Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
κλασσικός ελληνάρας και εσυ...ελλαδισταν και τα γνωστά κομπλιμέντα είσαι danceworld..είσαι κάτι ανώτερο εσυ και δεν μπορεί να ανταπεξελθει το ελλαδισταν σε εσένα ,δε μπορεί να σε καλύψει.!α ρε χαζομαρα που υπάρχει.!γι αυτο εχω σταματήσει να απορω για ότι συμβαινει στην χωρα..anyway για να το μαλακωσω,προφανως θα αναφερεσαι μόνο για το θέμα μαλλιά..κλασικός μηδενιστης είσαι για εδώ,λες στα ίσια στην ουσία χαζους όσους κάνουν εδώ και ότι δεν θα έχουν κανείς καλό αποτέλεσμα..προσβολη προς τα παιδιά που έχουν κάνει εδώ είναι αυτό και θα σε παρακαλουσα να προσεχεις τι και πως το γραφεις γιατί κάθε μήνυμα σου το μόνο που αναφέρει είναι για τον (θεό) το Γεωργίου ,πόσους ευτυχισμένους έχεις δει από αυτόν και οι έλληνες είναι όλοι χασαπηδες..κοίταξα τα μνμ σου όλα σε αυτό το στυλ είναι..δεν είναι ωραίο ρε man
Ελάτε ηρεμία μη το χοντραινουμε....
Ντάνς , ο μπισανγκα το Νοέμβριο του 11 μου λέει έλα δικέ μου να σε φτιάξω.... Του 11 έτσι, όχι του 01 η του 02....
Και το Νοέμβρη του 14 μου λέει ξεχνά το... Να απεκόμισε τόση εμπειρία αυτά τα χρονια....πολύ πιθανόν τι να πω....το σίγουρο ειναι ότι του είχα σκάσει μέχρι κ κάπαρο . Αν δεν είχα , τυχερός μέσα στην ατυχία , πρόβλημα υγείας ώστε να το ματαίωσει ίσως τώρα να μιλούσαμε όχι για κορυφή της κορυφής αλλά για κορυφή της χασαπικης. Το κάπαρο πάντως μου το επέστρεψε όταν μου έριξε τη χυλόπιτα.
Και για την ιστορία...για να μην αφήνω σκιές....ο Γεωργίου ήταν που έκανε το ίδιο ζογκλερικο με τον μπισανγκα. Τον είχα πρωτοδει στο Ελβελ, τρανζιτ για Σεβίλλη ότι είχε φύγει από hdc. Τότε με αναλάμβανε...όταν με ξαναείδε στο ξενοδοχείο στο Σύνταγμα κανά δυο χρονια μετά , δε νομίζω ότι με θυμόταν , με χυλοπιτιασε
Φιλε αν θες συμβουλη θα σου ελεγα να περιμενεις οχι πολυ. ειμαστε 3 ατομα που εχουμε κανει στον Β3*ρή. Σε λιγοτερο απο μηνα θα υπαρχουν τα πρωτα αποτελεσματα. περιμενε λιγο και αν δεις καλα αποτελεσματα πηγαινε εκει. φιλικα.Ελάτε ηρεμία μη το χοντραινουμε....
Ντάνς , ο μπισανγκα το Νοέμβριο του 11 μου λέει έλα δικέ μου να σε φτιάξω.... Του 11 έτσι, όχι του 01 η του 02....
Και το Νοέμβρη του 14 μου λέει ξεχνά το... Να απεκόμισε τόση εμπειρία αυτά τα χρονια....πολύ πιθανόν τι να πω....το σίγουρο ειναι ότι του είχα σκάσει μέχρι κ κάπαρο . Αν δεν είχα , τυχερός μέσα στην ατυχία , πρόβλημα υγείας ώστε να το ματαίωσει ίσως τώρα να μιλούσαμε όχι για κορυφή της κορυφής αλλά για κορυφή της χασαπικης. Το κάπαρο πάντως μου το επέστρεψε όταν μου έριξε τη χυλόπιτα.
Και για την ιστορία...για να μην αφήνω σκιές....ο Γεωργίου ήταν που έκανε το ίδιο ζογκλερικο με τον μπισανγκα. Τον είχα πρωτοδει στο Ελβελ, τρανζιτ για Σεβίλλη ότι είχε φύγει από hdc. Τότε με αναλάμβανε...όταν με ξαναείδε στο ξενοδοχείο στο Σύνταγμα κανά δυο χρονια μετά , δε νομίζω ότι με θυμόταν , με χυλοπιτιασε
επισης ο nucky θετει τον περιορισμο unshaven fue (οι περισσοτεροι ιατροι δεν την κανουν-γιατι?καποιος λογος θα υπαρχει)...
το ξερω απλα επιδη ανεφερε οτι θα μπορουσε να τον αναλαβει ο εν λογο γιατροσ του ειπα απλα να περιμενει μηπως δει που το ελπιζω καποιο αξιοπιστο αποτελεσμα.Να μην βιαστει δηλαδη!Μπρουνο ο nucky ειναι εντελως διαφορετικη περιπτωση απο ολους μας....εχει στην πλατη του 3 μ/μ εδω Ελλαδα (2 strip-1 fue)... μιλαμε για repair μ/μ και μαλιστα απ'οτι καταλαβα οχι ευκολη περιπτωση (για να του λενε ΟΧΙ 3 ιατροι).... επισης ο nucky θετει τον περιορισμο unshaven fue (οι περισσοτεροι ιατροι δεν την κανουν-γιατι?καποιος λογος θα υπαρχει)... αν αποφασισει να ανοιξει νημα και να παρουσιασει φωτογραφιες τοτε ισως θα μπορεσουν να λεχθουν περισσοτερα...
