσικά είναι υποκειμενικά...
Σου εύχομαι να απαλαγείς από την εμβοή ολόψυχα. Αν τα καταφέρερεις και απαλαγείς , έλα να μας πεις πως έγινε. Θα χαρούν πολλοί ομοιοπαθής που έχουν 10ετία πρόβλημα, έχουν δοκιμάσει πολλά και δεν το έχουν λύσει χωρίς να έχουν στην ακοή πρόβλημα. Υπόψιν η υπερβαρική ιατρική μπορεί να μειώσει τις εμβοές αν έχουν πολύ μεγάλη ένταση και να τις εξαλείψει αν έχουν μικρή ένταση. Επίσης μακριά το κινητό, εφόσον είναι συνδεδεμένο με τον πάροχο, από το κεφάλι και τα αυτιά όσο έχεις τις εμβοές, σύμφωνα με οδηγίες γιατρού.
Εδώ ολοκληρώνω.
Καλή επιτυχία.


Είπα εάν είναι θέμα ιού θα περάσει ή εμβοη. δεν είπα για αιφνίδια απώλεια ακοής λόγω ιου. Αμα έχεις ιό χωρίς απώλεια ακοής διάβασα και από άλλους ότι φεύγει. Τα άτομα που έχουν 10 χρόνια εμβοες χωρίς απώλεια ακοής κάποια άλλη αιτία θα έχουν. Ελπίζω και μένα να μου περάσει τελείως.
 

FarCry

Member
Φίλε πολύ καλά σου είπε η γιατρός, την καλύτερη λύση σου έδωσε. Οι ενοχλήσεις στα μάτια από το Gingko υποχωρούν σε 2-3 εβδομάδες.
Κακώς αναφέρθηκε από μέλος εδώ στο νήμα ότι οι ενοχλήσεις στα μάτια που κάνει το Gingko μπορεί να κάνει γλαύκωμα, θορυβήθηκα και εγώ με αυτό το σχόλιο και βρήκα 4 μελέτες στο ncbi που λένε το αντίθετο, ότι το Gingko βοηθά στην ίαση του γλαυκώματος, δεν τις έχω πρόχειρες να τις ποστάρω. Εξάλλου το μέλος αυτό βασίστηκε στην δική του γνώμη χωρίς να επαληθευτεί απο γιατρό.
Αν οι εμβοές δημιουργούνται από τον οργανισμό δηλαδή αυτοάνοσες συνήθως θεραπεύονται αλλά δεν θεραπεύονται συνήθως απο τραυματισμούς όπως πυροβολισμοί (πιστόλια), δυνατή μουσική, μεγάφωνα στα παναγύρια κλπαν περάσεις το χρονικό όριο των 30 ημερών άντε 45.
Κόψε το χάπι του gingko στη μέση με ένα μαχαίρι και πάρε μισό πρωί μισό απόγευμα. Μειώνονται οι παρενέργειες στα μάτια άμεσα.


Ξεχασα να σου πω πως δεν πήρα τα 120 mg της Lambert's γιατί διάβασα πολλές παρενέργειες αλλά το memovigor 2 που το κάθε χάπι έχει 50 mg

Δύο φορές το πήρα. Παρατήρησα πως αυξήθηκε η εμβοη και αφού το εκοψα μετά από δύο μερες ξαναέπεσε και μετά ανέβηκε πάλι για τρεις μέρες χειρότερα και τώρα είναι πάλι χαμηλα.

Δεν ξέρω εάν έφταιξε το ginko για αύξηση της εμβοης αλλά στο tinnitus talk forum σε δημοσκόπηση ένα περίπου 10% είπε την αύξησε.

Και με το ribrain που το πήρα για 13 μέρες δεν είδα να κάνει κάτι.

Γενικά περισσότερο μου έχει χτυπήσει το αριστερό μου αυτί. Έχω νιώσει διάφορα συμπτώματα αο τσιμπήματα απο αίσθηση διόγκωσης τώρα από χθες άρχισα να το νιώθω πιο ανοιχτό και σήμερα μία αίσθηση καψιματος. Θα του βάλω βαμβάκι το βράδυ που θα κοιμηθώ για ζέστη.

Παράλληλα με τις εμβοες πέρασα και μία ωτίτιδα με πόνο στο αυτί και φλεγμονή στις σάλπιγγες που πέρασε σε 8-10 μέρες. Δεν επηρέασε την εμβοη πάντως.

Με έχει ταλαιπωρήσει αυτό το πράγμα
 
Λοιπόν αφού σταμάτησα το ginko μετά από δύο μερες έπεσε ή εμβοη στο αμυδρό και είπα ησυχασα. Και για τις επόμενες τρεις μέρες ανέβηκε περισσότερο από πριν και μου έσπασε τα νεύρα στον ύπνο. Τώρα τις δύο τελευταίες μέρες έχω και αμυδρή εμβοη και αλλαγή από το hiss σε τόνο αναλόγως την ημέρα αν έχω φάει γενικά δεν βγάζω πολύ άκρη.

Ο καρδιολόγος μου έλεγξε τα πάντα και δεν έχω κανένα θέμα αρτηριών ή αγγειακό στις φλέβες μου. Μόνο μου είπε να κοιτάξω την πίεση μου πρωί βράδυ γιατί τη βρήκε κάπως υψηλή.

Μου λέει είναι θέμα του αυτιού και αφού του είπα την ιστορία πως ξεκίνησε δηλαδή δηλαδή πως ξύπνησα μέσα στη νύχτα από στομάχι και πίεση και αφού ξανά κοιμηθηκα ξύπνησα με εμβοες και μου λέει μάλλον ιωση είναι θα κάνει μερικές εβδομάδες και θα φύγει.

Μου έγραψε κάτι εξετάσεις αίματος να κάνω και θα τον ξαναδώ.

Του είπα για τα αγγειοδιασταλτικα και μου λέει καναν τίποτα; Του λέω αφού σταμάτησα το ribrain δύο μέρες μετά έπεσε. Μου λέει τίποτα δεν κάνουν. θα γινόταν αυτό και χωρίς να έπαιρνες κάτι. Το ίδιο και για το ginko να τα κόψω όλα και να μη πάρω τίποτα για το βράδυ για τον ύπνο.

Ευτυχώς βρήκα τη λύση βάζω κύματα στο κινητό πίσω στο κεφάλι μου και κοιμάμαι σαν πουλάκι πραγματικά.

Υπομονή και θα περάσει. ακουογραμα έχω κάνει και δύο φορές με διαφορά 20 ημερών και βγήκαν και τα δύο τέλεια. Το δεύτερο καλύτερο από το πρώτο γιατί είχα μικρότερη εμβοη και μπορούσα να συγκεντρωθω καλύτερα.

Ή εμβοη δεν σου κόβει την ακοή. Απλα σου αποσπά τον εγκέφαλο και χάνεις την συγκέντρωση σου όταν πρέπει να ακούσεις τους ήχους του ακουογραμματος. Μία λύση είναι να κοιτάς τον απέναντι τοίχο και να έχεις το μυαλό σου συγκέντρωμενο για να τους ήχους που περιμένεις να ακούσεις αγνοώντας τις εμβοες

Τα αντιβιοτικά δεν κάνουν τιποτα στον ιό. Υπομονή και όπως διάβασα και στο tinnitus talk forum όλες οι εμβοες από ιούς θα περάσουν.

Βιταμίνες για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού παιρνω όπως βιταμίνη C και πολλές ώρες ξεκούραση.
Φιλε η λυση ειναι απλη κ γρηγορη.

Θα παρεις να τρως ελειες Καλαματας καθε μερα καμια 10ρια το μεσημερι,

η πολυφαινολη που υπαρχει σαυτες τοις ελειες δραει ως αντιβιοτικο κατα του ιου.
Σε τρεις μερες θα εισαι καλα.

http://www.elaiakalamatas.gr/proionta/elies/vrosimes-elies-kalamatas-megales-detail
 

FarCry

Member
Φιλε η λυση ειναι απλη κ γρηγορη.

Θα παρεις να τρως ελειες Καλαματας καθε μερα καμια 10ρια το μεσημερι,

η πολυφαινολη που υπαρχει σαυτες τοις ελειες δραει ως αντιβιοτικο κατα του ιου.
Σε τρεις μερες θα εισαι καλα.

http://www.elaiakalamatas.gr/proionta/elies/vrosimes-elies-kalamatas-megales-detail


Και γιατι να μην φάω μαύρη σοκολάτα; Εδώ διαβαζω έχει μεγαλύτερη ποσότητα σε συστατικά πολυφαινολες και αντιοξειδωτικές από τις ελιές που λες


http://www.nature.com/ejcn/journal/v64/n3s/fig_tab/ejcn2010221t1.html#t1-fn2
 
Μπλουζα