Φιλε pan77, scripta manent (τα γραπτα μενουν)...
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας. Πριν ξεκινήσω να ευχαριστήσω τον CVIAL, Vlafo και Giorgos-3 που με βοήθησαν και έλυσαν όλες τις απορίες μου, παρότι νέο μέλος και με 0 posts. Παρακολουθώ χρόνια το forum (ναι ξέρω το λένε όλοι) αλλά ο λόγος που δεν έγραφα ήταν γιατί η περίπτωση μου δεν...
www.hairlossgr.com
Αυτο ειναι το νημα το δικο σου.
Εχεις απολυτο δικιο για την αγανακτηση που εχεις εξαιτιας των "επιθεσεων" που ειχες απο τους υποστηρικτες/χειροκροτητες του κ. Τυρκαλα.
Φιλε μου chris, το αναφερεις και εσυ.
ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.
Ποιο ειναι αυτο;
Οι συμμετεχοντες στην κατ' ιδιαν συνομιλια με τον vlafo, στην οποια μας αποκαλυψε τη δευτερη μεταμοσχευση, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ CLUB των χειροκροτητων του κ. Τυρκαλα.
Οι συμμετεχοντες σε αυτη ημαστε...εγω, ο bobby, ο oreo και ο james...κανείς αλλος.
Και επειδη θελω παντοτε να αποδεικνυω οσα γραφω, παραθετω τα αποδεικτικα στοιχεια.
Ο αγαπητος φιλος bobby λιγο πιο πανω ποσταρε ολα τα σχολια που ειχε κανει, και σε ολα φαινεται η αντικειμενικοτητα, η ουδετεροτητα που κρατησε, οταν προεκυψαν οι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ανησυχιες και αμφιβολιες του φιλου pan77 για το αποτελεσμα της μεταμοσχευσης.
Επισης, ο αγαπητος φιλος oreo στην πρωτη κιολας σελιδα του νηματος του pan77, οταν εξεφρασε τα παραπονα του για τα consultetions του κ. Τυρκαλα, τις ανυπαρκτες μετρησεις, τους προχειρους συνδυασμους, ηταν απο τους πρωτους που πηρε το μερος του pan και κατακεραυνωσε τους χειροκροτητες.
Για του λογου το αληθες...
Προβολή συνημμένου 48396
Προβολή συνημμένου 48397
Προβολή συνημμένου 48398