Η (ίσως) πιο ζόρικη περίπτωση εβα

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αφου σε απεριψαν καποιοι γιατροι και σε τρωει ο κολος να το κανεις κανε το.
Εγω θα το κανα το πειραμα και οτι γινοταν,η ολα η τιποτα απλα στο τελος θα χανα καποια λεφτα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε aerateκαλημέρα. Καταρχάς πριν γράψω οτιδήποτε, να σου επισημάνω πως τα γραφόμενα σου με προσβάλλουν αρκετά, μιας και εμμέσως πλην σαφώς με αποκαλείς χαζό και υπονοείς διάφορα. Δεν θυμάμαι ουδέποτε έμμεσα ή άμεσα να σε έχω προσβάλει. Στην συνέχεια… θα συμφωνήσω και με άλλα παιδιά εδώ μέσα που στο έχουν πει. Έχεις πρόβλημα τόσο στο γράψιμο σου, όσο και στην κατανόηση του ότι διαβάζεις. Άλλο έγραψα εγώ εδώ μέσα, άλλα απάντησες εσύ σε ένα παραλήρημα οργής μιας και τα γραφόμενα μου δεν σου άρεσαν. Ξέρεις κάτι, αυτά που έγραψα τα εννοώ και είναι η απάντηση μου στο nucky, επέλεξα ΕΠΙΤΗΔΕΣ να το γράψω έτσι προκλητικά, για να δω αντιδράσεις όπως και είδα. Οι πλέον διπλωμάτες δεν απάντησαν (ακόμη), εσύ επέλεξες να με προσβάλεις, και να ανάγεις την συζήτηση σε επίπεδο Γεωργίου και γενικολογίες, κάνοντας σπόντες, υποδείξεις, νουθεσίες. Η στάση σου με προβληματίζει, όπως και η λατρεία σου για Ελληνικές κλινικές και ειδικά για τον Βεκρή. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως στο φόρουμ αυτό υπάρχει μια συντονισμένη καμπάνια – εκστρατεία προώθησης του γιατρού με ιδιαίτερο πείσμα, μανία και λατρεία. Σε κάθε τι αρνητικό που θα γραφθεί για αυτόν, πέφτουν διάφοροι και προσπαθούν να τον υπερασπιστούν (έμμεσα και άμεσα), βαφτίζοντας το άσπρο μαύρο, εξωραΐζοντας καταστάσεις, χαϊδολογώντας, και λασπολογώντας άλλους γιατρούς. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να ανακαλέσεις τα γραφόμενα σου όπως και να μην μου υποδείξεις ξανά τι θα γράψω και που και πως και προς ποιόν, εκτός αν προέβαλα εσένα προσωπικά που ΠΟΥΘΕΝΑ δεν το έχω κάνει. Όπως εγώ δεν σου έκανα ποτέ παρατήρηση τι να γράψεις και που, και πίστεψε με έχεις γράψει πολλά και διάφορα μαργαριτάρια, ούτε εσύ λοιπόν μην μου υποδεικνύεις τι θα γράφω. Ποτέ δεν είπα κανένα χαζό αν κάνει Ελλάδα μμ, βάζεις διαρκώς λόγια στο στόμα των άλλων, όταν αυτοί απουσιάζουν, και υπονοείς διάφορα. Θες να αρχίσω να υπονοώ και εγώ διάφορα; Πως πιστεύεις θα σκεφτούν τα μέλη του φόρουμ όταν ένας άνθρωπος, πρόσφατο μέλος, δείχνει τόση λατρεία για Ελληνικές κλινικές και διαρκώς, και ενώ δεν έχει καν μεταμόσχευση ώστε να έχει ιδία πείρα, μπαίνει σφήνα διαρκώς σε συζητήσεις που αφορούν Ελλάδα vsΕξωτερικό με ξεκάθαρη θέση. Ξέρεις κάτι, είμαι κλασσικός Ελληναράς, μηδενιστής και απόλυτος, αλλά διαβασμένος όμως, και στην Ελλάδα επαγγελματισμός δεν υπάρχει, υπάρχει λαμογια και πονηριά και έχω δει αρκετά. Εσύ με θεωρείς χθεσινό προφανώς. Η άποψη μου είναι πως η Ελλάδα δεν αξίζει για μεταμόσχευση και θα την στηρίζω, όπως και ότι δεν εχω πειστεί από τις πρόσφατες φωτοβολίδες του φόρουμ. Στηρίζω εξωτερικό και όχι συγκεκριμένες κλινικές. Στηρίζω και το δικαίωμα σου να γράφεις ότι θες και να υποστηρίζεις τα αντίθετα, γιατι έχουμε ελευθερία λόγου, πρόσεχε καλά όμως ποιόν προσπαθείς να νουθετήσεις και να χειραγωγήσεις.

