Ελλάδα vs εξωτερικό (για πολλοστή φορά)

andy.k

Active member
Ρε φίλε stripar αυτή τη σελίδα που γράφει τα στοιχεία μου κ τα μυνήματα κ τα likes, δε την έχω δει ποτε εγώ, που αναφέρεται κ σε εμένα...και το well known φυσικά...Χαιρομαι ωστόσο που την ποσταρε κάποιος τόσο παλιός...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Andy.k, το άλλαξα εγώ όπως και σε όλους τους άλλους. Μόνο εσύ και εγώ μπορούμε να το αλλάξουμε. Δεν είναι θέμα ουσίας αλλά για να κρατιούνται οι τύποι και οι κανόνες.

Stripar

Established Member
σε ενόχλησε το
σχόλιο που έκανα παραπάνω?
Αν σε ενόχλησε να
διευκρινησω ότι δε
χαρακτήρισα κανέναν
τσιρακι, ακόμα και αν
κάποιος είναι, δεν ειμαι σε
θέση να το γνωρίζω...

Δέν με ενόχλησε , γιατί πολύ απλά "δέν έχω την μυγα" & "δέν μυγιάζομαι"...
και δέν έχω κάποιο προσωπικο θέμα με τον τίτλο.
Εγώ ειμαι ένα απλό "Active member " όπως και εσύ....

Είναι απλά θέμα τάξης και ηθικής !

andy.k

Active member
Ok cvial ευχαριστω που το ανελαβες Ειλικρινά δεν έδωσα καν σημασία στον τίτλο ποσό μάλλον δεν ασχολήθηκα να διορθωσω αυτοματοποιημένες διαδικασίες του φορουμ. Stripar χαιρομαι που δε σε
ενόχλησε , όπως σου είπα δε το
είπα για να σε ενοχλησει ούτε εσένα ούτε κανέναν από τους υπόλοιπους που ανεφερα...ίσα
ίσα που σας παρουσιασα, όλους
όσους ανεφερα, ως
παραδείγματα ανθρώπων που
δεν είναι διαφημιστές κάποιου
γιατρού, αλλά απλά
ικανοποιημένοι απο τη δουλεια που εγινε πανω τους κ παραθετουν την εμπειρία τους...
Εσένα προσωπικά σε ανεφερα
μόνο με αφορμή τη φώτο που
είχες ποσταρεις από ottawa, που
σαφώς το να πάει κάποιος για
ένα consultion, δεν τον κάνει
τσιρακι κανενός. Δεν έχω επ ουδενί τις γνώσεις τις δικές σου η κ κάποιων άλλων μελών σε θέματα μμ και το να είμαστε κ οι 2 active members και πάλι "άδικο" (για εσένα) το θεωρώ...ωστόσο όπως σου είπα δε νομιζω οτι έχουν κάποια σημασία αυτά...

Τελευταία επεξεργασία:

danceworld_2001

Well-Known Member
Οτι η κλινική του dr.bekri έχει στήσει στο φόρουμ ομάδα, το παρακολουθεί στενά, χώνει χρήμα σε adwords, βάζει ασθενείς του να γράψουν στο hairloss experience, κάνει μια τρελή εκστρατεία προβολής με κάθε τρόπο, και παράλληλα προσπαθεί να μας πει πως αγγίζει την ποιότητα κορυφαίων κλινικών εξωτερικού, το έχει καταλάβει και ο απλός επισκέπτης.

