Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

dimitris50423

Well-Known Member
Nucky για τα σαμπουαν που εγραψα τα χρησιμοποιω γιατι κανουν αυτα που εγραψες. Καλο αφρο που παει σε ολο το μαλλι, εχουν ωραιο αρωμα, νιωθεις καθαρο το μαλλι μετα με ογκο οταν στεγνωσει, ευκολοχτενιστα και ενυδατωμενα. Ειδικα το frezyderm και nanogen μου βελτιωσαν την τριχα. Απλα θελει δοκιμη να βρεις πια ειναι καταλληλα για σενα. Pithika για τα cm που καλυψα καποια στιγμη ειχε γραψει ο cvial με καποιες μετρησεις που ειχα κανει δεν θυμαμαι. Για τη φυτρωση που λες για τα μοσχευματα που μπηκαν και αυτο που βλεπω πρεπει να φυτρωσαν ολα. Αν δεις στο photoalbum πανοραμικη στον 4 η 5 μηνα δε θυμαμαι, φαινοταν απο τοτε οτι εχει φυτρωσει πολυ πραμα αλλα ηταν ολες οι τριχες λεπτες και δεν εδιναν την καλυψη που εχω τωρα. Ειμαι πολυ κατα της φινας και το εχω πει απο την αρχη. Και να επαιρνα σε αδεια περιοχη θα εκανε κατι; δεν το ξερω.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Ομολογώ οτι έχω είσαι μια περίπτωση που έχω την περιέργεια να δω απο κοντά για να δω τι διαφορά θα έχεις , αν έχεις , απο τις φωτο. Δεν σημαίνει οτι σε αμφισβητώ . Το αγγελάκι πάνω απ το κεφάλι μου λέει μπράβο και να χαίρεσαι τη νέα καλή σου διάθεση, το διαβολάκι εχει σκάσει απο ζήλια

nucky δεν προκειτε να δεις κατι διαφορετικο. εχω βαλει τοσες πολλες φωτογραφιες που φαινεται σε διαφορετικα μερη και φωτισμους πως ειμαι. ισως καποια στιγμη τα πουμε και απο κοντα.
 

olaff123

Member
δημήτρη πολυ καλό αποτέλεσμα αλλά πάλι η ιδιες φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο με φλας.εγώ προσωπικά δεν με καλύπτουν μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις της ίδιες φωτο αλλά σε εξωτερικό χώρο να πέφτει λίγο ήλιος στα μάλια σου ρε φίλε να δούμε πως 8α φενεσε στο δρόμο. συνέχεια ίδιες φωτο βάζεις μες στο σπίτι βγες λίγο στο μπαλκόνι να δούμε πως φενεσε κ με το φως της η μέρας
 

dimitris50423

Well-Known Member
Ώστε άλλαξε ο τρόπος που σε βλέπουν οι άλλοι ε ; Τζάμπα λεφτά μητσο , αν είχες αυτοπεποίθηση και πχιοτητα , το ιδιο θα σε έβλεπαν , ειδικά οι γυναίκες.

nucky οπως και να το κανουμε με τη φαλακρα χανουμε πολλους ποντους και για τις περισσοτερες γυναικες παιζει ρολο. αντε να τα ξυρισεις ολα αν εχεις ωραιο κεφαλι και εισαι και fit εχεις ελπιδες. και παλι με μαλλι θα ειχες περισσοτερες.
εγω δεν ειχα ουτε την επιλογη του ξυρισμενου κεφαλιου.
οταν με ειδα στην κλινικη που με κουρεψαν γουλι τρομαξα απο αυτο που ειδα :eek: ειναι μεγαλη συζητηση αυτη με το μαλλι και τις γυναικες και σιγουρα δεν εχουμε ολοι την ιδια αποψη.

olaf εχω βαλει φωτο και εξω στον ηλιο ρε συ οχι μια φορα. θα βαλω και αλλες οταν εχω σε ηλιο. ;)
 

vag25

Well-Known Member
Ώστε άλλαξε ο τρόπος που σε βλέπουν οι άλλοι ε ; Τζάμπα λεφτά μητσο , αν είχες αυτοπεποίθηση και πχιοτητα , το ιδιο θα σε έβλεπαν , ειδικά οι γυναίκες. :p

