Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

danceworld_2001

Well-Known Member
Νομίζω δεν υπάρχουν σχόλια άλλα, γραμμική εξέλιξη υπερ του δέοντος για ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ και οχι μόνο αποτέλεσμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
Ευχαριστω guys.

Μητσο σιγουρα νιωθω πιο καλα μεσα μου, περισσοτερη αυτοπεποιθηση κλπ. Μονο και μονο που εκανα οριστικη απεξαρτηση απο το topik νιωθω τελεια. Επισης το συναισθημα του να ζητας απο τον κουρεα ενα συγκεκριμενο hair cut ανεκτιμητο και το ειχα ξεχασει...

Πλεον απλα περιμενω το τελικο αποτελεσμα σε λιγους μηνες. Στο θεμα φυτρωσης ελαχιστα γραφτς στη β ζωνη σκανε πλεον, η μονη αλλαγη που βλεπω ειναι αρκετα μονοτριχα μπροστα στη hairline...

Επομενη ενημερωση με επαγγελματικες φωτο απο photo studio ακριβως στο 6μηνο.

Tasmania

Active Member
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους. Ανεβάζω 1 φωτο για το 6 μηνο. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανεβάσω αυτές που υποσχέθηκα από photo studio με τέρμα καλή ανάλυση και φωτισμό.
Βρίσκομαι στους 6 μήνες κ 2 ημέρες.
Συνεχίζω να βλέπω αλλαγή στη hairline με νέα γραφτς και άλλα που μεγαλώνουν.
Μηκος τριχας επανω : 4-4,5cm.

Συνημμένα

• DSC05941.JPG
    DSC05941.JPG
    2.8 MB · Προβολές: 581
  • DSCN5719.jpg
    DSCN5719.jpg
    292.9 KB · Προβολές: 579

akishellas3

Well-Known Member
Kαλημερα Τασμανια μετα τους 2 μηνες αρχισες να βλεπεις καθαρη επανεκφυση αο τα νεα μαλλια ? ηταν ακομα αραιο το κεφαλι σε μερικα σημεια ετσι ?

akishellas3

Well-Known Member
2,5-3 μηνες ξεκίνησα να βλέπω κάποια πολυ μικρή αλλαγή... κυρίως όμως μετά τον 3-3,5 μήνα Άκη...

oοταν λες μικρη αλλαγη ? Δηλαδη μετα απο τους 3-3,5 μηνες αρχισες κ εβλεπες νεες τριχες ? επανεκφυση ? Δηλαδη πριν τους 3 μηνες απλα δεν ειχε γινει κατι σοβαρο ετσι ?

Τελευταία επεξεργασία:

Tasmania

Active Member
όταν λέω μικρή αλλαγή εννοώ μικρή αλλαγή προς το καλύτερο Ακη... ειχε αρχισει σιγα-σιγα η φυτρωση..κυριως ομως (η εκρηξη φυτρωσης) ηταν μετα τον 3ο μηνα... δεν ειχα shockloss ή αν είχα ήταν πολύ λίγο που δεν κατάλαβα κάτι...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
Τασμανια το μονο ψιλοαγχος που εχω πιο πολυ ειναι τα ενδιαμεσα μαλια μου που κατι εχει.γινει.εκει . Θα δειξει μετα απο κανα 2μηνο με 3μηνο ελπιζω να επανελθουν εκει διοτι εκει ηταν η δυναμη μου να καλυψω τα υπολοιπα αν δεν οαει.κατι καλα.

Tasmania

Active Member
6 μηνες & 11 ημέρες.. δυστυχώς ακόμη δεν κατάφερα να πάω για τις επαγγελματικες φωτο. Ανεβάζω προς το παρον 2 με βρεγμενο μαλλι , οσο καλυτερες μπορουσα .. κυριως συνεχιζω να βλεπω αλλαγη στη hairline.
Μηκος επανω 3cm.

Συνημμένα

• DSC05986.JPG
    DSC05986.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 519
  • DSC05988.JPG
    DSC05988.JPG
    183.6 KB · Προβολές: 490
Μπλουζα