Να επαναλαβω την θεραπεια;;;

Joan87

Active Member
Καλησπερα και παλι! Ειχα ξαναγραψει στο φορουμ παλιοτερα. Ομολογω οτι περισσοτερο με βοηθησατε εσεις παρα οι γιατροι και σας ευχαριστω πολυ γι'αυτο. Οπως εχω αναφερει στο παρελθον, εχω ταλαιπωρησει πολυ τα μαλλιά μου με κρεπαρισμα έντονο, τρεσες, ντεκαπαζ, πολλες βαφες,σεσουαρ κτλ. Για χρόνια και επι καθημερινης βασεως. Επισης βιωνω καθημερινο και εντονο στρες απο την εφηβεια μου. Ξεκίνησα τον σεπτεμβριο του '13 αγωγη με frezzyderm hair force lotion,hairway 5%. βιταμινες και συμπληρωμα σιδηρου για καποιο διαστημα.
Ειχα αντισώματα αντιθυρεοσφαιρινικα 171 και αντιμικροσωμιακα 60,4 για τα οποία μου εδωσαν σελινιο. Σιδηρο στο 43 και φερριτινη στο 8. Ψευδαργυρο 73,8. Η εικονα του κεφαλιου μου θυμιζε ΑΑ. Αραιωση στο πανω μερος του κεφαλιου(αυτο που ειχε φαει και την περισσοτερη ταλαιπωρια)και πολλές αδυναμες τριχες.
Εκανα την αγωγη για εναν χρονο(μεχρι σεπτεμβριο του 14) βαζοντας τα φαρμακα πιο αραια απο το κανονικο,γιατί μου προκαλουσαν πονοκέφαλο. Οταν τελειωσαν ομως, τα παρατησα τελειως. Η εικονα ειχε βελτιωθει, αλλα φυσικα δεν ειχε επανελθει πληρως. Ειχα ακομα αραιωση (υποθετω μονιμη ζημια σε αρκετους θυλακες) καθως και πολλες αδυναμες τριχες. Ομως ειχα ξαναβγαλει και πολλες νεες τριχες και κάποιοι απο τους θυλακες ειχαν δυναμωσει βγαζοντας πιο γερες τριχες απο πριν.
Πλεον δεν μπορω να πω πως εχω παλι τριχοπτωση, ομως εχασα κάποιες τριχες μικρές που ενω εβγαιναν,ηταν αδυναμες. Κάποιες απο αυτες που ειχαν δυναμωσει, ευτυχως μεγαλωνουν ακομα γερες.
προσεξα ομως ρε παιδια και κατι ακόμα...... Πολλές απο τις τριχες που υπαρχουν στο κεφάλι μου ειναι εδω και πολλούς μηνες κοντές και αδυναμες. Δεν λενε ουτε να μακρυνουν,αλλα ουτε και να πεσουν.
Επαναληπτικές εξετασεις ειχα κανει μια φορα στο διαστημα αυτο και για την ακριβεια στο πρωτο τριμηνο και ειχε ανεβει μονο λιγο ο σιδηρος και οχι η φερριτινη και ειχαν πεσει και λιγο τα αντισώματα. Τι γνωμη εχετε για την κατασταση μου και τι μου προτεινετε;

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Joan87

Active Member
Καλησπέρα. Με στεναχωρεί πολύ που δεν πήρα καμία απάντηση. Έστω μια γνώμη και ας είναι και λάθος.... :(

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
είναι σημαντικό να περιορίσεις το άγχος, βέβαια ξέρω ότι αυτό όταν σου το λέει κάποιος έξω από το χορό είναι ανέκδοτο, αλλά πρέπει να κινηθείς προς τα εκεί, θα έχεις πολλαπλά οφέλη.
Προσπάθησε να τρέφεσαι σωστά, αλλιώς δοκίμασε και συμπληρώματα αν χρειαστεί.
Οι τρίχες που δεν μεγαλώνουν είναι μάλλον χτυπημένες από ΑΑ, που δεν τις αφήνει να μεγαλώσουν παραπάνω, είναι και λεπτές μήπως;
Πρέπει να γίνει διάγνωση για το είδος αλωπεκίας που έχεις και να κινηθείς με βάση αυτό, Τριχοριζόγραμμα έκανες;