Nιωθω ειλικρινα συμπαθεια και ενσυναισθηση για την μιζερια σας. Αυτο που ζηταω ειναι να την κρατησετε για τον εαυτο σας και να μην την μεταφερετε σε αυτους που σκεφτονται διαφορετικα η το προσπαθουν να σκεφτονται με βαση την πραγματικοτητα.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Για καποιους σιγουρα ισχυει οτι δεν τους νοιαζει το μαλλι το ξυριζουν και ολα καλα.
Για εμας ομως που ψαχνομαστε για το μαλλι μεσω του φορουμ σιγουρα μας ενοχλει και θελουμε να το διορθωσουμε. και εγω εχω σταθερη σχεση και ημουν μια χαρα δεν το εκανα για να ριχνω γυναικες ασχετα αν πιστευω οτι παιζει μεγαλο ρολο το μαλλι σε αυτο.
περισσοτερο το εκανα για εμενα. οπως και να εχει ειμαι πολυ χαρουμενος με την αλλαγη αυτη και χαιρομαι που το τολμησα. :)
 

dimitris50423

Well-Known Member
συνέχεια ίδιες φωτο βάζεις μες στο σπίτι βγες λίγο στο μπαλκόνι να δούμε πως φενεσε κ με το φως της η μέρας

χθες τα κουρεψα κοντα στο στυλ που μου αρεσει και προλαβα να βγαλω μερικες φωτο σημερα το απογευμα.
εβγαλα και 2 στο μπαλκονι οπως ζητησε ο olaf.
το μαλλι κοντο ειναι πολυ καλυτερο και δειχνει και πυκνοτερο απο οτι εδειχνε μακρυ.

https://s31.postimg.org/668watbyj/20160715_195233.jpg

https://s32.postimg.org/gnro2af85/20160715_195253_2.jpg

https://s32.postimg.org/g3dj81sw5/20160715_195646_3.jpg

https://s31.postimg.org/pz6t20e1n/20160715_200128_4.jpg

στις επομενες θα βγαλω και φωτο στον ηλιο απο καμια παραλια με το μαγιο :p
η hairline εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ και χαιρομαι που ζητησα τη μυτουλα μπροστα τη μερα της επεμβασης.
 

tasos33

Well-Known Member
δημητρη ο pilotaki kai ο ανδυ που εχουν χαθει?αν εχεις επαφη πες τουσ να ανεβασουν καμια φωτο εχει περασει καιρος πολυς, γιατι χαθηκαν?
 

dimitris50423

Well-Known Member
δεν ξερω ρε τασο δεν εχω επαφη. ο pilotaki υποθετω οτι ξενερωσε και δεν ασχολειται και ηθελα να δω πως θα παει μεχρι τελος γιατι ηταν δυσκολη περιπτωση. του andy το εχω το τηλεφωνο γιατι ειχαμε βρεθει καιποια στιγμη αφου ειχε κανει μμ για κατι σαμπουαν που παραγγειλαμε αλλα δε λεει να τον παρω να του πω. ελα που χαθηκες. :)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
δημητρη οι φωτό σου είναι καλές και νομίζω στο έχω πει πολλές φορές.δεν αμφισβητησα ποτέ ούτε αποτέλεσμα ούτε κάτι άλλο και νομίζω το γνωρίζεις..αλλά πραγματικά θα ήθελα αν θες να βάλεις μία φώτο σαν αυτή που έβαλα του cvial στον heisenberg για να καταλάβει τι φωτό εννοούμε όταν λέμε καθαρές και καλές..έχει παρά πολύ μεγάλη καθαρότητα αυτή η φωτό,μεγάλη ανάλυση και σκληρές συνθήκες..και με σωστη αποσταση,ουτε μακρια ουτε κοντα.σκληρες συνθηκες εννοώ κάτω από ήλιο..παρατήρησε την λίγο και θα καταλάβεις..αν σου είναι εύκολο βρες μία φωτογραφική καλή και βγάλε μερικες τετοιες φωτό και προφίλ και en face..
 

tasos33

Well-Known Member
Οι τελευταίες που έβαλε ο Μιτς νομιζω είναι υπεραρκετες και υπέρ ικανοποιητικές,Μήτσο εγώ θέλω να βάλεις μια που να φαίνονται οι πόροι του δέρματος σε βάθος δυο χιλιοστών,ρε συ αερατε θα μς πεθάνεις στο τέλος .....σε βλέπω να κάθεσαι να μετράς την ηλιοφανεια και τις uvb ακτίνες και να μας φωνάζεις.....σηκωθείτε απο ντιβανθα καρέκλες καναπέδες ξαπλώστρες πουφ και βγάλε φωτογραφιες ΤΩΩΩΡΑΑΑΑ
 

aeratos28

Just aeratos
ε όχι ρε φίλε,δεν είπαμε και έτσι..δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι καλές οι φωτό του δημητρη..αντιθέτως.απλά αν δεις τη φώτο αυτή που έβαλα όπως είπα στον heisenberg του cvial,θα καταλάβεις τι εννοούμε κορυφή φωτό..αν ήταν τετοιας ανάλυσης φωτό και σε τέτοιες συνθήκες να ξέρεις πως αν έχει ανεβάσει ο δημητρης 100φωτο δεν θα χρειαζόταν να βάλει πάνω από 10 ,δεν θα του το ζηταγε κανείς αυτό,θα ήταν όλοι καλυμμένοι..το ότι είναι ικανοποιητικές εγώ το ξέρω..παρόλα αυτά αν ειδες, ο olaff του ζήτησε του δημητρη στο νήμα του heisenberg να βάλει και αυτός τέτοια φωτο..γι αυτό το έγραψα και εγώ εδώ,ώστε να βάλει μερικές τέτοιες και να τελειώσει το θέμα..με πιάνεις φίλε τασο ελπιζω;)
 
