Σαμπουαν--5 καλυτερα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Το no1 βλεπω στα συστατικα του ketoconazol αυτη δεν ειναι η ουσια που εχει και η λοσιον μινοξιδιλης; εμενα μου προκαλεσε νιφαδες. Δεν εχω δοκιμασει καποιο απο αυτα. Αλλα ψαχνομαι γενικα για καλυτερα σαμπουαν παντα

tasos33

Well-Known Member
Δημητρη δες της natura-siberica, φαίνονται πολύ καλά, τα χρησιμοποιεί κ ο gomi κ θέλω να παραγγειλω κ εγω

Το no1 βλεπω στα συστατικα του ketoconazol αυτη δεν ειναι η ουσια που εχει και η λοσιον μινοξιδιλης; εμενα μου προκαλεσε νιφαδες. Δεν εχω δοκιμασει καποιο απο αυτα. Αλλα ψαχνομαι γενικα για καλυτερα σαμπουαν παντα

mikegad

Well-Known Member
Ωστόσο άμα δείτε τα συστατικά του σαμπουάν που το βγάζουν Νο1 : Caffeine, Carnitine Tartrate, Ornitine, Taurine, άνετα το πίνεις και για το γυμναστήριο :p:p
Ακριβό για συμπλήρωμα βέβαια 30,00€ τα 180ml αλλά τα πάντα όλα έχει μέσα

tasos33

Well-Known Member
οτι τζουζει τσουζει αλλα οντως δειχνει πολυ δυνατο, απο το δειχνει μεχρι το ειναι βεβαια υπαρχει αποσταση μεγαλη
Ωστόσο άμα δείτε τα συστατικά του σαμπουάν που το βγάζουν Νο1 : Caffeine, Carnitine Tartrate, Ornitine, Taurine, άνετα το πίνεις και για το γυμναστήριο :p:p
Ακριβό για συμπλήρωμα βέβαια 30,00€ τα 180ml αλλά τα πάντα όλα έχει μέσα

dimitris50423

Well-Known Member
http://www.natura-siberica.gr/index.php/el/front-page/woman/hair-care/shampoos

αυτο ειναι απο ελλαδα, εχει και απο το εξωτερικο το .ru
απ οτι εχει πει ο gomi το σαιτ του εξωτερικου εχει καποια που δεν υπαρχουν εδω

δεν ειναι ακριβα αυτα. ειδα αυτο για λιπαρα μαλλια τα συστατικα του.. παρα πολλα extract φυτων εχει. αν θελει ας γραψει και ο gomi αν τα εχει χρησιμοποιησει.
γραψτε και γνωμες παιδια ποιο θεωρειτε καλυτερο σαμπουαν να παιρνουμε ιδεες.

tasos33

Well-Known Member
Δημητρη ψάχνοντας πληροφορίες για αυτά τα προϊόντα της siberica διαβάζω παρα πολύ καλά σχόλια, ηδη παρηγγειλα το volumized and balancing για λιπαρά μαλλια , αυτό είναι για περιπτωσεις πολύ λιπαρών μαλλιών και σε συνδυασμό με το scrub κανει πολύ καλη δουλειά, μένει να το δθαποστβσω και στην πράξη βεβαια

δεν ειναι ακριβα αυτα. ειδα αυτο για λιπαρα μαλλια τα συστατικα του.. παρα πολλα extract φυτων εχει. αν θελει ας γραψει και ο gomi αν τα εχει χρησιμοποιησει.
γραψτε και γνωμες παιδια ποιο θεωρειτε καλυτερο σαμπουαν να παιρνουμε ιδεες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
p70 το nanogen το χρησιμοποιω απο την πρωτη μερα της μμ μαζι με καποια αλλα.. το θεωρω καλο σαμπουαν αλλα θελω να ψαχνομαι και με αλλα..

taso πες μας εντυπωσεις οταν ερθει στα χερια σου και το δοκιμασεις. εγω πιστευω οτι ενα καλο σαμπουαν δεν θα σου δωσει επανεκφυση φυσικα αλλα μπορει να κρατησει το τριχωτο υγιες, να περιορισει την τριχοπτωση και να δινει πολυ καλη εμφανιση στα μαλλια.

tasos33

Well-Known Member
Δημητρη έχω ξεκινήσει το frozen berries για λιπαρά μαλλια,μονο θετικά σχόλια μέχρι στιγμής,καθαρίζει εξαιρετικά το κεφάλι δίνει αρκετό όγκο κανει τα μαλλια να στέκονται γενικά είναι σαν να δίνει στα μαλλια οψη υγιή, έχω πάρει κ δείγματα να δοκιμασω κ αλλα

dimitris50423

Well-Known Member
Νομιζω οτι και για μενα αυτο ειναι το πιο καταλληλο. Το μαλλι λαδωνει καθε μερα. Αν δεν το Λουσω και παω για 2η μερα χαθηκα. Πιθανον να το παραγγειλω.

tasos33

Well-Known Member
Μπορείς να βρεις σε φαρμακεία στη Θεσ/νίκη υπαρχουν πολλά, πάρε δείγματα κ δες ποιο σου κανει καλυτερα,για την λιπαροτητα δυο εχει

Μπλουζα