Joan87

Active Member
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Δεν έχω κάνει τριχοριζογραμμα,. Πρέπει να κάνω οπωσδήποτε; Θα μου δείξει αν πάσχω από ΑΑ;
Οι τριχες που δεν μεγαλώνουν είναι όντως λεπτές. Αλλά είναι έτσι μήνες! Και που έπαιρνα τα φάρμακα έτσι ήταν!αλλά τώρα...και που δεν παιρνω τα φάρμακα από τον Σεπτέμβριο,δεν πέφτουν. Εκτός αν χάνω πολύ σταδιακά και δεν το έχω καταλάβει. Κάποιες είναι ελάχιστα εκατοστά,κάποιες χιλιοστά. Μπορεί να είναι από την έλλειψη σιδήρου αυτο;
Πρόσφατα ειδα σε μια εκπομπή στην τηλεόραση, ότι το στρες αυξάνει τα ανδρογονα και προκαλεί τριχοπτωση. Κατά συνέπεια ΑΑ(;;;). Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο,δεν υπάρχει αντίστροφη μέτρηση; Όσες τριχες έχουν χτυπηθεί από ΑΑ δεν θα δυναμώσουν πάλι;

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Δεν έχω κάνει τριχοριζογραμμα,. Πρέπει να κάνω οπωσδήποτε; Θα μου δείξει αν πάσχω από ΑΑ;
Όχι, αλλά είναι μια εξέταση που σου δίνει μια καλύτερη εικόνα του τοπίου, απλά συζήτα το με τον γιατρό σου.
Οι τριχες που δεν μεγαλώνουν είναι όντως λεπτές. Αλλά είναι έτσι μήνες! Και που έπαιρνα τα φάρμακα έτσι ήταν!αλλά τώρα...και που δεν παιρνω τα φάρμακα από τον Σεπτέμβριο,δεν πέφτουν. Εκτός αν χάνω πολύ σταδιακά και δεν το έχω καταλάβει. Κάποιες είναι ελάχιστα εκατοστά,κάποιες χιλιοστά. Μπορεί να είναι από την έλλειψη σιδήρου αυτο;
Δεν νομίζω, αλλά δεν είμαι και doctor.
Πρόσφατα ειδα σε μια εκπομπή στην τηλεόραση, ότι το στρες αυξάνει τα ανδρογονα και προκαλεί τριχοπτωση. Κατά συνέπεια ΑΑ(;;;). Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο,δεν υπάρχει αντίστροφη μέτρηση; Όσες τριχες έχουν χτυπηθεί από ΑΑ δεν θα δυναμώσουν πάλι;
το άγχος δεν προκαλεί μόνιμη τριχόπτωση, με καμία δύναμη, μην ανησυχείς.

Δημητρης38

Active Member
Τριχες που δεν μεγαλωνουν ΔΕΝ ειναι χτυπημενες απαραιτητα με Α/Α !!

Διαιτα, κακη διατροφη, αγχος, καταθλιψη, ψυχολογικο στρες, Σ.Δ., Ψωριαση, αλλες δερματοπαθειες, βαφες, τρεσες και οτιδηποτε αλλο που μπορει να κουρασει το δερμα σου ή τα μαλλια σου μπορουν να σε οδηγησουν στο φαινομενο που περιεγραψες. Κουραζουν το θυλακα, με αποτελεσμα η τριχα να μην μεγαλωνει και μετα απο καποιο χρονικο διαστημα να πεφτει. Το καλο ειναι οτι ο θυλακας ειναι ζωντανος και χρειαζεται ισως ακομα και 5-6 μηνες για να ενεργοποιηθει παλι. Ακολουθησε θεραπεια και μην κουραζεις το δερμα σου και τα μαλλια σου.

---------------------------------------------------------------
Τα πτυχια μου μεσα...δερματολογος επρεπε να σπουδασω :p

Joan87

Active Member
Με συγχωρείτε για την απουσία μου!! πειράζει να μην κάνω την εξέταση αυτή; Αν την κάνω αργότερα ενώ έχω ξεκινήσει ήδη θεραπεία φαντάζομαι δεν θα έχει νόημα ε;;;Δύσκολευομαι παρά πολύ αυτό το διάστημα οικονομικα. Περίμενα μήπως καταφέρω να την κάνω τώρα,..αλλά τελικά χανω χρόνο! Έκανα έστω εξετάσεις για σίδηρο επαναληπτικές και είναι στα ίδια χάλια με τότε. Τι να κάνω για να αρχίσει να το απορροφαει ο οργανισμός από τις τροφές;;; Δεν γίνεται να παίρνω συνέχεια συμπλήρωμα και μόλις σταματάω να πέφτει πάλι!!!
Δημήτρη αν εξαιρέσεις την δίαιτα ,δερματοπαθειες και ΣΔ, όλα τα αλλά πάνε και έρχονται!!!!

Τελευταία επεξεργασία:

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τι να κάνω για να αρχίσει να το απορροφαει ο οργανισμός από τις τροφές;;; Δεν γίνεται να παίρνω συνέχεια συμπλήρωμα και μόλις σταματάω να πέφτει πάλι!!!

Γεια σου joan. Αν θυμάμαι καλά είχες και χαμηλά ποσοστά ψευδάργυρου? Μήπως η διατροφή σου περιέχει πολλές τροφές πλούσιες σε άλατα φυτικού οξέος (phytates) και τανίνες?
Κάνε μια αναζήτηση να δεις ποιες τροφές έχουν αυξημένα ποσοστά σε αυτά τα 2.

Να σου δώσω ένα παράδειγμα σε κάτι που έχω διαπιστώσει και στον εαυτό μου μέσα από εξετάσεις.

Όταν τρως τροφές πλούσιες σε σίδηρο, πχ κρέας-ψάρι κλπ, αν τα συνοδεύεις με π.χ όσπρια, δημητριακά, ψωμί ολικής άλεσης κ.α. που περιέχουν αυξημένα τα 2 συστατικά που σου είπα παραπάνω, τότε πρώτα ο σίδηρος και ο ψευδάργυρος και εν συνεχεία το ασβέστιο, δεσμεύονται και, σε πολύ μεγάλο βαθμό, δεν απορροφούνται από τον οργανισμό.
Από την άλλη, ο σίδηρος εμένα πριν 1,5χρόνο χτύπησε πολύ αυξημένα ποσοστά, γιατί έπαιρνα βιταμίνη C (2-5γρ) μαζί με το φαγητό.
Η βιταμίνη C, σε μορφή ascorbic acid, ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό και σε ακόμα μεγαλύτερο όταν η τροφή δεν συνοδεύεται από φυτικό οξύ και τανίνες.

Οπότε κάτι πολύ απλό είναι να δοκιμάσεις να τρως πλούσιες σε σίδηρο τροφές και στο καπάκι να παίρνεις και 2γρ. βιταμίνης C.

Joan87

Active Member
Άρα αυτό αυξάνει και την φερριτινη gomi;;; Πόσο καιρό μπορεί να πάρει κάποιος βιταμίνη c;; Πρέπει να τα ψάξω πολύ αυτά που μου λες με τις τροφές γιατί είμαι εντελώς άσχετη...και ναι,συνδιάζω τα φαγητά και δεν τρώω σωστά!!! ψευδάργυρο είχα 73,8,το αναφέρω και πιο πάνω. Πως να τον αυξησω;;; Ποια τιμη θα ήταν καλή;;

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η φερριτίνη έχει πολλές πιθανότητες να αυξηθεί λόγο της αύξησης της απορρόφησης του σιδήρου, αλλά δεν είναι απόλυτο, δηλαδή δεν συμβαίνει σε όλους.
Ο ψευδάργυρος ανεβαίνει μόνο με συμπλήρωμα. Η βιταμίνη C, δεν έχει περιορισμούς στη χρήση. Μόνο καλό κάνει και καταλαβαίνεις αν υπερβείς τη δοσολογία από .....επίσκεψη στην τουαλέτα..

Αν πάρεις προτίμησε μορφή όπως σου είπα ascorbic acid και αν βρεις σε σκόνη που δεν έχει μέσα πρόσθετα, είναι ασύγκριτα πιο οικονομική από τις κάψουλες και μπορείς να αυξάνεις τη δοσολογία ανά γραμμάριο μέχρι να δεις που κάνεις peak. Επίσης μπορείς να φτιάχνεις και ορό για τοπική χρήση που έχει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες.

