Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

kapa

Μέλος του προσωπικού
σκεφτομαι....αν αποτυχει η φινα, που το πιο πιθανο σε εμενα ειναι να αποτυχει να την συνεχιζα με πολυ μικρη δοσολογια nolvadex.
0,5mg finar,2,5mg nolvadex.
χωρις φαρμακα εχω DHT 0,75,ελευθερη τεστοστερονη 23.
δεν αποκλειεται με τον συνδιασμο των δυο να γινουν οι τιμες 0,50 DHT,ελευθερη τεστοστερονη 30.
με πολλες ορμονολογικες εξετασεις διαπιστωσα οτι η λιμπιντο σε εμενα ειναι η ελευθερη τεστοστερονη και λιγοτερο η DHT.
ο συνδιασμος αυτος δεν θα εχει παρενεργειες αλλα δεν ξερω αν θα εχει και καμια επιδραση στο μαλλι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Νικολας νικ

Well-Known Member
σκεφτομαι....αν αποτυχει η φινα, που το πιο πιθανο σε εμενα ειναι να αποτυχει να την συνεχιζα με πολυ μικρη δοσολογια nolvadex.
0,5mg finar,2,5mg nolvadex.
χωρις φαρμακα εχω DHT 0,75,ελευθερη τεστοστερονη 23.
δεν αποκλειεται με τον συνδιασμο των δυο να γινουν οι τιμες 0,50 DHT,ελευθερη τεστοστερονη 30.
με πολλες ορμονολογικες εξετασεις διαπιστωσα οτι η λιμπιντο σε εμενα ειναι η ελευθερη τεστοστερονη και λιγοτερο η DHT.
ο συνδιασμος αυτος δεν θα εχει παρενεργειες αλλα δεν ξερω αν θα εχει και καμια επιδραση στο μαλλι
kappa, είσαι ερευνητής τέλος.... και ενα εργαστηρι δοκιμων, σε αυτο το ποστ σου θα ηθελα να αναφερω καποια πραγματα που διαβαζω κατα κόρον τον τελευταιο καιρο σε ξένα φόρουμ σχετικά με τη μειωμένη δόση της φινας κατι το οποίο είναι πολυ διαδεδομένο τον τελευταιο καιρο στους αλλοδαπούς συμπασχοντες και παρατηρείται σε όλα τα γνωστα φόρουμ. Οι ξένοι λοιπον ειναι της άποψης ότι, η λίγη φίνα είναι καλύτερη απο την καθόλου φίνα!!! χρησιμοποιείται σε δόση των 0,50 propecia μια φορά την μέρα με τα ίδια αποτελέσματα ,mε το 1mg....ναι αλλα και σε αυτην την περίπτωση παρουσιάζονται επιπλοκές(οι γνωστες ), τωρα κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν 0,25 ανα 12 ωρες και αυτο οπως ξερεις εχει πολυ λογικη βάση και θα το προτεινα σε εσένα διότι δεν παρουσιάζει παρενέργειες (propecia παντα ) ή δεν έχει αναφέρει μεχρι τώρα κανείς χρήστης αυτης της δόσης . Επίσης υπάρχουν παραδείγματα απο γνωστούς γιατρούς που παρουσιάσαν ασθενείς στους οποίους υποβλήθηκε θεραπεία με 0,25 την ημερα και παραλληλη χρήση μινοξ με θεαματικά αποτελέσματα, θα μου πείς παιζει ρόλο η ανταπόκριση του καθε ανθρώπου στο χάπι αν λοιπον εχει ανταπόκριση καποιος θα δει αποτέλεσμα ακόμα και με 0,25 την ημέρα!! και μάλιστα σε αυτην την περίπτωση χωρίς καθόλου παρενέργειες. Σε κάθε περιπτωση όμως η φίνα αργει να δειξει αποτέλεσμα και εαν το άτομο ανταποκρίνεται σε αυτην. Το καλό νέο ειναι λοιπον ότι μπορει και μειωμένη δόση να κανει δουλεια και αυτο είναι κατι το οποίο βάζει ακομη και έμενα που είμαι κατα του χαπιου να αναίρεσω καποιες απο τις απόψεις μου και να δώ ότι ισως υπάρχει μια μέση οδός και εδω....