κλασσικός ελληνάρας και εσυ...ελλαδισταν και τα γνωστά κομπλιμέντα είσαι danceworld..είσαι κάτι ανώτερο εσυ και δεν μπορεί να ανταπεξελθει το ελλαδισταν σε εσένα ,δε μπορεί να σε καλύψει.!α ρε χαζομαρα που υπάρχει.!γι αυτο εχω σταματήσει να απορω για ότι συμβαινει στην χωρα..anyway για να το μαλακωσω,προφανως θα αναφερεσαι μόνο για το θέμα μαλλιά..κλασικός μηδενιστης είσαι για εδώ,λες στα ίσια στην ουσία χαζους όσους κάνουν εδώ και ότι δεν θα έχουν κανείς καλό αποτέλεσμα..προσβολη προς τα παιδιά που έχουν κάνει εδώ είναι αυτό και θα σε παρακαλουσα να προσεχεις τι και πως το γραφεις γιατί κάθε μήνυμα σου το μόνο που αναφέρει είναι για τον (θεό) το Γεωργίου ,πόσους ευτυχισμένους έχεις δει από αυτόν και οι έλληνες είναι όλοι χασαπηδες..κοίταξα τα μνμ σου όλα σε αυτό το στυλ είναι..δεν είναι ωραίο ρε man

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε Nuckyξέρω πως θες κάποιον τώρα να σου δώσει την ελπίδα, να σου πει οκ ελα να το κάνουμε. Τρεις γιατροί για να σου πουν και οι τρεις ΟΧΙ, με τους 2 από αυτούς να είναι και παγκοσμίου φήμης σημαίνει πως κάτι είδαν, και δεν είναι θέμα εμπειρίας. Ίσως όταν σε είχαν δει να είχες άλλο μήκος μαλλιών, ή το πλεον πιθανόν, η δότρια σου να έχει αραιώσει, κάτι που δεν είναι πρωτοφανές. Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις φωτογραφίες εδώ στο φόρουμ να σε δούμε και εμείς να σου πούμε μια άποψη, αλλά καλές καθαρές φωτογραφίες. Αν δεν φοβάσαι να ρισκάρεις, δοκίμασε το. Αν όμως όντως είναι τόσο δύσκολο το περιστατικό σου, καταλαβαίνεις πως λάθη δεν συγχωρούνται, και αν έχεις χρήμα, θα πρέπει να πας στον καλύτερο που σε αναλαμβάνεις, όχι σε αυτόν που απλά σε αναλαμβάνει.

Ελάτε ηρεμία μη το χοντραινουμε....
Ντάνς , ο μπισανγκα το Νοέμβριο του 11 μου λέει έλα δικέ μου να σε φτιάξω.... Του 11 έτσι, όχι του 01 η του 02....

Και το Νοέμβρη του 14 μου λέει ξεχνά το... Να απεκόμισε τόση εμπειρία αυτά τα χρονια....πολύ πιθανόν τι να πω....το σίγουρο ειναι ότι του είχα σκάσει μέχρι κ κάπαρο . Αν δεν είχα , τυχερός μέσα στην ατυχία , πρόβλημα υγείας ώστε να το ματαίωσει ίσως τώρα να μιλούσαμε όχι για κορυφή της κορυφής αλλά για κορυφή της χασαπικης. Το κάπαρο πάντως μου το επέστρεψε όταν μου έριξε τη χυλόπιτα.

