Η πιθανή μεταμόσχευση μου στην dhi και σκέψεις

sven

Active Member
Έβγαλα φώτο να βρώ τα σημεία που μου έκοψαν τρίχες.
Το ένα το βρήκα και είναι πιο ψηλά απ ότι είχα καταλάβει το άλλο δεν το μπορώ να το βρω ,οπότε ίσως και να κάνω λάθος σαυτό που λέω πιο πάνω

Σπανούλη εσύ είσαι ;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ItsAllGone

Active Member
Αν ειναι μονο για 1300 grafts δεν το βλεπω να ειναι καλη διαφημιση για αυτους, δεν νομιζω να θελουν τετοια διαφημιση.
 

dimitris50423

Well-Known Member
με 1200-1300 μοσχευματα δεν μπορω να καταλαβω πως θα τους κανει καλο να σε διαφημισουν. και απολυτη φυτρωση να εχεις τα βλεπω λιγα. τη δευτερη μερα αν σου βαλουν μερικα ακομη θα στα χρεωσουν?
αρα αυτο που ελεγαν ενας θα κανει 2500 γκραφτς και ο πρωτος 5000 γκραφτς δεν ισχυει ακριβως.. εννουν σε ιδανικες συνθηκες.
 

naruto

Well-Known Member
κριμα που η δοτρια σου ειναι τοσο φτωχη φιλε.πως σκεφτεσε να προχωρισεις τωρα?
 

mikegad

Well-Known Member
Σπανούλη εσύ είσαι ;
χαχαχαχα ,όχι ρε με μπέρδεψες ο Μπατίστα είμαι!!

για 1300 grafts δεν το βλεπω να ειναι καλη διαφημιση για αυτους

με 1200-1300 μοσχευματα δεν μπορω να καταλαβω πως θα τους κανει καλο να σε διαφημισουν.
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ
τη δευτερη μερα αν σου βαλουν μερικα ακομη θα στα χρεωσουν?
Από ότι κατάλαβα μάλλον όχι ,αλλά δεν γίνεται πάμε για πάνω από 2000 συνολικά (τουλάχιστον έτσι κατάλαβα)
αρα αυτο που ελεγαν ενας θα κανει 2500 γκραφτς και ο πρωτος 5000 γκραφτς δεν ισχυει ακριβως.. εννουν σε ιδανικες συνθηκες.
Ναι είναι με ιδανικές συνθήκες ,γιαυτό και το εως 5000grafts
Εγώ βέβαια είχα καταλάβει (βασικά έτσι μου είχαν πει στο πρώτο τηλέφωνο) πως αν κάποιος κέρδιζε πχ τα 5000grafts και ήταν μεγάλο norwood και είχε και την δότρια θα του τα έβαζαν ανεξαρτήτος ημερών που θα χρειάζονταν.
Τελικά μάλλον είναι 2 συνεδρίες για τον πρώτο και μία για τον δεύτερο.Αλλά ξαναλέω ΜΑΛΛΟΝ δεν είναι κάτι επίσημο ,αλλά αυτό που κατάλαβα εγώ
 

mikegad

Well-Known Member
κριμα που η δοτρια σου ειναι τοσο φτωχη φιλε.πως σκεφτεσε να προχωρισεις τωρα?
Εγώ όπως έγραψα υπολόγιζα να ακούσω γύρω στα 3500 οπότε και με τα απαιτούμενα grafts από γένια σώμα μπορεί να την ψιλοπάλευα στο μέλλον αν θεωρήσω δεδομένο το norwood 6.
Πλέον με δεδομένο τα 2500 μόνο από το κεφάλι είναι αδύνατο να καλυφθεί η μελλοντική αραίωση.Επομένως όλα τα grafts θα πρέπει να πέσουν από το ύψος το ύψος των αυτιών (όπου λογικά θα υπάρξει αντίσταση) και μπροστά και το μπιφτέκι να το θεωρήσω δεδομένο.Δεν υπάρχει λόγος να τα σκορπίσω...

Αν δεν τα βρούμε με την κλινική που πλέον το θεωρώ ως το πιο πιθανό σενάριο θα επισκεφτώ σίγουρα 1-2 κλινικές ακόμα για επιβεβαίωση του αριθμού των grafts της δότριας και βλέπουμε μετά.Αυτό είχα σκοπό να το κάνω σε κάνω χρόνο αλλά πλέον με τρώει η περιέργεια και μπορεί να το επισπεύσω.

Οπότε περιμένω να φάω το άκυρο και βλέπουμε
 

dimitris50423

Well-Known Member
Σπανουλη θα σε λεμε απο εδω και περα. Πολυ σωστος mike επιβεβαιωσε το τι μπορει να δωσει η δοτρια σου. στο θεμα της διαφημισης προσωπικα πιστευω οτι θα το προωθησουν πολυ. Και για 1200 μοσχευματα δεν ξερω αν θα συμφωνουσα ουτε εγω. Πρεπει να φτασουν τουλαχιστον τα 2000 γκραφτς και να πιασεις και μεγαλη φυτρωση για να εχει αξια το αποτελεσμα και για εσενα αλλα και για αυτους που σκοπευουν να το διαφημισουν. Αυτοι πρεπει να σου ζητησουν να κανεις και 2η μερα οχι εσυ.
 

ItsAllGone

Active Member
εμα της διαφημισης προσωπικα πιστευω οτι θα το προωθησουν πολυ.
Δημητρη δεν νομιζω να το προωθησουν, τι να πουν δηλαδη πηραμε εναν nw5 και τον καναμε nw3-4, εμενα μου φαινεται σαν να εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
σωστο αυτο που λες.. η κινηση τους δεν εχει νοημα. εκαναν αυτη την κινηση για διαφημιση και ειναι απολυτως αποδεκτο.
απλα δεν εχουν να κερδισουν τιποτα βαζοντας 1200 γκραφτς σε ενα κεφαλι που πανω κατω χρειαζεται απο 2000 και πανω σιγουρα για μια αποδεκτη εικονα και με προυποθεση την πολυ υψηλη φυτρωση.
επισης για δοτριες οπως του mike οπου τα διαθεσιμα μοσχευματα ειναι σχετικα λιγα και οριακα για να δωσουν καλυψη και μελλοντικα, παιζει τεραστιο ρολο το ποσοστο φυτρωσης. αν ειναι δυνατο οσα μεταφερθουν να φυτρωσουν.
αν εγω πχ που εβαλα 2300 φυτρωναν τα 1700-1800 θα ηταν μικροτερο προβλημα γιατι εχω καβα στη δοτρια αλλες 5000 μοσχευματα για το μελλον (υποθετικος ο αριθμος). με μια δευτερη μμ στο μελλον κανω οτι θελω
Ενω για μια οριακη δοτρια αυτο ειναι προβλημα.
ζυγισε τα ολα mike και μακαρι να πανε ολα οπως τα θελεις ;)
 

geok

Member
Πιστεύω ότι ίσως πάνε λίγο συντηρητικά .
Έχω την εντύπωση ότι 2500 grafts σε 1 ημέρα δεν βάζουν σε κανέναν
Άρα θα πρέπει να κάνουν 2 ημέρες η αλλιώς εάν το πάνε με τις ημέρες να τους πιέσεις να βάλουν 1300 από μαλλιά & 700 από γενιά να πιάσεις τα 2000 grafts.
Εμένα οι κοπέλες έβγαζαν από γενιά & μαλλιά ταυτόχρονα .
Έχω την εντύπωση ότι σε χαλάει & η διαφήμιση .
 