kapa

Μέλος του προσωπικού
kappa, είσαι ερευνητής τέλος.... και ενα εργαστηρι δοκιμων, σε αυτο το ποστ σου θα ηθελα να αναφερω καποια πραγματα που διαβαζω κατα κόρον τον τελευταιο καιρο σε ξένα φόρουμ σχετικά με τη μειωμένη δόση της φινας κατι το οποίο είναι πολυ διαδεδομένο τον τελευταιο καιρο στους αλλοδαπούς συμπασχοντες και παρατηρείται σε όλα τα γνωστα φόρουμ. Οι ξένοι λοιπον ειναι της άποψης ότι, η λίγη φίνα είναι καλύτερη απο την καθόλου φίνα!!! χρησιμοποιείται σε δόση των 0,50 propecia μια φορά την μέρα με τα ίδια αποτελέσματα ,mε το 1mg....ναι αλλα και σε αυτην την περίπτωση παρουσιάζονται επιπλοκές(οι γνωστες ), τωρα κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν 0,25 ανα 12 ωρες και αυτο οπως ξερεις εχει πολυ λογικη βάση και θα το προτεινα σε εσένα διότι δεν παρουσιάζει παρενέργειες (propecia παντα ) ή δεν έχει αναφέρει μεχρι τώρα κανείς χρήστης αυτης της δόσης . Επίσης υπάρχουν παραδείγματα απο γνωστούς γιατρούς που παρουσιάσαν ασθενείς στους οποίους υποβλήθηκε θεραπεία με 0,25 την ημερα και παραλληλη χρήση μινοξ με θεαματικά αποτελέσματα, θα μου πείς παιζει ρόλο η ανταπόκριση του καθε ανθρώπου στο χάπι αν λοιπον εχει ανταπόκριση καποιος θα δει αποτέλεσμα ακόμα και με 0,25 την ημέρα!! και μάλιστα σε αυτην την περίπτωση χωρίς καθόλου παρενέργειες. Σε κάθε περιπτωση όμως η φίνα αργει να δειξει αποτέλεσμα και εαν το άτομο ανταποκρίνεται σε αυτην. Το καλό νέο ειναι λοιπον ότι μπορει και μειωμένη δόση να κανει δουλεια και αυτο είναι κατι το οποίο βάζει ακομη και έμενα που είμαι κατα του χαπιου να αναίρεσω καποιες απο τις απόψεις μου και να δώ ότι ισως υπάρχει μια μέση οδός και εδω....

ακομα και στην φιναστεριδη καποιοι θα εχουν μηδεν ανταποκριση,ενα 7%.
καποιοι λιγο ανταποκριση.
καποιοι αρκετη.
και καποιοι την εκαναν λαχειο http://www.hairlossexperiences.com/view_topic.php?id=2318&forum_id=38
εγω ακομα δεν ξερω που βρισκομαι γιατι καμια φορα δεν εφτασα σε αποτελεσμα,παντα οι παρενεργειες ερχοταν πρωτα και ηταν και εντονες

kapa

Μέλος του προσωπικού
:eek:

Aν όμως "κάτσει" η μπίλια , ούτε μτχ δεν χρειάζεται...
δυστυχως για τους περισσοτερους τα πραγματα δεν ειναι ροδινα.
η φιναστεριδη σε ποσοστο 75% εχει παρενεργειες και μονο ενα 25% θα την περασει ζαχαρη.
ενα 50% θα την σταματησει στην πορεια.
http://www.hairlossgr.com/threads/Φιναστεριδη-και-ποσοστο-παρενεργειων-Ψηφοφορια.2731/page-9#post-50573
αυτο συμβαινει επειδη στο 75% των ανδρων η DHT ειναι η λιμπιντο.
ακομα και σε αυτο το καθε σωμα ειναι μοναδικο,σε καποιους η DHT ειναι η βασικη ορμονη λειτουργειας και σε αλλους ειναι απλα ντεκορ και ριχνει τα μαλλια:cool:
αβυσσος και παλι το ανθρωπινο σωμα

Νικολας νικ

Well-Known Member
Dr. Parsley- results with 1/4 tab Propecia (0.25mg) daily
πολυ σωστο αυτο που γραφεις, απλα ριξε μια ματια και σε αυτο το θρεντ απο το αμερικανικο φορουμ ετσι για την ιστορια

Νικολας νικ

Well-Known Member
αραγε ποιο το όριακο ποσοστο της dht στον οργανισμο που αποτελει κατώφλι για αλωπεκία? να παιζει απο ανθρωπο σε ανθρωπο? το 0,75 του kappa ειναι υψηλό? ποιο να ειναι το ασφαλή όριο και πως να το πετυχει καποιος? το σιγουρο ειναι οτι θα κανω μια εξεταση να μαθω και το δικό μου και τελικα αν δεν πειραματιστουμε με τον οργανισμο μας....δεν μαθαινουμε, ιδού η ρόδος μάλλον.........

