Μ/Μ FUE στην H*C 2500 grafts

nisga

New Member
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά..
Παρακολουθώ το φόρουμ αρκετό καιρό το οποίο πραγματικά έχει πολλά να προσφέρει. Είμαι 32 χρονών και αποφάσισα να κάνω μμ το 2013. Όπερ και εγένετο τον Ιούλιο του 2013. Είχα έρθει πρώτα σε προσωπική επαφή με τον κ. Φ...ρη περίπου το Νοέμβριο όπου μου έκανε μια πρώτη εκτίμηση και θεώρησε ότι θα χρειαστώ περίπου 2500 τριχοθυλάκια. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, παρόλο που διάβαζα συνεχώς το φόρουμ και προσπαθούσα να αποκτήσω μια σιγουριά για την απόφαση μου, ομολογώ ότι ακόμα και την τελευταία στιγμή είχα αμφιβολίες για μια τέτοια επέμβαση και κυρίως για την έκβασή της. Προς το παρόν δεν θα πω λεπτομέρειες για τις εντυπώσεις μου μέχρι σήμερα, θα δείξω τα αποτελέσματα και θα ακούσω τις γνώμες σας..που θεωρώ ότι είναι σαφώς πιο σημαντικές. Οι φωτό είναι τραβηγμένες με το κινητό μου με εξαίρεση αυτές πριν την επέμβαση που είναι προσωπικές. Τις φωτό που τραβήχτηκαν ακριβώς πριν την επέμβαση δεν μου τις έχουν στειλει. οπότε πριν επικοινωνήσω και να εκφράσω τα ζητήματα μου θα θελα τις δικές σας εκτιμήσεις. Η επέμβαση έγινε 21-22/7 2013 και οι πρωτες φωτό με τα αποτελέσματα είναι τραβηγμένες περίπου 9/1/14 και οι τελευταίες 12/4/14. Δεν έχω ετοιμάσει κάποιο άλμπουμ για να δούμε όλη την πορεία αλλά θα δηλώσω απλά ότι ειδικά η περίοδος του shοck loss ήταν πραγματικά ψυχοφθόρα και τραυματική γιατί πίστευα ότι θα πέσουν και αυτά που είχα.
[attachment=6463][attachment=6464][attachment=6465][attachment=6466]

Συνημμένα

• 7-2-13.jpg
    7-2-13.jpg
    324.1 KB · Προβολές: 294
  • 8-1-14.jpg
    8-1-14.jpg
    652.6 KB · Προβολές: 306
  • 4-14a.jpg
    4-14a.jpg
    489.8 KB · Προβολές: 282
  • 4-14c.jpg
    4-14c.jpg
    431.7 KB · Προβολές: 279

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Καλησπερα φιλε κ χρονια πολλα!!!
Αν δεν βαλεις φωτος προ μμ δεν ειναι δυνατον να κανει κανεις εκτιμηση της δουλειας που εχει γινει.

nisga

New Member
Flosk είπε:
Καλησπερα φιλε κ χρονια πολλα!!!
Αν δεν βαλεις φωτος προ μμ δεν ειναι δυνατον να κανει κανεις εκτιμηση της δουλειας που εχει γινει.

Μία έχω αλλά είναι τραβηγμένη με το κινητό μου και είναι 2 μέρες και 10 μέρς μετά την εμφύτευση και την οποία πρέπει να συμπιέσω γιατί έχω ξεπεράσει το όριο των 2 mb αλλά και πάλι η πρώτη φωτό είναι τα μαλλιά μου περίπου 7 μήνες πριν την επέμβαση. Επίσης flosk χαίρομαι που απάντησες εσύ συγκεκριμένα πραγματικά το ήλπιζα, γιατί μπήκες στη διασικασία 2 φορές, και αν θυμάμαι καλά μετά από δική σου "παρατήρηση-απογοήτευση".

