Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Disco

Well-Known Member
Και εγώ γνώριζα για τη δεύτερη μεταμόσχευση, όποτε μάλλον γνώριζε το μισό Forum. Όποτε μόνο ένας χαζός θα ενημέρωνε το μισό Forum αν είχε υστερόβουλες προθέσεις, και σίγουρα χαζός o vlafo δεν είναι. Νομίζω ο Tol τα είπε όλα.
Σίγουρα αυτό ειναι το λογικό, εφόσον θέλεις να κρατήσεις κάτι κρυφό και να εξαπατήσεις δεν το λες σε κανέναν απολύτως, για να μη μαθευτεί. Αλλιώς το να το έχεις πει σε διάφορα ενεργά μέλη οι οποίοι με την σειρά τους θα το έχουν πει σε άλλους, και μετά και καλά να θέλεις να εξαπατήσεις θα ειναι αποτυχημένο εξαρχής αυτό που θα επιχειρούσες να κάνεις και θα πρέπει να είσαι τελείως χαζός για να το επιχειρούσες γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα...Οπότε με αυτή την λογική, ειναι παράλογο να ήθελε να εξαπατήσει ο vlafo...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Φιλοι μου, επειδη παντοτε θελω να προσκομιζω αποδεικτικα στοιχεια των γραφομενων μου και επειδη δε θελω σε καμια περιπτωση να δημιουγουνται υπονοιες για την ακεραιοτητα και την αξιοπιστια του φιλου vlafo, ανεβαζω σκρινσοτς απο την ιδιωτικη συνομιλια που ειχαμε καποια μελη του forum για εντελως ασχετα θεματα.

Αν και ειναι ιδιωτικη, θεωρω οτι θα με "συγχωρεσουν" οι υπολοιποι συνομιλητες, αφου το κανω για συγκεκριμενο λογο.

Οπως θα διαπιστωσετε, αυτα που εγραψα στο προηγουμενο σχολιο μου, ισχυουν επακριβως.

Ο vlafo εκανε δευτερη μμ πριν δυο μηνες. Δεν ηθελε να κανει παρουσιαση και οπως θα διαβασετε στο τριτο σκρινσοτ, ειχε την προθεση να ανεβασει καποιες φωτογραφιες, για να τεσταρει την παρατηρητικοτητα των μελων και αν θα μπορουσαν καποιοι να το καταλαβουν.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΥΘΕΤΟ ΧΡΟΝΟ.

IMG_20220420_101537.jpg

Screenshot_2022-04-20-10-13-48-505_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-04-20-10-14-12-027_com.android.chrome.jpg

panos1234

Well-Known Member
Εντάξει είμαστε τώρα???
Το λέω για τα σαλιγκάρια που βγήκαν και έβγαλαν χολή....άντε ξανά μέσα στις τρύπες σας...μπας και βρείτε τίποτα άλλο στο μέλλον να ξεμιτυσετε πάλι!

chris1908

Member
Απορώ ακόμη γιατί προσπαθούν κάποια μέλη να δικαιολογήσουν την αστοχία και την λανθασμένη κίνηση του μέλους....Αγαπητέ Τol στο δικό μου μυαλό είσαι από τους αντικειμενικούς εδώ μέσα αλλά τα μηνύματα που έβγαλες επιβεβαιώνουν την άστοχη ενέργεια και εξηγούμε, προφανώς είναι δικαίωμα του κάθε ενός με ποιους θα έχει το κάτι παραπάνω και να μοιράζεται πληροφορίες σε επίπεδο παρέας και επειδή έχουν κοινά στοιχεία, όμως αυτό θα πρέπει να είναι αδιάφορο όταν και σε δημόσιες εδω μέσα τοποθετήσεις όταν κάποιος εκφράζει αντίθετη άποψη η βλέπει κάτι άλλο αυτό το club να επιτείθετε σύσωμο για να βγάλει τον διαφωνούντα βαλτό, άσχετο, κομήτη κ.α. όπως ανέφερε και στο παραπάνω ποστ ο pan77 έβλεπε ότι είχε ένα χαμηλής απόδοσης αποτέλεσμα και επειδή μπορεί να μην γράφω συχνά αλλά διαβάζω αρκετά έπεφτε με μερικές εξαιρέσεις το "club" να τον φάει.....Αυτό είναι το ένα σκέλος, το δεύτερο σκέλος θα ίσχυε η γραμμή υπεράσπισης αν και εφόσον στην ανάρτησή του δεν έγραφε "15μήνες μετά την επέμβαση" αυτό συνιστά παραπλάνηση και άστοχη ενέργεια!! Προφανώς δεν είναι ωραίο να φεύγει και να τιμωρείτε κανείς αλλά από την άλλη για να προσφέρει το φορουμ θα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί χωρίς παρωπίδες. Και ένα τελευταίο παρόλο που ο mod δεν χρειάζεται καμία υπεράσπιση από κανένα αλλά ότι αυτό που κάνει με πολύ κόπο να φέρει ότι καλύτερο και πιο σύγχρονο στην χώρα μας για να αποτελέσει μοχλό πίεσης και βελτίωσης των ειδικών του χώρου στην Ελλάδα και ταυτόχρονα οι υποψήφιοι να είναι όσο το δυνατόν ενημερωμένοι και διαβασμένοι, πραγματικά με ξεπερνά!!! Ευτυχώς θεωρώ ότι είναι λίγοι ανάμεσά μας και σιγά σιγά ίσως βγάλουν τις παρωπίδες.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Αν ο vlafo ήθελε να τεστάρει όντως την παρατηριτικότητα των μελών δεν θα το μοιραζόταν με κανέναν. Και αν έπρεπε να το μοιραστεί με κάποιον ο μόνος που θα έπρεπε ήταν ο Cvial. Με το να μοιραστεί με 4-5 άτομα, ακυρώνεται άμεσα το ''πείραμα'' για ευνόητους λόγους καθώς αυτοί θα το μεταφέρουν σε άλλους, όπως και έγινε και το ήξερε το μισό forum μετά. Συν το γεγονός ότι ο Legwg James, ένας από αυτούς που το ήξερε, έκανε εγκωμιαστικά σχόλια αμέσως μετά την τελευταία ανάρτηση, με σκοπό όμως τι? Να μας παραπλανήσει περισσότερο? Να σιγοντάρει το πείραμα του vlafo? Δεν αμφιβάλω αυτά που λέει ο Tol, τον οποίο τον θεωρώ όντως ανεξάρτητο με βάση αυτά που έχει γράψει, γιατί αυτός μεταφέρει αυτά που είπε ο vlafo. Αμφιβάλω όμως το σκεπτικό για τις προθέσεις που είχε ο vlafo κρύβωντας την 2η μμ.

Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται ο vlafo μαζί με μια άλλη ομάδα ατόμων, που είναι τα ίδια άτομα που μοιράστηκε την 2η μμ και που τώρα τον στηρίζουν (με εξαίρεση τον Tol) είναι εκείνοι που μου έκαναν χυδαίο πόλεμο στην παρουσίασή μου όταν εξέφραζα τα παραπονά μου για τον τρόπο που με αντιμετώπισε ο γιατρός πριν μου κάνει την μμ, όταν εξέφραζα την ανυσηχία μου για την δότρια (που στο τέλος εκτέθηκα και ζήτησα συγγνώμη από τον γιατρό), καθώς και όταν στον 4η μήνα έβλεπα ότι δεν κάτι δεν πάει καλά στην φύτρωση και με έβγαζαν παρανοικό, με αποκορύφωμα όταν ανέβασα φωτογραφίες που έδειχναν την αποτυχία που με έβγαλαν ψεύτη ότι ανεβάζω φωτογραφίες προ μμ! Ναι, ο vlafo και τα άτομα που γνώριζαν ότι έκανε 2η μμ και ότι θα ανεβάσει φωτογραφίες χωρίς να ενημερώσει για την 2η, κατηγορούσαν εμένα ότι ανεβάζω φωτογραφίες προ μμ για να διακαιολογήσουν την αποτυχία! Άλλα σχόλια που έκανε η ίδια παρέα είναι ότι με έβαλαν άπο άλλη κλινική για να χαλάσω την εικόνα του γιατρού ή ότι πειράζω επίτηδες τις φώτο για να φαίνεται κακό το αποτέλεσμα και άλλες ειρωνίες που μπορείτε όλοι να βρείτε στην παρουσίασή μου.

Ακόμα και αν όντως ο vlafo είχε αγνές προθέσεις (που για εμένα δεν είχε σε καμμία περίπτωση) ξεχνάτε κάτι. Τις παρουσιάσεις και τα αποτελέσματα τα βλέπει ο κόσμος, είτε για ενημερώνεται, είτε για να βλέπει αποτέλεσματα και βάση αυτόν να κάνει μμ στον εκάστοτε γιατρό. Με το να ανεβάσει ο vlafo φώτο από 2η μμ και να την παρουσιάσει σαν μία μμ, στην ουσία παραπλανεί τον κόσμο. Δεν έχει σημασία αν το πρώτο αποτελέσμα ήταν πολύ καλό (που ήταν), το γεγονός όμως ότι στο διάστημα που έκανε την 2η μμ μέχρι να αποφασίσει να το αποκαλύψει (αν αποφάσιζε πότε) θα υπήρχε κόσμος που θα πήγαινε στον Τυρκαλά στηριγμένοι στις εικόνες που ανεβάζει ο vlafo, εικόνες που παρουσίαζονταν για μία μμ ενώ στην ουσία έχουν γίνει δύο μμ.

Επίσης εδώ δημιουργείται και ένα άλλο ερώτημα. Ο vlafo είχε ενημερώσει τον γιατρό του ότι σκοπεύει να μην αποκαλύψει το γεγονός ότι έκανε 2η μμ? Γιατί σίγουρα θα συζήτησαν αν σκοπεύει να κάνει παρουσίαση κλπ. Αν δεν τον είχε ενημερώσει για τις προθέσεις του, ποια είναι η αντίδραση του μετά τα τελευταία γεγονότα? Από την κλινική διάβαζουν όλα τα μηνύματα που υπάρχουν στην ενότητά του, οπότε δεν μπορούν να επικαλεστούν άγνοια, αλλά ακόμα και έτσι να είναι λόγω φόρτου εργασίας ή κάτι άλλο, θεωρώ πως μέχρι τώρα θα ενημερώθηκαν, επομένως θα πρέπει να μάθουμε και την δικιά τους αντίδραση.

Τέλος, επειδή όντως κανένας δεν είναι πιο αχάριστος από αυτόν που ευεργετήθηκε, είναι ντροπή να βλέπει κάποιος σχόλια που να αφήνουν υπονοούμενα για την αντικειμενικότητα ή τις προθέσεις του Cvial. Χίλια ευχαριστώ να λέμε, που ευτυχώς η συντρηπτική πλειοψηφία το λέει, που βρέθηκε αυτός και έχει αλλάξει την κοινότητα με τις κινήσεις του και τις γνώσεις του. Και άλλοι μπορεί να έχουν γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, αλλά αυτός το έχει πάει πολλά βήματα παραπέρα προσπαθώντας αφιλοκερδός να βοηθήσει μια κοινότητα στο να ξέρουν κάποια βασικά πραγματά που πολλοί δεν έχουν τον τρόπο να αντλίσουν πληροφορίες και θα τους βοηθήσει να πάρουν την καλύτερη απόφαση για το κεφάλι τους. Και επειδή είδα και σχόλια ότι έχει σχέσεις με τον Λορένζο και με τον Αναστασάκη, που είναι το μεμπτό? Ο Λορένζο είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο. Αύριο μεθαύριο μπορεί να φέρει την Ελλάδα τον Κούτο θα κατηγορηθεί και για αυτό? Επίσης για τον Αναστασακή, αρέσει δεν αρέσει σε πολλούς, αυτή την στιγμή στην Ελλάδα από θέμα οργάνωσης και αποτελεσμάτων με βάση αυτά που έχουμε δει είναι ένας από τους καλύτερους, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι αξιόλογοι είτε στην Ελλάδα είτε στην Κύπρο.
Καλημέρα. Προσπαθώ να καταλάβω τον συλλογισμό σου φίλε αλλά ειλικρινά συγκλονιζομαι με τον τρόπο που φασκεις και αντιφασκεις. Γράφεις '' Δεν αμφιβάλλω γι αυτά που λέει ο Tol '' τη στιγμή που λίγο νωρίτερα με δείχνεις με το δαχτυλο και λες ότι με το σχόλιο μου ήθελα να συμβάλλω στην εξαπάτηση του φόρουμ. Καταλαβαίνεις την αντίφαση φαντάζομαι και μόνος, σωστά; Αν πάρεις τα γραφόμενα του Tol ως ακέραια, δεχεσαι και το ότι η μεταμόσχευση έγινε στις 14 Φεβρουαρίου του 2022,δηλαδή πριν 2 μήνες και 6 μέρες. Με δεδομένο αυτό λοιπόν, πως ακριβώς να ενισχύσω την '' απατη'' τη στιγμή που θα έχουν πέσει ολα τα μοσχεύματα του ανθρώπου και είναι υπαρκτό ακόμα και το να υπάρχει και shock loss; Ισα ισα που είναι ανοικτό ο τύπος να ναι και χειρότερος από πριν για την ώρα! Καλή η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων αλλα δεν. Θα ξαναπω για ακόμα μια φορά πως εμένα το σχόλιο μου περιορίστηκε στο ότι η τρίχα του φαίνεται υγιέστατη. Είμαι βέβαιος πως τη ζημιά τη κάνει η λέξη φουντωμα που ο καθένας τη μεταφράζει όπως θέλει, ευθύνη μου αυτό.

Καλα για το άλλο που λες, ασχολίαστο. Το team λοιπόν που σκαρφίστηκε αυτο το '' τρικ'* για να εξαπατησει το φόρουμ έκραζε στο νημα σου. Ευτυχώς τα γραπτά μένουν και ο οποιοσδήποτε μπορεί να δει τι ακριβώς συνέβη εκεί. Μη ξαναλέμε τα ίδια και επαναλαμβανομαστε. Μάλιστα, πάρα τις οποίες διάφορες μας, σου είχα γράψει και προσφάτως πως εδώ έχουμε κοινό στόχο, το μαλλί δηλαδή, και πως εύχομαι να πάνε όλα καλά με σενα καθώς έχεις ταλαιπωρηθεί και δεν αξίζει σε κανέναν αυτό ευχόμενος να πάνε όλα καλά και να βρεις την Ιθάκη σου στο κομμάτι ΜΜ και φύτρωση. Αντ'αυτου, παρατηρώ πως το μένος σου απέναντι μου πλέον παίρνει διαστάσεις και σε καινούργιο νημα εκτος από αυτό του Neverwinter. Κρίμα.

Τελευταία επεξεργασία:

giannis1991

Well-Known Member
Κάπου ας λήξει όλο αυτό παιδιά...Γιατί με μια ανοησία το λιγότερο του Βλαφο ακόμα και αν είχε αγνοτατες προθέσεις έγινε μύλος...
Τα δεδομένα είναι ότι Έκανε ή θα έκανε παρουσίαση στην παρέα αλλά δεν ήθελε στο φόρουμ ούτε να το αναφερει αλλά ταυτόχρονα είχε όρεξη να ποσταρει φωτό 15 Μήνου της 1ης μμ και χωρίς να τεσταρει κάτι από την όραση μας καθώς δεν είχε όντως να δείξει κάτι συμπληρωματικά με την 2η μμ...Άρα με τα δεδομένα μπορούν να βγουν 10 σενάρια αγνά,10 κακά και 10 τρέλας!
Ο καθένας θα τον κρίνει με βάση το πώς τον έχει στο μυαλό του καθώς το όλο σκηνικό μόνο υποθέσεις φέρνει...
Την καλημέρα μου και ας κόψουμε τα βαριά λόγια και να μπει το συντομότερο να δώσει μια εξήγηση για να προχωρήσουμε!
Αν στο συγκεκριμένο τον αδίκησα θα του ζητήσω συγνώμη δημόσια αν με πείσει...Κατά τα άλλα δεν αλλάζω θέση...

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Εντάξει είμαστε τώρα???
Το λέω για τα σαλιγκάρια που βγήκαν και έβγαλαν χολή....άντε ξανά μέσα στις τρύπες σας...μπας και βρείτε τίποτα άλλο στο μέλλον να ξεμιτυσετε πάλι!
Υπάρχει η αφορμαρα του '' φουντωματος'' που έγραψα Pano. Είμαι βέβαιος πως αν δεν είχα γράψει τη λέξη φουντωμα δε θα συνέβαινε τίποτα.

Ronaldo

Well-Known Member
Φιλοι μου, επειδη παντοτε θελω να προσκομιζω αποδεικτικα στοιχεια των γραφομενων μου και επειδη δε θελω σε καμια περιπτωση να δημιουγουνται υπονοιες για την ακεραιοτητα και την αξιοπιστια του φιλου vlafo, ανεβαζω σκρινσοτς απο την ιδιωτικη συνομιλια που ειχαμε καποια μελη του forum για εντελως ασχετα θεματα.

