Η πιθανή μεταμόσχευση μου στην dhi και σκέψεις

mikegad

Well-Known Member
Όπως πολλά μέλη θα ξέρετε ήδη, πριν μερικές μέρες κέρδισα μια δωρεάν μεταμόσχευση στην dhi για 2500grafts.Το τι μου είπαν το έχω αναφέρει αναλυτικά στο αντίστοιχο θέμα εδώ οπότε δεν υπάρχει λόγος να τα ξαναγράφω.
Στο σημείο αυτό (και ανεξαρτήτου αν γίνει τελικά ή όχι η μεταμόσχευση) θα ήθελα να ευχαριστήσω το forum και ειδικά τον Άκη αφού αν δεν το είχε αναρτήσει εδώ δεν θα το είχα πάρει πρέφα.(Την κλινική θα την ευχαριστήσω εφόσον κάνω την μεταμόσχευση και πάνε όλα καλά :p).
Επίσης δεν θα ήθελα η συζήτηση σε αυτό το νήμα να γίνει γύρω απ το αν θα κάνω η όχι την μεταμόσχευση, τουλάχιστον μέχρι να συναντήσω από κοντά τον κ. Στάθη όπως έχω αναφέρει.

Η περίπτωση μου
Ηλικία σχεδόν 32.Τριχόπτωση έχω από πολύ μικρός ,για να καταλάβατε στο λύκειο είχα ήδη κροτάφους ,αλλά τότε κρύβονταν εύκολα από τα υπόλοιπα μαλλιά.Η εξέλιξη πολύ αργή.Σε καμία περίπτωση δεν είχα επιθετική τριχόπτωση ,προχωρούσε αργά και βασανιστικά όλα αυτά τα χρόνια.
Από θέμα θεραπείας έχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα που θα αναφέρω αργότερα (όσα μπορώ να θυμηθώ τουλάχιστον). Τώρα χρησιμοποιώ ρόλλερ, καστορέλαιο, δαφνέλαιο, σήμερα πήρα πρώτη φορά αμυγδαλέλαιο και όποτε το θυμηθώ πίνω και κανένα ω3.Έχω σκοπό να βάλω ακόμα 2-3 πράγματα από την θεραπεία του GOMI σύντομα.

Μεταμόσχευση δεν είχα σκοπό να κάνω τώρα. Στο μυαλό μου το είχα προγραμματίσει ώστε να πήγαινα στα 33-34. Δεν έχω επισκεφτεί ποτέ καμία κλινική για διάγνωση ,μόνο σε δερματολόγο έχω πάει μια φορά πολύ παλιά ,εποχή που τελείωνα το λύκειο.
Αυτό που με απασχολεί είναι η κατάσταση της δότριας ,καθώς ξέρω πως δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.
Ανεβάζω μερικές φωτογραφίες (είναι πριν 2-3 βδομάδες) για να χουμε να κάνουμε συζήτηση και θα προσθέσω και άλλες στην συνέχεια

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
αυτές για αρχή και ανεβάζω κι άλλες σε 2 λεπτα

Συνημμένα

• DSC_02129.jpg
    DSC_02129.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 355
  • DSC_02187.jpg
    DSC_02187.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 299
  • DSC_02188.jpg
    DSC_02188.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 299
  • DSC_02237.jpg
    DSC_02237.jpg
    1.4 MB · Προβολές: 291
  • DSC_02352.jpg
    DSC_02352.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 318
  • DSC_02913.jpg
    DSC_02913.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 297
  • DSC_0212.JPG
    DSC_0212.JPG
    1.7 MB · Προβολές: 256
  • DSC_0221.JPG
    DSC_0221.JPG
    1.7 MB · Προβολές: 275
  • DSC_0228.JPG
    DSC_0228.JPG
    2 MB · Προβολές: 270
  • DSC_0230.JPG
    DSC_0230.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 255

mikegad

Well-Known Member
αυτές για να κάνουμε συζήτηση προς το παρόν και μπουν και άλλες μετά

Συνημμένα

• DSC_0241.jpg
    DSC_0241.jpg
    2 MB · Προβολές: 257
  • DSC_02398.jpg
    DSC_02398.jpg
    2.1 MB · Προβολές: 261
  • DSC_02405.jpg
    DSC_02405.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 250
  • DSC_02428.jpg
    DSC_02428.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 271
  • DSC_02435.jpg
    DSC_02435.jpg
    2.2 MB · Προβολές: 248
  • DSC_02474.jpg
    DSC_02474.jpg
    2.9 MB · Προβολές: 257

mikegad

Well-Known Member
Σε ορισμένες έχω κόψει άκυρα σημεία για να μειωθεί το μέγεθος επειδή ήταν πολύ μεγάλες

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μπορεις να αλλαξεις προς το πολυ καλο την εικονα σου εαν κανεις μεταμοσχευση.Εισαι καλη ηλικια και τα υπολοιπα μαμα μαλακια ειναι οτι πρεπει για να δεσουν με τα μεταμοσχευμενα και να γινεις σουπερ.
Το crown μην το πειραζεις ακομα.Και εκει καλα εισαι με λιγο τοππικ εξαφανιζεται.
Χαιρομαι που κερδισες την μεταμοσχευση ειληκρινα,εισαι καλο παιδι απο τα λεγομενα σου και σου αξιζει.
Ευχομαι να συνεχισεις!!!!
Και πολυ καλες φωτο για να συγκρινουμε μελλοντικα.Μπραβο φιλαρακι!!!

dimitris50423

Well-Known Member
Ωραια αρχη mike. Η μπροστα αραιωση που εχεις νομιζω οτι ειναι οπως ηταν και σε μενα. μονο στο πισω ειμαι καλυτερα. Εχεις καθαρες περιοχες για να δουλεψουν. Οταν ειχες πει οτι δηλωσες συμμετοχη σου ειχα απαντησει αντε καινουριο θα σε κανουν. Σαν να το ηξερα οτι θα το κερδισεις. Στο ευχομαι λοιπον να πανε ολα τελεια.

Bouklas

Well-Known Member
Aν τελικά επιλέξεις να κανεις καλή επιτυχία φιλε , θεωρώ πως η D*I θα βάλει τα δυνατά της σε μια τέτοια περίπτωση και θα σε προσέξουν ίσως περισσότερο από έναν κοινό πελάτη. Συμφωνώ επίσης με τον John, με 2.500 grafts η εικόνα σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Το πρώτο που με προβληματίζει λίγο είναι αν θα πετύχουν καλή πυκνότητα, αλλιώς μετά θα μπεις σε σκέψεις για επομενη μμ. Το δεύτερο είναι η δότρια, όχι τόσο για τα 2.500 αλλα για το μέλλον, να εξετάσετε τι περιθώρια θα έχεις μετά.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
γενικα θελει 3500 αλλα και με 2500 κατι γινεται.ας βαλουν αλλα 1000 να γινει σωστη δουλεια και να παρουσιαστει σαν καλο αποτελεσμα οπτικα γιατι με τα 2500 και εφοσον παλι εχει καλη φυτρωση να μην πετυχουν αυτο που θελουν διοτι θα φενεται ενα αραιο αποτελεσμα.

aeratos28

Just aeratos
εγώ πιστεύω οτι θες περίπου όσα είπε ο john..γιατί χρειάζεται να βάλεις και στα temple points ..γύρω στα 3000-3100 στις ζώνες α+β και από 200 grafts στα temple points και θα είσαι αρχηγός.θεωρώ ότι σε διάλεξαν για την μικρή συνέδρια ώστε να πεις απο μόνο σου ότι ας βάλω και άλλα 1000 και ας τα πληρώνω.!;) καταλαβες?? λαμογιά.! όχι κύριοι της dhi,εφόσον το διαλέξατε το παιδί θα τον φτιάξετε όλο.όχι να του βαλετε 2500 ,να το έχετε σίγουρο ότι θα είναι οκ,αλλά θα αφήσετε αρκετά αραιό ώστε να του ζητήσετε λεφτά μετά.είπαμε για δωρεάν φουλ φτιαξιμο..αυτά δε μου αρέσουν..πίεσε τους mikegad,εκεί το πάνε που σου λέω.!;)

Τελευταία επεξεργασία:

mikegad

Well-Known Member
Μπορεις να αλλαξεις προς το πολυ καλο την εικονα σου εαν κανεις μεταμοσχευση.Εισαι καλη ηλικια και τα υπολοιπα μαμα μαλακια ειναι οτι πρεπει για να δεσουν με τα μεταμοσχευμενα και να γινεις σουπερ.
Το crown μην το πειραζεις ακομα.Και εκει καλα εισαι με λιγο τοππικ εξαφανιζεται.
Χαιρομαι που κερδισες την μεταμοσχευση ειληκρινα,εισαι καλο παιδι απο τα λεγομενα σου και σου αξιζει.
Ευχομαι να συνεχισεις!!!!
Και πολυ καλες φωτο για να συγκρινουμε μελλοντικα.Μπραβο φιλαρακι!!!
Γιάννη πραγματικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!Να σαι καλά φίλε!!!
Για το crown έτσι και αλλιώς δεν ξέρω αν μπορεί να πειραχθεί χωρίς να γίνει ζημιά.Αμά ζουμάρεις θα δεις πως υπάρχουν αρκετές τρίχες που πλέον είναι αρκετά λεπτές βέβαια.
Με το topik η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να μπλέξω καθώς ξέρω πως θα πάθω εξάρτηση

Τελευταία επεξεργασία:

mikegad

Well-Known Member
Ωραια αρχη mike. Η μπροστα αραιωση που εχεις νομιζω οτι ειναι οπως ηταν και σε μενα. μονο στο πισω ειμαι καλυτερα. Εχεις καθαρες περιοχες για να δουλεψουν. Οταν ειχες πει οτι δηλωσες συμμετοχη σου ειχα απαντησει αντε καινουριο θα σε κανουν. Σαν να το ηξερα οτι θα το κερδισεις. Στο ευχομαι λοιπον να πανε ολα τελεια.
Δημήτρη να σαι κάλα!!Σευχαριστώ!!Πραγματικά σαν να βλεπες το μέλλον.
Όντως μπροστά μοιάζουμε αρκετά.Το κακό σε εμένα είναι πως δεν έχω την τρίχα σου ,τόσο σπαστή και δυνατή και δυστυχώς η δότρια μου είναι πολύ πιο περιορισμένη.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
Aν τελικά επιλέξεις να κανεις καλή επιτυχία φιλε , θεωρώ πως η D*I θα βάλει τα δυνατά της σε μια τέτοια περίπτωση και θα σε προσέξουν ίσως περισσότερο από έναν κοινό πελάτη. Συμφωνώ επίσης με τον John, με 2.500 grafts η εικόνα σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Το πρώτο που με προβληματίζει λίγο είναι αν θα πετύχουν καλή πυκνότητα, αλλιώς μετά θα μπεις σε σκέψεις για επομενη μμ. Το δεύτερο είναι η δότρια, όχι τόσο για τα 2.500 αλλα για το μέλλον, να εξετάσετε τι περιθώρια θα έχεις μετά.
Σευχαριστώ πολύ boukla!!!
Και γω αυτό ελπίζω αν πάω ,να βάλει τα δυνατά της!
Στην δότρια είναι δυστηχώς το μεγαλύτερο μου πρόβλημα.Θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες και αλλες φώτο με πιο κοντό μαλλί που θα είναι πιο ξεγυμνωτικά τα πράγματα. Δυστυχώς δεν έχω την δότρια που έχουν άλλοι ,που περνούν το χέρι τους και καλά καλά δεν φαίνεται δέρμα.

mikegad

Well-Known Member
εγώ πιστεύω οτι θες περίπου όσα είπε ο john..γιατί χρειάζεται να βάλεις και στα temple points ..γύρω στα 3000-3100 στις ζώνες α+β και από 200 grafts στα temple points και θα είσαι αρχηγός.θεωρώ ότι σε διάλεξαν για την μικρή συνέδρια ώστε να πεις απο μόνο σου ότι ας βάλω και άλλα 1000 και ας τα πληρώνω.!;) καταλαβες?? λαμογιά.! όχι κύριοι της dhi,εφόσον το διαλέξαμε το παιδί θα τον φτιάξετε όλο.όχι να του βαλετε 2500 ,να το έχετε σίγουρο ότι θα είναι οκ,αλλά θα αφήσετε αρκετά αραιό ώστε να του ζητήσετε λεφτά μετά.είπαμε για δωρεάν φουλ φτιαξιμο..αυτά δε μου αρέσουν..πίεσε τους mikegad,εκεί το πάνε που σου λέω.!;)
aeratos δεν νομίζω να το σκέφτηκαν έτσι.
Το θεωρώ τελείως ηλίθιο από μέρος τους να ξέρουν πως το παρουσιάζω στο φόρουμ και να βγω και να πω πως τελικά πλήρωσα γιατί δεν έφταναν τα grafts.

aeratos28

Just aeratos
mikegad από τη στιγμή που έχεις στείλει τις φωτό,φαίνεται ξεκάθαρα ότι με 2500 grafts είναι σίγουρο ότι αποτέλεσμα αρκετά πυκνο,δεν θα είναι.χρειάζεται 3500 σίγουρα.όπως νομίζω το καταλαβαίνεις και εσύ..δεν νομίζω να είναι και ηλίθιο αυτό που σου λέω.γιατί με 2500 που θέλουν βάλουν σε αυτή την περίπτωση το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου πουν μετά ότι για πυκνότητα που θες αυτά που βαλαμε δεν φτανουν..χρειάζεται και 2η,που αυτή θα την πληρώσει..δες raphael2012 3500grafts έβαλε σε αρκετά μικρότερο norwood.

mikegad

Well-Known Member
aeratos δεν διαφωνώ σε αυτό που λες...ίσα ίσα
Δεν λέω πως είναι ηλίθιο αυτό που λές εσύ σε καμία περίπτωση....δες τι γράφω "Το θεωρώ τελείως ηλίθιο από μέρος τους...."

Το θέμα είναι πως πάω (έστω και αργά) για μεγάλο νοργουντ δυστυχώς και αν ρίξω 3500 μπροστά με την δότρια που έχω μετά πιθανός να μην μείνει τίποτα για πιo πίσω.
Το ιδανικό για μενα θα ήταν να γίνει συνδυασμός με bodyfew (που υπάρχουν άπειρα Grafts :p) αλλά σιγά να μην δεχτούν

mikegad

Well-Known Member
Ξέχασα να αναφέρω ιστορικό.
Πατέρας νόργουντ 6.
Ψιλά πλαϊνά στο ύψος των αυτιών με ελάχιστα τριχάκια μεταξύ των 2 πλαϊνών.
Temples εξαφανισμένα

geok

Member
Εύχομαι να σε φτιάξουν όπως την φώτο προφίλ σου χαχα,εκεί ναι θα τους παραδεχτούμε όλοι.
Σοβαρά τώρα να πας να σε δουν από κοντά & να κάνεις καλό σχεδιασμό.
Πιστεύω ότι θα είσαι το καλύτερο αποτέλεσμα της d*I αλλιως ......
Να την κάνεις & σίγουρα θα αλλάξει η εικόνα σου

mikegad

Well-Known Member
Εύχομαι να σε φτιάξουν όπως την φώτο προφίλ σου χαχα,εκεί ναι θα τους παραδεχτούμε όλοι.
Σοβαρά τώρα να πας να σε δουν από κοντά & να κάνεις καλό σχεδιασμό.
Πιστεύω ότι θα είσαι το καλύτερο αποτέλεσμα της d*I αλλιως ......
Να την κάνεις & σίγουρα θα αλλάξει η εικόνα σου
Καλά άμα με κάνουν έτσι θα τους κάνω άγαλμα!!χαχαχαχα
να σαι καλά φίλε μου!!!!

Μπλουζα