Pura d'or σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης (βίντεο)

Σας αφορά η αγορά του Pura d'Or ή το βρίσκεται αχρείαστο;

  • Εννοείται με αφορά!!!

    Ψηφοφορίες: 0 0.0%
  • Όχι. Προτιμώ τα σκευάσματα του γιατρού μου.

    Ψηφοφορίες: 0 0.0%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    2
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ant0ni0c

New Member
Χαιρετώ άπαντες! :D:D

Είμαι καινούργιος εδώ μέσα και δε σας κρύβω τον ενθουσιασμό μου για το ότι υπάρχει ένα φόρουμ στην Ελλάδα για όσους έχουν πρόβλημα τριχόπτωσης, όπου μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και ενωμένοι να καταφέρουν πολλά.

Τώρα, αυτό που ήθελα να σας πω είναι ότι κι εγώ έχοντας πρόβλημα τριχόπτωσης έχω δοκιμάσει πολλά στο παρελθόν. Τίποτα όμως δεν λειτούργησε. Το αντίθετο. Καταθέτω τα όπλα και προχωράω αποδεχόμενος την κατάσταση. Οπότε τυχαία βλέπω το Pura d'Or. Διαβάζω ότι περιέχει αναστολείς της διυδροτεστοστερόνης η οποία προκαλεί την τριχόπτωση και απο τη χαρά μου που τελικά υπάρχει τρόπος να ανασταλεί η ορμόνη αυτή κόντεψα να κατουρηθώ!

Το προιόν περιέχει 100% φυτικά συστατικά, 15 αναστολείς της διυδροτεστοστερόνης και της 5α-ρετουκτάσης και συμπλέγματα βιταμινών όπως βιοτίνη, βιταμίνη Η και Ε. Επίσης περιέχει νιασίνη που χελτιώνει την κυκλοφορία στην περιοχή του τριχωτού και διάφορες άλλες ουσίες που ενδυναμώνουν το στέλεχος της τρίχας.

Παιδιά.. Το χρησιμοποιώ μόνο 3-4 μέρες και ήδη βλέπω μικρές τριχούλες να ξεκινούν να φυτρώνουν. Θα δημοσιεύω βίντεο κατα διαστήματα με την εξέλιξη στα μαλλιά μου. Δείτε το βίντεό μου και ακολουθήστε με για να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα!

 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cypress

Member
αποτελέσματα σε 3-4 μέρες είναι ψιλοαδύνατον αλλά άντε ας πούμε ότι σε παρέσυρε ο ενθουσιασμός -και καλά-....
 

Briner

Active Member
Φίλε μου προσγειώσου. Ένα σαμπουάν είναι. Το έχω κι εγώ (Gold Label). Είναι ένα πολύ καλό σαμπουάν με βάση το αργανέλαιο και με αρκετά καλά συστατικά, αλλά μην περιμένεις θαύματα μόνο από αυτό.
 

ant0ni0c

New Member
αποτελέσματα σε 3-4 μέρες είναι ψιλοαδύνατον αλλά άντε ας πούμε ότι σε παρέσυρε ο ενθουσιασμός -και καλά-....

Καλά μη φανταστείς άφρο κατάσταση.. :p
Αλλά στην περιοχή του μετώπου όπου είχα ξεκινήσει να σχηματίζω φαλάκρα έχουν φυτρώσει μικρές τριχούλες. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα γι' αυτό ;)
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Από τους κανόνες του φόρουμ
Απαγορεύονται οι διαφημίσεις προϊόντων και υπηρεσιών στις υπογραφές και στις δημοσιεύσεις. Δημοσιεύσεις με έμμεση ή άμεση διαφημιστική «διάθεση» σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες οποιασδήποτε μορφής θα διαγράφονται.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα