Πυκνότητες ελλάδα και εξωτερικό

Tasmania

Active Member
φιλε Αερατε, ο Raphael2012 οντως εχει ενα τελικο αποτελεσμα που με συγκριση την εικονα του πριν τις 2 μ/μ ειναι απο τη γη στον ουρανο...και μπραβο στην Eλληνικη κλινικη (προσωπικα χαιρομαι διπλα για καλα ελληνικα αποτελεσματα στον τομεα της ιατρικης) για τη δουλεια που του εκανε !! Αλλα αμα δεις σελ.4 τις φωτο 7μηνου στη 2 μ/μ θα διαπιστωσεις οτι δεν μιλαμε για πυκνοτητες υψηλες (over 55-60 grafts per cm2) παρ'ολη την αισθητη βελτιωση της εικονας του ....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Ενώ Ταζ θεωρεις ότι αν τα έβαζε με τη μια ο συγκεκριμένος όλα τα graft σε μια εκ των κλινικών του εξωτερικού, θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα? Δλδ τότε θα τα είχε πιάσει τα 60 ή απλά θα πήγαινε απ ευθείας από το 10 στο 50 και θα νομίζαμε ότι εξεράγη βόμβα? Δε ξερω ρωταω...

Stripar

Established Member
Εγώ βλέπω κύριοι...

Ότι πέρα από τις πυκνότητας & το yield που παίζει καθοριστικό ρόλο σε μία μτχ , ουδέ μία προσοχή δίνεται από τα μέλη στο artistic κομμάτι της διαδικασίας !!!.

Αντίθετα γίνεται ένα ''ανατολίτικο παζάρι'' πόσα graft βάλαμε και πόσο μας στοίχισε , χωρίς να δίνουμε καμία απολύτως σημασία στις λεπτομέρειες...

Αυτό που ευχόμασταν μία εποχή για προσιτές λύσεις στην Ελλάδα , πλέον είναι εφικτό !.

Να δούμε όμως , πόσα χρόνια θα πάρουν για να είναι και ουσιαστικές...

Tasmania

Active Member
Δεν λεω αυτο Αντη και ουτε προκειται να μπω στο τρυπακι εξωτερικο vs ελλαδα γιατι δεν χρειαζεται, τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, φτανει να ξερεις τι θελεις.... θεωρητικα αν ειχαν τοποθετηθει τα ιδια γραφτς , σε ιδια εκταση, με ιδια ποσοστα φυτρωσης ειτε ολα μαζι , ειτε σε 2 ή 3 συνεδριες (λαμβανομενου υποψην οτι δεν θα ειχε shock loss σε καμια απο τις 2 περιπτωσεις) , τοτε το αποτελεσμα το ιδιο θα ηταν... η διαφορα θα ηταν εξ'αρχης στον αρχικο προτεινομενο αριθμο γραφτς για να καλυψει το ιδιο προβλημα του , ειτε σε μια ειτε σε 2 συνεδριες, λαμβανομενου υποψης οτι καποιες κλινικες δουλευουν σε πιο μεγαλες πυκνοτητες...

aeratos28

Just aeratos
για να το έχουν ρε cvial ψωμοτυρι όπως λες θα πρέπει και ο πελάτης να ζητάει αυτό το πράγμα.όπως το ζήτησε ο raphael2012 ,ο dim74 .. εδώ στο φόρουμ τουλάχιστον.οι περισσότεροι όπως βλέπουμε είναι τύπου Βαγγέλης που αν δεις ήταν norwood 4 και δεν τον ενδιαφέρει καν να βάλει παραπάνω από τα 1742grafts..καλά νιώθει από ότι έχει πει με το αποτέλεσμα που πήρε..διαφερουν τα θελω του καθενος.θέλω να πω ότι δεν θελουν ολοι αυτο που συζητάμε εμείς για πυκνότητες 60grafts κτλ..δεν σημαίνει ότι δεν πετυχαίνεται αυτό και εδώ όμως..είδαμε όπως είπα τα παιδιά,θα δούμε και τον piros75 ,περισσοτερο με το αποτελεσμα της 2ης που θα έχει 3000grafts και φυσικά και τα παιδιά από βεκρη, ειδικά τα περιστατικά με πάνω από 4500grafts και νομίζω ότι πολλοί θα αναθεωρήσουν αρκετά πράγματα..για το θέμα artistic χρειάζεται λιγάκι δουλεια ακομα πιστεύω stripar,αλλά καλό είναι να έχει μετρήσει ο καθενας από πριν μόνος του και να έχει φτιάξει το σχήμα μόνος του μελετώντας πολλά πιθανά ενδεχόμενα που μπορεί να προκύψουν στην πορεία και μετά από συζήτηση με τον γιατρό αν μπορεί να το αναλάβει,να γίνεται.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
για να το έχουν ρε cvial ψωμοτυρι όπως λες θα πρέπει και ο πελάτης να ζητάει αυτό το πράγμα.όπως το ζήτησε ο raphael2012 ,ο dim74 .. εδώ στο φόρουμ τουλάχιστον.οι περισσότεροι όπως βλέπουμε είναι τύπου Βαγγέλης που αν δεις ήταν norwood 4 και δεν τον ενδιαφέρει καν να βάλει παραπάνω από τα 1742grafts..καλά νιώθει από ότι έχει πει με το αποτέλεσμα που πήρε..διαφερουν τα θελω του καθενος.θέλω να πω ότι δεν θελουν ολοι αυτο που συζητάμε εμείς για πυκνότητες 60grafts κτλ..δεν σημαίνει ότι δεν πετυχαίνεται αυτό και εδώ όμως..είδαμε όπως είπα τα παιδιά,θα δούμε και τον piros75 ,περισσοτερο με το αποτελεσμα της 2ης που θα έχει 3000grafts και φυσικά και τα παιδιά από βεκρη, ειδικά τα περιστατικά με πάνω από 4500grafts και νομίζω ότι πολλοί θα αναθεωρήσουν αρκετά πράγματα..για το θέμα artistic χρειάζεται λιγάκι δουλεια ακομα πιστεύω stripar,αλλά καλό είναι να έχει μετρήσει ο καθενας από πριν μόνος του και να έχει φτιάξει το σχήμα μόνος του μελετώντας πολλά πιθανά ενδεχόμενα που μπορεί να προκύψουν στην πορεία και μετά από συζήτηση με τον γιατρό αν μπορεί να το αναλάβει,να γίνεται.

Μα πως να το ζητήσουν τα παιδιά όταν η κλινική δεν το προτείνει, έξω στο προτείνουν σου λενε στην hairline θες 50-60-70 για να πιάσεις καλό αποτελεσμα και φυσικά έχουν δίκιο, οι περισσότεροι πελάτες δεν ξέρουν τι σημαίνει τι, ειναι δουλειά της κλινικής να τους προτείνει το σωστό. Εδώ έχουν καλλιεργήσει το αντίθετο, οι λόγοι πολλοί και προφανείς...

Sent from my iPhone using Tapatalk

aeratos28

Just aeratos
όπως το ζήτησε και ο piros ρε συ cvial..ο piros έχει κανονίσει από την αρχή ένα πλάνο 2 εμφυτευσεων ο άνθρωπος , 1 τώρα με 1500grafts χοντρικά και άλλη 1 επαναληπτική όπως έχει πει μετά από 1 χρόνο αν δεν κάνω λάθος με αλλά τόσα grafts..σύνολο 3000 grafts..μέτρησε τώρα την έκταση αυτή που έκανε τώρα και βάλε μέσα 3000 grafts να δεις ποσά θα βγαίνουν ανά τετρ.εκατοστό.!μάλιστα είπε πως πλήρωσε τώρα 2500€ και ή επόμενη θα χρεωθεί 1800€ αν δεν κάνω λάθος..οπότε μην μπερδευεστε συνέχεια και λέμε τα ίδια και τα ίδια.τα πάντα προτείνουν.αρκεί να ξέρεις τι θες και εσύ όπως έχουμε ξαναπει.!ο piros ήξερε ,το ζήτησε και θα το πάρει..άρα προφανές τίποτα δεν υπαρχει

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο piros ειναι υπέρ του δέοντως διαβασμένος και αντιπροσωπεύει το 1% (και πολυ λέω) αυτών που πάνε εδώ. Οι περισσότεροι ειναι αδιάβαστοι και απλα θέλουν καλό αποτέλεσμα. Εκει πρεπει οι εδώ κλινικές να συνιστούν τις σωστές πυκνότητες. Δηλαδή ο πελάτης που δεν ξέρει δεν πρέπει να πάρει το σωστό αν υπάρχει δυνατότητα; Εγω πιστεύω ότι δεν προωθούν τις μεγάλες πυκνότητες, αλλα τις μέτριες χαμηλές για προφανείς λόγους. Μόνο αν βρεθεί κανένας ψείρας (αλά Piros) το παλεύουν.

Τελευταία επεξεργασία:

poseidonas77

Well-Known Member
αερατε εγω ειμαι σιγουρος οτι θα αναθεωρηθουν πολλα πραγματα....
ο ραφαελ εδειξε οτι υπαρχουν και αλλοι δρομοι και το εξωτερικο δεν ειναι μονοδρομος για εναν απλο λογο
διοτι δεν μπορει να σου εξασφαλισει ενα πολυ καλο αποτελεσμα...πας με πιθανοτητες...απλα σαν στανταρ παιρνεις ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα που πλεον φενεται να το παιρνεις και εδω....
καποιες παραφωνιες να ελειπαν οπως το κενο που αφησαν πισω απο τη hairline του ραφαελ...π.χ
οπως και τα consultations με το βεκρη και τους γιατρους του...δεν γινεται ολλα να σχεδιαζονται με το που μπεις στο χειρουργειο....

aeratos28

Just aeratos
και επειδή οι περισσότεροι είναι αδιαβαστοι ενώ γι αυτό που έχουν στο μυαλό τους θέλουν ας πούμε 3000grafts ,πάνε σε μια κλινική σου λέει έχω τόσα λεφτά,πχ 2500€ θα κάνουμε δουλεια?σιγουρα θα υπάρξει μεγάλη διάφορα σου λένε.μπαίνει ο κάθε αμπαλος,βάζει 1500-1700grafts,τα μισά από ότι χρειάζεται δηλαδη και μετά τα βλέπει αραιά..και αρχίζουν και κραζουν,χασαπηδες και δεν κάνουν δουλειά κτλ κτλ..δεν είναι έτσι ρε βισιγοτθε.!!κάτσε μελέτησε λίγο την περίπτωση σου..τι χρειάζεται κτλ για να έχεις ωραίο αποτέλεσμα..αλλά αν τους πεις ότι κοιτά,δεν φτάνουν αυτά τα 2500€ για να γίνει ομοιόμορφο και ωραίο πυκνό αποτέλεσμα και χρειάζεται περίπου αλλά τόσα λεφτά,πάλι φωνάζουν...cvial είναι ή πλειοψηφία αυτη και νομίζω θα συμφωνήσουν όλοι σε αυτο

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγω θα έλεγα ότι αυτο που έχει αλλάξει σίγουρα στην Ελλάδα (από τον Β.) και ειναι η τιμή. Αυτο κάνει την διαφορά και το συζητάμε τώρα. Αν η τιμη παρέμενε στα 2-2,5€ δεν θα το συζητάγαμε καν μέχρι να έχτιζε όνομα, δηλαδή μετά απο 2-3 χρόνια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
μπορεί να διορθωθεί αυτό με περίπου 150-200 grafts το ανώτερο.σιγά το πράγμα αυτό poseidona.?ας κοιτάμε το δάσος και όχι το δέντρο..εκείνο το σημείο είχε και από πριν κάποια μαλλια,ίσως να μην είχαν επέμβει,να χάθηκαν σιγά σιγά και κάποια που ήταν προδιαγεγραμμένο να φύγουν και εμφανίζεται ή εικόνα αυτή..σαφώς σε αυτό όμως το σημείο που έχει φτάσει καλό θα ήταν να έχει φτιαχτεί ήδη το σημείο εκείνο από τη εταιρία χωρίς επιβάρυνση του raphael

aeratos28

Just aeratos
Συμφωνώ ότι είναι πολύ σημαντική ή τιμή ή οποία είναι πολύ καλή πλέον αλλά ή τιμή πάντα ήταν κάτω από την μισή από ότι στο εξωτερικό.,άρα δεν νομίζω ότι είναι μόνο ή τιμή που παίζει ρολο