andy.k

Active member
Φιλε είσαι πολύ απόλυτος...πες μας ποιοι είναι αυτή η ομάδα δλδ? Και ποιος πάει να πείσει ότι οι "μανικιουριστ" του Βεκρη έχουν την ικανότητα των γιατρών εξωτερικού? Ποιος έιπε
ότι το μπακάλικο συγκρίνεται με τις κλινικές εξωτερικου? Ή ομάδα που αναφέρεις τι ακριβώς κάνει εδώ μέσα δλδ? Εγω μόνο παράπονα διαβάζω...εγώ λέω ότι είναι ανοργάνωτος κ δε συνεννοούνται, ο ακης λέει ότι τσαμπα του έβαλαν μοσχεύματα εκεί που δεν έπρεπε...τον καλό λόγο δε βλέπω που τον διαβάσεις...εκτός αν έννοεις ότι κ η δυσφήμηση είναι μορφη διαφημησης...

gkast

Active Member
Οτι η κλινική του dr.bekri έχει στήσει στο φόρουμ ομάδα, το παρακολουθεί στενά, χώνει χρήμα σε adwords, βάζει ασθενείς του να γράψουν στο hairloss experience, κάνει μια τρελή εκστρατεία προβολής με κάθε τρόπο, και παράλληλα προσπαθεί να μας πει πως αγγίζει την ποιότητα κορυφαίων κλινικών εξωτερικού, το έχει καταλάβει και ο απλός επισκέπτης.
Συμφωνώ σε αυτά που λες και εγώ προσωπικά έχω δει στο hairloss experience αλλά μπορείς να καταλάβεις πως το γράψιμο είναι επαγγελματικό .....και όχι απο ασθενή ....

danceworld_2001

Well-Known Member
Θα πουμε περισσοτερα αυριο και οταν λεω ομαδα δεν μιλαω εκ των εσω στο φορουμ αλλα και εξωτερικα κυριως και ποτε δεν υπονοησα κατι για σενα. Μελημα μου και σου ειναι να πετυχεις οπου και να πας οτι και να εκανες χωρις να χαλασεις το κεφαλι σου. Δεν χαιρομαι με την αποτυχια των αλλων και αν την δω θα σιωπησω με λυπη, δεν θα σιωπησω ομως σαν παλιο μελος αν δω δολια μεσα εδω στο φορουμ μας, σαν παλιο μελος μιλαω με αισθηση ευθυνης και με επιγνωση και των δικων μου λαθων.

Stripar

Established Member
Συμφωνώ σε αυτά που λες και εγώ προσωπικά έχω δει στο hairloss experience αλλά μπορείς να καταλάβεις πως το γράψιμο είναι επαγγελματικό .....και όχι απο ασθενή ....

Και πέρα απο το "επαγγελματικό" γράψιμο ,
εγώ ΔΕΝ ξέρω άλλο μέλος , σε όποια κλινική και άν έκανε μτχ...Κύπρο , Τουρκία , Βέλγιο , Ισπανία , Καναδά...
που να έχει ανοίξει νήμα μτχ σε site του εξωτερικού!.

Ένας Ελληνας ασθενής , ο οποιός έχει κάνει μτχ σε μία Ελληνική κλινική
το ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ να ανοίξει νήμα σε αυτό το Forum , έτσι ώστε να βοηθήσει κατά μία έννοια κάποιον ΈΛΛΗΝΑ - μέλος ή και να προβάλει την Ελληνική ιατρική-κλινκή.

Όταν κάποιος ανοίγει νήμα σε site του εξωτερικού , συνήθως το κάνει για maximun Π-Ρ-Ο-Β-Ο-Λ-Η.
Και δέν ξέρω πολλούς ασθενείς που έχουν κάνει μτχ , που να τους ενδιαφέρει και να ασχολούνται με την Maximum Προβολή (εξωτερικό)
του γιατρού τους , εκτός και ΆΝ υπάρχει κάποια "ηθική υποχρέωση" ή , η συναλλαγή τους δέν είναι αυτή που περιγράφεται...

andy.k

Active member
Και πέρα απο το "επαγγελματικό" γράψιμο ,
εγώ ΔΕΝ ξέρω άλλο μέλος , σε όποια κλινική και άν έκανε μτχ...Κύπρο , Τουρκία , Βέλγιο , Ισπανία , Καναδά...
που να έχει ανοίξει νήμα μτχ σε site του εξωτερικού!.

