Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μάλλον δυστυχώς απο τα λεγόμενα σου και διαβάζοντας πιο ψύχραιμα το site του swiss,θέλει πάρα πολλές ουσίες,ενασχόληση και τελικά μεγάλο budget.
Οποιος δε θελει να δοκιμαζει παντως αντιεπιληπτικα η αλλα φαρμακα οπως ειναι το vpa, μπορει να ριξει μια ματια και σε φυτικα προιοντα που σχετιζονται με το wnt pathway με ενα γκουγκλαρισμα.
Δεν την εχω κοιταξει καθολου την βιταμινη D. Σ'ευχαριστω. Μπορεις να δεις παντως και την καλσιτριολη που ειναι λιγακι πιο αθωα σαν ουσια.αυτό που σκέφτομαι να κάνω, είναι να χρησιμοποιήσω δέρμα ρόλερ ώστε να προκαλέσω τραυματισμό και να ενεργοποιηθούν τα βλαστικά κύτταρα wnt κτλ .... και να βάλω τοπικά αλοιφή βιταμίνης d ( καλσιποτριολη ) ώστε να ενεργοποιήσω τους υποδοχής βιταμίνης d και αυτοί με την σειρά τους το wnt μονοπάτι και τα βλαστοκύτταρα, σε ένα νεκρό σημείο πχ στους κροτάφους για test....
Αν πάρεις την κρέμα έχει και Sandalwood μέσα. Ναι καλό είναι. Για το foti οι περισσότερες κριτικές που είχα διαβάσει ήταν θετικές όταν ήταν σε οραλ μορφή κάτι όμως που δεν θα το ακουμπούσα καν λόγω παρενεργειών...Σε ευχαριστω @GOMI . To σανδαλόξυλο ειναι καλό για το δέρμα? Βλέπω είναι φτηνη η κρέμα, γύρω στα 6 ευρώ. Θα την δοκιμάσω! Για το fo-ti τι γνωμη εχεις?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI τι γνωμη εχεις για την εφαρμογη τζελ αλοης 99,9% αμεσως μετα το ρολερ;
Επισης ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο.
Προσεχως θα ξεκινησω Adenogen και Serioxyl Denser. Η Stemoxydine ομως (συμφωνα με τις οδηγιες χρησης) προοριζεται για 3 μηνες χρηση. Ποσα τετοια τριμηνα χρησης μπορω να κανω κατα τη διαρκεια ενος ημερολογιακου ετους, με τι μπορω να την αντικαταστησω στα μεσοδιαστηματα της διακοπης της (κατι που να δινει ελπιδα σε regrowth) αλλα και τα διαλειμματα αυτα αποχης απο τη χρηση της ποσο πρεπει να διαρκουν;
Ελπιζω να μη μου προτεινεις Folligen, το χρησιμοποιησα αρκετα και θελω προσωρινα να το αφησω στην ακρη.
Ώρε χαρές που κάνει ο έμπορας δερμαρόλλερ!Κάτι άσχετο έχετε παραγγείλει ολοι απο το ελληνικό σάιτ ρολλερ κ το εξαντλήσατε ρε παιδια χαχαχα μόνο το 1,5 λείπει !![]()
Μέχρι και την δεύτερη ημέρα μετά από το ρόλλερ, όχι αλόη. Θα εξηγήσω τους λόγους στο θέμα που έχω ανοίξει με τα τοπικά. Stemoxidyne σε άλλα φόρουμ την δοκιμάζουν σερι πάνω από χρόνο...θα την κρατήσω για ένα 6μηνο και μετά θα δω αναλόγως τα αποτελέσματα, ίσως την κάνω 2 φορές την εβδομάδα.
Δεν την χρησιμοποιώ για regrowth...απλά κάνει το όλο περιβάλλον πιο ιδανικό για να δουλέψουν άλλα πράγματα. Σε αυτό που κάνει, (μίμηση υποξίας) δεν υπάρχει αντικαταστάτης...Το adenogen αν βάζεις stemoxydine, βάζε το 3 φορές την εβδομάδα για αρχή γιατί και τα 2 δουλεύουν μέσω αδενενοσίνης και ίσως σου φέρει shedding.
Τη μέρα του ρολλερ, θα έβαζα αδενοσίνη μια ώρα πριν τον τραυματισμό και αμέσως μετά stemoxydine.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7769269
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22792252
Και τα 2 έχουν επίδραση στον egfr, αν και έχω στα υπόψη κάτι πολύ πιο δυνατό....
Ευχαριστω για την απαντηση.
Συμφωνα με αυτα που μου λες η χρηση αυτων των 2 στην ιδια αγωγη δεν με βολευει. Θα προτιμουσα καθημερινη χρηση χωρις να υπαρχει κινδυνος shedding. Ο συνδιασμος adenogen με Folligen μηπως ειναι καλυτερος τοτε;
Συγνωμη αν σου χαλαω το νημα.
gomi την d την εχω στο 30..ειναι χαμηλη πως την βλεπεις