ItsAllGone

Active Member
Πραγματικα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο της dhi, ισως φοβουνται το ρισκο να δουλεψουν με μικρη δοτρια και δεν εχουν εμπιστοσυνη στο skill τους για μοσχευματα απο μουσια, οποτε θελουν να τον κανουν να κανει fold, αρα η counter strategy ειναι να κανει ο mike μπλοφα allin και να πει καντε οτι καλυτερο μπορειτε βαζοντας τους σε μια κατασταση η να του κανουν σωστη ολοκληρωμενη δουλεια η να βγει στο διαφημιστικο video και στο FB και να πει με κανατε χαλια.
Βαζω στοιχημα με τιποτα δεν προκειτε να του βαλουν μονο 1500 αν πει ο mike ok, η θα τον βαλουν πολυ παραπανω η δεν θα του κανουν καθολου.
 
Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
αν είναι όντως έτσι όπως τα λένε για τη δοτρια(ψαξτο και αλλού οπωσδηποτε mikegad) μου φαινεται ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα,άλλα αν είναι έτσι όμως δεν έχουν σχέση όλα αυτά που ειπε ο φίλος από πανω..ο mikegad θέλει τουλάχιστον 3500 grafts για μπροστά όπως προείπαμε.αν τερματίσει η δοτρια του με 2500 όπως του είπαν,θα έχει ενα κεφάλι παντού αραιωμένο χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.ούτε θέμα ρίσκου είναι ούτε τίποτα itsallgone..και ρε φίλε μας ταραξες στο αγγλικό,χαλαρωσε λιγο..το skill τους και το counter strategy.έλεος!
 

Bouklas

Well-Known Member
Στο θέμα διαφήμιση....

Απ ότι μου είπε ο κ.Στάθης έχει σταματήσει να διαβάζει προσωπικά το φόρουμ (πράγμα που κατάλαβα και εγώ ,αφού δεν είχε καν ιδέα πως είχα ανοίξει θέμα εδώ) και πλέον μπαίνει πολύ σπάνια.Ωστόσο υπάρχουν άτομα από το τμήμα μάρκετινγκ της κλινικής που το παρακολουθούν.
Απ την στιγμή πάντως που δεν τους πολυνοιάζει το φόρουμ και δεν υπάρχει και σαφή εικόνα της διαφήμισης ,δύσκολα τα πράγματα. Κάλλιστα θα μπορούσαν να μου πουν να γυρνάω γυμνός στην Ομόνοια με ένα κλαδί ελιάς στο κεφάλι φωνάζοντας "dhi το αποτέλεσμα μετράει".:D:D
Φιλε mikegad το forum πολυ-νοιάζει όλες τις κλινικές, άσε να λένε ότι θέλουν. Και συνεργάτες έχουν και τα "μπουμπουκάκια-πλασιέδες-ρούφ" τους εδώ να τους πληροφορούν έχουν, ότι θες. Το forum είναι δύναμη! Στην σημερινή εποχή το πιο απλό να αγοράσουμε το κάνουμε google, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάτι τόσο ακριβό.
 

piros75

Well-Known Member
Πάντως αν όντως έχεις περί τα 2.000 μοσχεύματα να δώσεις, τότε θα πρέπει να κινηθείς πολύ συντηρητικά, η χερλαίν θα πρέπει σχεδόν να ακολουθήσει την υπάρχουσα αραίωση και για πίσω απλά να κάνεις προσευχές.
 

