Heisenberg, fue, 2974 grafts, 4-5/1/2016

πολύ καλός!;) τελικά με τις φωτό αυτες δεν φαίνεται να χρειαζοσουν να φτιάξεις τα temporal points όπως σου είχα πει..παρα πολύ ωραία hairline!! πραγματικά..πιστεύω θα είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα!καλή συνέχεια φιλε.. dimitris50423 όταν λέω για οβάλ hairline αυτό ακριβώς ενννοω..

Ρώτησα το γιατρό και για τα temporal points και μου είπε οτι δε χρειάζεται προς το παρόν.

Καλή επιτυχία κ καλή φυτρωση και από εμενα...μια ερώτηση: γνωρίζεις τον αριθμό 1τριχων,2τριχων κλπ που μεταμοσχευθηκαν? Ή απλά ξέρεις το συνολικό νουμερο? Και κάτι άλλο αν γνωρίζει κάποιος...ή hdc κανει spliting στα πολυτριχα?γιατί πολύ παίζει αυτό το 3000gts για μπροστά...δε λέω ότι είναι κακό...απλά ρωταω...

Ευχαριστώ πολύ φίλε, επίσης. Δε μου το ανέλυσε ο κ. Φι@υρης εκέινη την ώρα αλλά μου είπε οτι θα μου στείλει mail που να το αναφέρει οπότε οταν το πάρω θα ενημερώσω.

Για την αραιωση που ειχες πριν τη μμ μου φαινεται μεγαλος ο αριθμος των μοσχευματων. Ειδες καθολου τα μοσχευματα; δεν θα μπορουσαν να τα φουσκωσουν αφου πληρωνονται με το γκραφτ;

Όχι δεν τα είδα καθόλου, απλά μετρούσα τις τρύπες που γίνονταν με το ειδικό μηχάνημα (απίστευτο το τι μπορεί να κάνει κανείς άμα βαρίεται). Σίγουρα θα έχασα και μερικές αλλά πάνω κάτω τόσα ήταν.

Μονο για την Hairline η hdc ριχνει 1.500 - 2.000 grafts.
Οποτε λογικο ειναι να του βαλανε 3.000 γιατι ο φιλος δεν εχει καθολου hairline και λιγες τριχες πισω.
Θα μπορουσαν να του βαλουνε λιγοτερα grafts αλλα μαλλον επειδη ειναι πυκνος σε ολες τις υπολοιπες ζωνες θα του δωσουν αναλογο αποτελεσμα και στην ληπτρια της επεμβασης. Προφανως σε 6-8 μηνες ο φιλος θα εντυπωσιασει με το αποτελεσμα του.

Μακάρι να πάει καλα και να έχουμε ικανοποιητική φύτρωση, δεν περιμένω να γίνω Μπέζος απλά να έχω ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Να σε ρωτησω απο πλευρας μου, αν δεν σε κουραζω.Δοτρια ποσα grtaft εχεις διαθεσιμα?ποιοτητα τριχας?εχεις λεπτη?δεν υπηρχε κινδυνος σοκ λος για τα ηδη υφισταμενα μαλλια? (επειδη μπηκε πολυ μεσα) κ αν ναι εσυ το επελεξες με οτι ρισκο η ο γιατρος σε διαβεβαιωσε οτι δεν υπαρχει ρισκο? ξυρισμα ολο το κεφαλι ειναι υποχρεωτικο? ευχαριστω!!!!κρατας μας ενημερους :) και οπως προειπα σου ευχομαι το καλυτερο κ υπομονη !!!!

