To ανοσοποιητικό σύστημα βασική αιτία της διάχυτης τρι

Utopia

Active Member
Ειναι πολυ τυχερος φιλε μου οπως και οι καραφλοι που απεχουν απο το forum, γιατι απλα ζουν κανονικα εκει εξω και ξερουν οτι δεν ισχυουν αυτα που λες...
Εδω μεσα ειμαστε η συντριπτική μειοψηφία αποτελουμενη απο τους περισσοτερο προβληματικους εκει εξω, στο θεμα ανασφαλειας. Και εγω. Για να ξερουμε και τι λεμε.

Δεν υπαρχει καμια τυχη, ουτε μπλα μπλα. Μετροσεξουαλ ''Κλαψες'' δεν θελουν. Εκει χανεις στα ματια της και οχι απο τα μαλλια, στο υπογραφω.

Εκτος αν μιλαμε για χαζουλες, iq ραδικιου που προσλαμβανουν μπογιατζη για να πεσουν για υπνο....
Οι κοπελες με καποιο επιπεδο δεν κοιτανε ΚΑΘΟΛΟΥ τις τριχες.
οσο θεες και να ειναι.
Ναι, και μετά ξύπνησες...:D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

no_more_hair

New Member
Ειναι πολυ τυχερος φιλε μου οπως και οι καραφλοι που απεχουν απο το forum, γιατι απλα ζουν κανονικα εκει εξω και ξερουν οτι δεν ισχυουν αυτα που λες...
Εδω μεσα ειμαστε η συντριπτική μειοψηφία αποτελουμενη απο τους περισσοτερο προβληματικους εκει εξω, στο θεμα ανασφαλειας. Και εγω. Για να ξερουμε και τι λεμε.

Δεν υπαρχει καμια τυχη, ουτε μπλα μπλα. Μετροσεξουαλ ''Κλαψες'' δεν θελουν. Εκει χανεις στα ματια της και οχι απο τα μαλλια, στο υπογραφω.

Εκτος αν μιλαμε για χαζουλες, iq ραδικιου που προσλαμβανουν μπογιατζη για να πεσουν για υπνο....
Οι κοπελες με καποιο επιπεδο δεν κοιτανε ΚΑΘΟΛΟΥ τις τριχες.
οσο θεες και να ειναι.

Vag πιστευω οτι ολους τους "ποναει" το θεμα φαλακρα,αλλα αυτο που διαφερει ειναι ο βαθμος σημασιας που του δινει καποιος.Συνεπως ναι μεν ζουν κανονικα εκει εξω οπως λες,αλλα εχουν και αυτοι καποιο βαθμο ανασφαλειας.
Δεν ειναι καθολου ευκολο να δεχτεις αυτο που περναμε.Ειδικα αν συμβει και σε πολυ μικρη ηλικια.Υποθετω οτι και εσυ πρεπει να τα εχασες μικρος(αν κρινω απ το ψευδωνυμο σου),οποτε ξερεις τι σημαινει.Χανεις ενα σημαντικο μερος της εξωτερικης σου εμφανισης.Ειναι πολυ σημαντικο προβλημα το οποιο σαφως επηρεαζει και τις σχεσεις με το αλλο φυλο.Οταν εχεις μαλλια δειχνεις πολυ καλυτερος απο οτι φαλακρος(πλυν ελαχιστων εξαιρεσεων που τους παει η φαλακρα).Οποτε εχεις και παραπανω πιθανοτητες να δημιουργησεις ελξη.Μετα απο καποια ηλικια 35+ δεν παιζει τοσο ρολο γιατι οι γυναικες συμβιβαζονται,αλλα σε νεαρη ηλικια ειναι αρκετα σημαντικο μειονεκτημα.Αλλο να εισαι norwood 6 στα 20-30 αλλο να εισαι norwood 6 στα 35+.

vag25

Well-Known Member
κοιτα εισαι μικρουλης.

Αν θες να κλαψεις κλαψε τα υπολοιπα χρονια σου. Δικαιωμα σου.
Εγω σου περιγραφω μια πραγματικοτητα που θα την δεις οταν μεγαλωσεις με το καλο. Καλοπροαιρετα παντα για να μη πανε χαμενα τα χρονια σου οταν θα εχεις καταλαβει οτι δεν μετραει καθολου η καραφλα.