Και για την ιστορία...για να μην αφήνω σκιές....ο Γεωργίου ήταν που έκανε το ίδιο ζογκλερικο με τον μπισανγκα. Τον είχα πρωτοδει στο Ελβελ, τρανζιτ για Σεβίλλη ότι είχε φύγει από hdc. Τότε με αναλάμβανε...όταν με ξαναείδε στο ξενοδοχείο στο Σύνταγμα κανά δυο χρονια μετά , δε νομίζω ότι με θυμόταν , με χυλοπιτιασε

bruno1989

Active Member
Ελάτε ηρεμία μη το χοντραινουμε....
Ντάνς , ο μπισανγκα το Νοέμβριο του 11 μου λέει έλα δικέ μου να σε φτιάξω.... Του 11 έτσι, όχι του 01 η του 02....

Και το Νοέμβρη του 14 μου λέει ξεχνά το... Να απεκόμισε τόση εμπειρία αυτά τα χρονια....πολύ πιθανόν τι να πω....το σίγουρο ειναι ότι του είχα σκάσει μέχρι κ κάπαρο . Αν δεν είχα , τυχερός μέσα στην ατυχία , πρόβλημα υγείας ώστε να το ματαίωσει ίσως τώρα να μιλούσαμε όχι για κορυφή της κορυφής αλλά για κορυφή της χασαπικης. Το κάπαρο πάντως μου το επέστρεψε όταν μου έριξε τη χυλόπιτα.

Και για την ιστορία...για να μην αφήνω σκιές....ο Γεωργίου ήταν που έκανε το ίδιο ζογκλερικο με τον μπισανγκα. Τον είχα πρωτοδει στο Ελβελ, τρανζιτ για Σεβίλλη ότι είχε φύγει από hdc. Τότε με αναλάμβανε...όταν με ξαναείδε στο ξενοδοχείο στο Σύνταγμα κανά δυο χρονια μετά , δε νομίζω ότι με θυμόταν , με χυλοπιτιασε
Φιλε αν θες συμβουλη θα σου ελεγα να περιμενεις οχι πολυ. ειμαστε 3 ατομα που εχουμε κανει στον Β3*ρή. Σε λιγοτερο απο μηνα θα υπαρχουν τα πρωτα αποτελεσματα. περιμενε λιγο και αν δεις καλα αποτελεσματα πηγαινε εκει. φιλικα.

Tasmania

Active Member
Μπρουνο ο nucky ειναι εντελως διαφορετικη περιπτωση απο ολους μας....εχει στην πλατη του 3 μ/μ εδω Ελλαδα (2 strip-1 fue)... μιλαμε για repair μ/μ και μαλιστα απ'οτι καταλαβα οχι ευκολη περιπτωση (για να του λενε ΟΧΙ 3 ιατροι).... επισης ο nucky θετει τον περιορισμο unshaven fue (οι περισσοτεροι ιατροι δεν την κανουν-γιατι?καποιος λογος θα υπαρχει)... αν αποφασισει να ανοιξει νημα και να παρουσιασει φωτογραφιες τοτε ισως θα μπορεσουν να λεχθουν περισσοτερα...

Δημητρης38

Active Member
επισης ο nucky θετει τον περιορισμο unshaven fue (οι περισσοτεροι ιατροι δεν την κανουν-γιατι?καποιος λογος θα υπαρχει)...

Ειναι πολυ απλο γιατι δεν του κανουνε unshaven fue.
Γιατι εχει βεβαρημενο παρελθον με 2 strip και 1 fue (οπως προεγραψες) αρα η δοτρια ειναι ταλαιπωρημενη
Εαν δεν τον ξυρισουν υπαρχει κινδυνος για white spots ή κενα που θα του καταστρεψουν ολη την επιφανεια ή ακομα να καταστραφουν τα grafts που θα εξαγουν. Καλα κανουν και δεν δεχονται να σε εγχειρησουν, εφοσον βαζεις τον συγκεκριμενο περιορισμο.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν θελεις να ξυρισεις την δοτρια σου και να σου κανει ο Γιατρος που θα επιλεξεις οσο καλυτερη δουλεια γινεται.