Καθόλου δε με κουράζεις φίλε Σαλονικιέ, μετα απο τη βοήθεια που πήρα απο το forum για να καταλήξω στο που θα κάνω την επέμβαση το θεωρώ υποχρέωση μου να βοηθήσω κι εγώ όπως μπορώ. Λοιπόν, αναφορικά με τη δότρια ο γιατρός μου είπε οτι είναι κάτω του μέσου όρου, δε ρώτησα κι εγώ πόσα ακόμα θα μπορούσε να βγάλει αλλά για να το πεί αυτό κάτι θα ξέρει. Για ποιότητα τρίχας δε μου ανέφερε κάτι και απο τα λίγα που ξέρω κι εγώ νομίζω οτι είναι καλή γιατί το μαλλί είναι "σπαστό" και η τρίχα αρκετά χοντρή. Για το shock loss μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα απο τη στιγμή που θα τοποθετηθούν σωστά τα μοσχεύματα.
Για το ξύρισμα μου το είχε πεί απο την αρχή ο κ. Φι@υρης οτι τώρα πια τους ξυρίζουν όλους για να διευκολυνθεί η δουλειά του γιατρού. Εγώ δεν είχα πρόβλημα κι έτσι είπα και στο γιατρό να κάνει ότι νομίζει εκείνος για να κάνει τη δουλειά του καλύτερα.
Θα ενημερώνω ανα μήνα γιατί νομίζω οτι πιο σύντομα δεν έχει νόημα. Ευχαριστώ πολύ!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Φίλε μου τόσο η πυκνότητα όσο και ο σχεδιασμός, τα σπάνε! πραγματικά αν έχεις μεγάλο ποσοστό φύτρωσης θα είσαι ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα εδώ στο φόρουμ. Καλή επιτυχία!
 
Φίλε μου τόσο η πυκνότητα όσο και ο σχεδιασμός, τα σπάνε! πραγματικά αν έχεις μεγάλο ποσοστό φύτρωσης θα είσαι ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα εδώ στο φόρουμ. Καλή επιτυχία!

Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να πάει καλά η φύτρωση, εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα

ευχαριστουμε για την ενημερωση :) . Σου προτεινε καποια θεραπεια?

Όχι, δε μου πρότειναν κάτι
 
Γειά σε όλους, ελπίζω να σας βρίσκω καλά. Συγγνώμη που χάθηκα αλλά είχα κάποια θέματα, ευτυχώς τίποτα σοβαρό. Χτές έκλεισα 2 μήνες απο την επέμβαση και ανεβάζω μια φωτογραφία με την πρόοδο μέχρι στιγμής. Είναι τραβηγμένη ακριβώς κάτω απο λάμπα
 

Συνημμένα

  • IMG_20160305_200100.jpg
    IMG_20160305_200100.jpg
    2.1 MB · Προβολές: 706

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δεν εχεις να περιμενεις πολλα σε αυτο το μηνα.
Μετα το 3 μηνα θα αρχισει να ξεπροβαλει κατι.
Μαμα μαλλια τα εχεις κουρεψει? πριν τα εβλεπα περισσοτερα και πιο πυκνα αν δεν απατουμε?
Εσυ πως το βλεπεις?
 
Δεν εχεις να περιμενεις πολλα σε αυτο το μηνα.
Μετα το 3 μηνα θα αρχισει να ξεπροβαλει κατι.
Μαμα μαλλια τα εχεις κουρεψει? πριν τα εβλεπα περισσοτερα και πιο πυκνα αν δεν απατουμε?
Εσυ πως το βλεπεις?

Κάτι βλέπω αλλά είναι πολύ μικρά ακόμα, θέλει καλή μηχανή για να φανούν και δυστυχώς έχω μόνο του κινητού. Τα μαλλιά τα έχω κουρέψει ήδη μια φορά μετά την επέμβαση και μέσα στη βδομάδα θα πάω για δεύτερη έτσι ώστε να μην κάνει πολύ μεγάλη αντίθεση.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ενημέρωσα τη δεύτερη σελίδα του νήματος με περισσότερες φωτογραφίες πριν την επέμβαση. Τον επόμενο μήνα θα ανεβάσω πάλι φωτογραφία με την πρόοδο.
 
Καλησπέρα σε όλους. Με τη συμπλήρωση 3 μηνών απο την επέμβαση ήρθε η ώρα για την ενημέρωση του νήματος. Οι συνθήκες είναι ίδιες με την προηγούμενη φορά (αμέσως μετά απο λούσιμο και ακριβώς κάτω απο λάμπα με δυνατό φως) για να βγούν σωστά συμπεράσματα.
 

Συνημμένα

  • IMG_20160404_213708.jpg
    IMG_20160404_213708.jpg
    1.4 MB · Προβολές: 592

imouthis

Active Member
Το να βλέπεις το κεφάλι να γεμίζει αντί να αδειάζει πρέπει να είναι τρομερό συναίσθημα.
Καλή συνέχεια λοιπόν.
 
Μπλουζα