Εξαρταται με τι κοπελες συναναστρεφεσαι ομως. Οποτε δεν ξερω. Εμενα που σου ριχνω 15 χρονια δεν μου εχει τυχει ΠΟΤΕ κατι διαφορετικο απο αυτο που περιγραφω.

vag25

Well-Known Member
Vag πιστευω οτι ολους τους "ποναει" το θεμα φαλακρα,αλλα αυτο που διαφερει ειναι ο βαθμος σημασιας που του δινει καποιος.Συνεπως ναι μεν ζουν κανονικα εκει εξω οπως λες,αλλα εχουν και αυτοι καποιο βαθμο ανασφαλειας.
Δεν ειναι καθολου ευκολο να δεχτεις αυτο που περναμε.Ειδικα αν συμβει και σε πολυ μικρη ηλικια.Υποθετω οτι και εσυ πρεπει να τα εχασες μικρος(αν κρινω απ το ψευδωνυμο σου),οποτε ξερεις τι σημαινει.Χανεις ενα σημαντικο μερος της εξωτερικης σου εμφανισης.Ειναι πολυ σημαντικο προβλημα το οποιο σαφως επηρεαζει και τις σχεσεις με το αλλο φυλο.Οταν εχεις μαλλια δειχνεις πολυ καλυτερος απο οτι φαλακρος(πλυν ελαχιστων εξαιρεσεων που τους παει η φαλακρα).Οποτε εχεις και παραπανω πιθανοτητες να δημιουργησεις ελξη.Μετα απο καποια ηλικια 35+ δεν παιζει τοσο ρολο γιατι οι γυναικες συμβιβαζονται,αλλα σε νεαρη ηλικια ειναι αρκετα σημαντικο μειονεκτημα.Αλλο να εισαι norwood 6 στα 20-30 αλλο να εισαι norwood 6 στα 35+.

Το θεμα ειναι πως το βλεπεις εσυ, oχι πως το βλεπουν οι κοπελες. Οποτε αν εσενα σε ριχνει θα δειχνεις ''λειψος''.

Το αν αρεσουν η οχι οι καραφλες ειναι καθαρα υποκειμενικο. Οπως ειχα γραψει και στο αλλο νημα πολλα απο αυτα που πιστευα παλια, απλα δεν ισχυουν.

Παντως φιλε μιας και λες για ηλικια και πως προχωραει το προβλημα, την πιο ομορφη κοπελα που ειχα ποτε δεν την γνωρισα μικρος, αλλα πριν ενα μηνα:)

''ξεκολληστε'' για το καλο σας.
Eιστε γαματοι και ετσι.

φιλικα:)

Τελευταία επεξεργασία:

Utopia

Active Member
Δίκιο έχει ο Pithikas και εγκαταλείπει το φόρουμ όταν μαζεύονται όλοι οι αμπελοφιλόσοφοι... Κανείς δεν σας κρατάει τα χέρια, κάντε ότι νομίζετε... Και αφήστε εμάς τους υπόλοιπους να μεμψιμοιρούμε...;)
Κι εις ανώτερα σου εύχομαι!:)

Utopia

Active Member
Το θεμα ειναι πως το βλεπεις εσυ, oχι πως το βλεπουν οι κοπελες. Οποτε αν εσενα σε ριχνει θα δειχνεις ''λειψος''.

Το αν αρεσουν η οχι οι καραφλες ειναι καθαρα υποκειμενικο. Οπως ειχα γραψει και στο αλλο νημα πολλα απο αυτα που πιστευα παλια, απλα δεν ισχυουν.

Παντως φιλε μιας και λες για ηλικια και πως προχωραει το προβλημα, την πιο ομορφη κοπελα που ειχα ποτε δεν την γνωρισα μικρος, αλλα πριν ενα μηνα:)

''ξεκολληστε'' για το καλο σας.
Eιστε γαματοι και ετσι.

φιλικα:)
Όταν μηλάνε τα αντικαταθλιπτικά...

Utopia

Active Member
κοιτα εισαι μικρουλης.

Αν θες να κλαψεις κλαψε τα υπολοιπα χρονια σου. Δικαιωμα σου.
Εγω σου περιγραφω μια πραγματικοτητα που θα την δεις οταν μεγαλωσεις με το καλο. Καλοπροαιρετα παντα για να μη πανε χαμενα τα χρονια σου οταν θα εχεις καταλαβει οτι δεν μετραει καθολου η καραφλα.