mikegad

Well-Known Member
Έχω την εντύπωση ότι 2500 grafts σε 1 ημέρα δεν βάζουν σε κανέναν
Ένα πολλά που συζητήσαμε ήταν και αυτό.
Επικαλούμενος το φόρουμ είπα στον κ.Στάθη πως έτσι και αλλιώς 2500 σε μια μέρα δεν έχω δει περιστατικό.
Η απάντηση ήταν πως "επειδή δεν υπάρχει στο φόρουμ δεν σημαίνει πως δεν το χουν κάνει και 2000 και 2500grafts την μέρα έχουν βάλει.Δεν είναι όλοι μέλη εδώ."
Προσοχή αυτό που γράφω είναι η απάντηση του κ.Στάθη στην ερώτηση μου ,επειδή είχα και γω την ίδια απορία και το μεταφέρω όπως ακριβώς ειπώθηκε.Δεν το γράφω για να υπάρξουν αντιπαραθέσεις στο αν ισχύει ή όχι.Αν αναφέρω κάτι λάθος και αφού το τμήμα μάρκετινγκ παρακολουθεί το φόρουμ μπορούν να με διορθώσουν.
να τους πιέσεις να βάλουν 1300 από μαλλιά & 700 από γενιά να πιάσεις τα 2000 grafts.
Αυτή η περίπτωση πλέον μάλλον είναι η πιο αισιόδοξη απ ότι κατάλαβα
Εμένα οι κοπέλες έβγαζαν από γενιά & μαλλιά ταυτόχρονα .
Έχω την εντύπωση ότι σε χαλάει & η διαφήμιση .
Μην έχεις καμιά εντύπωση ,το έχω αναφέρει αναλυτικά στο νήμα της κλήρωσης
 

mikegad

Well-Known Member
Βαζω στοιχημα με τιποτα δεν προκειτε να του βαλουν μονο 1500 αν πει ο mike ok, η θα τον βαλουν πολυ παραπανω η δεν θα του κανουν καθολου.
Μάλλον προς το δεύτερο πάει.

θέλει τουλάχιστον 3500 grafts για μπροστά όπως προείπαμε.
aeratos τα 3500 τα ξεχνάμε πλέον ,αν υπάρχουν 2500+γένια πρέπει να πέσουν όλα από τη μέση και μπροστά αλλιώς η κατάσταση θα ναι κλάφτα.
 

mikegad

Well-Known Member
Φιλε mikegad το forum πολυ-νοιάζει όλες τις κλινικές, άσε να λένε ότι θέλουν. Και συνεργάτες έχουν και τα "μπουμπουκάκια-πλασιέδες-ρούφ" τους εδώ να τους πληροφορούν έχουν, ότι θες. Το forum είναι δύναμη! Στην σημερινή εποχή το πιο απλό να αγοράσουμε το κάνουμε google, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάτι τόσο ακριβό.

Αυτή ακριβώς την άποψη έχω και γω, αλλά μου κάνε εντύπωση πως ο άνθρωπος δεν ήξερα καν πως είχα ανοίξει νήμα.
Μου εξήγησε τους λόγους που δεν το παρακολουθεί (που δεν θα αναφέρω ,αφού είναι προσωπικό θέμα ,εκτός και αν μου το πει ο ίδιος να το μεταφέρω) ,ωστόσο δεν είχε καμιά ενημέρωση ούτε από το τμήμα μάρκετινγκ που μου είπε πως το ενημερώνουν.Γενικότερα δεν τον είδα να πολυσκοτίζεστε για το φόρουμ πάντως είναι η αλήθεια.

Ανεξαρτήτως της δικιάς μου περίπτωσης το φόρουμ είναι το κορυφαίο μέσο πίεσης για να γίνει σωστή δουλεία.Ειδικά δε αν δεις πως τα περισσότερα νήματα εγκαταλείπονται μετά από λίγο καιρό και σε πολλά άλλα οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν είναι απλά απαράδεκτες ,βγάλεις έξω και τους πλασιέδες που λες...ε είναι ζήτημα αν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά το 25% των περιστατικών (και πολλά λέω).
Το θεωρώ κλάσεις ανώτερη διαφήμιση από κάποιο στημένο βίντεο (της οποιαδήποτε εταιρίας) που έτσι και αλλιώς απ την αρχή ξέρεις πως θα ακούσεις ότι όλα είναι τέλεια και σούπερ
 
Μπλουζα