Περι revivogen

mayos

New Member
Σας χεραιτω ολους.Ειμαι σχετικα νεο μελος,εδω και οκτω μηνες περιπου.Ειμαι πενηνταρης σε ηλικια,και ισως δεν εχω αναλογικα το ιδιο δικαιωμα να ανησυχω και να γκρινιαζω για την τριχοπτωση,αλλα οπως λενε,και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη.Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα μεγαλο προβλημα μεχρι τωρα παρα μια σταθερη αραιωση χρονο με τον χρονο.Θεωρησα καλο,αφου διαβασα προσεχτικα ολες τις αποτελεσματικες θεραπειες που προβαλονται στο forum,να χρησημοποιησω το Revivogen.Μετα απο οκτω μηνες συνεχους εφαρμογης,τα αποτελεσματα ειναι απογοητευτικα.Οχι μοονο δεν δραστηριοποιησε κανεναν θυλακα αλλα παρατηρω και μεγαλυτερη αραιωση απο οτι πριν το ξεκινησω.Υπαρχει κανεις που το χρησημοποιει μακροχρονια και ειναι ευχαριστημενος? Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια παρατηρηση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σας χεραιτω ολους.Ειμαι σχετικα νεο μελος,εδω και οκτω μηνες περιπου.Ειμαι πενηνταρης σε ηλικια,και ισως δεν εχω αναλογικα το ιδιο δικαιωμα να ανησυχω και να γκρινιαζω για την τριχοπτωση,αλλα οπως λενε,και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη.Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα μεγαλο προβλημα μεχρι τωρα παρα μια σταθερη αραιωση χρονο με τον χρονο.Θεωρησα καλο,αφου διαβασα προσεχτικα ολες τις αποτελεσματικες θεραπειες που προβαλονται στο forum,να χρησημοποιησω το Revivogen.Μετα απο οκτω μηνες συνεχους εφαρμογης,τα αποτελεσματα ειναι απογοητευτικα.Οχι μοονο δεν δραστηριοποιησε κανεναν θυλακα αλλα παρατηρω και μεγαλυτερη αραιωση απο οτι πριν το ξεκινησω.Υπαρχει κανεις που το χρησημοποιει μακροχρονια και ειναι ευχαριστημενος? Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια παρατηρηση.

Φίλε mayos, εφόσον κατάφερες και έφτασες στα 50 δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα όπως λες, ίσως και να μην πρόκειται για Ανδρ.τύπου αλωπεκία, οπότε τοπικά αντιφλεγμονώδη όπως είναι το revivogen, μόνο κακό κάνουν σε ένα φυσιολογικό κύκλο μαλλιών.

mayos

New Member
Δεν γνωριζω ακριβως τις κλιμακες,αλλα περιγραφικα μπορω να σου πω οτι εχω μια καπως ευδιακριτη αραιωση μονον μπροστα στο μετωπο,και τα υπολοιπα ειναι μεν αραιωμενα σε σχεση με μια πενταετια πριν αλλα δεν το δειχνουν

mayos

New Member
Ηθελα επισης να επισημανω πως το Revivogen παρουσιαζεται απο την κοινοτητα μας,σαν ενα καλο βοηθημα,και συμπεριλαμβανεται αναμεσα στα προιοντα που προτεινονται (στην ενοτητα θεραπειες για αντρες/γυναικες)

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ηθελα επισης να επισημανω πως το Revivogen παρουσιαζεται απο την κοινοτητα μας,σαν ενα καλο βοηθημα,και συμπεριλαμβανεται αναμεσα στα προιοντα που προτεινονται (στην ενοτητα θεραπειες για αντρες/γυναικες)
θελεις να δοκιμασεις ενα πολυ καλυτερο απο το revivogen?
http://www.hairlossgr.com/threads/Τοπικό-τονωτικό-σκεύασμα-shen-min-topical-hair-nutrient.9254/
καλυτερη τιμη,καθολου λαδιλα,πολυ πιο αποτελεσματικο,και βλεπω και μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας

poseidonas77

Well-Known Member
εγω θα σου προτεινα ενα καλο σαμπουαν και να δοκιμασεις το δαφνελαιο...τωρα εαν θες και επανεκφυση
δοκιμασε αυτο που λεει ο καπα...μετα απο κανα 6μηνο εαν δεν δεις βελτιωση πηγαινε κατευθειαν
σε δοκιμασμενες λυσεις οπως ειναι η μινοξ....πιστευω οτι με μινοξ θα διατηρηθεις για αρκετα χρονια
διοτι σιγουρα εσενα σε παει πολυ αργα πλεον η οποιαδηποτε τριχοπτωση
απλα αστην τη μινοξ τελευταια διοτι ειναι φαρμακο και θα σε δεσμευσει για πολλα χρονια...
και τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα ισως να επερνες το σεν μιν να δουμε σε ενα φρεσκο κεφαλι
απο θεραπειες τι μπορει να κανει .....και ασε για μαξιλαρακι ασφαλειας την μινοξ....
@προς θεου δε λεω να γινεις πειραματοζωο...μην παρεξηγηθω...καλη επιτυχια οτι και αν κανεις

Tommy h

Member
Φίλε mayos, εφόσον κατάφερες και έφτασες στα 50 δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα όπως λες, ίσως και να μην πρόκειται για Ανδρ.τύπου αλωπεκία, οπότε τοπικά αντιφλεγμονώδη όπως είναι το revivogen, μόνο κακό κάνουν σε ένα φυσιολογικό κύκλο μαλλιών.
Gomi δεν νομίζω να παίζει αυτο ,το revivogen το χρησιμοποιώ περιστασιακά αλλα το θέμα ειναι οτι έβαζε και ο αδερφός μου συχνά χωρίς να έχει καποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αραίωσης και ποτε δεν παρατήρησα κατι αρνητικό η κάποια αντίδραση απο το revivogen στα μαλλιά του, αλλα ούτε και σε εμένα.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Gomi δεν νομίζω να παίζει αυτο ,το revivogen το χρησιμοποιώ περιστασιακά αλλα το θέμα ειναι οτι έβαζε και ο αδερφός μου συχνά χωρίς να έχει καποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αραίωσης και ποτε δεν παρατήρησα κατι αρνητικό η κάποια αντίδραση απο το revivogen στα μαλλιά του, αλλα ούτε και σε εμένα.