Τελευταία επεξεργασία:

kapa

Μέλος του προσωπικού
αραγε ποιο το όριακο ποσοστο της dht στον οργανισμο που αποτελει κατώφλι για αλωπεκία? να παιζει απο ανθρωπο σε ανθρωπο? το 0,75 του kappa ειναι υψηλό? ποιο να ειναι το ασφαλή όριο και πως να το πετυχει καποιος? το σιγουρο ειναι οτι θα κανω μια εξεταση να μαθω και το δικό μου
δεν υπαρχουν στανταρ σε αυτο.ο καθε ενας διαφορετικος,αλλος ριχνει την dht κατα 70% χωρις κανενα προβλημα και αλλος εχει εντονες παρενεργειες.
η δικη μου γενικα ειναι χαμηλη.
παντως το μεγαλυτερο ερωτηματικο για την διυδροτεστοστερονη ειναι στο bodybuilding και πιο συγκεκριμενα σε οσους κανουν χρηση αναβολικων,εκει ειναι που δεν βγαινει καμια ακρη καθως η dht στους μισους δινει ταχυτητα αναπτυξης,δυναμης και στους αλλους μισους ειναι για ντεκορ παλι.
οι ερευνες ειναι ασαφεις γιατι με ποσοστα 50% και 50% παλι συμπερασμα δεν βγαινει.
οποτε και εκει το proscar-aνodart στους μισους θα ριξει το αλλο φαρμακο.
δεν υπαρχουν σαφεις απαντησεις γιατι η ιδια ορμονη δεν εχει την ιδια συμπεριφορα

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έτσι όπως το έχω δει εγώ, δεν είναι το θέμα να είναι χαμηλή η dht, αλλά να μην μετατρέπεται στους ιστούς που θέλουμε, από την τεστοστερόνη. (το RU αν δεν περνούσε στη κυκλοφορία θα μπορούσε σε κάποιους να αποτελεί ακόμα και θεραπεία)
Ουσιαστικά η φιναστερίδη δεν ρίχνει την dht ευθέως, αλλά αντιθέτως, καταστρέφει το ένζυμο που κάνει την όλη ζημιά (5 alpha reductase) οπότε πάει κάπως έτσι ------->λιγότερα ένζυμα ενεργά, λιγότερη dht στο αίμα και στους ιστούς, αύξηση της τεστοστερόνης και των οιστρογόνων.
Οι παρενέργειες τώρα, είναι αλλουνού Παπα Ευαγγέλιο και έχει να κάνει με τις ιδιαιτερότητες και τα όρια του κάθε οργανισμού. Δεν παύει όμως να είναι μια Ρώσικη Ρουλέτα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
ειναι ολοφανερη η διαφορα με 2,5mg nolvadex,οι παρενεργειες εφτασαν στο μηδεν.
θα πρεπει να μειωσω σε 1,5mg nolvadex γιατι νομιζω ακυρωσα ολο το χαπι(0,5mg finasteride)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ειναι δυνατον να δουλευει το 0.25 φινα?η δεν καταλαβα καλα
αναλογα τον οργανισμο μπορει να ριξει κατα 50% την dht.
υποψιν οτι 1mg φινα ριχνει 70% την dht και 5mg 73%.
και ομως η διαφορα στο αποτελεσμα ειναι μεγαλη μεταξυ 1 και 5.
εδω ισως να εμπλεκονται αυξητικοι παραγοντες IGF1

kapa

Μέλος του προσωπικού
εχω μια απορία.. Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη ώρα για λήψη του φαρμάκου μέσα στην ημέρα?
η σωστη ωρα ειναι να χρησιμοποιειται την ιδια ωρα στο περιπου καθε μερα,ασχετα αν ειναι πρωι μεσημερι η βραδυ.
για τον αυτονοητο λογο οτι αν παρεις την μια μερα βραδυ και την αλλη πρωι εχεις 10 ωρες μεταξυ 2 δοσεων και 40 ωρες χωρις δοση

