Ελληνες πρωτοι στη φαλακρα. γυρισα ολη την ευρωπη.

kwsths

Member
Καλησπερα λογω της δουλειας μου αυτο το χρονο γυρισα σχεδον ολη την Ευρωπη. Σε καθε χωρα επισκεφτομουν σιγουρα πρωτευουσα και εκανα καμια εκδρομη σε πιο μικρες πολεις. Εβγαινα κυκλοφορουσα πολυ μιλουσα με ανθρωπους. Το συμπερασμα , οι ελληνες οι νεωτεροι καραφλες στην Ευρωπη. Ειμαι στα 25 και ειδα ελαχιστους στην ηλικια μου να ναι σαν εμενα. Ενιωθα σαν τη μυγα στο γαλα. Πραγματικα με εξαιρεση λιγο τους αγγλους και τους φιλανδους ολοι οι υπολοιποι σε ηλικια κατω των 30 ηταν φουλ μαλλι. Μετα τα 32 -35 το νωριτερο αρχιζες να βλεπεις αραιωση. Μονο στην Ελλαδα μπορω να βρω ομοιους μου στην ηλικια μου. Η ερευνα αυτη φυσικα δεν ειναι αντιπροσωπευτικη αλλα ειναι ενα γεγονος οτι περπατησα πολυ ημουν σε μετρο, τρενα, πλατειες, παρκα, γηπεδα,μπαρ, γραφεια, εμπορικα κεντρα και παρατηρουσα συνεχως.. Η διαφορα ειναι τεραστια..
Ελληνες πηραμε το EURO φαλακρας.. Το πειρατικο ζει...!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
επειδη εχουν γραφτει και σε ξενα φορουμ οτι η αμερικη ειναι πχ πρωτοι στην καραφλα,εχω να πω πως απλα δεν εχουν ερθει διακοπες ελλαδα:p
εχω κανει διακοπες γερμανια,λουξεμβουργο,γαλλια,ιταλια,βουλγαρια οχι μονο ειμαστε πρωτοι,ουτε την πινακιδα μας δεν προλαβαν να δουν:cool:

Δημητρης38

Active Member
Καπου διαβασα οτι δημιουργησανε σε καποιον μυτη με βλαστοκυταρα στο μετωπο... καποιον αλλον που σφαιρα του διελυσε το κρανιο, του πηρανε κοκαλο απο την κνημη και του σχηματισανε το προσωπο... αυτη την καταραμενη καραφλα ενας επιστημονας καλος ανθρωπος δεν μπορει να βρει τροπο να την αντιμετωπισουμε ? Ειναι κριμα και αδικο να βλεπεις νεους και οχι μονο ανθρωπους να τους εχουνε πεσει τα μαλλια και να εχουνε γεροντιστικη οψη !!!

kwsths

Member
κοιτα να δεις συμπτωση http://www.hairlossgr.com/threads/Ελληνες-πρωτοι-στην-καραφλα.5037/
ανοιξαμε το ιδιο θεμα:p
οντως οι ελληνες ειμαστε πρωτοι στην καραφλα και μαλιστα με διαφορά

Ωχ ναι χαχα το ειχα διαβασει παλια οντως το στατους αυτο. Δεν το θυμομουν. Συνολικα σε φαλακρα σε λαους εχουμε καποιους καλους ανταγωνιστες απλα εγω εκανα την ερευνα μου σε ηλικιες 32 και κατω.. Απο 18 μεχρι 32 το παιχνιδι δεν μας το παιρνει κανενας για κανενα λογο. Οι διαφορες ειναι τεραστιες. Μετα τα 35 αρχιζει να μπερδευεται λιγο το πραγμα υπαρχουν αρκετες χωρες οπως ειπαν και αλλοι με καλα ποσοστα. Παντως εγω στα 25 με ολους του συνομιλικους οπου ταξιδεψα ενιωθα οτι ειμαι θυμα μπουλινκ καραφλας.. Το παιδι στη γωνια..:p

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ωχ ναι χαχα το ειχα διαβασει παλια οντως το στατους αυτο. Δεν το θυμομουν. Συνολικα σε φαλακρα σε λαους εχουμε καποιους καλους ανταγωνιστες απλα εγω εκανα την ερευνα μου σε ηλικιες 32 και κατω.. Απο 18 μεχρι 32 το παιχνιδι δεν μας το παιρνει κανενας για κανενα λογο. Οι διαφορες ειναι τεραστιες. Μετα τα 35 αρχιζει να μπερδευεται λιγο το πραγμα υπαρχουν αρκετες χωρες οπως ειπαν και αλλοι με καλα ποσοστα. Παντως εγω στα 25 με ολους του συνομιλικους οπου ταξιδεψα ενιωθα οτι ειμαι θυμα μπουλινκ καραφλας.. Το παιδι στη γωνια..:p
εγω το μεγαλο μπουλινκ το εφαγα οταν πηγα βουλγαρια,ειναι λαος που η καραφλα ειναι σπανια,ολοι στα 50 φευγα ειχαν περισσοτερο μαλλι απο εμενα:cool:

le2der

Active Member
Σε βρισκω λαθος για Βουλγαρία..... Απο πολύ εως παρα πολύ καραφλα κυκλοφορεί και εκεί

kapa

Μέλος του προσωπικού
Σε βρισκω λαθος για Βουλγαρία..... Απο πολύ εως παρα πολύ καραφλα κυκλοφορεί και εκεί
δεν ξερω ποιος εχει δικιο,απλα ετσι ενιωσα εκει,παρεπιπτοντως εχω κατσει μηνες εκει και γυρισα ολη την χωρα,συζουσα

le2der

Active Member
δεν ξερω ποιος εχει δικιο,απλα ετσι ενιωσα εκει,παρεπιπτοντως εχω κατσει μηνες εκει και γυρισα ολη την χωρα,συζουσα
Δυνατό σε βρίσκω :p Αλλά δεν επρεπε να συζούσες σε τέτοια μέρη.... Οι γυναίκες τους τα κορμιά(ξεφεύγω). Μπορεί να με μπερδεύει το γυμναστήριο και το ξυρισμένο κεφάλι που επικρατεί-ούσε

kapa

Μέλος του προσωπικού
Δυνατό σε βρίσκω :p Αλλά δεν επρεπε να συζούσες σε τέτοια μέρη.... Οι γυναίκες τους τα κορμιά(ξεφεύγω). Μπορεί να με μπερδεύει το γυμναστήριο και το ξυρισμένο κεφάλι που επικρατεί-ούσε
η μοιρα με ειχε παει σωγαμπρο στην Βαρνα:p
μοντερνος-γαμος-ξωκλησι-καστρο-σιφνος.jpg

ωραια πολη για τα βουλγαρικα δεδομενα:rolleyes:

Μπλουζα