Λούσιμο και όγκος τρίχας

mikegad

Well-Known Member
nucky αυτό που λες το στηρίζεις κάπου είναι είναι από προσωπικά βιώματα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zaxosdogkanos

Active Member
σχετικα με τη διατροφη και την τριχοπτωση που ειπατε εγω ειδα αυξημενη τριχοπτωση οταν επαιρνα μια συγκεκριμενη μαρκα λιποδιαλυτες για το γυμναστηριο.οποτε επαιρνα μετα 1-2 μερες εχανα αρκετες τριχες οταν σταματαγα μετα κανονικα.το δοκιμασα 2-3 φορες και μετα τους πεταξα και απο τοτε ειμαι κομπλε.γενικα οι διαιτες δεν κανουνε καλο στο μαλλι γιατι ο οργανισμος προσπαθει να διατηρησει ποιο σημαντικα διαδικασιες απο τριχες κατα περιοδους νηστειας και διαιτας.

στην αρχη νομιζα οτι υπευθυνο ηταν ενα σαμπουαν για την ξηροδερμια που χρησιμοποιω αλλα ητανε το συγκεκριμενο συμπληρωμα

να κανω μια ερωτηση?η κοπελα μου χρησιμοποιει ενα σπρευ για τα μαλλια για τον ηλιο.αυτο μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε εμεις μετα την πρωινη εφαρμογη μινοξ?αν ναι μετα παο ποση ωρα?

nucky

Active Member
Mike τολμώ να πω ότι έχω χόνδρο ψώνιο με το μαλλί και ναι έχω κανει παρατηρήσεις (μέχρι και υγρομετρα χρησιμοποιω), συνδυασμένες με κάποιες πολύ βασικές γνώσεις και λίγη , κατ εμε , κοινή λογική. Αν περιμένεις να σου δώσω τιποτα references όχι δεν έχω. Εςυ έχεις κάποια άλλη εξήγηση , η τέλος πάντων αμφισβητείς αυτά που λέω στηριζόμενος κάπου;

nucky

Active Member
Ζάχο, αφού πω ότι είμαι μεγάλος θαυμαστης σου, νομίζω ότι η επίδραση της διατροφής ειναι αναμφισβήτητη αλλα σε μεσομακροπρόθεσμη και σταθερή βάση, όχι σε αλλαγές άνα βδομαδα

mikegad

Well-Known Member
Φίλε μου γνώμες ανταλλάζουμε εδώ μέσα ,δεν έχω να αμφισβητήσω κάτι.
Διαφωνώ πλήρως βέβαια με αυτό που λες ,αλλά αφού πιστεύεις πως δουλεύει έτσι πάνω σου...anyway

zaxosdogkanos

Active Member
Ζάχο, αφού πω ότι είμαι μεγάλος θαυμαστης σου, νομίζω ότι η επίδραση της διατροφής ειναι αναμφισβήτητη αλλα σε μεσομακροπρόθεσμη και σταθερή βάση, όχι σε αλλαγές άνα βδομαδα

φιλε μου καταλαβαινω απολυτα τι λες αλλα αν δεις τι ειχε μεσα αυτο το πραγμα...και σε συνδιασμο με μειωση θερμιδων,εντονη γυμναστικη + το οτι τριχες επεφταν οποτε το επερνα πιστευω οτι καλο δεν εκανε... ο οργανισμος δειχνει σημαδια οτι κατι δεν παει καλα ειδικα σε ξαφνικες αλλαγες.και τωρα ενταξει ο λιποδιαλυτης ειναι εντελως περιττος.

nucky

Active Member
Οκ mike προφανώς γνώμες αλλάζουμε..η διαφωνία σου σεβαστή αλλα στηρίζεται κάπου ; Και ποια ειναι η εναλλακτική σου εξήγηση;

mikegad

Well-Known Member
zaxos λογικότατο είναι αυτό που λες...
Το λίπος (δυστηχώς) είναι ο προστάτης των οιστρογόνων ,μειώνοντας το λίπος μειώνονται και τα οιστογόνα.
Δεν θα σώσει κανείς βέβαια τα μαλλιά του έτσι (ότι είναι να πέσει θα πέσει) αλλά αλλάζει ο ρυθμός της τριχόπτωσεις.

nucky

Active Member
Ζάχο όταν μιλάω για διατροφή , δεν εννοώ βαριά συμπληρώματα , φάρμακα και τα τοιαύτα, . Εκεί ναι μπορεί να πάρεις κατι που σε μια νύχτα να σε κανει από Δόγκανο γκουσγκουνη

mikegad

Well-Known Member
η διαφωνία σου σεβαστή αλλα στηρίζεται κάπου ;
όχι πουθενά, απλά δεν βρίσκω βάσει σε αυτή την θεωρία όποτε δεν συμφωνω
αι ποια ειναι η εναλλακτική σου εξήγηση;
έχω απαντήσει από την αρχή σε αυτό.
Θέμα διατροφής ειδικά όταν οι τροφές αυτές επηρεάζουν τις ορμόνες

nucky

Active Member
Θέμα διατροφής οι αλλαγές από βδομάδα σε βδομάδα; Εγω δεν έχω παρατηρήσει κατι τέτοιο. Ας κανει λοιπόν το πείραμα ο σερίφης , μια βδομαδα καλής διατροφής να δούμε το αποτελεσμα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nucky

Active Member
Εγω πάντως Μάικ , που η διατροφή μου ειναι σχετικά συγκεκριμένη εδώ και παρά πολλά χρονια, έχω παρατηρήσει αυτο που λέει ο σερίφης , ότι το μαλλί άλλοτε ειναι μπομπα και άλλοτε πεθαμένο.

tasos33

Well-Known Member
μακρια απο λιποδιαλυτες παιδια μονο απο διατροφη και γυμναστικη οτι χασουμε
Αν θέλετε φυσικο λιποδιαλυτή χωρίς παρενέργεια και παμφθηνο πιπερακι καγιέν ....σε ενα ποτηρακι με νερό στη μυτη του κουταλιού κ πιειτε το....καιρό λιγάκι αλλα κανει δουλειά... Πολύ δουλεια

zaxosdogkanos

Active Member
Αν θέλετε φυσικο λιποδιαλυτή χωρίς παρενέργεια και παμφθηνο πιπερακι καγιέν ....σε ενα ποτηρακι με νερό στη μυτη του κουταλιού κ πιειτε το....καιρό λιγάκι αλλα κανει δουλειά... Πολύ δουλεια

το τσεκαρω και λεω γνωμες τασο

nucky

Active Member
Ανάλογα την εποχή...αποφεύγω όσο γίνεται τις ακραίες θερμοκρασίες ζεστό η κρύο....χλιαρό λοιπόν , προς το ζεστό το χειμώνα και προς το κρύο το καλοκαίρι...έχω δοκιμάσει και αυτο που λένε... Τελευταίο ξέβγαλμα με κρύο νερό αλλα δεν είδα κατι ιδιαιτερο

zaxosdogkanos

Active Member
προσπαθησε με οσο πιο κρυο μπορεις ολο το χρονο για να μην ξερενονται τα μαλλια

Μπλουζα