Μια φυσιολογική αναγενή κατάσταση του θύλακα διαρκεί από 2 έως 6 χρόνια. Σε αυτούς τους θύλακες τα αντιφλεγμονώδη δεν θα κάνουν κάτι, ούτε αρνητικό ούτε θετικό. (Στην ανδρ.αλωπεκία αλλάζει το θέμα)
Οι θύλακες όμως που ετοιμάζονται να βγουν από την τελογενή φάση, χρειάζονται αρκετούς προ-φλεγμονώδη παράγοντες μέχρι να εισέλθουν στην αναγενή. Ένα τοπικό αντιφλεγμονώδες σε συνεχή χρήση, έχει πολλές πιθανότητες να εμποδίσει αυτή τη μετάβαση.
Πάνω σε αυτό το timing αναφέρομαι...

mayos

New Member
Φιλε Gomi,ελπιζω να μην ειναι τεκμιριωμενη αυτη η αποψη,παρα μονον μια λογικη απορια,γιατι εχω ακουσει και εχω δει καποιο σχετικο ντοκυμαντερ,και θεωρουν υγειες ενα τριχωτο,χωρις την παρουσια οποιασδηποτε φλεγμονης.Επισης πιστευω οτι η αντιφλεγμονωδη δραση καπου σκευασματος θα περιοριζεται στην επιφανεια και οχι στον θυλακα.Και παλι υποθεση κανω και δεν επιμενω σε κατι...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φιλε Gomi,ελπιζω να μην ειναι τεκμιριωμενη αυτη η αποψη,παρα μονον μια λογικη απορια,γιατι εχω ακουσει και εχω δει καποιο σχετικο ντοκυμαντερ,και θεωρουν υγειες ενα τριχωτο,χωρις την παρουσια οποιασδηποτε φλεγμονης.Επισης πιστευω οτι η αντιφλεγμονωδη δραση καπου σκευασματος θα περιοριζεται στην επιφανεια και οχι στον θυλακα.Και παλι υποθεση κανω και δεν επιμενω σε κατι...

H διαδικασία που αφορά τους προφλεγμονώδη παράγοντες, διαρκεί μόλις από 4 έως 6 ημέρες. Εννοείται πως η φλεγμονή είναι αρνητικό πράγμα. Η ποσότητα αυτών είναι τόσο μηδαμινή που δεν θεωρείται καν φλεγμονή γι αυτό και λέγονται προ-φλεγμονώδης, δηλαδή δεν καταλήγουν ποτέ σε φλεγμονή, όπως γίνεται με την ΑΓΑ.

Για παράδειγμα οι παράγοντες tgf-beta nf-kb, tnf-a, IL-6 κ.α είναι χαρακτηριστικά της ΑΓΑ, αλλά σε αυξημένες ποσότητες δημιουργώντας χρόνια φλεγμονή. Παρόλο αυτά, στην διαδικασία που ανέφερα παραπάνω, χρειάζονται σε μικρό ποσοστό για την μετάβαση των φάσεων και δέχονται σήματα από τα dp cells.

Κάπου πρέπει να έχω κρατήσει ένα αποθηκευμένο pdf που αναφέρει επ ακριβώς όλη αυτή τη διαδικασία. Αν θες θα κοιτάξω να το βρω όταν έχω χρόνο να το δεις.

Τέλος στο θέμα μαλλιών, δεν υπάρχει τίποτα που να είναι τεκμηριωμένο...οπότε όλα μα όλα, είναι υποθετικά και εύκολα ανατρέψιμα.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Για παράδειγμα οι παράγοντες tgf-beta nf-kb, tnf-a, IL-6 κ.α είναι χαρακτηριστικά της ΑΓΑ, αλλά σε αυξημένες ποσότητες δημιουργώντας χρόνια φλεγμονή. Παρόλο αυτά, στην διαδικασία που ανέφερα παραπάνω, χρειάζονται σε μικρό ποσοστό για την μετάβαση των φάσεων και δέχονται σήματα από τα dp cells.
Τόσα χρόνια που παίρνω TNF-a inhibitor αυτό που έχω δει είναι regrowth, όχι αναχαίτιση της ΑΑ.

poseidonas77

Well-Known Member
soralteno οταν λες οτι η αα προχωραει ενοεις οτι ανεβαινεις κλιμακα?
οι τριχες που βλεπεις με το regrowth γινονται κανονικες τριχες οι μενουν χνουδια??
θενκς...

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
soralteno οταν λες οτι η αα προχωραει ενοεις οτι ανεβαινεις κλιμακα?
Αργά-αργά (χρόνια πολλά), ναί.
οι τριχες που βλεπεις με το regrowth γινονται κανονικες τριχες οι μενουν χνουδια??
θενκς...

κανονικές αλλά χτυπημένες από AA

Μπλουζα