Τέλος πάντων αυτό που ήθελα να αναφέρω είναι ότι ενώ περίπου τον Ιανουάριο, δλδ 6 μήνες μετά την επέμβαση ένιωθα ότι το αποτέλεσμα θα προσέγγιζε σε ικανοποιητικό ποσοστό τις προσδοκίες μου, τον απρίλιο όμως είδα μεγάλα κενά να υπάρχουν. Και το χειρότερο για μένα είναι ότι εκεί που είχα σχεδόν ηρεμήσει, άρχισα πάλι να σχολούμαι με τον καφρέφτη. Επίσης δεν έχω κάνει καμία νύξη για το αποτέλεσμα ακόμα στον Φ..ρη, γιατί ήθελα πρώτα κάποιες γνώμες. Παρόλα αυτά θεωρώ φάουλ της κάθε εταιρείας να μην κάνει ένα follow up με τους πελάτες τις.

giannis25

Member
Ποιες ειναι πιο προσφατες; οι πρωτες ειναι οι πιο προσφατες η οι τελευταιες;το τελικο αποτελεσμα ειναι η τελευταια εικονα που ειναι2 φωτογραφιες οριζοντιες και μια απο κατω;

Flosk

Well-Known Member
Nisga υπαρχει ενα κενο οντως στο κεντρο και δεξια πισω απο την Hairline αλλα πρεπει να καταλαβουμε αν αυτο ειναι κενο που επηλθε στο σημειο που τοποθετηθηκαν τα μοσχευματα κατα την επεμβαση σου ή απλα επεκταθηκε η τριχοπτωση πισω απο το σημειο αυτο. Γι'αυτο και σου ειπα αρχικα να δουμε τις φωτο πριν και κατα την τοποθετηση για να βγαλουμε καποιο συμπερασμα. Για μενα επικοινωνησε με την κλινικη για να σου στειλει τις φωτο αυτες και προσπαθησε να κρινεις μοναχος (σε βοηθαμε και εμεις αν θες) οσο πιο αντικειμενικα γινεται προτου διεκδικησεις οτιδηποτε απο την κλινικη. Παιζει να μην βγηκαν αλλα παιζει σοβαρα και να εχεις χασει και αλλα μαμα μαλλακια. Στην πρωτη περιπτωση ειμαι σιγουρος απο προσωπικη εμπειρια πως η εταιρεια θα αναλαβει να αποκαταστησει τα πραγματα αλλα στην δευτερη απλα θα χρειαστεις ακομα μια μμ στο μελλον. Παντως η ηλικια σου (που συμπεφτει και με την δικη μου) ειναι εθραυστη και πρεπει να αναλογιστεις πως με μια μμ δεν εχεις καθαρισει.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

nisga

New Member
giannis25 είπε:
Ποιες ειναι πιο προσφατες; οι πρωτες ειναι οι πιο προσφατες η οι τελευταιες;το τελικο αποτελεσμα ειναι η τελευταια εικονα που ειναι2 φωτογραφιες οριζοντιες και μια απο κατω;
Η πρώτη είναι 7 μήνες πριν την επέμβαση, η 2η είναι τον Ιανουάριο σε φως ημέρας, η 3η και η τελευταία είναι τώρα τον Απρίλιο απλά η τελευταία είναι μετά από μπάνιο και είναι σχετικά βρεγμένα τα μαλλιά μου..με άλλα λόγια η τρίτη (αυτή με τις 4 φωτό) είναι το τελικό αποτέλεσμα