Τελευταία επεξεργασία:

bruno1989

Active Member
Μπρουνο ο nucky ειναι εντελως διαφορετικη περιπτωση απο ολους μας....εχει στην πλατη του 3 μ/μ εδω Ελλαδα (2 strip-1 fue)... μιλαμε για repair μ/μ και μαλιστα απ'οτι καταλαβα οχι ευκολη περιπτωση (για να του λενε ΟΧΙ 3 ιατροι).... επισης ο nucky θετει τον περιορισμο unshaven fue (οι περισσοτεροι ιατροι δεν την κανουν-γιατι?καποιος λογος θα υπαρχει)... αν αποφασισει να ανοιξει νημα και να παρουσιασει φωτογραφιες τοτε ισως θα μπορεσουν να λεχθουν περισσοτερα...
το ξερω απλα επιδη ανεφερε οτι θα μπορουσε να τον αναλαβει ο εν λογο γιατροσ του ειπα απλα να περιμενει μηπως δει που το ελπιζω καποιο αξιοπιστο αποτελεσμα.Να μην βιαστει δηλαδη!
Αν βγαλει τον περιορισμο και ξυρισει δοτρια τοτε θα λυσει τα χερια πολλων γιατρων εξω .

bruno1989

Active Member
Φίλε Nuckyξέρω πως θες κάποιον τώρα να σου δώσει την ελπίδα, να σου πει οκ ελα να το κάνουμε. Τρεις γιατροί για να σου πουν και οι τρεις ΟΧΙ, με τους 2 από αυτούς να είναι και παγκοσμίου φήμης σημαίνει πως κάτι είδαν, και δεν είναι θέμα εμπειρίας. Ίσως όταν σε είχαν δει να είχες άλλο μήκος μαλλιών, ή το πλεον πιθανόν, η δότρια σου να έχει αραιώσει, κάτι που δεν είναι πρωτοφανές. Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις φωτογραφίες εδώ στο φόρουμ να σε δούμε και εμείς να σου πούμε μια άποψη, αλλά καλές καθαρές φωτογραφίες. Αν δεν φοβάσαι να ρισκάρεις, δοκίμασε το. Αν όμως όντως είναι τόσο δύσκολο το περιστατικό σου, καταλαβαίνεις πως λάθη δεν συγχωρούνται, και αν έχεις χρήμα, θα πρέπει να πας στον καλύτερο που σε αναλαμβάνεις, όχι σε αυτόν που απλά σε αναλαμβάνει.
Η τελευταια σου προταση ειναι το ζουμι της υποθεσης,

aeratos28

Just aeratos
καλημέρα danceworld, φιλε δεν ξέρω πόση ώρα εγραφες για όλο αυτό το κείμενο..οτι προλαβαινεις λες..δεν μπορώ να κάτσω να απαντήσω σε κάθε τι που έχεις γράψει γιατί θα χρειαστεί άλλο ένα τεράστιο σεντόνι όπως το δικό σου..αν θελεις ομως και δεν εχει προβλημα κανενας mod σου απανταω σε ολα..τωρα περιληπτικά θα απαντήσω στα πιο ουσιώδης ..ούτε εγώ σου έκανα παρατήρηση τι θα γράψεις..που το είχε αυτό.?ότι υποστηριζω Ελλάδα είναι γεγονός.εδώ και 1,5 χρόνο που είμαι στο φόρουμ.και εξ αρχής είπα ότι εδώ Ελλάδα θα κάνω ..αυτό για τον βεκρη που λες είναι άκυρο ότι αφορά εμένα..εγώ κλείνω προς dhi και το έχω πει από αρχή..για το βεκρη είπα πως φαίνεται να δείχνει κάτι (καλό) και τον παρακολουθώ.αυτό που λες ότι δεν ειπες κανενα χαζό,ναι,δεν το ριπές έτσι απλά,το έννοιες όμως σε κάθε σου μνμ..είναι απόλυτα ξεκάθαρο αυτο..όταν λες όλα αυτά που λες για εδώ και με τον τρόπο που τα λες.το αν είσαι διαβασμενος δεν με αφορά καν κραταω το μηδενιστης και ελληναρας..και θα ήθελα να πάρεις πίσω τα περί χειραγώγησης και νουθετησης..εγώ λέω πως υπάρχει και εδώ λύση και δεν χρειάζεται να δίνει κανείς τα 10000€ ..αλλα αν θελει και δεν ειναι το οικονομικο στη μεση,να παει εξω..σιγουρα θα παρει με τη μια ανωτερες πυκνοτητες ,σχεδιασμους κτλ..το λεω παντα..ενώ εσύ αποκλειεις την Ελλάδα..τους λες ολους ανικανους..μονόδρομος λες το εξωτερικό.άρα εσύ χειραγωγείς φιλε.μην μπερδευεσαι

Τελευταία επεξεργασία:

Tasmania

Active Member
Μπρουνο για να επιθυμει 4η μ/μ προς καλυτερευση της εικονας του ο nuckys, αυτοματα σημαινει οτι οι προηγουμενες 3μ/μ δεν ειχαν το προσδοκωμενο αποτελεσμα αλλιως δεν θα υπηρχε λογος συζητησης τωρα απο τον ιδιο... ο nuckys δηλωσε οτι ειναι αρκετα διαβασμενος και ετσι πρεπει, ειμαι σιγουρος οτι εχει μελετησει αρκετα την περιπτωση του βλεπωντας περιστατικα παρομοια σε φορουμ ξενα και σε sites για να μπορει να υπολογισει τί περιπου να περιμενει-προσδοκει απο μια ενδεχομενη μ/μ αυτου του τυπου με αυτο το βεβαρημενο ιστορικο 3ων μ/μ... και να δει σε οποιαδηποτε κλινικη (ελλαδας-εξωτερικου) καλα αποτελεσματα σε παρθενα κεφαλια ή οχι τοσο βεβαρημενα με 3 μ/μ αλλα με πιο λιγες δεν του λεει κατι... αναζητα καποιος σε τετοιες περιπτωσεις αναλογες προσεγγισεις και αποτελεσματα... δλδ αμα δει εσενα , τον Χ, Ψ, Ζ τουμπανο δεν του λεει κατι γιατι μιλαμε για μια ιδιαιτερη περιπτωση στην οποια εριξαν ακυρο-πορτα 3 ιατροι (2 εκ των οποιων Λορεντζο-Μπισανγκα μετρ του χωρου). Συμφωνω οτι αν βγαλει αυτον τον περιορισμο unshaven fue θα δωσει περισσοτερες επιλογες στον ιδιο για πιο καλη αντιμετωπιση !

aeratos28

Just aeratos
επίσης θα ήθελα αν γίνεται να φανεί το μνμ ολοκληρο του danceworld στην προηγουμενη σελίδα.δεν είναι αυτές οι 2 γραμμές μόνο..ή απάντηση που έχω δώσει στην προηγούμενη σελίδα,σελίδα 3,στον danceworld δεν αναφέρεται καν γι αυτές τις 2 γραμμές που φαίνονται τώρα.αναφέρονται σε αυτά που σβήστηκαν από το μνμ του.γιατί έτσι όπως είναι τώρα,πάλι φαίνομαι εγώ ο κακός,περίεργος ή ότι άλλο θέλει να με πει ο καθένας και δεν μπορεί να καταλάβει και κανεις τον λόγο στον οποίο απάντησα έτσι.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Ας το λήξουμε εδώ φιλέ μου γιατί αυτή η συζήτηση δεν θα καταλήξει πουθενά και λόγω έλλειψης χρόνου δεν θα παρακολουθήσω την συζήτηση όσο πρέπει, ούτε θα σου απαντήσω σωστά και εγκαίρως. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε απλά. Τα γραφόμενα σου πάντως αποτελούνται για μια ακόμη φορά από ελιγμούς, περιστροφές, αποφυγή ευθείας απάντησης και έλλειψη μια συγγνώμης που οφείλεις μιας και με πρόσβαλες. Με boldπαρακάτω η προσβολή σου, μια από αυτές, η κουβέντα σου ότι ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΛΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ και μετά το αλλάζεις, και η παράκληση σου να ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ που συνιστά υπόδειξη. Θα συμφωνήσω και σε κάτι άλλο μαζί σου, λύση υπάρχει και στην Ελλάδα με πολύ μικρότερο κόστος, αδιαμφησβήτητα, όπως στον χώρο των πλακιδίων που δουλεύω, υπάρχουν πλακίδια Α ποιότητας, καθώς και Β και Γ διαλογής, ότι πληρώνεις παίρνεις, δεν ξέρω όμως πολλούς να πλήρωσαν Γ διαλογή και να πήραν πρώτη.

