Σαμπουαν διαλυμενο σε νερο

dionisis19

Member
ειχα παει στην κλινικη bergamann kord και μου ειπαν οτι πρεπει να διαλυουμε τον σαμπουαν με νερο διοτι οταν το βαζουμε πανω στο κεφαλι σκετο αφηνει καταλοιπα και κανει κακο και σημερα μου το ειπε και ενας θειος μου .........εχει ξανα ακουσει καποιος κατι τετοιο???????????

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αν ριχνεις αρκετο νερο στο κεφαλι για κανα 2 λεπτα νομιζω συνεχωμενα δεν εχεις προβλημα.
Διονυση εχεις παθει ψυχωση και νομιζεις τωρα απο ψηλου πηδημα αιτιες χανεις μαλλι.
Κληρονομηκοτιτα ειναι 95%

dionisis19

Member
Αν ριχνεις αρκετο νερο στο κεφαλι για κανα 2 λεπτα νομιζω συνεχωμενα δεν εχεις προβλημα.
Διονυση εχεις παθει ψυχωση και νομιζεις τωρα απο ψηλου πηδημα αιτιες χανεις μαλλι.
καποιοι υποστηριζουν ομως οτι μπορει να ευθυνεται το περιβαλλον η καποιο σαμπουαν η καποιο προιον styling και ακομα λενε και για καποιες βιταμινες η ορμονες που μπορουν ειτε να λειπουν ειτε να υπαρχουν σε μεγαλο βαθμο

Παντως τοσα καυσαερια κυκλοφορουν, το σαμπουαν μας μάρανε.

John_HDC

Ε παρε απο φαρμακειο.Οπως και εγω.Δινεις κανα 10ευρω η και παραπανω.Αλλα οκ κραταει πολυ καιρο.

dionisis19

Member
Ε παρε απο φαρμακειο.Οπως και εγω.Δινεις κανα 10ευρω η και παραπανω.Αλλα οκ κραταει πολυ καιρο.
πηρα το revivogen εσυ πιο παιρνεις?????? εχω διαβασει εδω μεσα οτι πολυ καλο ειναι της biokap και εγω ειδα στο ιντερνετ και της laroche posay την λοσιον κατα της τριχοπτωσης εσυ τι λες για αυτα?

John_HDC

Σαμπουαν Κατα Της Τριχοπτωσης Dercos Της Vichy Με Aminexil & Βιταμινες PP/B5/B6 περνω + 1 ακομη παλι ιδια μαρκα σε πρασινη συσκευασια. + το fungoral 2 φορες την βδομαδα

John_HDC

αυτες τις βιταμινες τισ εχει το σαμπουαν μεσα υποτιθετε.Ετσι λεγεται
3 χρονια αυτα περνω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Bρε οκ ολα καλα ειναι.λεφτα να χεις να δινεις σε βιταμινες αλλα πιο πολυ ειναι για ψυχολογικους λογους οτι κατι κανεις.
Ειπαμε.οκ ισως κανουν κατι το ελαχιστο αλλα να βγαλεις μαλλια δεν βγαζεις.
Η κληρονομικοτητα παιζει μεγαλο ρολο.

dionisis19

Member
Bρε οκ ολα καλα ειναι.λεφτα να χεις να δινεις σε βιταμινες αλλα πιο πολυ ειναι για ψυχολογικους λογους οτι κατι κανεις.
Ειπαμε.οκ ισως κανουν κατι το ελαχιστο αλλα να βγαλεις μαλλια δεν βγαζεις.
Η κληρονομικοτητα παιζει μεγαλο ρολο.
ναι συμφωνω αλλα διαβασα εδω μεσα οτι ειναι κατι σαν ηπια φιναστεριδη και το φοβηθηκα αλλα ειναι φυτικης προελευσης δεν καταλαβαινω............σιγουρα δεν βγαζεις αλλα να γινουν πιο σκληρα

Μπλουζα