Παρουσιαση των ενζυμων που μεταβολιζουν την τεστοστερονη

Screenshot_2015-05-17-17-07-10.png
Παρατηρούμε με Γραφικό τρόπο πως η Τεστοστερόνη μετατρέπεται (πολλές φορές με υπερβολικό τρόπο) σε άλλες ουσίες δημιουργώντας προβλήματα υγείας άλλα και πτώση των μαλλιών.
Βλέπουμε δυο ενζυμα reductases type I και type II να μετατρέπουν την Τ σε αυξημένη DHT. (με πιθανο κίνδυνο υγειας τον Προστάτη).
Επίσης το ενζυμο aromatase μετατρέπει την Τ σε Εστραδιολη E2. (Με κίνδυνο υγειας την οστεοπόρωση, κ.α.)
http://www.lifeextension.com/magazine/2008/11/Dangers-of-Excess-Estrogen-in-the-Aging-Male/Page-02
Και τέλος το ενζυμο 17 β hsd οδηγει σε αυξημένη α-διονη και μετα σε ΟιστρονηΕ1 με κίνδυνο υγειας οστεοπόρωση κ.α.
Η η Ε2 πρεπει να βρίσκεται αναμεσα στις τιμες 20 -30 pg/ml αλλιως έχουμε έκθεση σε προβλήματα υγείας.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
Ο λαός αποφάσισε τελικά!:D
Καλός ήρθες πίσω και καλό καλοκαίρι ρε Γιώργο!!!

Kαλώς τον. Προετοιμάσου για μάχη Γιώργο. Ήδη ακονίζω έρευνες.
Γειασου φιλε, τι κανεις,

Τι γινεται με την ελαιοευρωπαινη?
Ξερεις βρηκα ειδικο λιπασμα, και παραγουν ολα τα ελαιοδεντρα ελαιοευρωπαινη στο full.

Εχεις καμια ερευνα για συνεδριο?
Εστειλα e-mail στο Cotsareli, αλλα δεν απανταει.

pithikas

Well-Known Member
Γειασου φιλε, τι κανεις,

Τι γινεται με την ελαιοευρωπαινη?
Ξερεις βρηκα ειδικο λιπασμα, και παραγουν ολα τα ελαιοδεντρα ελαιοευρωπαινη στο full.

Εχεις καμια ερευνα για συνεδριο?
Εστειλα e-mail στο Cotsareli, αλλα δεν απανταει.
Mια χαρά Γιώργο.
Είναι το μόνο που συνεχίζω και απο διατήρηση καλά πήγε. Κοιτούσα και μια τελευταία έρευνα και πάλι σε dkk1 αναφέρονταν. Κοιτάζω την απορρόφηση και δε ξέρω οτιδήποτε βάζουμε ειδικά τα λάδια που προτείνονται αν απορροφώνται έστω και στο ελάχιστο.
Όλοι κοιτάζουν την pge1 πλέον λόγω ενός Ιταλού. Το πάνε μέσω dgla για να θεωρηθεί κοσμετικό προιόν και όχι αλπροσταδίλες.
Και χρησιμοποιεί και s equol. Αν και σε συνέντευξη του ανέφερε πως το s equol χτυπά στην 5α αναγωγάση κάτι που δεν ισχύει.
Τα παράγωγα της κουρκουμίνης Γιώργο να δεις.

pithikas

Well-Known Member
pithikas ελαιοευρωπαινη απο που παιρνεις;
Έχω βρει μια κρέμα απο φαρμακείο έτοιμη και εχω παρει και συμπλήρωμα(κάψουλες) για να είμαι καλυμμένος και το βάζω σε διάλυμμα με οινόπνευμα και προπυλενογλυκόλη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mια χαρά Γιώργο.
Είναι το μόνο που συνεχίζω και απο διατήρηση καλά πήγε. Κοιτούσα και μια τελευταία έρευνα και πάλι σε dkk1 αναφέρονταν. Κοιτάζω την απορρόφηση και δε ξέρω οτιδήποτε βάζουμε ειδικά τα λάδια που προτείνονται αν απορροφώνται έστω και στο ελάχιστο.
Όλοι κοιτάζουν την pge1 πλέον λόγω ενός Ιταλού. Το πάνε μέσω dgla για να θεωρηθεί κοσμετικό προιόν και όχι αλπροσταδίλες.
Και χρησιμοποιεί και s equol. Αν και σε συνέντευξη του ανέφερε πως το s equol χτυπά στην 5α αναγωγάση κάτι που δεν ισχύει.
Τα παράγωγα της κουρκουμίνης Γιώργο να δεις.
Εφερα που λες απο κινα olive leaf extract,
και το ανακατευα στο ελαιολαδο και μετα στη Σαλατα.

Δισπιστωσα εκλπηκτικες ιδιοτητες:

1.Φοβερη αντιγηραντικες ιδιοτητες (βλεπεις το δεμα σου να λαμπει)
2.Για οσους εχουν σακχαρο μεγαλη βελτιωση (για οσους εχουν ξηρο δερμα)

3. Για οσους εχουν υψηλη χολυστερινη

Για το δικο σου μαλλι βεβαια σου προτεινω να δοκιμασεις αυτη την ποιοτητα.

http://herb-line.com/shop/supplements/country-life-olive-leaf-extract-150-mg-60-veggie-caps/

που εχει αυφθονη υδροξυ-τυροσολη.

Γιατι βεβαια δεν ειναι μονο η ελαιοευρωπαινη ενεργη στην τριχοπτωση.
Υπαρχουν αρκετες πολυφαινολες στο ελαιολαδο και στο εκχυλισμα απο φυλλα ελιας που εχουν σημασια στους διαφορους τυπους τριχοπτωσης.

Υπαρχει στη Θασο ενα βιολογικο λαδι που ειναι φοβερα πλουσιο σε πολυφαινολες.

Για την Κουρκουμινη που λες εχω ερευνησει πολυ καλα (ειχα σχεδιασει και μια απλη διεργασια για παραγωγη μυκηλιου κουρκουμινη, που ειναι ποιο δραστικη),

αλλα δεν εχει πολυ ενδιαφερον γιατι καταπολεμα μονο την τριχοπτωση που ωφειλεται σε υψηλη Οιστρονη (αλλο το ισοενζυμο που την ανεβαζει λιγο πανω απτο κανονικο επιπεδο).
Δηλ ενα προχειρο ποσοστο γυρω στο 1%.

Που λες στο Cotsareli του εγραψα να κανουμε καποιες ερευνες για natural PGD2blockers με το University of Crete School of Medicine που εχω συνεργασια με ενα Καθηγητη για αλλο ερευνητικο αντικειμενο.
Αλλα δεν απανταει, μαλλον εχει πολλες δουλειες.

ρησιμοποιεί και s equol. Αν και σε συνέντευξη του ανέφερε πως το s equol χτυπά στην 5α αναγωγάση
Η s equol που ειναι ενα παραγωγο που προερχεται απο τοις ισοφλαβονες της σογιας,

ο Ιταλος πιστευω εχει δικαιο,

αρκει να εννοει την reductase I (αναγωγαση Ι),

η οποια βεβαια ανεβαζει την DHT ολιγον τι,
και οχι αυτα που εχουμε δει τα: 180 μοναδες
(που τα κανει η reductase II)

Αρα, παλι με προχειρες στατιστικες αφορα καπου 2 με 3% της Αndrogenic Alopecia.

Τελευταία επεξεργασία:

naruto

Well-Known Member
Ερωτηση
Μετα απο ορμονικες εξετασεις,μου βρηκαν χαμηλη οιστραδιολη.Η αραιωση μου ειναι σε NW3 pattern.Δηλαδη αραιωνω μονο σε κροταφους-λιμανακια.Να πω πως εχω φουλ λιπαρο μαλλι-δερμα,καθως κ αρκετο σμηγμα,αυτες τις ασπρες νυφαδες στο τριχωτο.
Κανα τιπ?

Ερωτηση
Μετα απο ορμονικες εξετασεις,μου βρηκαν χαμηλη οιστραδιολη.Η αραιωση μου ειναι σε NW3 pattern.Δηλαδη αραιωνω μονο σε κροταφους-λιμανακια.Να πω πως εχω φουλ λιπαρο μαλλι-δερμα,καθως κ αρκετο σμηγμα,αυτες τις ασπρες νυφαδες στο τριχωτο.
Κανα τιπ?
Αυτο φιλε naturo,
δεν ειναι ΑΑ (στην ΑΑ οι ορμονες ειναι πανω απο τα κανονικα επιπεδα).

Χαμηλες Ορμονες παρουσιαζονται οταν εχει γινει χρηση αναβολικων, ισχυρων φαρμακων, και για τοις γυναικες οταν εχουν κανει χρηση αντισυλληπτικων.

Αυτο συμβαινει γιατι "βουλωνουν" τα ενεργα καταλυτικα κεντρα των ενζυμων που κανουν τη συνθεση των Ορμονων.

Αρα χρειαζεται να γινει detoxification στα καταλυτικα κεντρα των ενζυμων, ωστε να αρχησει κανονικα παλι η παραγωγη των Ορμονων.

Αυτο γινεται μονο με τη χρηση(βρωσιμο) βιολογικο σπανακι.

Εχουμε δυο μελοι που ακολουθησαν αυτην την θεραπεια και θεραπευτικαν.

Το σπανακι που χρησιμοποιηθηκε ειναι της bioinside.
Και 3 φορες αν μπορεις τη βδομαδα να το τρως μεσημεριανο γευμα (χωρις κρεας) με ελαιολαδο, θα δρασει κι σε σενα.

http://bioarismari.gr/προϊόν/σπανάκι-κατεψυγμένο-bioinside/

geeorgee

Active Member
που εισαι ρε Γιωργο ολα καλα?
Εμενα μου ειχες πει σπανακι χωρις αυγο και κρεμμυδι αλλα για κρεας δε μου ειπες κατι κιελεγα γιατι δε
βγαζω μαλλι :p

που εισαι ρε Γιωργο ολα καλα?
Εμενα μου ειχες πει σπανακι χωρις αυγο και κρεμμυδι αλλα για κρεας δε μου ειπες κατι κιελεγα γιατι δε
βγαζω μαλλι :p
Γειασου Γιωργο, καλα Δωξα τω Θεω, Εσυ?

Μονο ασπρα κρεατα συνδιαζεται το σπανακι και φετα βεβαια.

Λοιπον Γιωργο πρεπει να μετρησεις τοις Ορμονες, dht , Οιστρονη.

Γιατι πολυ πιθανον να εχεις και ΑΑ, οποτε τωρα θα εισαι στοις υψηλες τιμες.
Και θα χρειαστεις τα γνωστα pgd2blockers
PGE2 agonist
κατι για το κυκλοφορικο

geeorgee

Active Member
καλα κιεγω ρε φιλε εδω το παλευουμε
Τα ειχα μετρησει αυτα τα ειχαμε πει σε pm και ειχα λιγο χαμηλα την Ε1

pithikas

Well-Known Member
Εφερα που λες απο κινα olive leaf extract,
και το ανακατευα στο ελαιολαδο και μετα στη Σαλατα.

Δισπιστωσα εκλπηκτικες ιδιοτητες:

1.Φοβερη αντιγηραντικες ιδιοτητες (βλεπεις το δεμα σου να λαμπει)
2.Για οσους εχουν σακχαρο μεγαλη βελτιωση (για οσους εχουν ξηρο δερμα)

3. Για οσους εχουν υψηλη χολυστερινη

Για το δικο σου μαλλι βεβαια σου προτεινω να δοκιμασεις αυτη την ποιοτητα.

http://herb-line.com/shop/supplements/country-life-olive-leaf-extract-150-mg-60-veggie-caps/

που εχει αυφθονη υδροξυ-τυροσολη.

Γιατι βεβαια δεν ειναι μονο η ελαιοευρωπαινη ενεργη στην τριχοπτωση.
Υπαρχουν αρκετες πολυφαινολες στο ελαιολαδο και στο εκχυλισμα απο φυλλα ελιας που εχουν σημασια στους διαφορους τυπους τριχοπτωσης.

Υπαρχει στη Θασο ενα βιολογικο λαδι που ειναι φοβερα πλουσιο σε πολυφαινολες.

Για την Κουρκουμινη που λες εχω ερευνησει πολυ καλα (ειχα σχεδιασει και μια απλη διεργασια για παραγωγη μυκηλιου κουρκουμινη, που ειναι ποιο δραστικη),

αλλα δεν εχει πολυ ενδιαφερον γιατι καταπολεμα μονο την τριχοπτωση που ωφειλεται σε υψηλη Οιστρονη (αλλο το ισοενζυμο που την ανεβαζει λιγο πανω απτο κανονικο επιπεδο).
Δηλ ενα προχειρο ποσοστο γυρω στο 1%.

Που λες στο Cotsareli του εγραψα να κανουμε καποιες ερευνες για natural PGD2blockers με το University of Crete School of Medicine που εχω συνεργασια με ενα Καθηγητη για αλλο ερευνητικο αντικειμενο.
Αλλα δεν απανταει, μαλλον εχει πολλες δουλειες.
Όχι Γιώργο. Δεν έχει να κάνει με τα ένζυμα το s equol. Υποτίθεται ότι την dht με κάποιο τρόπο απενεργοποιεί.
Τον Κωτσαρέλη τι να τον νοιάξει για φυτικές ουσίες αφού έχει πουλήσει την πατέντα με τους pgd2;

Μπλουζα