κλασσικός ελληνάρας και εσυ...ελλαδισταν και τα γνωστά κομπλιμέντα είσαι danceworld..είσαι κάτι ανώτερο εσυ και δεν μπορεί να ανταπεξελθει το ελλαδισταν σε εσένα ,δε μπορεί να σε καλύψει.!α ρε χαζομαρα που υπάρχει.!γι αυτο εχω σταματήσει να απορω για ότι συμβαινει στην χωρα..anyway για να το μαλακωσω,προφανως θα αναφερεσαι μόνο για το θέμα μαλλιά..κλασικός μηδενιστης είσαι για εδώ,λες στα ίσια στην ουσία χαζους όσους κάνουν εδώ και ότι δεν θα έχουν κανείς καλό αποτέλεσμα..προσβολη προς τα παιδιά που έχουν κάνει εδώ είναι αυτό και θα σε παρακαλουσα να προσεχεις τι και πως το γραφεις γιατί κάθε μήνυμα σου το μόνο που αναφέρει είναι για τον (θεό) το Γεωργίου ,πόσους ευτυχισμένους έχεις δει από αυτόν και οι έλληνες είναι όλοι χασαπηδες..κοίταξα τα μνμ σου όλα σε αυτό το στυλ είναι..δεν είναι ωραίο ρε man

tasos33

Well-Known Member
σοβαρο το προβλημα του οντως
Φίλε aerateκαλημέρα. Καταρχάς πριν γράψω οτιδήποτε, να σου επισημάνω πως τα γραφόμενα σου με προσβάλλουν αρκετά, μιας και εμμέσως πλην σαφώς με αποκαλείς χαζό και υπονοείς διάφορα. Δεν θυμάμαι ουδέποτε έμμεσα ή άμεσα να σε έχω προσβάλει. Στην συνέχεια… θα συμφωνήσω και με άλλα παιδιά εδώ μέσα που στο έχουν πει. Έχεις πρόβλημα τόσο στο γράψιμο σου, όσο και στην κατανόηση του ότι διαβάζεις. Άλλο έγραψα εγώ εδώ μέσα, άλλα απάντησες εσύ σε ένα παραλήρημα οργής μιας και τα γραφόμενα μου δεν σου άρεσαν. Ξέρεις κάτι, αυτά που έγραψα τα εννοώ και είναι η απάντηση μου στο nucky, επέλεξα ΕΠΙΤΗΔΕΣ να το γράψω έτσι προκλητικά, για να δω αντιδράσεις όπως και είδα. Οι πλέον διπλωμάτες δεν απάντησαν (ακόμη), εσύ επέλεξες να με προσβάλεις, και να ανάγεις την συζήτηση σε επίπεδο Γεωργίου και γενικολογίες, κάνοντας σπόντες, υποδείξεις, νουθεσίες. Η στάση σου με προβληματίζει, όπως και η λατρεία σου για Ελληνικές κλινικές και ειδικά για τον Βεκρή. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως στο φόρουμ αυτό υπάρχει μια συντονισμένη καμπάνια – εκστρατεία προώθησης του γιατρού με ιδιαίτερο πείσμα, μανία και λατρεία. Σε κάθε τι αρνητικό που θα γραφθεί για αυτόν, πέφτουν διάφοροι και προσπαθούν να τον υπερασπιστούν (έμμεσα και άμεσα), βαφτίζοντας το άσπρο μαύρο, εξωραΐζοντας καταστάσεις, χαϊδολογώντας, και λασπολογώντας άλλους γιατρούς. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να ανακαλέσεις τα γραφόμενα σου όπως και να μην μου υποδείξεις ξανά τι θα γράψω και που και πως και προς ποιόν, εκτός αν προέβαλα εσένα προσωπικά που ΠΟΥΘΕΝΑ δεν το έχω κάνει. Όπως εγώ δεν σου έκανα ποτέ παρατήρηση τι να γράψεις και που, και πίστεψε με έχεις γράψει πολλά και διάφορα μαργαριτάρια, ούτε εσύ λοιπόν μην μου υποδεικνύεις τι θα γράφω. Ποτέ δεν είπα κανένα χαζό αν κάνει Ελλάδα μμ, βάζεις διαρκώς λόγια στο στόμα των άλλων, όταν αυτοί απουσιάζουν, και υπονοείς διάφορα. Θες να αρχίσω να υπονοώ και εγώ διάφορα; Πως πιστεύεις θα σκεφτούν τα μέλη του φόρουμ όταν ένας άνθρωπος, πρόσφατο μέλος, δείχνει τόση λατρεία για Ελληνικές κλινικές και διαρκώς, και ενώ δεν έχει καν μεταμόσχευση ώστε να έχει ιδία πείρα, μπαίνει σφήνα διαρκώς σε συζητήσεις που αφορούν Ελλάδα vsΕξωτερικό με ξεκάθαρη θέση. Ξέρεις κάτι, είμαι κλασσικός Ελληναράς, μηδενιστής και απόλυτος, αλλά διαβασμένος όμως, και στην Ελλάδα επαγγελματισμός δεν υπάρχει, υπάρχει λαμογια και πονηριά και έχω δει αρκετά. Εσύ με θεωρείς χθεσινό προφανώς. Η άποψη μου είναι πως η Ελλάδα δεν αξίζει για μεταμόσχευση και θα την στηρίζω, όπως και ότι δεν εχω πειστεί από τις πρόσφατες φωτοβολίδες του φόρουμ. Στηρίζω εξωτερικό και όχι συγκεκριμένες κλινικές. Στηρίζω και το δικαίωμα σου να γράφεις ότι θες και να υποστηρίζεις τα αντίθετα, γιατι έχουμε ελευθερία λόγου, πρόσεχε καλά όμως ποιόν προσπαθείς να νουθετήσεις και να χειραγωγήσεις.

aeratos28

Just aeratos
δεν υπάρχει κανείς ελιγμός καμία περιστροφή και καμία μη ευθεία απάντηση..ειμαι πολύ ξεκαθαρος σε ότι έχω πει από την αρχή που έκανα εγγραφή στο φόρουμ...αν δεις καλά αυτά που έχεις σημειώσει στο μήνυμα μου ,γράφω:λες στα ισια στη ουσία χαζους όσους κάνουν εδώ..αυτό το είπα γιατί λες τους έλληνες γιατρούς συνέχεια ανίκανους και χασαπηδες..ας βάλει ο mod αν θέλει ολόκληρο το μήνυμα σου να δούμε που πάλι βριζεις τους έλληνες γιατρούς..γιατι σβηστηκε??2 γραμμες εχουν μεινει μονο..γι αυτό σου είπα ότι στην ουσία,λες χαζους όσους έκαναν η θα κάνουν εδώ..το συμπέρασμα όσον γραφεις φιλε αυτό είναι..συμφωνούμε ότι διαφωνούμε,απλά εγώ δεν βριζω-κραζω κανένα γιατρό,ενώ εσύ μηδενιζεις ότι είναι εντός Ελλάδας.αυτή είναι ή διαφορα

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οι απαξιωτικές εκφράσεις "σκιντζης" όπως εχω γράψει θα σβήνονται ακόμα και όταν αφορούν τρίτα πρόσωπα (γιατρούς)

Sent from my iPhone using Tapatalk

aeratos28

Just aeratos
οκ cvial έχεις δίκιο για το σβήσιμο.απλά τώρα φαινομαι πάλι για μια φορά ακόμα εγώ ο κακός προβληματικός όπως λένε για την απάντηση που έδωσα στη σελίδα 3..αν μπει κάποιος τώρα και δει την απάντηση μου σε αυτές τις 2 γραμμές του danceworld θα με πει τελείως καμμένο και για μια ακόμη φορά ότι δημιουργώ προβλήματα και έχω άδικο.και εγώ το ίδιο θα έλεγα..αν ήταν ολόκληρο όμως θα έβγαινε νόημα ..συμφωνεις?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απο το σχόλιο του Dance έσβησα μόνο την λέξη που ανέφερα, τίποτα αλλο. Τωρα με αυτα που γράφουμε νομίζω οτι πλέον υπαρχει και αυτη η αναφορά. Πάντως είναι γνωστές και οι δικές σου θέσεις και του Dance, δεν είναι η πρώτη φορα που τις εκφράζετε και ο τρόπος που τις υποστηρίζετε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

nucky

Active Member
Το νήμα π´´´´χτηκε και δεν εχει νόημα . Έχω κάποιες απαντήσεις, κάποιοι σχολίασαν μη διαβάζοντας η διαβάζοντας βιαστικά τα προηγούμενα αλλά μάλλον δεν εχει άλλη χρησιμότητα...ευχαριστώ για τη συμμετοχή πάντως

andy.k

Active member
Dance δε παίρνω κανενός το μέρος, ωστόσο, αν παρ ελπίδα δεν είχες το αποτέλεσμα που εχεις(και να το χαίρεσαι) σίγουραθα είχες άλλη άποψη για το χάσμα που (όντως) υπάρχει μεταξύ των ελληνικών κ ξένων κλινικών...επιπλέον δε ξερω σε τι επίπεδα οικονομικής άνεσης κινείσαι, ποσό πολύ σε απασχολεί ή εικόνα σου και ποσό θεωρεις ότι το μαλλι σου συμβάλει στη βελτίωση της...όλα
αυτά παίζουν πολύ σημαντικό
ρόλο στο να επιλέξει κάποιος...δε θα συμφώνησω με τον αερατο ότι λες χαζους όσους κάνανε εδώ μμ, ωστόσο έχεις καποιες φορες απαξιωτικο ύφος για τους εδώ γιατρούς(όχι ότι δε το αξίζουν με τη συμπεριφορά τους) ωστόσο δεν παρουσιάζονται κ τόσο τραγικά αποτελέσματα(οκ σε σχέση με το δικό σου μπορεί να είναι τραγικά, αλλά όλοι βελτιωμένοι αισθητά βγαίνουν κ από τις ελληνικές κλινικές). Εγω προσωπικά θεωρω λαθος να περνώ φίνα, να διαταρασω τις ορμόνες μου, να επηρεαζω καρκινικούς δείκτες (αν δε κάνω λαθος) για να κρατήσω μαλλιά κ πολλοί εκ των γιατρών του εξωτερικού την επιβάλλουν στα πλαίσια φυσικά και του boosting στο αποτέλεσμα...δλδ εδώ κραζουμε το Βεκρη που δίνει τη μινοξ, αλλά το hasson την asmed, το Γεωργίου και τοσους αλλους παγκοσμιου φημης που
σου λένε πάρε φίνα εκεί οκ? Το βασικό είναι ο καθένας να επιλέγει έχοντας λογική σκέψη, πλάνο και πάντα με βάση τις προσδοκίες του κ τις δυνατότητες του...και για να φερω ένα παράδειγμα σχετικό με το αντικείμενο της δουλειάς σου άλλος έχει φράγκα και χτίζει βίλλα με πλακακι 120€/m2 και άλλος δυάρι με πλακακι 15€/m2..καμία φορά ρε φιλε όπως το λες φαίνεται σα να λες
"παιδιά καλύτερα να μείνετε
άστεγοι παρά να χτισετε
δυαρι"...ή " αν είναι να βάλεις πλακακι με 15€/m2 καλύτερα αστο με την τσιμεντοκονία"...Για να μη παρεξηγηθω, σε θεωρω απο τα πιο ενημερωμενα μελη κ επ ουδενι δε θεωρω οτι εκφραστηκες αρνητικα η υποτιμητικα για αλλα μελη εδω μεσα...

aeratos28

Just aeratos
σωστός ο andy.k.! και για να μην το μπερδευουμε αυτό με το ότι είπα ότι λέει χαζους όσους κάνουν εδώ εμφύτευση..δεν λεω ρε παιδιά ότι λέει ευθέως τον άλλο χαζό..ότι μπαίνει σε κάθε νήμα παρουσίασης από ελληνική εταιρία και του λέει είσαι χαζός..αν είναι δυνατόν.!απλά κάθε φορά που γίνεται αναφορά για οποια ελληνικη κλινική τα σχόλια είναι τόσο υποτιμητικά (σκιντζης,χασάπης κτλ) για τους γιατρους,και λέει παντα ότι το αποτέλεσμα θα είναι 100% Γ διαλογης..ενω εχουμε δει ωραιες δουλειες..απορει πως μέλη του φόρουμ που είναι (ενημερωμένα ) πάνε ακόμα για εμφύτευση στην Ελλάδα..από όλες αυτές τις κουβέντες του,εγώ εβγαλα το συμπέρασμα ότι στην ουσία λέει χαζους όσους κάνουν εδώ επέμβαση..αυτό είναι όλο.προσωπική άποψη είπα και δεν εκπροσωπησα κανέναν. σε ένδειξη καλής θέλησης από μεριά μου σταματω την οποια αντιπαράθεση,ότι κουβέντα είπα και την πήρε σαν προσβολή την περνω πισω και απλά ο καθένας έχει την γνώμη του.

Μπλουζα