Stpanos, fue+bht, 1200+200 grafts, 10-11/10/2011

stpanos

New Member
Γεια σας …σας παρακολουθώ εδω και πολύ καιρό και αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος σας είμαι 44 χρονό και το πρόβλημα της τριχόπτωσης εμφανίστηκε σε νεαρή ηλικία περίπου το 1987 ..

Δυστυχώς τότε τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα όπως φαντάζεστε γιατί δεν υπήρχε η ενημέρωση και αντιμετώπιζες το πρόβλημα με τρόπους που τελικά δεν απέδιδαν τα όποια αποτελέσματα επιθυμούσα και σημαντικός λόγος η αγνοία του προβλήματος πάνω σε αυτό υπήρχε και υπάρχει μεγάλη εκμετάλλευση.

Ψυχολογικά αυτό επηρέασε την αυτοπεποίθηση μου και την μετέπειτα πορεία μου μιας και ο κοινωνικός ρατσισμός που υπάρχει στους ανθρώπους που εμφανίζουν αισθητικά προβλήματα είναι υπαρκτός τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Μονόδρομος αποτελούσε και αποτελεί στο πρόβλημα η μεταμόσχευση και βλέποντας ότι με τα γιατροσόφια εκείνη την εποχή δεν υπήρχε αποτέλεσμα αποφάσισα να κάνω μια επίσκεψη σε γνωστή κλινική που ειδικεύεται σε τέτοιες επεμβάσεις…

Αυτό όπως αποδείχτηκε μετέπιπτα επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία μου μιας και η λύση που μου πρότειναν ήταν η προσθετική διότι το πρόβλημα δεν είχε ολοκληρωθεί και η όποια προσπάθεια για μεταμόσχευση δεν θα ήταν αποτελεσματική και υπήρχε μεγάλη πιθανότητα λόγο του νεαρού της ηλικίας να έπεφταν και τα μεταμοσχευμένα μαλλιά.

Λύση που τελικά αποδέχτηκα αλλά στην πορεία απέρριψα γιατί έχει ναι μεν άμεσο εμφανισιακό αποτέλεσμα αλλά θέτει και πολλούς περιορισμούς και το αποτέλεσμα δεν είναι φυσικό.

Η εφαρμογή αυτή έγινε σε κλινική της εταιρίας στην πάτρα μιας και είμαι από την στερεά ελλάδα και κοντά στην πάτρα …δυστυχώς το όλο εγχείρημα απορρίφτηκε από μένα κατά την διαδρομή από την κλινική στο σπίτι μου στην για ψυχολογικούς λόγους πέταξα το προσθετικό και η απογοήτευση μου ήταν μεγάλη…. είναι από τις στιγμές της ζωής μου που δεν θέλω να θυμάμαι…..

Αποφάσισα τελικά να ζήσω με το πρόβλημα μου και αυτό γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος …χαίρομαι όμως που τώρα υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα παράτανε χαίρομαι που υπάρχει ένα Forum σαν και αυτό που πάνω από όλα ενημερώνει σωστά και αντικειμενικά για το κοινό πρόβλημα μας.

Πριν πέντε χρόνια στην ιδία κλινική και μετά από πολλά χρόνια αποχής από την προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματος και εφ όσον το πρόβλημα της τριχόπτωσης ολοκληρώθηκε έφτασα στην κλίμακα 6 αποφάσισα στην ιδία κλινική να προχωρήσω σε μια μεταμόσχευση στο μπροστινό μέρος…

Τα οικονομικά μου δεν επέτρεπαν κάτι περισσότερο από 500 τριχοφυλάκια αλλά και δεν ήμουν απόλυτα πεπεισμένος για το αποτέλεσμα απλά ήθελα να δοκιμάσω για να μην το έχω σαν απωθημένο ότι πιθανόν υπήρχε λύση αλλά δεν την ακλούθησα.

Τα μαλλιά μου είναι λεπτά και αραιά στην δότρια περιοχή δηλαδή είμαι από τις περιπτώσεις που δεν έχουν και τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Ο λόγος λοιπόν που το έκανα τώρα ήταν πρώτον επειδή η μέθοδος του strip δεν ενδείκνυται σε μένα και δεύτερον εμφανίστηκε η fue που δεν εφαρμοζόταν με την γνωστή μέθοδο της τομής μέθοδο που είχα αποκλείσει.

Τώρα μένω μόνιμα στην Αθήνα και επισκέφθηκα την κλινική και κανονίστηκε η τοποθέτηση 500 τριχοΘυλάκιων στην τιμή των 4000 ευρώ η επέμβαση έγινε και πρόσθεσε μερικές τρίχες στην κορυφή του κεφαλιού αραιές βέβαια αλλά όπως σας είπα ήθελα να κάνω μια προσπάθεια δοκιμή ….από αυτές τις 500 δεν νομίζω ότι βγήκαν τόσες τελικά αλλά το αποτέλεσμα μου έδωσε ελπίδες ότι τελικά κάτι μπορεί να γίνει είμαι κοντά 5 χρόνια μετά από αυτή την επέμβαση και πάντα υπήρχε στην άκρη του μυαλού μου να ολοκληρώσω την εν λόγο μεταμόσχευση αποτρεπτικός παράγοντας ήταν και είναι το κόστος και γι αυτό δεν προχώρησα στην ολική μεταμόσχευση γνωρίζοντας βέβαια ότι το αποτέλεσμα δεν θα μου έδινε τα μαλλιά που είχα σε νεαρή ηλικία αλλά θα βελτίωνε σημαντικά και την αυτοπεποίθηση μου και την εικόνα μου.

Από το αποτέλεσμα τις επέμβασης δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά ούτε και δυσαρεστημένος γιατί το λέω αυτό ? το λέω γιατί το πείραμα μου πέτυχε να δώσει μερικές τρίχες ενισχύοντας την άποψη μου ότι η μεταμόσχευση είναι λύση στο πρόβλημα αλλά θα μπορούσαν να επιβιώσουν περισσότερες και αυτό οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στον τρόπο και την εμπειρία που ο γιατρός εφαρμόζει την τεχνική έτσι άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο για κλινικές με καλά αποτελέσματα.

Η επέμβαση και η προσθετική και η μεταμόσχευση έγινε από την D$I αλλά δεν θα εμπιστευτώ την συγκεκριμένη για τίποτα παραπέρα.

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την Κύπρο και εκεί προσανατολίζομαι για εκεί μαζεύω χρήματα και κάποια στιγμή λέω να το πραγματοποιήσω…

Κρίμα που η εν λόγο κλινική να μην έχει κάποιον εκπρόσωπο της εδώ έστω και συνεργάτη δερματολόγο για πρώτη εκτίμηση- επαφή του προβλήματος του ενδιαφερομένου.

Τέλος τελειώνοντας θα ήθελα να πω σε όποιον ενδιαφέρετε να μην προχωρήση σε οποιαδήποτε κίνηση αν δεν δει αποτελέσματα γιατί τα αποτελέσματα είναι αυτά που αποδεικνύουν την σοβαρότητα τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα της όποιας εταιρίας επίσης επειδή έχω μια εμπειρία με τις ελληνικές εταιρίες δεν θα τις πρότεινα…η όποια λύση δυστυχώς είναι στο εξωτερικό.


Αυτά τα λίγα από μένα ….


Επίσης θα ήθελα αν γίνεται και έχετε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για την κλινική θετικές η αρνητικές και αν υπάρχει κάποιο προνόμιο σε μέλη του forum από την εν λόγο εταιρία σε περίπτωση που αποφασίσω να κάνω κάτι σε αυτή.

Εννοείτε ότι αν κάνω κάτι θα υπάρχει αντικειμενική ενημέρωση από την πλευρά μου.

Ευχαριστώ…
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης... 44 χρόνια με το πρόβλημα.

καλωσόρισες και καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξεις.
 

stpanos

New Member
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης... 44 χρόνια με το πρόβλημα.

Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για το καλώς όρισμα είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις συμπαράσταση σε τέτοια θέματα άλλο να μοιράζεσαι το πρόβλημα σου και άλλο να το αντιμετωπίζεις μόνος σου …..στην πορεία θα σας μιλήσω και για άλλα πράγματα που βίωσα και έχουν σχέση με αυτό….πάντα σαν παράδειγμα αποφυγής.

Η ψυχολογική σου κατάσταση μπορεί να σου δώσει ευκαιρίες αλλά και να σου πάρει τα πάντα….αλλά πραγματικά είσαι χαμένος μόνο όταν παρατάς την μάχη γι αυτό πρέπει να παλεύουμε στην ζωή μας με όποιο πρόβλημα και να μην το βάζουμε στα πόδια.
 

pavlos

Member
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης... 44 χρόνια με το πρόβλημα.

stpanos καλωσορισες,
Αποτελεσματα καλα απο την εν λογο κλινικη μπορεις να βρεις στους<<θαμωνες>> εδω στο site με πολυ καλα αποτελεσματα tropheus με Fue , μαχος strip μεθοδο, athens2013,stef_papag ktl
Δες και αλλα αποτελεσματα απο αλλες κλινικες γενικα ψαξου λιγο στο φορουμ.
Εχεις μεγαλο norwood (6) οποτε κοιτα περιπτωσεις και κλινικες στο εξωτερικο που ειδικευονται σε τετοια περιστατικα ( hasson).
Αυτα εν ολιγης
 

stpanos

New Member
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης... 44 χρόνια με το πρόβλημα.

Ok είδα τα αποτελέσματα τους και έκανα μια κίνηση –επαφή με την εν λόγο εταιρία στην Κύπρο, μου ζητηθήκαν πρόσφατες φωτογραφίες για την εκτίμηση της κλινικής εικόνας και περιμένω απάντηση.

Τις έστειλα και πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχω νέα …….
Θέλω να δω τι αποτελέσματα θα υπάρξουν σε άτομα με nw6 η 7 γιατί μέχρι στιγμής δεν μπόρεσα να δω ένα αποτέλεσμα στο forum σε τέτοια κλίμακα και με περιορισμένη δότρια περιοχή.

Βέβαια άτομα με τέτοια εξέλιξη αυτό που ελπίζουν είναι να υπάρχουν κάποια μαλλιά στο κενό μέρος άρα είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος ότι τα μαλλιά που είχα νεαρός δεν θα είναι.

Ο λόγος που προχώρησα σε αυτή την κίνηση είναι βασικά ο ρατσισμός που αντιμετώπισα σε επαγγελματικό επίπεδο μιας και ας είχα όλα τα προσόντα δεν επιλέχτηκα για μια θέση εργασίας που με ενδιέφερε λόγο της αλωπεκίας υπό αυτές τις συνθήκες η απώλεια μαλλιών είναι ένα εργασιακό- επαγγελματικό και κατ επέκταση κοινωνικό πρόβλημα.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά για Καναδά είναι πολύ πολύπλοκο για μένα ειδικά αυτές τις εποχές (δεν είναι εποχές λεονταρισμού) που δεν μπορείς να φύγεις για μεγάλο διάστημα από την εργασία σου γιατί γυρνώντας μπορείς να μην έχεις δουλειά και δεύτερον είναι ψυχολογική και σωματική ταλαιπωρία και πολλά τα έξοδα οπότε η Κύπρος η και Ευρώπη είναι πιο προσιτός προορισμός.

Όσο για τις ελληνικές εταιρίες επειδή τις έχω βιώσει σε όλο το μεγαλείο τους και από κοντά απλά θα πω ότι σε μένα τουλάχιστον είναι με επιεικούς χαρακτηρισμούς ανεπαρκείς από πλευράς αποτελέσματος….. υποσχέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ….απλά περιμένεις μια ειλικρινή συμβουλή που να είναι ρεαλιστική αντικειμενική από αυτούς και σου λένε αυτό που θες να ακούσεις μέχρι να πάρουν τα χρήματα…μετά όμως κοιτώντας το αποτέλεσμα καταλαβαίνεις ότι πιάστηκες κορόιδο, είναι προτιμότερο να σου πουν την αλήθεια θα τους εκτιμήσεις και θα τους εμπιστευτείς και στο μέλλον, αλλά δεν το κάνουν……πάνε λοιπόν οι εποχές αυτές, ο κόσμος έχει ανοίξει τα μάτια του το διαδίκτυο βοηθά πάρα πολύ η θα αποφασίσουν να βελτιωθούν η να κλείσουν, μόνο οι επαγγελματίες πρέπει να επιβιώσουν…..δυστυχώς είτε μας αρέσει η όχι αυτή είναι η αλήθεια…..θα πούμε περισσότερα στην πορεία

Εκείνο που θέλω από εσάς είναι συμβουλή-γνώμη σας σε ότι κάνω θετική η αρνητική και φυσικά την ψυχολογική σας υποστήριξη.
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης... 44 χρόνια με το πρόβλημα.

stpanos είπε:
Ο λόγος που προχώρησα σε αυτή την κίνηση είναι βασικά ο ρατσισμός που αντιμετώπισα σε επαγγελματικό επίπεδο μιας και ας είχα όλα τα προσόντα δεν επιλέχτηκα για μια θέση εργασίας που με ενδιέφερε λόγο της αλωπεκίας υπό αυτές τις συνθήκες η απώλεια μαλλιών είναι ένα εργασιακό- επαγγελματικό και κατ επέκταση κοινωνικό πρόβλημα.

Πραγματικά κρίμα που έγινε αυτό. Τι δουλειά ήταν αν επιτρέπεται?


stpanos είπε:
Εκείνο που θέλω από εσάς είναι συμβουλή-γνώμη σας σε ότι κάνω θετική η αρνητική και φυσικά την ψυχολογική σας υποστήριξη.

θα τα έχεις φίλε μου, όπως και έχω πει και άλλες φορές, αυτό το φόρουμ δεν είναι μόνο για συζήτηση για την τριχόπτωση, αλλά και μέσο αλληλοϋποστήριξης για όλους μας. ;)
 

stpanos

New Member
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης...πρόθεση μεταμόσχευσης

Ευχαριστώ Fenimore……..Technical Consultant η θέση….
 

stpanos

New Member
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης...πρόθεση μεταμόσχευσης

Μίλησα με την Κύπρο και έστειλα και φωτογραφίες για μια εκτίμηση της κλινικής εικόνας μου….

Μίλησα μέσω Skype με τον υπεύθυνο διαχείρισης και το αποτέλεσμα της συζήτησης μας κατέληξε για συνδυασμό strip 2500 fue 1500 σύνολο 4000 grafts …..

Μου έδειξε και αποτελέσματα ασθενή με παρόμοια κλινική εικόνα με την δική μου και το αποτέλεσμα με ικανοποίησε.

Δεν ξεχνώ όμως ότι στην ηλικία μου 44 χρονο και με ολοκληρωμένη την αλωπεκία μου (έχει σταματήσει η τριχόπτωση εδώ και χρόνια) αυτό που είδα θα ήταν το τέλειο για μένα, οι υποσχέσεις τους από την πλευρά τους ήταν ότι αυτό το αποτέλεσμα θα το έχεις.

Σε μεγάλα Norwood που είναι κρανίου τόπος η ύπαρξη έστω και μικρής συστάδας μαλλιών είναι μεγάλη υπόθεση…το λέω αυτό γιατί άλλη ψυχολογία και απ@τήσεις έχει κανείς σε χαμηλή κλίμακα.
Αυτό που είδα ήταν πάνω των προσδοκιών μου …..θα δούμε.

Σκέφτομε πολύ σοβαρά να την κάνω….από την άλλη το κόστος είναι γύρο στα 13.000 ευρώ και οποιαδήποτε απόφαση σίγουρα πρέπει να είναι προϊόν ώριμης σκέψεις.

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο τα χρήματα αλλά ο χρόνος που δεν διαθέτω διότι έτσι όπως εξελίχτηκε το θέμα εργασίας μπορείς να γυρίσεις από άδεια και να μην έχεις δουλειά …έχω άδεια από πέρσι και αν θα μπορέσω να πάρω άδεια κατά τον Οκτώβριο θα είναι τέλεια.

Θα σας κρατώ ενήμερους …έχω τραβήξει φωτογραφίες πριν για την εκτίμηση και όταν θα το κάνω θα τις ανεβάσω όλες μαζί..

Αυτά τα νέα μου..
 

Nikos22_

New Member
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης...πρόθεση μεταμόσχευσης

stpanos είπε:
Μίλησα με την Κύπρο και έστειλα και φωτογραφίες για μια εκτίμηση της κλινικής εικόνας μου….

Μίλησα μέσω Skype με τον υπεύθυνο διαχείρισης και το αποτέλεσμα της συζήτησης μας κατέληξε για συνδυασμό strip 2500 fue 1500 σύνολο 4000 grafts …..

Μου έδειξε και αποτελέσματα ασθενή με παρόμοια κλινική εικόνα με την δική μου και το αποτέλεσμα με ικανοποίησε.

Δεν ξεχνώ όμως ότι στην ηλικία μου 44 χρονο και με ολοκληρωμένη την αλωπεκία μου (έχει σταματήσει η τριχόπτωση εδώ και χρόνια) αυτό που είδα θα ήταν το τέλειο για μένα, οι υποσχέσεις τους από την πλευρά τους ήταν ότι αυτό το αποτέλεσμα θα το έχεις.

Σε μεγάλα Norwood που είναι κρανίου τόπος η ύπαρξη έστω και μικρής συστάδας μαλλιών είναι μεγάλη υπόθεση…το λέω αυτό γιατί άλλη ψυχολογία και απ@τήσεις έχει κανείς σε χαμηλή κλίμακα.
Αυτό που είδα ήταν πάνω των προσδοκιών μου …..θα δούμε.

Σκέφτομε πολύ σοβαρά να την κάνω….από την άλλη το κόστος είναι γύρο στα 13.000 ευρώ και οποιαδήποτε απόφαση σίγουρα πρέπει να είναι προϊόν ώριμης σκέψεις.

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο τα χρήματα αλλά ο χρόνος που δεν διαθέτω διότι έτσι όπως εξελίχτηκε το θέμα εργασίας μπορείς να γυρίσεις από άδεια και να μην έχεις δουλειά …έχω άδεια από πέρσι και αν θα μπορέσω να πάρω άδεια κατά τον Οκτώβριο θα είναι τέλεια.

Θα σας κρατώ ενήμερους …έχω τραβήξει φωτογραφίες πριν για την εκτίμηση και όταν θα το κάνω θα τις ανεβάσω όλες μαζί..

Αυτά τα νέα μου..

Μια χαρα θα τα πας. Η HDC ειναι πολυ καλη. Ευχομαι να την κανεις και ολα να πανε οπως θες.
 

stpanos

New Member
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης...πρόθεση μεταμόσχευσης

Αυτό είδα και εγώ Νίκο με την συμπεριφορά τους και τα αποτελέσματα τους.. ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση να είσαι καλά..
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης...πρόθεση μεταμόσχευσης

ευχομαι να κατσει καλη εδεια :)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pavlos

Member
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης...πρόθεση μεταμόσχευσης

Καλη επιτυχεια, σου ευχομαι τα αποτελεσματα να ειναι πανω απο τις προσδοκιες σου και σιγουρα θα ειναι γιατι δεν πας σε μια τυχαια κλινικη εχει δειξει πολυ καλα αποτελεσματα η εν λογο κλινικη.
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης...πρόθεση μεταμόσχευσης

Καλή επιτυχεία και από μένα!!! :)
 

koskar

Member
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης...πρόθεση μεταμόσχευσης

Για την άδεια που αναφέρεις επειδή θα κάνεις και strip πρέπει να υπολογίζεις σίγουρα τρεις (3) εβδομάδες (minimun), εάν βέβαια σε αφορά το γεγονός να μην είναι εμφανης η μεταμόσχευση. Βέβαια αφού είσαι σε αρκετά μεγάλο NW μετά από κάποιους μήνες θα κάνει μπαμ ότι έχεις κάνει μεταμόσχευση οπότε ίσως θα είναι και άσκοπο να το κρύψεις στο αρχικό στάδιο.
Πάντως καλό είναι να μην βιαστείς (άλλωστε η τριχόπτωσή σου έχει σταματήσει) εξέτασε καλά όλες τις διαθέσιμες επιλογές, επικοινώνησε και με άλλες κλινικές. Επιπλέον θεωρώ ότι σύντομα οι τιμές θα πέσουν, καθώς η οικονομική κρίση θα επηρεάσει και τις κλινικές μεταμόσχευσης που χρεωουν απίστευτα ποσά και είναι μακράν η πιο ακριβή "κοσμοτική" επέμβαση.
Ενημερωτικά μια φίλη μου έκανε προσθετική στήθους στο καλύτερο γιατρό της Ελλάδος και πλήρωσε 4.500 €. Ο αδερφός μου πρόσφατα έκανε λειζερ στα μάτια για την μυωπία και πλήρωσε 2.000 € και με σίγουρο εγγυημένο αποτέλεσμα.
 

pavlos

Member
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης...πρόθεση μεταμόσχευσης

Προσωπικα πιστευω πως το τελευταιο που θα πρεπει να σε απασχολει ειναι εαν θα φαινεται η οχι.
Στην περιπτωση την δικη σου ασε πιο μακρια τα πισω εκει που θα γινει το strip ετσι ωστε να σκεπαζεις τα ραμματα και να μην φαινεται.
Το πανω μερος στο οποιο θα τοποθετηθουν το μονο που θα φαινεται θα ειναι το κοκκινισμα και κακαδια μεχρι τις 20 μερες .
Εκει μπορεις να πεις οτι χτυπησες σε 1 πορτα.
Ρε γραφτους κανονικα ολους μολις βγουν τα νεα μαλλακια ζαμανφου και πανω τουρλα!!!!!!!! ;D
 

ane

New Member
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης...πρόθεση μεταμόσχευσης

καλη επιτυχεια φιλε σε οτι κανεις!
 

koskar

Member
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης...πρόθεση μεταμόσχευσης

pavlos είπε:
Το πανω μερος στο οποιο θα τοποθετηθουν το μονο που θα φαινεται θα ειναι το κοκκινισμα και κακαδια μεχρι τις 20 μερες .
Εκει μπορεις να πεις οτι χτυπησες σε 1 πορτα.
Ρε γραφτους κανονικα ολους μολις βγουν τα νεα μαλλακια ζαμανφου και πανω τουρλα!!!!!!!! ;D
Και μετά θα χτυπάνε όλοι το κεφαλι τους σε πόρτες για να βγάλουν μαλλιά ;)
 

LOK

Member
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης...πρόθεση μεταμόσχευσης

Καλή επιτυχία κι απο εμένα σε ότι επιλέξεις... Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να παραδειγματιστούμε κι εμείς.
 
Μπλουζα