Εξαρταται με τι κοπελες συναναστρεφεσαι ομως. Οποτε δεν ξερω. Εμενα που σου ριχνω 15 χρονια δεν μου εχει τυχει ΠΟΤΕ κατι διαφορετικο απο αυτο που περιγραφω.
Εγώ συμβουλές και "ψυχοθεραπεία" από έναν άγνωστο που κρύβεται πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του ή του κινητού ή του tablet του δεν δέχομαι... Ειδικά εαν αυτά που λέει ούτε ο ίδιος δεν τα πιστεύει... Από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Δεν ξέρω, μπορεί να έχεις και δίκιο ούτε σου αποκλείω ότι δεν θα αναθεωρήσω τις απόψεις στο μέλλον. Κηρύγματα περί καράφλας αλλού...

Serifis

Active Member
Μάγκες όλα είναι υποκειμενικά, ότι πιστεύει και ότι βοηθάει τον καθένα ας το ακολουθήσει, αλλά το συγκεκριμένο θέμα το έχουμε αναλύσει σε άλλο thread. Αντικειμενικά όμως, δεν θα αναλύσω εάν δίνουν σημασία οι γυναίκες στις καράφλες ή όχι ούτε εάν στερούνται σοβαρότητας εάν τους ενοχλεί. Απλά θα πω από την μεριά μου δίνω εξίσου την ίδια σημασία και σε αυτό που φαίνεται και σε ότι δεν φαίνεται και αντικειμενικά οι άντρες τραβιόμαστε από το ωραίο. Δεν πιστεύω να είμαι ο μόνος εδώ πέρα που να έχει απορρήψει γυναίκα για τον χ-ψ εμφανισιακό λόγο...

vag25

Well-Known Member
Δίκιο έχει ο Pithikas και εγκαταλείπει το φόρουμ όταν μαζεύονται όλοι οι αμπελοφιλόσοφοι... Κανείς δεν σας κρατάει τα χέρια, κάντε ότι νομίζετε... Και αφήστε εμάς τους υπόλοιπους να μεμψιμοιρούμε...;)
Κι εις ανώτερα σου εύχομαι!:)

Καλο κλαμα λοιπον πιτσιρικο.:D

Επειδη εκτος απο μικρουλης εισαi και ψαρακλας στο φορουμ, να σου πω οτι οι περισσοτεροι εχουν φυγει για το κλαμα σας.
Ησουν 10 ετων με μπουκλες οταν γραφομουν στο φορουμ. Λογικο να μη γνωριζεις...

Όταν μηλάνε τα αντικαταθλιπτικά...

Αν νομιζεις οτι χρειαζεσαι αντικαταθλιπτικα για να βρεις γκομενα παρτα. Μιλα για τον εαυτο σου.

Εγώ συμβουλές και "ψυχοθεραπεία" από έναν άγνωστο που κρύβεται πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του ή του κινητού ή του tablet του δεν δέχομαι... Ειδικά εαν αυτά που λέει ούτε ο ίδιος δεν τα πιστεύει... Από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Δεν ξέρω, μπορεί να έχεις και δίκιο ούτε σου αποκλείω ότι δεν θα αναθεωρήσω τις απόψεις στο μέλλον. Κηρύγματα περί καράφλας αλλού...

Ακου πιτσιρικι....
ΕΣΥ μου απαντησες πρωτος οχι εγω, αν σε χαλαει ας μην απαντουσες ειρωνικα...

Αν εσυ το λυκειοπαιδο νομιζεις οτι εχεις καταλαβει την ζωη δικαιωμα σου να το πιστευεις. Εγω ο ''αμπελο'' και εσυ ο 19χρονος φιλοσοφος...

Κουμπωσου με αντικαταθλιπτικα λοιπον για να μπορεις να πηδηξεις.

Εγω ημουν καλοπροαιρετος απο την αρχη.
Ε οχι να βγεις και απο πανω...;)

Τελευταία επεξεργασία:

Utopia

Active Member
Καλο κλαμα λοιπον πιτσιρικο.:D

Επειδη εκτος απο μικρουλης εισαi και ψαρακλας στο φορουμ, να σου πω οτι οι περισσοτεροι εχουν φυγει για το κλαμα σας.