Αν και ειναι ιδιωτικη, θεωρω οτι θα με "συγχωρεσουν" οι υπολοιποι συνομιλητες, αφου το κανω για συγκεκριμενο λογο.

Οπως θα διαπιστωσετε, αυτα που εγραψα στο προηγουμενο σχολιο μου, ισχυουν επακριβως.

Ο vlafo εκανε δευτερη μμ πριν δυο μηνες. Δεν ηθελε να κανει παρουσιαση και οπως θα διαβασετε στο τριτο σκρινσοτ, ειχε την προθεση να ανεβασει καποιες φωτογραφιες, για να τεσταρει την παρατηρητικοτητα των μελων και αν θα μπορουσαν καποιοι να το καταλαβουν.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΥΘΕΤΟ ΧΡΟΝΟ.

Προβολή συνημμένου 48384

Προβολή συνημμένου 48385

Προβολή συνημμένου 48386
Καλά που πόσταρες και τις αποδείξεις φίλε tol που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα σου και έτσι δεν τίθεται αμφισβήτηση… Από τα screen shots με τις συνομιλίες αποδεικνύεται ότι δεν είχε κάποια πρόθεση εξαπάτησης ο vlafo, αλλά ήθελε να τεστάρει την παρατηρητικότητα των μελών όπως και ανέφερε στις συνομιλίες. Αυτή είναι και η ουσία νομίζω…

bobby

Well-Known Member
Αν ο vlafo ήθελε να τεστάρει όντως την παρατηριτικότητα των μελών δεν θα το μοιραζόταν με κανέναν. Και αν έπρεπε να το μοιραστεί με κάποιον ο μόνος που θα έπρεπε ήταν ο Cvial. Με το να μοιραστεί με 4-5 άτομα, ακυρώνεται άμεσα το ''πείραμα'' για ευνόητους λόγους καθώς αυτοί θα το μεταφέρουν σε άλλους, όπως και έγινε και το ήξερε το μισό forum μετά. Συν το γεγονός ότι ο Legwg James, ένας από αυτούς που το ήξερε, έκανε εγκωμιαστικά σχόλια αμέσως μετά την τελευταία ανάρτηση, με σκοπό όμως τι? Να μας παραπλανήσει περισσότερο? Να σιγοντάρει το πείραμα του vlafo? Δεν αμφιβάλω αυτά που λέει ο Tol, τον οποίο τον θεωρώ όντως ανεξάρτητο με βάση αυτά που έχει γράψει, γιατί αυτός μεταφέρει αυτά που είπε ο vlafo. Αμφιβάλω όμως το σκεπτικό για τις προθέσεις που είχε ο vlafo κρύβωντας την 2η μμ.

Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται ο vlafo μαζί με μια άλλη ομάδα ατόμων, που είναι τα ίδια άτομα που μοιράστηκε την 2η μμ και που τώρα τον στηρίζουν (με εξαίρεση τον Tol) είναι εκείνοι που μου έκαναν χυδαίο πόλεμο στην παρουσίασή μου όταν εξέφραζα τα παραπονά μου για τον τρόπο που με αντιμετώπισε ο γιατρός πριν μου κάνει την μμ, όταν εξέφραζα την ανυσηχία μου για την δότρια (που στο τέλος εκτέθηκα και ζήτησα συγγνώμη από τον γιατρό), καθώς και όταν στον 4η μήνα έβλεπα ότι δεν κάτι δεν πάει καλά στην φύτρωση και με έβγαζαν παρανοικό, με αποκορύφωμα όταν ανέβασα φωτογραφίες που έδειχναν την αποτυχία που με έβγαλαν ψεύτη ότι ανεβάζω φωτογραφίες προ μμ! Ναι, ο vlafo και τα άτομα που γνώριζαν ότι έκανε 2η μμ και ότι θα ανεβάσει φωτογραφίες χωρίς να ενημερώσει για την 2η, κατηγορούσαν εμένα ότι ανεβάζω φωτογραφίες προ μμ για να διακαιολογήσουν την αποτυχία! Άλλα σχόλια που έκανε η ίδια παρέα είναι ότι με έβαλαν άπο άλλη κλινική για να χαλάσω την εικόνα του γιατρού ή ότι πειράζω επίτηδες τις φώτο για να φαίνεται κακό το αποτέλεσμα και άλλες ειρωνίες που μπορείτε όλοι να βρείτε στην παρουσίασή μου.

Ακόμα και αν όντως ο vlafo είχε αγνές προθέσεις (που για εμένα δεν είχε σε καμμία περίπτωση) ξεχνάτε κάτι. Τις παρουσιάσεις και τα αποτελέσματα τα βλέπει ο κόσμος, είτε για ενημερώνεται, είτε για να βλέπει αποτέλεσματα και βάση αυτόν να κάνει μμ στον εκάστοτε γιατρό. Με το να ανεβάσει ο vlafo φώτο από 2η μμ και να την παρουσιάσει σαν μία μμ, στην ουσία παραπλανεί τον κόσμο. Δεν έχει σημασία αν το πρώτο αποτελέσμα ήταν πολύ καλό (που ήταν), το γεγονός όμως ότι στο διάστημα που έκανε την 2η μμ μέχρι να αποφασίσει να το αποκαλύψει (αν αποφάσιζε πότε) θα υπήρχε κόσμος που θα πήγαινε στον Τυρκαλά στηριγμένοι στις εικόνες που ανεβάζει ο vlafo, εικόνες που παρουσίαζονταν για μία μμ ενώ στην ουσία έχουν γίνει δύο μμ.