Τελευταία επεξεργασία:

pithikas

Well-Known Member
Κι εγώ δεν είμαι καλά. Έχω πάθει κατάθλιψη που δε βάζει φωτογραφία σαν του χαιζενμπεργκ.
 

dimitris50423

Well-Known Member
και με σωστη αποσταση,ουτε μακρια ουτε κοντα.σκληρες συνθηκες εννοώ κάτω από ήλιο..παρατήρησε την λίγο και θα καταλάβεις.

αερατε μεχρι τωρα οτι φωτο μου ζητησατε την εβαζα. και παλι θα βαλω οταν βγω στον ηλιο ισως μεσα στο σκ.
για τη φωτο του cvial να σου πω οτι δεν ειναι απευθειας σε ηλιο. ειναι σε εξωτερικο χωρο με πολυ καλο φωτισμο αλλα οχι σε ηλιο. για να το διευκρυνησουμε.

Η τελευταια φωτο που εβαλα στο photoalbum εχει περισσοτερο φωτισμο απο του cvial. φυσικα μπορει να δειξει και λιγοτερα καλο γιατι ο ηλιος ειναι απο το πλαι αλλα χτυπαει ηλιος..
εγω εχω βαλει απευθειας σε ηλιο αν θυμασαι να χτυπαει hairline και παντου. θα θελα να ξερω εσυ που εισαι πιο παλιος ποσοι εχουν βαλει απευθειας φωτο σε ηλιο. οχι συνεφια ηλιο. θυμαμαι οτι εχει βαλει o dance και ο john. ;)

Οι τελευταίες που έβαλε ο Μιτς νομιζω είναι υπεραρκετες και υπέρ ικανοποιητικές,Μήτσο εγώ θέλω να βάλεις μια που να φαίνονται οι πόροι του δέρματος σε βάθος δυο χιλιοστών,ρε συ αερατε θα μς πεθάνεις στο τέλος .....σε βλέπω να κάθεσαι να μετράς την ηλιοφανεια και τις uvb ακτίνες και να μας φωνάζεις.....σηκωθείτε απο ντιβανθα καρέκλες καναπέδες ξαπλώστρες πουφ και βγάλε φωτογραφιες ΤΩΩΩΡΑΑΑΑ

τασο απο γυαλι που ηταν το κεφαλι μου εχω μαλλια και λιγο δερμα να φαινεται στον ηλιο δε θα σκασω κι ολας. με 2300 μοσχευματα πετυχα την καλυψη που μπορουσαν να δωσουν. με φωτο μπορεις να εχεις μια εικονα για καποιον αλλα μονο αν τον δεις απο κοντα καταλαβαινεις ακριβως 100% πως φαινεται.
 

koumparos

Well-Known Member
Τωρα τι να λεμε για ελλαδα το αποτελεσμα σου ειναι κορυφαιο και μπορεις να το συγκρινεις ανετα με καλες δουλειες του εξωτερικου.
 

aeratos28

Just aeratos
δημητρη δεν νομίζω ότι καταλαβες τον λόγο που σου έγραψα για να βάλεις τέτοια φωτο..είπα πως ο olaff σου ζήτησε στο νήμα του heisenberg να βάλεις τέτοια φωτό και εσύ..και είπα να στο πω και στο νήμα σου και εγώ,να βάλεις και καμιά τέτοια,ώστε να τελειώνει πλέον το θέμα με τις φωτό..ένα λάθος που ειπες ήταν ότι πως ότι φωτό μου ζητησατε τις έβαλα..φίλε δημητρη εγώ προσωπικά δεν νομίζω να ζήτησα κάποια φωτό + από αυτές που εβαζες..ήμουν καλυμμένος με αυτές,οπότε βγάλε με από το ζητήσατε που ειπες..όσο για τις φωτό που ρωτάς,για john και dance κτλ,εγώ σαν αερατος πιστεύω ότι είναι όλων κατώτερες από φωτο σαν του cvial..μακράν οι καθαρότερες φωτό που υπάρχουν.αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι άλλες δεν είναι καλές.γενικά ελπίζω να καταλαβαίνεις τον λόγο που σου είπα να βάλεις καμία φωτό.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα