Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επιτρεπετε σε νοσηλευτες;Γιατρος δεν πρεπει να το κανει;η μαρια τουμπανο larioso. εγω εκανα με την αντωνια η οποια μου εβαλε τα μοσχευματα και στο χειλος. ειναι καλη σε μμ στο προσωπο. εχει βαλει αρκετα γενια απο οτι μου ειχε πει..
Τρεις απ' αυτες που ειδα μολις σε φωτογραφιες ειναι απο τη σχολη μου.Να ξερεις πολυ μακιγιαζ πεφτει.Το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα αν εχει δικαιωμα ο νοσηλευτης να σου βαλει τα γκραφτς στο κεφαλι.τι ωραία μωρακια είναι αυτά ρε ? εμένα μάγκες όλες μου αρέσουν..είναι κακό??χαχαχα πως μπορεί να χαρακτηριστώ άραγε?ως λυγουρης?ας είναι δεν με νοιάζει!γενικά αυτό το πρόβλημα είχα πάντα..μου αρεσαν όλες!χαχαχα![]()
Σε ποια σχολη?Τρεις απ' αυτες που ειδα μολις σε φωτογραφιες ειναι απο τη σχολη μου.Να ξερεις πολυ μακιγιαζ πεφτει.Το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα αν εχει δικαιωμα ο νοσηλευτης να σου βαλει τα γκραφτς στο κεφαλι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αερατος που να δεις και την ρεσεψιον εκει ειναι οι τσολιαδες αχχαχαχαχα χα α ρε larioso μου έφτιαξες το βράδυ.λέω της δικιάς μου κοίτα ποιες με περιμένουν που σου έλεγα, να πάω να μου φτιάξουν το μαλλί μπροστά.!μου έστειλαν και φωτο όλες μαζί με τα ονόματα τους.!χαχαχαχαχαχαχαχα καταλαβαίνεις τι άκουσα.!χαχαχα![]()
εμένα με λέει κομπλεξικο,ότι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο,σιγά το πράγμα,ότι έχω φάει κόλλημα κτλ,οτι δεν φαινεται ασχημο τιποτα και ότι αυτή δεν τη πειράζει..τό θέμα είναι ότι δεν θα το έκανα για κανέναν άλλον εκτός από την παρτη μου φίλε dimitris..έτσι δεν είναι??