Η τελευταια σου προταση ειναι το ζουμι της υποθεσης,Φίλε Nuckyξέρω πως θες κάποιον τώρα να σου δώσει την ελπίδα, να σου πει οκ ελα να το κάνουμε. Τρεις γιατροί για να σου πουν και οι τρεις ΟΧΙ, με τους 2 από αυτούς να είναι και παγκοσμίου φήμης σημαίνει πως κάτι είδαν, και δεν είναι θέμα εμπειρίας. Ίσως όταν σε είχαν δει να είχες άλλο μήκος μαλλιών, ή το πλεον πιθανόν, η δότρια σου να έχει αραιώσει, κάτι που δεν είναι πρωτοφανές. Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις φωτογραφίες εδώ στο φόρουμ να σε δούμε και εμείς να σου πούμε μια άποψη, αλλά καλές καθαρές φωτογραφίες. Αν δεν φοβάσαι να ρισκάρεις, δοκίμασε το. Αν όμως όντως είναι τόσο δύσκολο το περιστατικό σου, καταλαβαίνεις πως λάθη δεν συγχωρούνται, και αν έχεις χρήμα, θα πρέπει να πας στον καλύτερο που σε αναλαμβάνεις, όχι σε αυτόν που απλά σε αναλαμβάνει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε aerateκαλημέρα. Καταρχάς πριν γράψω οτιδήποτε, να σου επισημάνω πως τα γραφόμενα σου με προσβάλλουν αρκετά, μιας και εμμέσως πλην σαφώς με αποκαλείς χαζό και υπονοείς διάφορα. Δεν θυμάμαι ουδέποτε έμμεσα ή άμεσα να σε έχω προσβάλει. Στην συνέχεια… θα συμφωνήσω και με άλλα παιδιά εδώ μέσα που στο έχουν πει. Έχεις πρόβλημα τόσο στο γράψιμο σου, όσο και στην κατανόηση του ότι διαβάζεις. Άλλο έγραψα εγώ εδώ μέσα, άλλα απάντησες εσύ σε ένα παραλήρημα οργής μιας και τα γραφόμενα μου δεν σου άρεσαν. Ξέρεις κάτι, αυτά που έγραψα τα εννοώ και είναι η απάντηση μου στο nucky, επέλεξα ΕΠΙΤΗΔΕΣ να το γράψω έτσι προκλητικά, για να δω αντιδράσεις όπως και είδα. Οι πλέον διπλωμάτες δεν απάντησαν (ακόμη), εσύ επέλεξες να με προσβάλεις, και να ανάγεις την συζήτηση σε επίπεδο Γεωργίου και γενικολογίες, κάνοντας σπόντες, υποδείξεις, νουθεσίες. Η στάση σου με προβληματίζει, όπως και η λατρεία σου για Ελληνικές κλινικές και ειδικά για τον Βεκρή. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως στο φόρουμ αυτό υπάρχει μια συντονισμένη καμπάνια – εκστρατεία προώθησης του γιατρού με ιδιαίτερο πείσμα, μανία και λατρεία. Σε κάθε τι αρνητικό που θα γραφθεί για αυτόν, πέφτουν διάφοροι και προσπαθούν να τον υπερασπιστούν (έμμεσα και άμεσα), βαφτίζοντας το άσπρο μαύρο, εξωραΐζοντας καταστάσεις, χαϊδολογώντας, και λασπολογώντας άλλους γιατρούς. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να ανακαλέσεις τα γραφόμενα σου όπως και να μην μου υποδείξεις ξανά τι θα γράψω και που και πως και προς ποιόν, εκτός αν προέβαλα εσένα προσωπικά που ΠΟΥΘΕΝΑ δεν το έχω κάνει. Όπως εγώ δεν σου έκανα ποτέ παρατήρηση τι να γράψεις και που, και πίστεψε με έχεις γράψει πολλά και διάφορα μαργαριτάρια, ούτε εσύ λοιπόν μην μου υποδεικνύεις τι θα γράφω. Ποτέ δεν είπα κανένα χαζό αν κάνει Ελλάδα μμ, βάζεις διαρκώς λόγια στο στόμα των άλλων, όταν αυτοί απουσιάζουν, και υπονοείς διάφορα. Θες να αρχίσω να υπονοώ και εγώ διάφορα; Πως πιστεύεις θα σκεφτούν τα μέλη του φόρουμ όταν ένας άνθρωπος, πρόσφατο μέλος, δείχνει τόση λατρεία για Ελληνικές κλινικές και διαρκώς, και ενώ δεν έχει καν μεταμόσχευση ώστε να έχει ιδία πείρα, μπαίνει σφήνα διαρκώς σε συζητήσεις που αφορούν Ελλάδα vsΕξωτερικό με ξεκάθαρη θέση. Ξέρεις κάτι, είμαι κλασσικός Ελληναράς, μηδενιστής και απόλυτος, αλλά διαβασμένος όμως, και στην Ελλάδα επαγγελματισμός δεν υπάρχει, υπάρχει λαμογια και πονηριά και έχω δει αρκετά. Εσύ με θεωρείς χθεσινό προφανώς. Η άποψη μου είναι πως η Ελλάδα δεν αξίζει για μεταμόσχευση και θα την στηρίζω, όπως και ότι δεν εχω πειστεί από τις πρόσφατες φωτοβολίδες του φόρουμ. Στηρίζω εξωτερικό και όχι συγκεκριμένες κλινικές. Στηρίζω και το δικαίωμα σου να γράφεις ότι θες και να υποστηρίζεις τα αντίθετα, γιατι έχουμε ελευθερία λόγου, πρόσεχε καλά όμως ποιόν προσπαθείς να νουθετήσεις και να χειραγωγήσεις.