Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επίσης ατυχές αυτό που γράφεις αφού ο Piros έχει μπει σε μεγάλο βαθμό και σε μαμά μαλλιά.Δεν ήταν η περιοχή που κάλυψε άδεια κατά πολύ μεγάλο ποσοστό.ο λόγος που δεν κινδυνεύει τώρα είναι ότι δεν πάει απλά να πυκνώσει ένα αραιό σημείο από τα μαλλιά που είχε.δεν είναι μαμα μαλλιά αραιωμενα ,χτυπημένα από α.α τα οποία εύκολα μπορούν να πάθουν shockloss
γιατι δεν ειχε υψηλο λογο οπως ο Dημητρης ο οποιος με 2500 καθαρισε.
aerate νομίζω πως η σύγκριση που κάνεις είναι τέρμα ατυχής.
Άλλο πρόβλημα είχε ο piros και αλλό ο cvial ,δεν είναι περιπτώσεις που μοιάζουν επομένως δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνεις τα grafts που έβαλε ο καθένας
Επίσης ατυχές αυτό που γράφεις αφού ο Piros έχει μπει σε μεγάλο βαθμό και σε μαμά μαλλιά.Δεν ήταν η περιοχή που κάλυψε άδεια κατά πολύ μεγάλο ποσοστό.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΣωστόςΕγω προτεινω να μην πεταξει αλλα λεφτα με τους συγκεκριμενους.Αφου μπηκε στο χορο να παει σε εναν γιατρο στο εξωτερικο εστω και στη κυπρο να κανει εναν σοβαρο σχεδιασμο να τελειωνει.Θα ριξει ενα 2χιλιαρο μπροστα με σωστη κατανομη και τοποθετηση και θα αποκτησει πολυ υψηλη πυκνοτητα.Και αν καιγεται τοσο πολυ για το μπιφτεκι ας περιμενει κανα χρονο να δει που θα καταληξει και παει φτιαχνει και αυτο μετα.Πειραματα τελος.Εγω αυτο θα εκανα.
john εδώ είναι άλλο πλάνο.και το πλάνο είναι του piros75.. είπε ο φίλος.πόσα χρειάζομαι?γύρω στα 3000grafts..ωραία.!θά σπασουμε σε 2 συνεδρίες χοντρικά με 1500grafts η κάθε μία για να μην έχουμε μεγάλες απώλειες που πιθανόν υπάρξουν στη φυτρωση.δεν το θεωρώ λάθος..είναι κουβέντα που έχει ξανα γίνει και το έχει εξηγήσει ο piros..οπότε δεν έχει σχέση τουλάχιστον εδώ η εξήγηση ότι κάποιοι το βλέπουν εξαιρετικό.εδώ είναι στη μέση της διαδρομής με προγραμματισμένο 2ο χειρουργείο.flosk συμφωνούμε γενικά με μόνο θέμα αυτό που είπε για cvial..o cvial έβαλε 2500 στην πρώτη επέμβαση μπροστά και άφησε τό κενό πίσω,αλλά και στη 2η δούλεψε πάλι την hairline με άλλα 1000 grafts + αλλα 550 στα temples..δεν είναι ότι τέλειωσε με την πρώτη..έτσι έπρεπε να γίνει βέβαια για τους λόγους που έχει εξηγήσει ο ίδιος.αλλά και πάλι 2 φορές έγινε ή επέμβαση μπροστά για σωστό αποτελεσμα..όπως και στον raphael2012..εγώ νομίζω πρέπει να περιμένουμε και την 2η του piros αφού το έχει δηλώσει από την αρχή για 2 επεμβάσεις.άδικο να τον κρίνουμε από τωρα
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.αν είχες κοιτάξει λίγο και στην προηγούμενη σελίδα,θα έβλεπες ότι δεν είπα εγώ κάτι για cvial,ούτε συγκρινα τον piro με τον cvial..ο flosk αναφέρεται στον cvial και απλά του απαντησα..άρα τέρμα ατυχής καταρχήν το σχόλιο σου.τουλάχιστον κοιταξτε ρε παιδιά λίγο κάθε φορά μία κουβέντα από την αρχή και μην βιαζεστε να πείτε πράγματα που δεν ισχύουν.
Για δείξε μου αυτές τις 10-20τρίχες που λες γιατί μάλλον έχω καταρράχτη και δεν βλέπω καλάτώρα όσον αφορά αυτό που λες ότι μπήκε σε περιοχή με πολλά μαλλιά..για ξανακοιτα λίγο τις φωτό.μιλάς για τις 10-20 τρίχες στο (τσουλουφι)μπροστά??γιατί ξεκίνησε από μπροστά hairline,μέχρι το όριο που ξεκινάει η β ζώνη.δεν άγγιξε β ζώνη καν.αν θεωρίες ότι είχε μεγάλη κάλυψη mike κανείς λάθος τραγικό.
Δες τι λέει ο Pirosκοιταξτε ρε παιδιά λίγο κάθε φορά μία κουβέντα από την αρχή και μην βιαζεστε να πείτε πράγματα που δεν ισχύουν
Να σου πω ότι στο συγκεκριμένο σημείο είχα και δικές μου τρίχες, από μια γρήγορη μπακαλίστικη μέτρηση σε αυτό το σημείο μετράω περίπου 27 μοσχεύματα και περίπου 18 (μονότριχα και πολύτριχα) "σημεία" που προϋπήρχαν τρίχες. συνεπώς αν σε αυτό το τμήμα ήταν όλα μοσχεύματα θα είχαμε περί τα 45 μοσχεύματα (πάνω κάτω εκεί που θέλω να φτάσω με τη δεύτερη φορά)
αν τα θεωρείς λίγα ώστε να μην υπάρχει θέμα shockloss κατά την γνώμη σου τι να πωαν τα θεωρεις πολλά τι να πω