Επίσης εδώ δημιουργείται και ένα άλλο ερώτημα. Ο vlafo είχε ενημερώσει τον γιατρό του ότι σκοπεύει να μην αποκαλύψει το γεγονός ότι έκανε 2η μμ? Γιατί σίγουρα θα συζήτησαν αν σκοπεύει να κάνει παρουσίαση κλπ. Αν δεν τον είχε ενημερώσει για τις προθέσεις του, ποια είναι η αντίδραση του μετά τα τελευταία γεγονότα? Από την κλινική διάβαζουν όλα τα μηνύματα που υπάρχουν στην ενότητά του, οπότε δεν μπορούν να επικαλεστούν άγνοια, αλλά ακόμα και έτσι να είναι λόγω φόρτου εργασίας ή κάτι άλλο, θεωρώ πως μέχρι τώρα θα ενημερώθηκαν, επομένως θα πρέπει να μάθουμε και την δικιά τους αντίδραση.

Τέλος, επειδή όντως κανένας δεν είναι πιο αχάριστος από αυτόν που ευεργετήθηκε, είναι ντροπή να βλέπει κάποιος σχόλια που να αφήνουν υπονοούμενα για την αντικειμενικότητα ή τις προθέσεις του Cvial. Χίλια ευχαριστώ να λέμε, που ευτυχώς η συντρηπτική πλειοψηφία το λέει, που βρέθηκε αυτός και έχει αλλάξει την κοινότητα με τις κινήσεις του και τις γνώσεις του. Και άλλοι μπορεί να έχουν γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, αλλά αυτός το έχει πάει πολλά βήματα παραπέρα προσπαθώντας αφιλοκερδός να βοηθήσει μια κοινότητα στο να ξέρουν κάποια βασικά πραγματά που πολλοί δεν έχουν τον τρόπο να αντλίσουν πληροφορίες και θα τους βοηθήσει να πάρουν την καλύτερη απόφαση για το κεφάλι τους. Και επειδή είδα και σχόλια ότι έχει σχέσεις με τον Λορένζο και με τον Αναστασάκη, που είναι το μεμπτό? Ο Λορένζο είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο. Αύριο μεθαύριο μπορεί να φέρει την Ελλάδα τον Κούτο θα κατηγορηθεί και για αυτό? Επίσης για τον Αναστασακή, αρέσει δεν αρέσει σε πολλούς, αυτή την στιγμή στην Ελλάδα από θέμα οργάνωσης και αποτελεσμάτων με βάση αυτά που έχουμε δει είναι ένας από τους καλύτερους, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι αξιόλογοι είτε στην Ελλάδα είτε στην Κύπρο.
Σιχαίνομαι να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, γιατί δεν είμαι, και δόξα τω Θεό δεν έχω Alzheimer για να μην θυμάμαι (σε γενικές γραμμές) τι γράφω!

Αλλά μπορείς φίλε @Pan77 να μου πεις σε ποιο από τα 8 post που έχω κάνει στο νήμα σου, σου έκανα "χυδαίο πόλεμο" όπως ισχυρίζεσαι?

Μήπως ήμουν τελείως αντικειμενικός?

Μήπως προσπάθησα να σου αναπτερώσω το ηθικό?

Μήπως τελικά δεν σου έκανα "χυδαίο πόλεμο" αλλά μάλλον το αντίθετο?

Μήπως τελικά τους "τσουβαλιάζεις" όλους?

Μήπως πρέπει να "βουτάς την γλώσσα στο μυαλό" πριν γράψεις κάτι?

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ?

Φιλικά.....

ΥΓ: Δεν νομίζω να παρέλειψα κανένα μήνυμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν σου επιτέθηκα ποτέ (με χυδαίο τρόπο ή μη, μάλλον το αντίθετο) και πραγματικά με λυπεί το γεγονός ότι αναγκάζομαι να σου απαντήσω έτσι (μόνο με τον δόκτορα της καρδιάς μας έχω μπει σε τέτοια αντιπαράθεση γατί και αυτός με τσουβάλιασε με το ίδιο τρόπο αδίκως αλλά δυστυχώς είναι θέμα χαρακτήρα, πράγμα που ελπίζω να μην ισχύει για εσένα και απλά να τυφλώθηκες λόγω της κόντρας σου με άλλα μέλη)

Συνημμένα

• Bobby to Pan77 01.png
    Bobby to Pan77 01.png
    112 KB · Προβολές: 82
  • Bobby to Pan77 02.png
    Bobby to Pan77 02.png
    75.6 KB · Προβολές: 70
  • Bobby to Pan77 03.png
    Bobby to Pan77 03.png
    68.5 KB · Προβολές: 67
  • Bobby to Pan77 04.png
    Bobby to Pan77 04.png
    28.3 KB · Προβολές: 74
  • Bobby to Pan77 05.png
    Bobby to Pan77 05.png
    62.5 KB · Προβολές: 72
  • Bobby to Pan77 06.png
    Bobby to Pan77 06.png
    36.4 KB · Προβολές: 79
  • Bobby to Pan77 07.png
    Bobby to Pan77 07.png
    36.6 KB · Προβολές: 81
  • Bobby to Pan77 08.png
    Bobby to Pan77 08.png
    33.1 KB · Προβολές: 81
  • Like
Reactions: tol

Harris_G

Well-Known Member
Ερώτηση: Ας υποθέσουμε ότι γίνεται η παρουσίαση μιας ΜΜ και γίνεται παρουσίαση μέρι το 6μηνο και μετά drop-out. Επί της ουσιας αυτη κρύβει την ολική φύτρωση (6-12) ενώ του Vlafo ναι μεν δε μας λεει εχω κανει δευτερη, αλλα μας κρυβει τη φυτρωση 2μηνου δλδ ένα de facto τίποτα.
Άρα μιλώντας για παραπλάνηση πρέπει να σφίξουμε τα λουριά σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

george_hatzi

Well-Known Member
"Μετά από καιρό μπορεί να πετάξω και μερικές φώτος στους υπόλοιπους για να δούμε αν καταλάβανε κάτι". Με συγχωρείς αγαπητέ @tol αλλά αυτό δεν τεκμηριώνει απαραίτητα αγνές προθέσεις. Μπορεί να σημαίνει από το "να τεστάρουμε την παρατηρητικότητά τους" όπως το ερμήνευσες, μέχρι "να μην παίρνουν χαμπάρι τα κουτορνίθια και να γελάμε". Δεν έχω λόγω να αμφιβάλω ότι σημαίνει το πρώτο, απλά δεν γίνεται φανερό εδώ.
Και προφανώς οι προθέσεις δεν ήταν φανερές ούτε στο κλειστό αυτό γκρουπ αλλιώς κάποιος θα τις εξέφραζε πριν τον tol. Μέχρι να το ερμηνεύσεις, μάλλον περνούσε απαρατήρητο και στους ίδιους του γκρουπ. Σε κάθε περίπτωση όπως είπε ο Mod δεν είναι μέντιουμ ούτε ψυχολόγος για να κρίνει προθέσεις. Η πράξη ως τέτοια ήταν απολύτως εσφαλμένη και πολύ ορθά τιμωρήθηκε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Υπάρχει η αφορμαρα του '' φουντωματος'' που έγραψα Pano. Είμαι βέβαιος πως αν δεν είχα γράψει τη λέξη φουντωμα δε θα συνέβαινε τίποτα.

Αγαπητέ, όντως ήσουν η θρυαλλίδα, στο ξαναέγραψα. Πάλι θα συνέβαινε αν η συζήτηση συνεχιζόταν στο ίδιο μοτίβο αλλά θα ήταν αργότερα.

Επειδή λίγο έχει χαθεί η μπάλα και η ουσία, θα κάνω μια ανασκόπηση των γεγονότων. Θα παρακαλέσω καταρχήν να σταματήσουμε τους χαρακτηρισμούς, ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει χωρίς μειωτικές παρομοιώσεις και μεταφορές.

Υπάρχουν αδικήματα από πρόθεση και αδικήματα από αμέλεια. Η αυτόφωρη διαδικασία, όταν υποπέσουν δηλαδή στην αντίληψη των αρχών σε πραγματικό χρόνο, είναι πάντα η ίδια. Άμεση διακοπή της τέλεσης του αδικήματος, περιορισμός του δράστη και ακρόαση την επόμενη μέρα για τα περαιτέρω. Από εκεί και πέρα εξετάζεται σε λεπτομέρεια η ουσία, αν είναι από πρόθεση ή αμέλεια και επιβάλλεται η αντίστοιχη ποινή.

Στην δικιά μας περίπτωση είναι προφανές ότι το αδίκημα είναι καραμπινάτο και σε πραγματικό χρόνο. Δεν υπάρχει αμφισβήτηση. Φώτο με σημερινή ημερομηνία (δήλωση ότι είναι στους 15 μήνες) και σαφέστατή μη παραδοχή της μμ και παραπλάνηση (δεν έχει αλλάξει τίποτα, το μήκος του μαλλιού έχει προκύψει από κούρεμα ενώ στην πραγματικότητα είναι έτσι μετά το ξύρισμα της 2η μμ). Εν συνεχεία και μετά από αρκετά ποστ, ο @Legwg James ποστάρει περί φουντώματος που ενισχύει την παραπλάνηση, ότι δηλαδή το αποτέλεσμα δίνει ακόμα στους 15 μήνες. Στο επόμενο ποστ και ενώ ο @vlafo γνωρίζει ότι ο @Legwg James ξέρει ότι έχει κάνει 2η μμ και άρα πλέον από κοινού παραπλανούν τους άλλους, δεν κάνει καμία προσπάθεια να το μαζέψει και να πει πχ "καμία σχέση, ιδέα σου" ή να του ζητήσει με pm να το σβήσει, αλλά το αφήνει να εξελιχθεί απαντώντας σε άλλο μέλος. Εκείνη την στιγμή (αλλά και εκ των υστέρων με περισσότερα δεδομένα) στα δικά μου μάτια σαν διαχειριστής (αλλά και σαν απλός χρήστης), είναι ένα αδίκημα (του μέγιστου βαθμού για τα δεδομένα του φόρουμ) που διαπράττεται live (θα μπορούσα και να μην το είχα δει) και για το οποίο δεν έχω καμία ένδειξη ότι έχει αγνή πρόθεση ή θα σταματήσει σύντομα. Επίσης ξέρω ότι έχει γίνει προσπάθεια απόκρυψης αφού κανείς δεν μου είπε τίποτα (από το club), το έμαθα τυχαία, από σπόντα και μάλιστα αυτός που μου το είπε κάπως πανικοβλήθηκε όταν κατάλαβε την γκάφα του. Άρα έχω όλα τα δεδομένα για να διακοπεί άμεσα η παρουσίαση και μάλιστα με αυστηρότητα και παραδειγματικό τρόπο. Όπως είπε ο @george_hatzi (και έτσι είναι) περσόνες που επηρεάζουν κόσμο με τα γραφόμενά τους οφείλουν να κάνουν τα πάντα στο φως και όχι στην σκιά, ακριβώς επειδή επηρεάζουν κόσμο.

Για τα υπόλοιπα έχω ήδη τοποθετηθεί. Θεωρώ και εγώ ότι ήταν αμέλεια και δεν υπήρχε πρόθεση, το έχω δηλώσει από την αρχή όταν άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι. Αυτό όμως δεν αναιρεί την πράξη και τις αρχικές ενέργειες τιμωρίας της, αλλάζει φυσικά την ποινή. Από την άλλη ο καθένας μπορεί να δώσει την ερμηνεία του στα γεγονότα ανάλογα με τα πιστεύω του.

Τα περί φτωχής εικόνας στο 2μηνο και το τι θα κέρδιζε δεν είναι απολύτως ακριβή και μονοσήμαντα. Υπάρχει και η αντίθετη άποψη. Ξέρουμε όλοι ότι με χρήση μίνο (να θυμίσω ότι ο Vlafo το έκανε και στην 1η μμ) πολλά από τα μεταμοσχευμένα δεν πέφτουν ποτέ. Άρα υπάρχει περίπτωση αυτό που βλέπουμε (και κάποιοι το θεωρούν μάλλον φτωχό) να εμπεριέχει και ένα 10-15% από τα g της 2ης μμ (μπορεί και λίγο παραπάνω) που σαφέστατα αλλοιώνει την εικόνα του αποτελέσματος της 1ης με κοντό μαλλί. Άρα κάποιος μπορεί να ισχυριστεί βάσιμα ότι αυτό είναι εικόνα παραπλάνησης του αποτελέσματος της 1ης μμ κάτι που είναι ακόμα πιο επιλήψιμο, δηλαδή ωραιοποιείς μια εικόνα χωρίς ποτέ να μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω και να την παρουσιάσεις όπως ήταν. Μπορεί όμως και όχι. Δεν υιοθετώ αυτή την άποψη αλλά αν κάποιος το ισχυριστεί δεν μπορώ να τον πω και παράλογο. Για αυτό το λόγο λοιπόν ΔΕΝ παίζεις τέτοια παιχνίδια, αλλιώς γίνεσαι έρμαιο των σεναρίων συνομωσίας με δική σου ευθύνη.

Τελευταία επεξεργασία:

Pan77

Active Member
Το θράσος που έχουν ορισμένοι είναι απορίας άξιο. Να τολμάνε να μου ζητάνε με κεφαλαία μάλιστα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Γιατι δεν ζήτησαν το ίδιο από τα φιλαρακιά τους που με αποκαλούσαν στημένο όταν φάνηκε ότι τόσο καιρό έλεγα την αλήθεια? Μόνο ένας-δύο ψέλισαν κάτι και οι πλειοψηφία της παρέας εξαφανίστηκε με μόνη εξαίρεση τον Giorgos-3 ο οποίος παρότι έχει κάνει μμ στον ίδιο γιατρό είναι ο μόνος που του άσκησε κριτική για το αποτέλεσμα και είπε τα πράγματα όπως έχουν. Οπότε όσοι θίχτικαν παρότι δεν ονομάτησα κανέναν και έχουν απαιτήσεις τώρα, τζάμπα γράφουν δεν πρόκειτε να τους απαντήσω καν.

Επίσης, καλά έκανε ο tol και ανέβασε κάποια από τα μηνύματα αλλά δεν μάθαμε κάτι καινούριο ούτε φαίνονται οι πραγματικές προθέσεις του vlafo, κάνει όμως ξεκάθαρο (στο τέλος της δεύτερης φώτο) ότι δεν πρόκειτε να κάνει παρουσίαση για την 2η μμ παρόλα αυτά όμως δεν έχει πρόβλημα να ανεβάσει φωτογραφίες ενώ έχει γίνει 2η μμ χωρίς να ενημερώσει. Αυτό δεν στέκει και ξαναλέω τα λεγόμενα του vlafo από τα screenshots δεν αποδεικνύουν τίποτα, πόσο μάλλον να τον αθωώνουν όπως έγραψαν κάποιοι καλοθελητές που θέλουν να κάνουν το άσπρο μαύρο (και πάλι) και υποτιμούν την νοημοσύνη μας.

oreo

Well-Known Member
Σβήστο άμεσα. Ξέρεις ότι πολιτικά απαγορεύονται.
Δεν ηταν πολιτικά αυτό , απο την κωμωδία του Αριστοφάνη είναι, αλλά οι ηθοποιοί επειδή κάνουν resemblance με πραγματικά πρόσωπα και ίσως κάποιοι μπερδευτούν το έσβησα :p

oreo

Well-Known Member
Το θράσος που έχουν ορισμένοι είναι απορίας άξιο. Να τολμάνε να μου ζητάνε με κεφαλαία μάλιστα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Γιατι δεν ζήτησαν το ίδιο από τα φιλαρακιά τους που με αποκαλούσαν στημένο όταν φάνηκε ότι τόσο καιρό έλεγα την αλήθεια? Μόνο ένας-δύο ψέλισαν κάτι και οι πλειοψηφία της παρέας εξαφανίστηκε με μόνη εξαίρεση τον Giorgos-3 ο οποίος παρότι έχει κάνει μμ στον ίδιο γιατρό είναι ο μόνος που του άσκησε κριτική για το αποτέλεσμα και είπε τα πράγματα όπως έχουν. Οπότε όσοι θίχτικαν παρότι δεν ονομάτησα κανέναν και έχουν απαιτήσεις τώρα, τζάμπα γράφουν δεν πρόκειτε να τους απαντήσω καν.