η σωστη ωρα ειναι να χρησιμοποιειται την ιδια ωρα στο περιπου καθε μερα,ασχετα αν ειναι πρωι μεσημερι η βραδυ.
για τον αυτονοητο λογο οτι αν παρεις την μια μερα βραδυ και την αλλη πρωι εχεις 10 ωρες μεταξυ 2 δοσεων και 40 ωρες χωρις δοση
αυτο νομιζω είναι και το πιο λογικό,
kapa έχεις υπόψιν σου κάποια έρευνα ή μαρτυριες για την καταλληλοτερη ωρα λήψης? θεώρω πως το πρωι ισως να επηρεαζει περισσοτερο λογο του ότι οι ορμονες ειναι στα υψηλοτερα επιπεδα( πρωινη στύση κτλ).

kapa

Μέλος του προσωπικού
αυτο νομιζω είναι και το πιο λογικό,
kapa έχεις υπόψιν σου κάποια έρευνα ή μαρτυριες για την καταλληλοτερη ωρα λήψης? θεώρω πως το πρωι ισως να επηρεαζει περισσοτερο λογο του ότι οι ορμονες ειναι στα υψηλοτερα επιπεδα( πρωινη στύση κτλ).
δεν θυμαμαι καποια ερευνα να αποδεικνυει κατι τετοιο και να υπηρχε μιλαμε για ενα φαρμακο που δεν δρα το ιδιο σε ολους.
οι πρωινες στυσεις επειδη ειναι κατι υποσυνειδητο και καθαρα σωματικο ειναι ενας τροπος να ξεχωρισεις τις ψυχολογικες παρενεργειες απο τις σωματικες

Νικολας νικ

Well-Known Member
Ειναι δυνατον να δουλευει το 0.25 φινα?η δεν καταλαβα καλα
ναι ποσειδων...απο οτι εχω διαβασει και σου μιλαω σαν μελος που δεν εχει παρει ουτε κόκο φίνας.. αλλα ερευνω πολυ τελευταια συνδυασμούς αποτελεσματικότητας ανευ παρενεργειών απο μέλη ξένων φόρουμ, με σκόπο την δική μου σωτηρία, εχουμε λοιπον αλλο παραδειγμα: ο,25 αρχικα δυο φορες την εβδομάδα για ενα μηνα τεταρτη-κυριακη ,καμια παρενεργεια και αποτελεσμα, δευτερος μηνας 0,25 πεντε φορες Δε,Τε,Πα,Κυ επισης καμια παρενεργεια και αποτελεσμα, στον τριτο μηνα καθε μερα 0,25 όπως και στον τεταρτο καμια παρενεργεια και επιβραδυνση της τριχοπτωσης κατα 50%!!! στον πέμπτο μήνα ο αλλοδαπός φιλος ξεκινα καθημερινα 0,25 δυο φορες τη μερα ανα 12ωρο η τριχοπτωση στον εκτο μηνα σταματα αλλα εμφανιζονται τα πρωτα συμπτωματα:D(κακία χεχε). Αυτος ομως δεν τα παρατα ;)....μειωνει ξανα τη δόση σε 0,25 τη μερα, side effects τελος και ελαχιστη τριχόπτωση πιο δυνατα μαλλια και πιθανον ετσι θα συνεχίζει ακόμα διοτι το θρεντ ειναι του 2012 το πειραμα δεν θυμαμαι ακριβως με ποιο τυπο φινας εγινε. Παντως μου θυμισε πολυ την αποψη του στριπάρ απο την προσωπικη του εμπειρία για το πως πρεπει να μπεις στη θεραπεια.
Και για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα..κουβεντα κανουμε, δεν ειναι προτροπη για χρηση απλα τροφη για σκεψη

danceworld_2001

Well-Known Member
Εξίσου σημαντικό στην στρατηγική εισόδου ειναι η στρατηγική εξόδου, διότι σε βίαιο κόψιμο υπάρχει απότομο rebound που δίνει συμπτώματα προστατίτιδας και χωρίς να έχεις όμως μικρόβιο. Παθών εγώ το 2008 σε δοκιμαστική διακοπή.

Μπλουζα