Flosk είπε:
Nisga υπαρχει ενα κενο οντως στο κεντρο και δεξια πισω απο την Hairline αλλα πρεπει να καταλαβουμε αν αυτο ειναι κενο που επηλθε στο σημειο που τοποθετηθηκαν τα μοσχευματα κατα την επεμβαση σου ή απλα επεκταθηκε η τριχοπτωση πισω απο το σημειο αυτο. Γι'αυτο και σου ειπα αρχικα να δουμε τις φωτο πριν και κατα την τοποθετηση για να βγαλουμε καποιο συμπερασμα. Για μενα επικοινωνησε με την κλινικη για να σου στειλει τις φωτο αυτες και προσπαθησε να κρινεις μοναχος (σε βοηθαμε και εμεις αν θες) οσο πιο αντικειμενικα γινεται προτου διεκδικησεις οτιδηποτε απο την κλινικη. Παιζει να μην βγηκαν αλλα παιζει σοβαρα και να εχεις χασει και αλλα μαμα μαλλακια. Στην πρωτη περιπτωση ειμαι σιγουρος απο προσωπικη εμπειρια πως η εταιρεια θα αναλαβει να αποκαταστησει τα πραγματα αλλα στην δευτερη απλα θα χρειαστεις ακομα μια μμ στο μελλον. Παντως η ηλικια σου (που συμπεφτει και με την δικη μου) ειναι εθραυστη και πρεπει να αναλογιστεις πως με μια μμ δεν εχεις καθαρισει.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

Φίλε Flosk όσο εύθραυστη και να είνια αυτή η ηλικία δεν γίνεται σε 2 μήνες να μειώνεται το αποτέλεσμα έτσι...και το λέω αυτό γιατί στις φωτό του Γενάρη (οι 6 μαζί) το αποτέλεσμα μου είναι αρκετά ικανοποιητικό...παρόλα αυτά θα στείλω συμπιεσμένη τη φωτό που φαίνεται η περιοχή της προσθήκης των τχθυλακίων και προφανώς τώρα θα ζητήσω να μου στείλουν τις φωτό.

nisga είπε:
giannis25 είπε:
Η πρώτη είναι 7 μήνες πριν την επέμβαση, η 2η είναι τον Ιανουάριο σε φως ημέρας, η 3η και η τελευταία είναι τώρα τον Απρίλιο απλά η τελευταία είναι μετά από μπάνιο και είναι σχετικά βρεγμένα τα μαλλιά μου..με άλλα λόγια η τρίτη (αυτή με τις 4 φωτό) είναι το τελικό αποτέλεσμα

Flosk είπε:

Φίλε Flosk όσο εύθραυστη και να είνια αυτή η ηλικία δεν γίνεται σε 2 μήνες να μειώνεται το αποτέλεσμα έτσι...και το λέω αυτό γιατί στις φωτό του Γενάρη (οι 6 μαζί) το αποτέλεσμα μου είναι αρκετά ικανοποιητικό...παρόλα αυτά θα στείλω συμπιεσμένη τη φωτό που φαίνεται η περιοχή της προσθήκης των τχθυλακίων και προφανώς τώρα θα ζητήσω να μου στείλουν τις φωτό.

H φωτό αριστερά είναι 4 μέρες μετά την επέμβαση και η δεξιά 9 μέρες και νομίζω αφού έχουν "καθαρίσει" το δέρμα. Όπως βλέπεις δεν φαίνεται να έχουν αφήσει κενό στο αριστερό μέρος πίσω απ τη hairline και στην τελική τους ρώτησα αν χρείαζεται να βάλουμε περισσότερα..ήμουν ανοιχτός σε αυτό.

[attachment=6468]

Συνημμένα

• 22-7-13.jpg
    22-7-13.jpg
    124.2 KB · Προβολές: 255

Flosk

Well-Known Member
Ρε Nisga γαμωτο δεν μπορω να πω με σιγουρια. Πρεπει να ανεβασεις και αλλες φωτο μαλλον. Στις φωτο κατα την τοποθετηση φαινεται μια γραμμη που υπαρχει κενο αναμεσα στα μαμα και αυτα που βαλαν αλλα αυτο το κενο ειναι μικρο και δεν αντιστοιχει στο κενο που εχεις τωρα και ειναι προφανως μεγαλυτερο. Αυτο που βλεπω επισης ειναι οτι εχεις χασει και μαλλια στο middle και στο crown που δεν ειχες μεγαλο προβλημα αλλα και αυτο φαινεται κυριως στις φωτο με το βρεγμενο μαλλι. Τι να πω? Επικοινωνησε μαζι τους και ζητα την αποψη τους καλυτερα.

giannis25

Member
Το προβλημα ειναι οτι ενω καποιος κανει μεταμοσχευση η τριχοπτωση συνεχιζεται στα υπολοιπα μαλλια οποτε οσο σημαντικη ειναι η μεταμοσχευση τοσο ειναι τα υπολοιπα μαλλια να παραμεινουνε. Για μενα παρε ομεγα3 1 την ημερα για ολη σου τη ζωη ομως παρε και ενα τοππικ οχι ομως το σπρει που δινουν μαζι με το τοππικ και θα εισαι μια χαρα

athenian

Well-Known Member
Ο φίλος μάλλον έχει επιθετική τριχόπτωση ή έπαθε shock loss από την μεταμόσχευση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Μεγάλο φάουλ από την κλινική το κενό που φαίνεται να έχει αφήσει μεταξύ μεταμοσχευμενων και φυσικών μαλλιών. Ποίος γιατρός σου έκανε την επέμβαση?

Flosk

Well-Known Member
Athenian το κενο που εχει αφησει ο γιατρος κατα 99% ειναι για να μην τραυματισει τα μαμα μαλλια και να αποφυγει το shockloss και οχι επειδη τελειωσαν τα μοσχευματα ή κατι αλλο..

athenian

Well-Known Member
Δεν ξέρω ρε φλοσκ φαίνεται πολύ πάντως. Σε άλλες μμ δεν έχω δει τέτοιο κενό. Συνήθως το σβήνουν κάπως.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Παντως αν ζουμαρεις τη φωτο θα δεις πως εκει που φαινεται να ασπριζει υπαρχουν τριχες και πολλες μαλιστα. Το θεμα ειναι αν φαινεται κενο επειδη εχουν πτωτικη ταση οι μαμα τριχες εκει ή επειδη κανει αντιθεση με την κοκκινιλα που υπαρχει στην ερεθισμενη περιοχη που τοποθετηθηκαν τα μοσχευματα. Οπως και να εχει θα μαθει ο φιλος οταν ερθει σε επαφη με την κλινικη..

nisga

New Member
Παιδιά 1000 συγγνώμη μόλις σήμερα είδα τα posts..για κάποιο λόγο το mail μου δεν με είχε ειδοποιήσει. Και μαλιστα αν τα είχα δει θα είχα μεγαλύτερο πάτημα στη συνάντηση μου με τον αντιπρόσωπο της H*C. Έχω απογοητευτεί πλήρως από την επέμβαση μετά από ένα χρόνο. Πάλι κοιτάζω στο καθρέφτες που το φως πέφτει από πάνω, σχεδόν με έχει πιάσει κατάθλιψη και πραγματικά είμαι σε πανικό. Διάβασα πρόσφατα τα posts του Boukla όταν έλεγε για μείωση του αποτελέσματος και τελικά σκεφτόμουν ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην περίπτωση μου. Ακριβώς μετά από 8 μήνες άρχισε να μειώνεται το αποτέλεσμα. Αρχικά ημουν πολύ ευχαριστημένος και πίστευα ότι με 1 ΜΜ ίσως καθάρισα ή έστω για μια 5ετία (κάτι που είχα δηλώσει εξαρχής στο Θοδωρή Φ***ρή, τον αντιπρόσωπο, ότι το βλέπω τουλάχιοστον σαν επένδυση 5ετίας). Συναντήθηκα πάλι με το Φ**ρή πρόσφατα όταν είχε έρθει Αθήνα και μου είπε ότι είναι τα δικά μου που έχουν πέσει και ότι εκεί που είναι η "τρύπα" δεν είχαμε βάλει grafts (κάτι που ουδέποτε δεν τσιγγουνεύτηκα). Έβαλα τόσα όσα μου πρότειναν. Δε θα διαφωνήσω μαζίΣήμερα ξανακοιτάζω τις φωτό που έχω τραβήκει εγώ και την περιοχή όπου έχει γίνει ΜΜ και φοβάμαι ότι έχουν μειωθεί τα μεταμοσχευμένα. Το λάθος μου είναι ότι δεν τους έχω στείλει αυτές τις φωτό και επειδή είχα ένα προσωπικό θέμα να αντιμετωπίσω το αμέλησα. Δυστυχώς η επικοινωνία μου με την κλινική δεν είναι και η καλύτερη δυνατή κάτι που με έχει απογοητεύσει επίσης. 7500 ευρώ έδωσα και σε μια εποχή που είναι πολύ δύσκολη...Πραγματικά πείτε μου κ εσείς ρε παιδιά τι να κάνω.