Ένας Ελληνας ασθενής , ο οποιός έχει κάνει μτχ σε μία Ελληνική κλινική
το ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ να ανοίξει νήμα σε αυτό το Forum , έτσι ώστε να βοηθήσει κατά μία έννοια κάποιον ΈΛΛΗΝΑ - μέλος ή και να προβάλει την Ελληνική ιατρική-κλινκή.

Όταν κάποιος ανοίγει νήμα σε site του εξωτερικού , συνήθως το κάνει για maximun Π-Ρ-Ο-Β-Ο-Λ-Η.
Και δέν ξέρω πολλούς ασθενείς που έχουν κάνει μτχ , που να τους ενδιαφέρει και να ασχολούνται με την Maximum Προβολή (εξωτερικό)
του γιατρού τους , εκτός και ΆΝ υπάρχει κάποια "ηθική υποχρέωση" ή , η συναλλαγή τους δέν είναι αυτή που περιγράφεται...

Ξέρεις πολλά που δε ξέρω προφανώς...λογικό είναι αφού το ψάχνεις πολύ περισσοτερο...εγώ κ πολλοί άλλοι στα 5-6 μηνύματα στο hairlossGR μένουμε...

Cloud

Member
Μα γιατί αποκλείετε τον ψυχολογικό παράγοντα; Δε μου φαίνεται περίεργο κάποιος να θελει διαφημίσει το γιατρό του, από αίσθηση χρέους (την ηθική υποχρέωση που είπε ο Stripar), αν έχει δει τόσο μεγάλη διαφορά στην ψυχολογία του από τη μμ. Επίσης, φυσικό είναι κάποιοι να έχουν την ανάγκη να "επιβάλουν" το γιατρό τους ώστε να αποσπάσουν θετικά σχόλια (ή να στείλουν κι άλλους) και να ενισχύσουν την αυταπάτη ότι δεν θα κέρδιζαν τίποτα σε έναν κορυφαίο γιατρό.

Σε αυτά φυσικά βασίζεται και ο ίδιος ο γιατρός ο οποίος μπορεί να ζητήσει εκπεφρασμένα να γίνει η διαφήμιση. Πού είναι το πρόβλημα; Δεν είναι τίποτα για τα ψύχραιμα και έμπειρα μέλη του forum να αποκαλύψουν το χάσμα που τους χωρίζει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pithikas

Well-Known Member
Συμφωνω απολυτα! Mαζι με του δρ Γεωργιου βεβαια, που εχει συσταθει πιο παλια και ειναι και πιο εμπειρη ομαδα.

Bouklas

Well-Known Member
Μα γιατί αποκλείετε τον ψυχολογικό παράγοντα; Δε μου φαίνεται περίεργο κάποιος να θελει διαφημίσει το γιατρό του, από αίσθηση χρέους (την ηθική υποχρέωση που είπε ο Stripar), αν έχει δει τόσο μεγάλη διαφορά στην ψυχολογία του από τη μμ. Επίσης, φυσικό είναι κάποιοι να έχουν την ανάγκη να "επιβάλουν" το γιατρό τους ώστε να αποσπάσουν θετικά σχόλια (ή να στείλουν κι άλλους) και να ενισχύσουν την αυταπάτη ότι δεν θα κέρδιζαν τίποτα σε έναν κορυφαίο γιατρό.

Σε αυτά φυσικά βασίζεται και ο ίδιος ο γιατρός ο οποίος μπορεί να ζητήσει εκπεφρασμένα να γίνει η διαφήμιση. Πού είναι το πρόβλημα; Δεν είναι τίποτα για τα ψύχραιμα και έμπειρα μέλη του forum να αποκαλύψουν το χάσμα που τους χωρίζει.

Όντως δεν το αποκλείω, πιστεύω το 1% θα καθόταν καλοπροαίρετα να φτιάξει profile σε ξένο forum για να διαφημίσει τον γιατρό του, το άλλο 99% θέλει δωράκια. Περίεργο εννοείτε πως θα μου φαινόταν όταν δεν έχει καθόλου συμμετοχη και το μονο που θέλει είναι να διαφημιστεί. Κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει παλαιότερα για Ελληνική κλινική σε ξένο forum, τους κατάλαβαν και φάγανε κράξιμο.

Το κακό δεν είναι η διαφήμιση, αλλα οι προθέσεις που κάποιοι κρύβουν.

sven

Active Member
Κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει παλαιότερα για Ελληνική κλινική σε ξένο forum, τους κατάλαβαν και φάγανε κράξιμο.

Και εδώ ακόμα να φάνε κράξιμο . Το τραγικό είναι μερικοί κατηγορούν άλλους ότι είνα βαλτοί ενώ είναι οι ίδιοι. Οι δυο κλινικές τις κύπρου δεν χρειάζονται να έχουνε ολόκληρο team , ενα άτομο φτάνει.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Bruno και εσυ βλεπω να συμφωνεις οτι υπαρχουν βαλτοι εκανες like.
Μα πως ενα τοσο νεο μελος μπορει να το καταλαβει αυτο,χρειαζεται και καποια εμπειρια να καταλαβεις τι σημαινει βαλτος,τι ειναι βαλτος.Μεσα σε 2 μηνες μελος καταλαβες ποιοι ειναι βαλτοι?
Ρωταω και εσενα τωρα ποιους νομιζεις ειναι απο h*c και ge@gioy?
Για να βγαλουμε μια ακρη τωρα δηλαδη....

sven

Active Member
Όσοι έχουν διαβάσει αρκετα θέματα μεταμοσχεύσεων έχουν καταλάβει , δεν χρειάζετε να είσαι δυο χρονια μέλος. Και ούτε χρειάζεται να πω ονόματα γιατί θα πεταχτούνε και θα λένε διαφορες δικαιολογίες ότι εμείς κοιτάμε να ανοίξουμε τα ματια των αλλωνών μας τι λένε και από πάνω, έχουμε πει καλά λόγια για το αποτέλεσμα τις τάδε κλινική (ναι έχει γίνει έτσι για ξεκάρφωμα)

Γενικά βλέπω έχουνε περίσσιο θράσος , ετσι και αλλίως δεν έχω όρεξη να έρθω με κανέναν σε αντιπαράθεση πού είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να το παραδεχτεί.

Οποιος έχει την μύγα σφίγγεται , λένε στο χωριο μου.

Τελευταία επεξεργασία:

bruno1989

Active Member
Bruno και εσυ βλεπω να συμφωνεις οτι υπαρχουν βαλτοι εκανες like.
Μα πως ενα τοσο νεο μελος μπορει να το καταλαβει αυτο,χρειαζεται και καποια εμπειρια να καταλαβεις τι σημαινει βαλτος,τι ειναι βαλτος.Μεσα σε 2 μηνες μελος καταλαβες ποιοι ειναι βαλτοι?
Ρωταω και εσενα τωρα ποιους νομιζεις ειναι απο h*c και ge@gioy?
Για να βγαλουμε μια ακρη τωρα δηλαδη....
Δεν χρειάζεται χρόνο και μισό μήνα μέλος με λίγο μυαλό καταλάβει νέο κάποιος ποια νήματα σκοπίμως γίνονται μπαχαλο και ποια είναι άθικτα.
Και αν πίστευα ότι είσαι εσύ τσιράκι δεν θα σου απαντά γα καν.από Hdc δεν έχω καταλάβει κάποιον φανατικό αλλά νέο μελλος είμαι μπορεί να πέφτω και έξω.και dhi όσοι έχουν κάνει ουδέτεροι είναι πολλά παιδιά .

Μπλουζα