Έβγαλα φώτο να βρώ τα σημεία που μου έκοψαν τρίχες.
Το ένα το βρήκα και είναι πιο ψηλά απ ότι είχα καταλάβει το άλλο δεν το μπορώ να το βρω ,οπότε ίσως και να κάνω λάθος σαυτό που λέω πιο πάνω
Σπανούλη εσύ είσαι ;
Έβγαλα φώτο να βρώ τα σημεία που μου έκοψαν τρίχες.
Το ένα το βρήκα και είναι πιο ψηλά απ ότι είχα καταλάβει το άλλο δεν το μπορώ να το βρω ,οπότε ίσως και να κάνω λάθος σαυτό που λέω πιο πάνω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
χαχαχαχα ,όχι ρε με μπέρδεψες ο Μπατίστα είμαι!!Σπανούλη εσύ είσαι ;
για 1300 grafts δεν το βλεπω να ειναι καλη διαφημιση για αυτους
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώμε 1200-1300 μοσχευματα δεν μπορω να καταλαβω πως θα τους κανει καλο να σε διαφημισουν.
Από ότι κατάλαβα μάλλον όχι ,αλλά δεν γίνεται πάμε για πάνω από 2000 συνολικά (τουλάχιστον έτσι κατάλαβα)τη δευτερη μερα αν σου βαλουν μερικα ακομη θα στα χρεωσουν?
Ναι είναι με ιδανικές συνθήκες ,γιαυτό και το εως 5000graftsαρα αυτο που ελεγαν ενας θα κανει 2500 γκραφτς και ο πρωτος 5000 γκραφτς δεν ισχυει ακριβως.. εννουν σε ιδανικες συνθηκες.
Εγώ όπως έγραψα υπολόγιζα να ακούσω γύρω στα 3500 οπότε και με τα απαιτούμενα grafts από γένια σώμα μπορεί να την ψιλοπάλευα στο μέλλον αν θεωρήσω δεδομένο το norwood 6.κριμα που η δοτρια σου ειναι τοσο φτωχη φιλε.πως σκεφτεσε να προχωρισεις τωρα?
θα επισκεφτώ σίγουρα 1-2 κλινικές ακόμα για επιβεβαίωση του αριθμού των grafts της δότριας και βλέπουμε μετά.
Ναι ρε συ ο Σπάνούλης είμαι και περίμενα να κερδίσω την κλήρωση για να πάω για μεταμόσχευσηΤην ίδια αρέωση με του σπανούλη έχεις ,ίδιο μήκος και οι δύο με μούσια ; Ελα πες την αλήθεια![]()
Δημητρη δεν νομιζω να το προωθησουν, τι να πουν δηλαδη πηραμε εναν nw5 και τον καναμε nw3-4, εμενα μου φαινεται σαν να εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα.εμα της διαφημισης προσωπικα πιστευω οτι θα το προωθησουν πολυ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε mikegad το forum πολυ-νοιάζει όλες τις κλινικές, άσε να λένε ότι θέλουν. Και συνεργάτες έχουν και τα "μπουμπουκάκια-πλασιέδες-ρούφ" τους εδώ να τους πληροφορούν έχουν, ότι θες. Το forum είναι δύναμη! Στην σημερινή εποχή το πιο απλό να αγοράσουμε το κάνουμε google, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάτι τόσο ακριβό.Στο θέμα διαφήμιση....
Απ ότι μου είπε ο κ.Στάθης έχει σταματήσει να διαβάζει προσωπικά το φόρουμ (πράγμα που κατάλαβα και εγώ ,αφού δεν είχε καν ιδέα πως είχα ανοίξει θέμα εδώ) και πλέον μπαίνει πολύ σπάνια.Ωστόσο υπάρχουν άτομα από το τμήμα μάρκετινγκ της κλινικής που το παρακολουθούν.
Απ την στιγμή πάντως που δεν τους πολυνοιάζει το φόρουμ και δεν υπάρχει και σαφή εικόνα της διαφήμισης ,δύσκολα τα πράγματα. Κάλλιστα θα μπορούσαν να μου πουν να γυρνάω γυμνός στην Ομόνοια με ένα κλαδί ελιάς στο κεφάλι φωνάζοντας "dhi το αποτέλεσμα μετράει".![]()
Ένα πολλά που συζητήσαμε ήταν και αυτό.Έχω την εντύπωση ότι 2500 grafts σε 1 ημέρα δεν βάζουν σε κανέναν
Αυτή η περίπτωση πλέον μάλλον είναι η πιο αισιόδοξη απ ότι κατάλαβανα τους πιέσεις να βάλουν 1300 από μαλλιά & 700 από γενιά να πιάσεις τα 2000 grafts.
Μην έχεις καμιά εντύπωση ,το έχω αναφέρει αναλυτικά στο νήμα της κλήρωσηςΕμένα οι κοπέλες έβγαζαν από γενιά & μαλλιά ταυτόχρονα .
Έχω την εντύπωση ότι σε χαλάει & η διαφήμιση .
Μάλλον προς το δεύτερο πάει.Βαζω στοιχημα με τιποτα δεν προκειτε να του βαλουν μονο 1500 αν πει ο mike ok, η θα τον βαλουν πολυ παραπανω η δεν θα του κανουν καθολου.
aeratos τα 3500 τα ξεχνάμε πλέον ,αν υπάρχουν 2500+γένια πρέπει να πέσουν όλα από τη μέση και μπροστά αλλιώς η κατάσταση θα ναι κλάφτα.θέλει τουλάχιστον 3500 grafts για μπροστά όπως προείπαμε.
Φιλε mikegad το forum πολυ-νοιάζει όλες τις κλινικές, άσε να λένε ότι θέλουν. Και συνεργάτες έχουν και τα "μπουμπουκάκια-πλασιέδες-ρούφ" τους εδώ να τους πληροφορούν έχουν, ότι θες. Το forum είναι δύναμη! Στην σημερινή εποχή το πιο απλό να αγοράσουμε το κάνουμε google, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάτι τόσο ακριβό.