Hairway hairgen

Aris2727

Member
Παιδιά καλησπέρα εχει κάποια διαφορά το hair way απ το regain σπρέι ;; Προτείνεται κάποιο; Μινοξιδιλη 5 κ τα δυο!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Aris2727

Member
Πάνω κάτω φίλος μ είπε το ίδιο πράγμα απλά χρησιμοποιούσα το hair way σήμερα πήρα το regaine κ μ φάνηκε πιο πολυ σαν να λαδώνει το μαλλί κ απ την άλλη δεν ένοιωσαν αυτο το ελαφρύ τσούξιμο όταν που νοιωθεις οτι κάτι "δουλεύει" εκεί!

erevos

Active Member
Έχω αποκτήσει μια περίεργη υπερευαισθησία στη μινοξιδίλη (δεν την είχα στην αρχή όταν πρωτοξεκίνησα με Regaine) και με ζάλιζε κάπως. Το γύρισα στη hairway και ήταν πολύ light.
Τώρα δοκίμαζω Regaine με 10ml Butavate μεσα (δες εδώ: http://www.hairlossgr.com/threads/μινοξιδιλη-με-κορτιζονη.9081/) με καλά αποτελέσματα (γέμισαν οι κρόταφοι που είχαν αραιώσει) αλλά με λιγότερους ψεκασμούς από 6 γιατί είναι πολύ σκληρό από παρενέργειες.
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι με το που ψεκάζω απορροφάται, άρα υποφιάζομαι ότι βοηθάνε και τα έκδοχα που περιέχει το κορτιζονούχο.
Στο επόμενο Regaine, μάλλον θα δοκιμάσω να ρίξω και 10ml καθαρό οινόπνευμα extra. Λογικά θα βοηθήσει στην απορρόφηση.

erevos

Active Member
Είναι σημαντικά τα έκδοχα καθώς αποτελούν το μέσο ώστε να φτάσει η μινοξ στο θύλακα. Είχα διαβάσει από τον GOMI(παλιό έμπειρο μέλος) ότι η propylene glycol είναι πιο αποτελεσματικό έκδοχο από το οινόπνευμα. To Regaine έχει σε μεγαλύτερο ποσοστό propylene glycol. To butavate έχει isopropyl alcohol. Προσθέτοντας 10ml είδα πολύ μεγαλύτερη απορρόφηση. Στα αποτελέσματα που βλέπω σίγουρα παίζει ρόλο η κορτιζόνη που απ' ότι φαίνεται σε μένα δουλεύει άριστα και σε πολύ μικρή ποσότητα(άλλοι δεν βλέπουν τπτ).
Πάντως με τα τοπικά, γενικά, πάντα υπάρχει πτώση απόδοσης και δεν δουλεύουν σε όλους το ίδιο.

Aris2727

Member
Είναι σημαντικά τα έκδοχα καθώς αποτελούν το μέσο ώστε να φτάσει η μινοξ στο θύλακα. Είχα διαβάσει από τον GOMI(παλιό έμπειρο μέλος) ότι η propylene glycol είναι πιο αποτελεσματικό έκδοχο από το οινόπνευμα. To Regaine έχει σε μεγαλύτερο ποσοστό propylene glycol. To butavate έχει isopropyl alcohol. Προσθέτοντας 10ml είδα πολύ μεγαλύτερη απορρόφηση. Στα αποτελέσματα που βλέπω σίγουρα παίζει ρόλο η κορτιζόνη που απ' ότι φαίνεται σε μένα δουλεύει άριστα και σε πολύ μικρή ποσότητα(άλλοι δεν βλέπουν τπτ).
Πάντως με τα τοπικά, γενικά, πάντα υπάρχει πτώση απόδοσης και δεν δουλεύουν σε όλους το ίδιο.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ Κ ΑΠ ΤΗΝ ΣΛΛΗ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟΤΟΜΑ.. Άρα τι κανεις δε κατάλαβα ρίχνεις μέσα στη μινοξ butavate για κανα μήνα κ μετα συνεχίζεις μονο με μινοξ;;;;;

erevos

Active Member
Ε ναι. Χρησιμοποιείται σαν αρχικό boost. Σαν τοπικό δεν υπάρχει πρόβλημα με απότομο κόψιμο. Προσωπικά βάζω μέρα παρα μέρα.
Τελικά από παρενέργειες είμαι ok, δεν ξέρω γιατί αρχικά με πιάσανε... Μάλλον το σώμα συνηθήζει εύκολα.

erevos

Active Member
Μπορείς όπως λεεί ο kapa 20ml butavate σε 60ml minox. Εγώ είπα να δοκιμάσω με 10ml, γιατί είναι πολύ ισχυρό κορτικοστεροϊδές.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα