montecristo
Well-Known Member
Δεν θα σχολίαζα το παρόν ποστ αλλά κάθε πλευρά λέει τα δικά της τα οποία κατά την ταπεινή μου άποψη δεν αποτυπώνουν πλήρως την πραγματικότητα.
Το αποτέλεσμα για 2500 σε τέτοια έκταση είναι εξαιρετικό.
Η στρατηγική για μερική κάλυψη του crown εφόσον έτσι συμφωνήθηκε είναι αποδεκτή. Εγώ αν ήμουν ο ασθενής θα επέμενα για λίγα παραπάνω graft στο crown γιατί είναι κρίμα ένα τόσο καλό αποτέλεσμα να "χάνει" στο crown.
Ο φωτισμός πριν και μετά δεν είναι ο ίδιος. Δεν ξέρω αν γίνεται επίτηδες ή η δεύτερη είναι χωρίς φλας και στην τελική δεν με ενδιαφέρει. Η σύγκριση των φώτο δίπλα η μία στην άλλη είναι αδιάψευστος μάρτυρας (το φόντο είναι πιο σκοτεινό στην φώτο μετά καθώς επίσης και οι τρίχες της φώτο πριν φαίνονται πιο ανοιχτόχρωμες και όλα αυτό λόγω του περισσότερου φωτισμού πριν).
Πάντως η διαφορά φωτισμού στις φωτογραφίες πριν και μετά την μεταμόσχευση είναι υπαρκτή με τη φωτογραφία στο crown πριν να είναι φωτεινή, ενώ μετά την επέμβαση όχι. Τώρα το πως προέκυψε αυτή η διαφορά στον φωτισμό, και γιατί δεν έγινε μετά ότι έγινε και πριν για να προκύψει ο ιδιος φωτισμός είναι άλλο θέμα και ο καθένας κρίνει τον λόγο…Το σίγουρο είναι ότι θα έπρεπε να εφαρμοστούν τα ίδια που εφαρμόστηκαν και πριν την επέμβαση για να προκύψει και ο ίδιος φωτισμός και να μην είναι διαφορετικός.