nisga

New Member
Το προβλημα ειναι οτι ενω καποιος κανει μεταμοσχευση η τριχοπτωση συνεχιζεται στα υπολοιπα μαλλια οποτε οσο σημαντικη ειναι η μεταμοσχευση τοσο ειναι τα υπολοιπα μαλλια να παραμεινουνε. Για μενα παρε ομεγα3 1 την ημερα για ολη σου τη ζωη ομως παρε και ενα τοππικ οχι ομως το σπρει που δινουν μαζι με το τοππικ και θα εισαι μια χαρα

Επαιρνα και ακόμα παίρνω Regain, ω3 τον τελευταίο καιρό τα ξεκίνησα, τοππικ δεν θαθελα να παρω. Ήδη το Regain με έχει κουράσει τόσα χρόνια

nisga

New Member
Ο φίλος μάλλον έχει επιθετική τριχόπτωση ή έπαθε shock loss από την μεταμόσχευση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Μεγάλο φάουλ από την κλινική το κενό που φαίνεται να έχει αφήσει μεταξύ μεταμοσχευμενων και φυσικών μαλλιών. Ποίος γιατρός σου έκανε την επέμβαση?[/Q

Επιθετική τριχόπτωση?? Δλδ σε πόσο χρονικό διάστημα μιλάμε?? Ο πατέρας μου πάντως δεν εμφάνισε τέτοιο φαινόμενο τούλαχιστον όχι σε αυτή την ηλικία. Την επέμβαση την έκανε ο Μ**ας. Με τον οποίο από τότε δεν μίλησα ποτέ. Μόνο ο αναισθησιολόγος ήταν πιο επικοινωνιακός και γενικά απάντούσε στις κλήσεις μου. Πραγματικά παρακολουθώ το φόρουμ αρκετά χρόνια (Γι' αυτό και πήγα σε αυτή την κλινική) και τελικά νιώθω ότι μπήκα σε αυτή τη διαδικασία σαν άσχετος, ίσως λόγω έντονου παρορμητισμού. Δλδ είδα σε άλλες περιπτώσεις που έχουν ποστάρει στο φόρουμ (από την ίδια κλινική), ήξεραν πχ με λεπτομέρειες τα grafts (πόσα ήταν μονοτριχα , δίτριχα που τοποθετήθηκαν ακριβώς κλπ), έχω δεν ασχολήθηκα με αυτά, γιατί το αντιμετώπισα σαν επέμβαση ρουτίνας!!!

sven

Active Member
Μετά από μμ είναι θέμα τα μαμά αργότερα όταν σου πέφτουνε ,αλλάζει η εικόνα μετά και μερικές φορες κατά πολύ.Τα μμ μαλλιά πως τα βλέπεις; σου βγήκανε όλα;

nisga

New Member
Μετά από μμ είναι θέμα τα μαμά αργότερα όταν σου πέφτουνε ,αλλάζει η εικόνα μετά και μερικές φορες κατά πολύ.Τα μμ μαλλιά πως τα βλέπεις; σου βγήκανε όλα;
Εδώ είναι ένα θέμα.. δεν ξέρω πως να το προσδιορίσω με ακρίβεια..γιατί αν δεν κουρέψω τα μαλλιά πολύ κοντά δεν μπορώ να μετρήσω. Η αίσθηση μου είναι ότι η φύτρωση πρέπει να είναι γύρω στο 80%

Μπλουζα