Επίσης, καλά έκανε ο tol και ανέβασε κάποια από τα μηνύματα αλλά δεν μάθαμε κάτι καινούριο ούτε φαίνονται οι πραγματικές προθέσεις του vlafo, κάνει όμως ξεκάθαρο (στο τέλος της δεύτερης φώτο) ότι δεν πρόκειτε να κάνει παρουσίαση για την 2η μμ παρόλα αυτά όμως δεν έχει πρόβλημα να ανεβάσει φωτογραφίες ενώ έχει γίνει 2η μμ χωρίς να ενημερώσει. Αυτό δεν στέκει και ξαναλέω τα λεγόμενα του vlafo από τα screenshots δεν αποδεικνύουν τίποτα, πόσο μάλλον να τον αθωώνουν όπως έγραψαν κάποιοι καλοθελητές που θέλουν να κάνουν το άσπρο μαύρο (και πάλι) και υποτιμούν την νοημοσύνη μας.
Η απογοητευσή σου απο την έκβαση της μετ σου είναι αναμενόμενη και απόλυτα αντιληπτή για όλους στο φόρουμ. Οι προσωπικές σου έριδες με κάποια μέλη που καλώς ή κακώς έχεις και αυτές αναμενόμενες. Το οτι τσουβαλιάζεις έτσι τόσα άτομα, που πήραν το μέρος σου και προσπάθησαν να σε χαλαρώσουν όταν ακόμα δεν ήταν εφικτό να προδικάσουν το αποτελεσμά σου , δεν είναι ορθό. Σίγουρα ψάχνεις δικαίωση μέσω της παρούσας κατάστασης, όμως πραγματικά επειδή ούτε εσύ ξέρεις τα εκ των έσω, καταλήγεις σε αβάσιμες εικασίες. Το νήμα σου είναι εκεί και τα γραπτά επίσης...

tol

Well-Known Member
Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται ο vlafo μαζί με μια άλλη ομάδα ατόμων, που είναι τα ίδια άτομα που μοιράστηκε την 2η μμ και που τώρα τον στηρίζουν (με εξαίρεση τον Tol) είναι εκείνοι που μου έκαναν χυδαίο πόλεμο στην παρουσίασή μου όταν εξέφραζα τα παραπονά μου για τον τρόπο που με αντιμετώπισε ο γιατρός πριν μου κάνει την μμ, όταν εξέφραζα την ανυσηχία μου για την δότρια

Φιλε pan77, scripta manent (τα γραπτα μενουν)...

Αυτο ειναι το νημα το δικο σου.

Εχεις απολυτο δικιο για την αγανακτηση που εχεις εξαιτιας των "επιθεσεων" που ειχες απο τους υποστηρικτες/χειροκροτητες του κ. Τυρκαλα.

όπως ανέφερε και στο παραπάνω ποστ ο pan77 έβλεπε ότι είχε ένα χαμηλής απόδοσης αποτέλεσμα και επειδή μπορεί να μην γράφω συχνά αλλά διαβάζω αρκετά έπεφτε με μερικές εξαιρέσεις το "club" να τον φάει.

Φιλε μου chris, το αναφερεις και εσυ.

ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.

Ποιο ειναι αυτο;

Οι συμμετεχοντες στην κατ' ιδιαν συνομιλια με τον vlafo, στην οποια μας αποκαλυψε τη δευτερη μεταμοσχευση, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ CLUB των χειροκροτητων του κ. Τυρκαλα.

Οι συμμετεχοντες σε αυτη ημαστε...εγω, ο bobby, ο oreo και ο james...κανείς αλλος.

Και επειδη θελω παντοτε να αποδεικνυω οσα γραφω, παραθετω τα αποδεικτικα στοιχεια.

Ο αγαπητος φιλος bobby λιγο πιο πανω ποσταρε ολα τα σχολια που ειχε κανει, και σε ολα φαινεται η αντικειμενικοτητα, η ουδετεροτητα που κρατησε, οταν προεκυψαν οι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ανησυχιες και αμφιβολιες του φιλου pan77 για το αποτελεσμα της μεταμοσχευσης.

Επισης, ο αγαπητος φιλος oreo στην πρωτη κιολας σελιδα του νηματος του pan77, οταν εξεφρασε τα παραπονα του για τα consultetions του κ. Τυρκαλα, τις ανυπαρκτες μετρησεις, τους προχειρους συνδυασμους, ηταν απο τους πρωτους που πηρε το μερος του pan και κατακεραυνωσε τους χειροκροτητες.

Για του λογου το αληθες...

Screenshot_2022-04-20-15-37-07-009_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-04-20-15-37-36-187_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-04-20-15-37-58-778_com.android.chrome.jpg

oreo

Well-Known Member
Φιλε pan77, scripta manent (τα γραπτα μενουν)...

Αυτο ειναι το νημα το δικο σου.

Εχεις απολυτο δικιο για την αγανακτηση που εχεις εξαιτιας των "επιθεσεων" που ειχες απο τους υποστηρικτες/χειροκροτητες του κ. Τυρκαλα.

Φιλε μου chris, το αναφερεις και εσυ.

ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.

Ποιο ειναι αυτο;

Οι συμμετεχοντες στην κατ' ιδιαν συνομιλια με τον vlafo, στην οποια μας αποκαλυψε τη δευτερη μεταμοσχευση, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ CLUB των χειροκροτητων του κ. Τυρκαλα.

Οι συμμετεχοντες σε αυτη ημαστε...εγω, ο bobby, ο oreo και ο james...κανείς αλλος.

Και επειδη θελω παντοτε να αποδεικνυω οσα γραφω, παραθετω τα αποδεικτικα στοιχεια.

Ο αγαπητος φιλος bobby λιγο πιο πανω ποσταρε ολα τα σχολια που ειχε κανει, και σε ολα φαινεται η αντικειμενικοτητα, η ουδετεροτητα που κρατησε, οταν προεκυψαν οι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ανησυχιες και αμφιβολιες του φιλου pan77 για το αποτελεσμα της μεταμοσχευσης.

Επισης, ο αγαπητος φιλος oreo στην πρωτη κιολας σελιδα του νηματος του pan77, οταν εξεφρασε τα παραπονα του για τα consultetions του κ. Τυρκαλα, τις ανυπαρκτες μετρησεις, τους προχειρους συνδυασμους, ηταν απο τους πρωτους που πηρε το μερος του pan και κατακεραυνωσε τους χειροκροτητες.

Για του λογου το αληθες...

Προβολή συνημμένου 48396

Προβολή συνημμένου 48397

Προβολή συνημμένου 48398
Ε όχι ρε δάσκαλε , χαχαχααχαχ, πιάσε κόκκινο :p

Μπλουζα