Αν νομιζεις οτι χρειαζεσαι αντικαταθλιπτικα για να βρεις γκομενα παρτα. Μιλα για τον εαυτο σου.

Ακου πιτσιρικι....
ΕΣΥ μου απαντησες πρωτος οχι εγω, που δεν δεχεσαι κιολας υποδειξεις χαχα. Ας μην απαντουσες...

Αν εσυ το λυκειοπαιδο νομιζεις οτι εχεις καταλαβει την ζωη δικαιωμα σου.
Κουμπωσου με αντικαταθλιπτικα για να μπορεις να πηδηξεις.

Εγω ημουν καλοπροαιρετος απο την αρχη.
Ε οχι να βγεις και απο πανω...
Σωστά όσα παραθέσατε κύριε vag25, μόνο που τα λεγόμενα σας δεν είναι αποτέλεσμα καθαρής συνείδησης αλλά αποτέλεσμα βαριών αντικαταθληπτικών...:D Κι αν νομίζεις ότι κλαίω... χαχαχα... Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι...:cool:

vag25

Well-Known Member
Σωστά όσα παραθέσατε κύριε vag25, μόνο που τα λεγόμενα σας δεν είναι αποτέλεσμα καθαρής συνείδησης αλλά αποτέλεσμα βαριών αντικαταθληπτικών...:D
Κοιτα το παιδακι παιζει...
Του τελειωσαν τα επιχειρηματα και νομιζει οτι ειμαστε στο προαύλιο γυμνασιου...:D

Κι αν νομίζεις ότι κλαίω... χαχαχα... Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι...:cool:
Φυσικα και κλαις.
Εδω νομιζεις ρε φιλε οτι χρειαζονται βαρια αντικαταθλιπτικα για να ζησεις κανονικα...τι να λεμε τωρα.
μονος σου τα λες και δεν παιρνεις χαμπαρι...

Κλαψε οσο θες απλα μην διωχνεις και τον υπολοιπο κοσμο. Κριμα ειναι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Utopia

Active Member
Κοιτα το παιδακι παιζει...
Του τελειωσαν τα επιχειρηματα και νομιζει οτι ειμαστε στο προαύλιο γυμνασιου...:D

Φυσικα και κλαις.
Εδω νομιζεις ρε φιλε οτι χρειαζονται βαρια αντικαταθλιπτικα για να ζησεις κανονικα...τι να λεμε τωρα.
μονος σου τα λες και δεν παιρνεις χαμπαρι...

Κλαψε οσο θες απλα μην διωχνεις και τον υπολοιπο κοσμο. Κριμα ειναι.
Wow! Triggered!:p Όλοι μας κρύβουμε μέσα μας ένα παιδί...:D

Utopia

Active Member
Θες και επιχειρήματα; Για να έχουν απήχηση τα επιχειρήματα του πομπού πρέπει ο δέκτης να πληρεί μία βασική προϋπόθεση...:) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!:D

vag25

Well-Known Member
''Όλοι μας κρύβουμε μέσα μας ένα παιδί.''

Ισχυει.

Τελος παντων, εγω στα 19 μου σκεφτομουν χειροτερα απο εσενα για αυτο το θεμα, οποτε δεν σου την λεω η κατι τετοιο.
Εχω αλλαξει πολυ στον τροπο που σκεφτομαι απο καθαρη εμπειρια με κοπελες και τιποτα αλλο και απλα το μεταφερω. Οχι για μενα. Εχω το εχω ''κατακτησει'' πλεον.
Απλα λυπαμαι οταν καποιος περναει οσα περασα εγω. Ειναι κριμα, δεν το αξιζει κανεις.

Ειτε με πιστευεις οτι τα πιστευω αυτα που εγραψα, ειτε οχι...και μονο στην ακρη του μυαλου σου να πανε ειναι κερδος για να βγεις πιο γρηγορα απο αυτο το πραγμα και να νιωθεις καλυτερα με τον εαυτο σου.

Δεν ηταν σκοπος μου να το παιξω φιλοσοφος.:)

ΥΓ. Οκ ειμαι Alien οχι ανθρωπος το ομολογώ .:D

Utopia

Active Member
''Όλοι μας κρύβουμε μέσα μας ένα παιδί.''

Ισχυει.

Τελος παντων, εγω στα 19 μου σκεφτομουν χειροτερα απο εσενα για αυτο το θεμα, οποτε δεν σου την λεω η κατι τετοιο.
Εχω αλλαξει πολυ στον τροπο που σκεφτομαι απο καθαρη εμπειρια με κοπελες και τιποτα αλλο και απλα το μεταφερω. Οχι για μενα. Εχω το εχω ''κατακτησει'' πλεον.
Απλα λυπαμαι οταν καποιος περναει οσα περασα εγω. Ειναι κριμα, δεν το αξιζει κανεις.

Ειτε με πιστευεις οτι τα πιστευω αυτα που εγραψα, ειτε οχι...και μονο στην ακρη του μυαλου σου να πανε ειναι κερδος για να βγεις πιο γρηγορα απο αυτο το πραγμα και να νιωθεις καλυτερα με τον εαυτο σου.

Δεν ηταν σκοπος μου να το παιξω φιλοσοφος.:)

ΥΓ. Οκ ειμαι Alien οχι ανθρωπος το ομολογώ .:D
Καταρχάς μπορεί να μην έχω καν ΑΓΑ... Κι άμα έχω στα πρόθυρα του προβλήματος είμαι... Δεύτερον,είδες κανέναν άλλο στο φόρουμ να παινεύεται για τα επιτεύγματά του, τις "κατακτήσεις του και να λέει την ιστορία της ζωής του; Οι λόγιοι άνθρωποι δεν περιγράφουν αυτές τις εμπειρίες στον Κυβερνοχώρο... για όνομα του Θεού... Μπράβο σε όσους ξεπέρασαν το πρόβλημα της τριχόπτωσης και της φαλάκρας δίχως να επηρεάσει καμία άλλη πτυχή της ζωής τους, συνέχισαν τη ζωή τους και βγήκαν στην τελική κερδισμένοι. Αλλά μην υποβάλλετε υποδείξεις το πως θα αντιμετωπίσει ο καθένας το προβλημά του που είναι καθαρά υποκειμενικό. Δεν λέω μπορεί στο μέλλον να αναθεωρήσω τις απόψεις μου και να λέω: "Με τι ανούσια πράγματα ασχολούμουν...". Από ότι βλέπω όμως όχι μόνο στο Διαδίκτυο αλλά και στον πραγματικό κόσμο, ουκ λίγους το θέμα αυτό τους βασανίζει και τους "σιγοτρώει" μέχρι και την μέση ηλικία. Σε καμία περίπτωση οποιοδήποτε άνθρωπο ανέκαθεν το πρόβλημά του δεν θα τον χαρακτηρίσω "ψυχάκια" ακόμη κι αν εγώ ο ίδιος στο παρελθόν είχα περάσει τα ίδια δεινά, και στην τελική τα ξεπέρασα. Απλά δεν ξέρω τι υπονοούσες... που ανέφερες ότι οι μισοί εδώ μέσα είμαστε κομπλεξικοί και μοιρολογούμε... Πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Ουσιαστικά πρόσβαλες το μισό φόρουμ και απαξίωσες την όποια προσπάθεια των παιδιών να παράσχουν βοήθεια μαζί με μένα γιατί εγώ προς το παρόν περισσότερο ασχολούμε με τους άλλους εδώ που αντικειμενικά έχουν χειρότερο πρόβλημα από εμένα...

FreeThinker

Well-Known Member

Utopia η συμπεριφορα σου απεναντι στον vag ειναι επιεικως απαραδεκτη. Εσυ ξεκινησες να τον ειρωνευεσαι. Ο ανθρωπος λεει απλα την προσωπικη του εμπειρια στο θεμα γυναικες ( βεβαια κακως το κανει εδω, γιατι εγω ποσταρα το βιντεο για να συζητησουμε για την κυκλοσπορινη αλλα anyway ). Ξαναδιαβασε λιγο τι γραφεις γιατι εισαι 100% φαουλ κατ' εμε. Το πιστευεις ή οχι υπαρχουν αντρες εκει εξω που δεν τους νοιαζει ήεχουν αποδεχτει πληρως την καραφλα τους και βρισκουνε και γκομενες. Οπως και να χει ο vag για να εμψυχωσει τους μικροτερους σαν εσενα και μενα τα λεει αυτα και συ τον χλευαζεις και σχεδον τον βριζεις. Προσεχε λιγο τι λες αλλα και τι προσπαθουν να πουν οι αλλοι. Ο vag εβαλε και τον εαυτο του μεσα σ' αυτους που μοιρολογουν.

Και αμφιβαλλω πως καποιος ερχεται για να παινευτεί σ ενα ανωνυμο φορουμ για τις κατακτησεις του.

Utopia

Active Member
Utopia η συμπεριφορα σου απεναντι στον vag ειναι επιεικως απαραδεκτη. Εσυ ξεκινησες να τον ειρωνευεσαι. Ο ανθρωπος λεει απλα την προσωπικη του εμπειρια στο θεμα γυναικες ( βεβαια κακως το κανει εδω, γιατι εγω ποσταρα το βιντεο για να συζητησουμε για την κυκλοσπορινη αλλα anyway ). Ξαναδιαβασε λιγο τι γραφεις γιατι εισαι 100% φαουλ κατ' εμε. Το πιστευεις ή οχι υπαρχουν αντρες εκει εξω που δεν τους νοιαζει ήεχουν αποδεχτει πληρως την καραφλα τους και βρισκουνε και γκομενες. Οπως και να χει ο vag για να εμψυχωσει τους μικροτερους σαν εσενα και μενα τα λεει αυτα και συ τον χλευαζεις και σχεδον τον βριζεις. Προσεχε λιγο τι λες αλλα και τι προσπαθουν να πουν οι αλλοι. Ο vag εβαλε και τον εαυτο του μεσα σ' αυτους που μοιρολογουν.

Και αμφιβαλλω πως καποιος ερχεται για να παινευτεί σ ενα ανωνυμο φορουμ για τις κατακτησεις του.
Δεν απαρνούμε ότι οι καραφλοί βρίσκουν γυναίκες...και μάλιστα με προσόντα και αντικειμενικά ωραίες... αλλά δεν συμφωνώ με το ότι οι δυνατοτητές σου είναι απεριόριστες και το ότι όποιος ασχολείται με τρίχες και "μικροπράγματα" είναι "άδειος". Ξέρω κι εγώ ανθρώπους μορφωμένους και φτασμένους που ασχολούνται με τις ανούσιες για εσάς τρίχες. Έχω άπειρα παραδείγματα που θα κάθομαι όλη μέρα να παραθέτω.

FreeThinker

Well-Known Member
Δεν απαρνούμε ότι οι καραφλοί βρίσκουν γυναίκες...και μάλιστα με προσόντα και αντικειμενικά ωραίες... αλλά δεν συμφωνώ με το ότι οι δυνατοτητές σου είναι απεριόριστες και το ότι όποιος ασχολείται με τρίχες και "μικροπράγματα" είναι "άδειος". Ξέρω κι εγώ ανθρώπους μορφωμένους και φτασμένους που ασχολούνται με τις ανούσιες για εσάς τρίχες. Έχω άπειρα παραδείγματα που θα κάθομαι όλη μέρα να παραθέτω.

Οπως και να χει, οταν ακους κατι που δε σ αρεσει ή δε συμφωνεις, γινεσαι πολυ αγενης. Προσεξε το.

FreeThinker

Well-Known Member
Ξέρω κι εγώ ανθρώπους μορφωμένους και φτασμένους που ασχολούνται με τις ανούσιες για εσάς τρίχες.

Και ακομα δειχνεις να μην καταλαβαινεις τι λεμε. Για κανεναν εδω μεσα δεν ειναι ανουσιο το θεμα της φαλακρας. Συνειδητοποιησε το λιγο οτι ολοι για τον ιδιο σκοπο ειμαστε εδω. Απλα καποιοι απο μας που ταλαιπωρουνται χρονια μ αυτο το θεμα( εγω 5, ο αλλος 15), εχουμε φτασει σ ενα σημειο να μας απασχολει λιγοτερο απο την αρχη. Οχι λιγο, ουτε καθολου. Απλα λιγοτερο.

Utopia

Active Member
Οπως και να χει, οταν ακους κατι που δε σ αρεσει ή δε συμφωνεις, γινεσαι πολυ αγενης. Προσεξε το.
Ναι είμαι αγενής φίλε μου και έσφαλα,το παραδέχομαι... Και απολογούμαι. Αλλά ο κύριος vag25 χρησιμοποίησε το βίντεο που παρέθεσες ως σπόντα για να την πει στο μισό+ φόρουμ... Να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη...

Μπλουζα