Εγώ παίρνω αυτή
http://www.iherb.com/NutriBiotic-Ascorbic-Acid-Crystalline-Powder-16-oz-454-g/24191#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=ascorbic acid&rc=3332&sr=null&ic=1

kikh vas

Member
joan γεια ,θα ηθελα να σε ρωτησω επειδη κ μενα μου εγινε η ιδια διαγνωση (ετυχα σε γιατρο οτι να ναι) δε ειμαι απολυτα σιγπουρη κ θα το ψαξω περαιτερω,η μινοξιδιλη σου δημιουργει τιποτα παρενεργειες? γαιτι μ τη εβαλε ως αγωγη κ ομολογω τη φοβαμαι ,και θα ηθελα τη γνωμη σ ,εκανε ας πουμε οιδηματα πονοκεφαλους κατι?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Joan87

Active Member
Γεια σας. Συγνωμη για την καθυστερηση αλλα ειχα πολυ τρεξιμο. Εκανα και μια επεμβαση, οποτε καταλαβαινετε.....
Gomi καταφερα να αυξησω την φερριτινη απο 8 στο 30 με συμπληρωματα σιδηρου και κατα προτιμηση χυμο πορτοκαλι για την βιταμινη c που μου ειχες πει.
Ο σιδηρος εφτασε περιπου 150 νομιζω. Δεν θυμαμαι ακριβως γιατι δεν εχω τις απαντησεις των εξετασεων μου αυτη την στιγμη μπροστα μου, ομως ηταν 3 μοναδες πανω απο το οριο.Πριν απο μια βδομαδα σταματησα τα συμπληρωματα.
Τι ειναι τα άλατα φυτικού οξέος (phytates) και οι τανίνες; Ειμαι ασχετη απο αυτα και απο διατροφη....τρωω οτι να ναι και οπως ναι! Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν μου λειπει φαγητο :p Παρολα αυτα δεν νομιζω πως τελικα αυτα εχουν σχεση με μενα. Παρακατω θα εξηγησω το γιατι.
Λοιπον, οσες τριχες ειχαν αυξηθει σε διαμετρο λογω μινοξιδιλης και βιταμινων καθως και φαρμακευτικου σαμπουαν...ξαναεγιναν οπως πριν με την παροδο του χρονου (εφοσον τα εχω κοψει αυτα). Πλεον ομως εχω καταληξει και στο συμπερασμα οτι εχω Traction alopecia(τωρα αν εχω και ΑΑ, δεν το ξερω ακομα στα σιγουρα και η αληθεια ειναι πως δεν υπαρχει και ιστορικο στην οικογενεια). Ενας λογος για τον οποιον υποψιαζομαι την αλωπεκια ελξης-περαν του οτι καταλαβαινω απο μονη μου οτι εχω κανει μεγαααλη ζημια στα μαλλια μου-ειναι γιατι αυτες οι αδυνατες τριχουλες που ελεγα και πιο πανω πως υπηρχαν στο κεφαλι μου χωρις να πεφτουν αλλα και χωρις να μακραινουν...ειναι ακομα στην ιδια κατασταση! 2 χρονια μετα απο οταν τις ειδα! Και μιλαμε για τριχουλες μικρες μεχρι 1-2 εκατοστα οι περισσοτερες. Πραγμα που με διαβεβαιωνει πως εχουν υποστει τεραστια ζημια οι θυλακες μου (εκτος των οσων εχουν νεκρωσει) με αποτελεσμα να ειναι εντελως αδυναμοι και να μην μπορουν να προσφερουν τιποτα παραπανω απο αυτο. Αν ηταν ΑΑ δεν νομιζω πως θα μπορουσαν να μεινουν ετσι 2 χρονια. Σωστα; Και μπορει να ειναι και παραπανω ετσι, δεν το γνωριζω. (δικες μου εικασιες ολα αυτα)
Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης: ποια θεραπεια ειναι καλυτερη; Το να βγαλουν τριχα οι νεκροι θυλακες ειναι αδυνατον....οκ.
Το να επανελθουν ομως αυτες οι τριχουλες εφοσον δεν ειναι ΑΑ ειναι εφικτο;;Και αν ναι, πως; Η μινοξιδιλη δεν προσεφερε τιποτα σε αυτες, σε αντιθεση με οσες τριχες ηταν αδυναμες και πιο μακριες. Αν ηταν ΑΑ δεν θα υπηρχε βελτιωση και στις μικρες τριχες;;; Λεω εγω τωρα....
Καποιες "νεες" τριχες πρεπει να ειχαν βγει παντως και απο την χρηση φαρμακου τοτε απο οσο θυμαμαι. Τελος παντων.... επειδη ολα αυτα ειναι δικες μου εικασιες οπως ειπα και παραπανω.....σας ρωτω....υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω; Εχω ξεκινησει βεβαια παλι μινοξιδιλη hairway 5% με hair force lotion frezzyderm απο μονη μου εδω και λιγες μερες. Και επειδη το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για μεταμοσχευση στο μελλον γτ εχω πολυ μεγαλο προβλημα, που θα ηταν καλο να απευθυνθω για γυναικεια μμ; Ειναι εφικτη σε διαχυτη αλωπεκια οπως εχουν εχουν οι γυναικες; Τα αποτελεσματα ειναι το ιδιο καλα με των αντρων; Ξυριζουν το κεφαλι;;

Κικη καλησπερα και σε σενα. Οταν μου ειχε δωσει η γιατρος μινοξιδιλη για αρχη δυο φορες την μερα, με πειραξε. Ειχα τρομερο πονοκεφαλο για 10 ολοκληρες μερες μεχρι που αναγκαστηκαμε να μειωσουμε την δοση σε μια φορα την μερα. Με τον καιρο...ειτε εβαζα μια φορα την μερα..ειτε πιο αραια(οπως 2-3 φορες την εβδομαδα ας πουμε που εβαζα αργοτερα κτλ) πρηζοταν το κουτελο μου σε ενα σημειο ψηλα και ειχα επισης φαγουρα στο κουτελο μεχρι το υψος των φρυδιων. Αυτα... δεν ειχα προσεξει κατι αλλο. Ισως ειχα και κοκκινιλα στο ιδιο σημειο, δεν θυμαμαι.

Τελευταία επεξεργασία:

kikh vas

Member
Joan που λες για αλωπεκια έλξης θέμα σε κροτατική περιοχή εχεις;γτ και γω μετα απο πολυ τριχόπτωση εχω κανει μια ήπια αραίωση και μ είπαν τα παιδια γ traction .δε ξερω ακριβώς εγω απλα τα χω χαλαρά αλογοουρά αλά συνέχεια όλη μέρα εσυ;

Joan87

Active Member
Δεν πιανω κοτσιδες. Απλα τα κρεπαρα για χρονια..και μαλιστα πολυ ατσουμπαλα. Δεν εχεις ιδεα τι εχουν τραβηξει τα μαλλακια μου. Τα μαλλια στους κροταφους μου ειναι μια χαρα. Εξαλλου εκει δεν τα ταλαιπωρουσα ποτε. Εχω προσεξει οτι τα μαλλια στους κροταφους παρουσιαζουν αραιωση σε περιπτωσεις ΑΑ κυριως και σπανιοτερα σε αλλες περιπτωσεις.
Να σου πω την αληθεια, επιανα κοτσιδα παρα πολυ συχνα παλιοτερα (πριν καν παρουσιασω αραιωση) και δεν ειχα θεμα τριχοπτωσης η αραιωσης τοτε. Πολυ σφιχτη κοτσιδα σχεδον καθε μερα και για χρονια, πιανει και η αδερφη μου τα μαλλια της και δεν εχει θεμα αραιωσης! Μπορεις να παθεις αλωπεκια ελξης απο σφιχτες κοτσιδες αλλα δεν ειναι συχνο φαινομενο...
Πρεπει να το ψαξεις και εσυ και εγω γμτ...και δυστυχως δεν εχουμε πολυ καλους γιατρους ..

kikh vas

Member
γιατροι ο ένας χειρότερος απ τον άλλον.εγω στ τι εχω δε ξερω αν θες κ μπορεις δες τ θέμα μ π άνοιξα στ γυναικεία τριχόπτωση .η γιατρός μίλησε γ ΑΑ αλλ εγω χάνω διάχυτα ενώ η ΑΑ λενε κανει σταδιακή συρρίκνωση κ οχι τόσο πτώση επίσης λενε δε χτυπά στις γυναίκες κροταφικα

Joan87

Active Member
Ειδα τις φωτος σου, αλλα δεν καταλαβαινω κατι περιεργο! Σκεψου οτι εγω ειμαι 10 φορες χειροτερη :p
Κοιτα, σιγουρα δεν μπορει η γιατρος σου να εκανε διαγνωση με τραβηγμα των τριχων! Αν ειναι δυνατον, τι σοι γιατρος ειναι και αυτη!!! Μην αγχωνεσαι και ψαξτο λιγο παραπανω γιατι πραγματικα δεν φαινεται κατι(προς το παρον μονο εσυ το καταλαβαινεςι υποθετω)
Δεν ξερω ποιος το λεει η που το γραφουν οτι η ΑΑ δεν χτυπαει τις γυναικες κροταφικα αλλα μπορω με βεβαιοτητα να σου πω πως δεν ισχυει. Στην δουλεια μου βλεπω πολλες γυναικες (τακτικες πελατισσες) με ΑΑ και προβλημα στους κροταφους οπως οι αντρες και υπηρχε οικειοτητα μεταξυ μας, με αποτελεσμα να μιλησω με πολλες απο αυτες. Καποιες μαλιστα παλευουν χρονια με φαρμακα εξετασεις κτλ. Και εγω εχανα παααρα πολλες τριχες με "λευκο μπαλακι"αλλα τελογενη τριχοπτωση δεν εχω. Ετσι νομιζα στην αρχη με οσα διαβασα, ισως γτ ηλπιζα, αλλα...δυστυχως δεν εχω τελογενη.

Joan87

Active Member
Κατι που εχω ξεχασει να σας αναφερω...η μαμα μιας φιλης μου....εβαζε μινοξιδιλη (δεν ξερω αν εβαζε 2% η 5%) για 8 χρονια συνεχομενα....
Εχω διαβασει στο φορουμ πως δεν κανει, καθως και στις οδηγιες αλλα η συγκεκριμενη κυρια μια χαρα ειναι........
Το αναφερω γτ θελω να ξερω για ποσο καιρο μπορει να βαλει καποιος τλκ και τι μπορει να παθεις αν βαζεις για τοσο μεγαλο διαστημα.

kikh vas

Member
Ειδα τις φωτος σου, αλλα δεν καταλαβαινω κατι περιεργο! Σκεψου οτι εγω ειμαι 10 φορες χειροτερη :p
Κοιτα, σιγουρα δεν μπορει η γιατρος σου να εκανε διαγνωση με τραβηγμα των τριχων! Αν ειναι δυνατον, τι σοι γιατρος ειναι και αυτη!!! Μην αγχωνεσαι και ψαξτο λιγο παραπανω γιατι πραγματικα δεν φαινεται κατι(προς το παρον μονο εσυ το καταλαβαινεςι υποθετω)
Δεν ξερω ποιος το λεει η που το γραφουν οτι η ΑΑ δεν χτυπαει τις γυναικες κροταφικα αλλα μπορω με βεβαιοτητα να σου πω πως δεν ισχυει. Στην δουλεια μου βλεπω πολλες γυναικες (τακτικες πελατισσες) με ΑΑ και προβλημα στους κροταφους οπως οι αντρες και υπηρχε οικειοτητα μεταξυ μας, με αποτελεσμα να μιλησω με πολλες απο αυτες. Καποιες μαλιστα παλευουν χρονια με φαρμακα εξετασεις κτλ. Και εγω εχανα παααρα πολλες τριχες με "λευκο μπαλακι"αλλα τελογενη τριχοπτωση δεν εχω. Ετσι νομιζα στην αρχη με οσα διαβασα, ισως γτ ηλπιζα, αλλα...δυστυχως δεν εχω τελογενη.
ειναι αρχή ακομα εχω τρελή τριχόπτωση απο Ιούνη που έκοψα τα αντισυλληπτικά οποτε φοβάμαι οτι αθροιστικά πηγαίνοντας θα γίνει ζημιά..ναι μπορει ν κανει και κροταφους η α/α αλλα κανει περίεργο ν τ είδε τραβώντας τούφες κάτω απ μια λάμπα μεγεθυντικη μ φως Τόσο γρήγορα ..! αυτο π μ κανει να πιστεύω γ τελογενη ειναι το πολυ π φεύγει διάχυτα και το γεγονος οτι μ άρχισε μπαμ 1 μήνα μετα τ τέλος της αντισύλληψης .αλλα ας μη γελιόμαστε είτε ΑΑ είτε τελογενης ιδιος εχθρός μ αλλη μασκα

Joan87

Active Member
Γτ ο ιδιος εχθρος; Αφου σε τελογενη δεν γινεται ζημια σε θυλακες απο οσο ξερω.
Παιδια υπαρχει καποιος που μπορει να απαντησει στο ποστ μου και να προτεινει καποια λυση;;;

Μπλουζα