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
και επειδή οι περισσότεροι είναι αδιαβαστοι ενώ γι αυτό που έχουν στο μυαλό τους θέλουν ας πούμε 3000grafts ,πάνε σε μια κλινική σου λέει έχω τόσα λεφτά,πχ 2500€ θα κάνουμε δουλεια?σιγουρα θα υπάρξει μεγάλη διάφορα σου λένε.μπαίνει ο κάθε αμπαλος,βάζει 1500-1700grafts,τα μισά από ότι χρειάζεται δηλαδη και μετά τα βλέπει αραιά..και αρχίζουν και κραζουν,χασαπηδες και δεν κάνουν δουλειά κτλ κτλ..δεν είναι έτσι ρε βισιγοτθε.!!κάτσε μελέτησε λίγο την περίπτωση σου..τι χρειάζεται κτλ για να έχεις ωραίο αποτέλεσμα..αλλά αν τους πεις ότι κοιτά,δεν φτάνουν αυτά τα 2500€ για να γίνει ομοιόμορφο και ωραίο πυκνό αποτέλεσμα και χρειάζεται περίπου αλλά τόσα λεφτά,πάλι φωνάζουν...cvial είναι ή πλειοψηφία αυτη και νομίζω θα συμφωνήσουν όλοι σε αυτο

Αεράτε αγόρι μου, εμπορικές επιχειρήσεις είναι. Τι θα σου πουν; Θα έχεις αραιό αποτέλεσμα; Το παιρνάνε στο ότι θα είναι πολυ καλό, θα έχεις διαφορά και ο πελάτης (που έχει και τη προδιάθεση να το πιστέψει γιατί δεν έχει ή δεν θέλει να ξοδέψει) τσιμπάει. Ας τους δείχνανε φώτο πριν τι σημαίνει 1500g και θα σου έλεγα εγώ τι θα γινόταν. Θα φώναζαν μετά;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συμφωνώ ότι είναι πολύ σημαντική ή τιμή ή οποία είναι πολύ καλή πλέον αλλά ή τιμή πάντα ήταν κάτω από την μισή από ότι στο εξωτερικό.,άρα δεν νομίζω ότι είναι μόνο ή τιμή που παίζει ρολο

Πόσο έδινε η D*I σε σχέση με τα 2.5€ της Κύπρου πριν την motorized του Β;

aeratos28

Just aeratos
εδώ συμφωνούμε απόλυτα..δικαιολογείται όμως πλέον κάποιος στις μέρες μας με τόσο υλικό στο νετ που υπάρχει,να πάει σαν γιδι και ότι του λένε να το πιστεύει??σε καμία περίπτωση.νομίζω αγρούς ψάχνουν πάντα και κάθε είδος εταιρίας όχι μόνο εμφύτευση μαλλιών,αλλά σε όλους τους τομείς...αδαείς ανθρώπους,αβουλα πλάσματα..και το κακό είναι ότι υπάρχουν εκατομύρια ,δυστηχως

aeratos28

Just aeratos
ρε συ cvial ότι κανονίσει είναι μάλλον.ο Βαγγέλης έδωσε 2500€ και του έβαλαν 1742 grafts..o piros ίδια λεφτά 1492grafts αν δεν κάνω λάθος..ο hope 2000 ευρώ 1360grafts..και 3 prp δώρο..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατί αυτοί που διαβάζουν εδώ και τα βλέπουν τα πράττουν; Άσε μην αρχίσω τα παραδείγματα...

aeratos28

Just aeratos
καλά εννοείται αυτό δεν το συζητάμε καθόλου..και το χειρότερο είναι πως σε κάποιο λάθος που γίνεται δεν το αναφέρουν μετά καν.αν έχουν προγραμματίσει και 2η ειδικά επέμβαση..ας πούμε αν o piros,στη πορεία δει κάτι λάθος και δεν απαιτήσει να διορθωθεί στην 2η που θα κάνει για μένα θα είναι ή κλασσική χαζομαρα που κάνουν όλοι..Κράξιμο full θέλουν,ώστε να πάρεις σαν αποτέλεσμα αυτό που πληρώνεις στο κάτω κάτω ρε φιλε ,μόνο έτσι δεν θα είναι κανείς χαλαρός και θα ανέβει επίπεδο σε όλα ή κάθε ελληνική κλινική.

Μπλουζα