Norwood limit

papa-philips

New Member
Το τι norwood θα φτασεις ειναι αγνωστο ή μπορει να φτασεις 3 4 5 και να σταματησει?

Αν ισχυει αυτο τοτε μπορεις να καταλαβεις απο πριν τι norwood θα φτασεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
α) το τι norwood θα φτάσεις είναι άγνωστο, β) ναι, μπορεί να φτάσει 3 πχ και να σταθεροποιηθεί, γ) δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό

sven

Active Member
Κοίτα και τον πατέρα σου, δεν είναι κανόνας αυτό αλλά μερικές φορές....

papa-philips

New Member
Κοίτα και τον πατέρα σου, δεν είναι κανόνας αυτό αλλά μερικές φορές....
Ναι τον πατερα μου εβλεπα τοσα χρονια και ελεγα δεν θα κανω φαλακρα ποτε.Και μου ηρθε ξαφνικα κατραπακια και δεν μπορω να το χονεψω.Μου χει διαλυσει την ψυχολογια.

sven

Active Member
Ναι τον πατερα μου εβλεπα τοσα χρονια και ελεγα δεν θα κανω φαλακρα ποτε.Και μου ηρθε ξαφνικα κατραπακια και δεν μπορω να το χονεψω.Μου χει διαλυσει την ψυχολογια.

Kαι μένα ο πατέρας μου 63 ούτε nw1 είναι, λίγο στο κρόουν έχασε , χερλαιν και κρόταφοι δεν έχασε καθόλου , αλλά εγώ πάω αβλεπή για 6ρι. την τύχη μας μέσα.

papa-philips

New Member
Περισσότερες πιθανότητες έχεις να γίνεις σαν τον μπαμπά της μαμάς παρά του μπαμπά...

http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/imagepages/17083.htm
Και παλι ο παππους μου στα 50 ειχε nw 4 εγω απο τα 28 ειμαι 2+.
Ελπιζω τουλαχιστον να ειμαι σαν τον παππου μου και την παλεψω μεχρι τα 40+ με μμ ευελπιστοντας να βγει τιποτα καινουριο γιατι οσο με βλεπω και με φανταζομαι ντιπ καραφλο με πεφτει η ψυχολογια στο πατωμα.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Να σταθεροποιηθει για λιγα χρονια και μετα ξανα τριχοπτωση ή να μεινει μονιμα 3
μπορεί να γίνει και το ένα και το άλλο, γενικώς δεν μπορούμε να ξέρουμε εκ των προτέρων. Πάντως είναι σπάνιο να σταματάει η εξέλιξη της αλωπεκίας.

poseidonas77

Well-Known Member
μπορεί να γίνει και το ένα και το άλλο, γενικώς δεν μπορούμε να ξέρουμε εκ των προτέρων. Πάντως είναι σπάνιο να σταματάει η εξέλιξη της αλωπεκίας.
εκτος εαν ολοκληρωθηκε το patern...σωστα???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
Κανενας δεν μπορει να ξερει τι nw θα φτασει.
Η Τριχοπτωση μπορει να ξεκινησει και απο τα 50 και σε λιγα χρονια να τον γυαλισει
Εβλεπα προσφατα φωτογραφιες του Κωστοπουλου...πριν 4 χρονια ηταν γεματος μαλλι και σημερα αν τον δειτε ειναι... ειδικα απο πισω... και μετα απο επεμβασεις μ/μ που εκανε προσφατα στην Αμερικη.

Ειναι να μην το παθουμε παιδες

Μπλουζα