Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

Tasmania

Active Member
Χαίρομαι Δημήτρη που είσαι ανοικτός για συνάντηση... θα χαιρόμουν πολύ να βρεθούμε... δες το πρόγραμμα σου και τις επόμενες μέρες θα το κανονίσουμε μιας και μένεις Θεσσαλονίκη βολεύει !
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Μητσο λιγο δυσκολο να σου εβαζαν αλλα τοσα σε δευτερη συνεδρια σε αυτη την περιοχη. Οκ ισως να ανεβαιναν λιγο σε πυκνοτητα, αλλα θα σου εβαζαν πιστευω το πολυ 3500 μοσχευματα στο διημερο και ισως κ να σου κατεβαζανε κι αλλο τη hairline( ,αρα μεγαλυτερη επιφανεια για να τ απλωσουνε). Οκ οπως ειπες κ εσυ ισως κ να παιζουν με μεγαλυτερες πυκνοτητες απλα δεν εχω δει εγω καποιο αποτελεσμα τετοιου τυπου ολοκληρωμενο. Εσυ παντως για 2η συνεδρια με βαση το αποτελεσμα της πρωτης, εκτιμω πανω απο 1200. Gts δε θα σου βαζανε...αν γι αυτα τα 1200 εδινες αλλο ενα 1000ρικο€ κακως δε την εκανες. Αλλα αν στη χρεωνανε 2η συνεδρια δλδ συνολο. 5000-
6000€, ε τοτε δεν θα αξιζε. Οκ εσενα σου εκατσε ιδανικα.
 

dimitris50423

Well-Known Member
ετοιμες οι φωτο απο κλινικη.. τις ανεβαζω σε λιγο.. τις εβαλα και κατι πατησα και χαθηκαν.. παλι απο την αρχη
 

dimitris50423

Well-Known Member
ζητησα πριν λιγο καιρο τις φωτο απο την κλινικη που εβγαλαν.. δεν με ενδιεφερε μεχρι τοτε απλα ειπα να τις εχω. μονο οταν βλεπω φωτο προ μεταμοσχευσης θυμαμαι πως ημουν.. με το που βγαλεις μαλλια ξεχνας εντελως πως ησουν πριν και φυσικα φευγουν οι ανασφαλειες που ειχες με το μαλλι αν παει οπως πρεπει η μμ.

φωτο πριν το κουρεμα στην κλινικη. ειναι πολυ φωτεινες μαλλον εκανε κατι λαθος με τη φωτογραφικη η κοπελα που τις εβγαλε.

http://s33.postimg.org/eghc9yalr/image.jpg

http://s33.postimg.org/4lnurbhgv/image.jpg

μια μερα μετα την επεμβαση στην κλινικη
http://s33.postimg.org/wr0ridyjz/image.jpg

http://s33.postimg.org/ph6grkm5r/image.jpg

http://s33.postimg.org/wx1lj01f3/image.jpg

http://s33.postimg.org/ehc4c0tgv/image.jpg

http://s33.postimg.org/uy0npujhr/image.jpg

το οτι οι κροταφοι ειναι καπως κλειστοι στο σχημα της hairline τελικα μου αρεσε πολυ. δεν θα ηθελα ανοιχτους και το τελικο αποτελεσμα θα μου αρεσε λιγοτερο.
 

dimitris50423

Well-Known Member
ο κοσμος ειναι μικρος και η θεσσαλονικη ακομη μικροτερη ετσι λοιπον τυχαια ειδα μελος του φορουμ σε ενα πολυκαταστημα που πηγα να παρω καποια πραγματα για το σπιτι που εχω νοικιασει προσφατα..
αφου μπηκα λοιπν στα leroy merlin βλεπω εναν τυπο σε μικρη αποσταση και αμεσως σκεφτομαι αυτο το μαλλι το ξερω.. χαχαχα
λες να ειναι ο Γιαννης? (john john). απομακρυνεται και αρχιζω να κοιταζω να τον ξαναδω. η δικια μου μου λεει τι κοιτας? κανενα γκομενακι ειδες χαχαχα.. τον ξαναβλεπω απο μακρια τον john.
με τα πολλα κανουμε τα ψωνια μας και κατευθυνομαστε στο ταμειο η τυχη ξανα τον φερνει μπροστα μου. ο Γιαννης λοιπον ειναι ο μπροστινος μου στο ταμειο οποτε εχω το χρονο να τον δω με προσοχη και να βεβαιωθω οτι ειναι οντως αυτος.
σημεια κλειδια το χτενισμα που κανει και το πιο σημαντικο το τοπικ που εχει πει οτι βαζει ο γιαννης στο crown το οποιο το ειχε βαλει αψογα και σιγουρα δεν παιρνει χαμπαρι κανεις αλλα το δικο μας εμπειρο ματι το διακρινει. δεν του μιλησα γιατι ημουν κατα 95% σιγουρος οτι ειναι ο Γιαννης. μιλησαμε μεσω πμ με το γιαννη και συντομα θα βγω μαζι του για καφε να γνωριστουμε και να συζητησουμε απο κοντα. ο Γιαννης εμενα δεν με πηρε χαμπαρι παρολο που οι φωτγραφιες που εχω βαλει εδω μεσα κρυβουν πολυ λιγα πραγματα. αλλα οπως ειπε σε τετοια μαγαζια οι περισσοτεροι δεν κοιτανε προσωπα.. εγω ειμαι πολυ παρατηρητικος. ;)
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καταλαβατε ο Κυρ.Δημητρης κατασκοπος στα Merlin και εγω ευαλωτος θα με τρωγε στο ταμειο πισωπλατα :p:D
Τον ειπα επρεπε να με μιλησει να με ρωτησει εαν ειμαι ο Γιαννης αλλα δεν ηταν και τοσο σιγουρος και κολησε.
Στο ραντεβου μας για καφε θα ερθω φυσικα χωρις Τοππικ στο crown για καθαρο συμπερασμα.
Θα ειναι ιστορικη συναντηση παρολο τις αντιπαραθεσεις που ειχαμε κατα καιρους με το Δημητρη δε σημαινει οτι εχουμε να χωρισουμε και τιποτα.
Συναντηση σε δημοσιο χωρο εεεεε χαχαχαχα στο κεντρο της πλατειας να μην μπορουν να δουνε καλα οι ελευθεροι σκοπευτες.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εμαθα θα εισαι media markt σημερα τι ωρα περιπου να στην εχω στημενη εγω αποψε.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Αν ερχοσουν θα με εβλεπες μολις γυρισα σπιτι. Χαχα. Ετσι γιαννη χωρις τοπικ νασυζητησουμε τα θεματα μας με το μαλλι. Δεν ασχοληθηκα ποτε με συγκρισεις. Αλλα ρε φιλε πραγματικα ειμαι πολυ παρατηρητικος με το που σε ειδα κατευθειαν σε σενα πηγε το μυαλο μου. Κατασκοπος κανονικα χαχα. Και εσυ ομως μαφια με το γυαλι μεσα στο μαγαζι μη σε παρει κανα ματι χαχα
 

nikolakis

Well-Known Member
dimitri20543 καλησπέρα επειδή ειμαι καινούργιο μέλος κ παρακολούθησα με πολυ ενδιαφέρον όλο το νήμα σου σε 4 ωρες μπορείς σε παρακαλώ αν θες μου απαντήσεις πως λέγεται η κλινική που πηγες, που βρίσκεται, ποσο στοίχισε κ μετα από πόσες μερες δεν φαίνονταν οι τρυπούλες μπροστά καθόλου; Σημείωση: ειμαι τελείως άσχετος με τις μμ κ η μόνη κρούση που εκανα τον Φλεβάρη ήταν στο Γκούρα όπου μου είπε 2500 για να μου ισιώσει hairline κ να γεμίσει λίγο κροτάφους κ να πυκνώσει λίγο βάζοντας ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά μου. Σε ευχαριστώ ελ των προτέρων.
 

tasos33

Well-Known Member
Στο καφέ στη πλατεια που θα πάτε θα στείλω ελεύθερους σκοπευτές στις γύρω ταράτσες να σας φωτογραφίσουν απο ψηλά......τρεμετεεε....Δημήτρη πλεον κ μένα το μάτι μου πέφτει πανω σε κουρουπες σε τομές σε αραιώσεις σε μμ κ σε περίεργα καραφλοχτενισματα κ οποτε μπορω τους βγάζω κ φωτο..έχουμε γίνει καραφλος πράκτωρ θου βου..μεγαλο σχολείο το φόρουμ τελικα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Στο καφέ στη πλατεια που θα πάτε θα στείλω ελεύθερους σκοπευτές στις γύρω ταράτσες να σας φωτογραφίσουν απο ψηλά......τρεμετεεε....Δημήτρη πλεον κ μένα το μάτι μου πέφτει πανω σε κουρουπες σε τομές σε αραιώσεις σε μμ κ σε περίεργα καραφλοχτενισματα κ οποτε μπορω τους βγάζω κ φωτο..έχουμε γίνει καραφλος πράκτωρ θου βου..μεγαλο σχολείο το φόρουμ τελικα
 

dimitris50423

Well-Known Member
ελα και εσυ τασο στη συναντηση αν θες. ετσι οπως τα λες ειναι πιο παλια δεν προσεχαμε τετοια πραγματα. οσο ασχολεισαι τοσο το ματι τα πιανει πανευκολα.
nikolaki σου εστειλα πμ τις πληροφοριες που μου ζητησες καθως στους περισσοτερους ειναι ηδη γνωστο το που εχω κανει μεταμοσχευση και ολα τα υπολοιπα.
συντομα θα ανεβασω νεες φωτογραφιες και ισως και ενα βιντεο για τους πιο απαιτητικους. το μαλλι παραμενει σε πολυ καλη κατασταση και απο οτι βλεπω πεφτουν ελαχιστες εως καθολου τριχουλες απο τα μεταμοσχευμενα τουλαχιστον αυτα που βλεπω στη χτενα.
 

salonikios30

Active Member
δικιο θα εχεις,δε ημουν κ συγουρος οτι το εστειλα σωστα :) στειλε μου αν μπορεις κατι πμ να πατησω πανω στο δικο σου
 

giodion

Member
Καπου αλλου θα το εστειλες σαλονικιε. Δεν εχω πμ.
Φιλε Δημητρη θα ηθελα να σε ρωτησω κατι και σε οποιον αλλο βεβαια γνωριζει να πει. Εχω παρατηρησει οτι ολοι που κανατε μμ, ασχετα με το ποσο επιτυχημενη ειναι - και σε εσενα ειναι πολυ- χρησιμοποιειται τοπικ. Αυτο γιατι το κανετε, πιστευετε οτι η εικονα σας χωρις αυτο φαινεται χειροτερη? Και κατι ακομα, αυτα τα τοπικ ειναι ασφαλη για την υγεια της τριχας?
 

dimitris50423

Well-Known Member
giodion δεν εχω βαλει ποτε τοπικ πανω στο κεφαλι μου και δε νομιζω να βαλω και ποτε. Αυτο που βλεπεις ειναι καθαρα απο τη μεταμοσχευση που εκανα πριν 1 χρονο. Το τοπικ βελτιωνει παρα πολυ την εικονα αλλα για οποιον το χρησιμοποιει ειναι σκλαβια. Αν σε συνηθισουν ολοι χωρις εμφανη αραιωση αντε βγες μετα απο το σπιτι χωρις να βαλεις. Θα γελανε ολοι. Η μονη λυση για μενα ειναι η μεταμοσχευση η οποια αν παει καλα ελυσες το προβλημα σου.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Για την υγεια της τριχας δεν νομιζω να παιζει ρολο το τοπικ. Με λουσιμο φευγει. Σιγουρα βοηθαει πολυ κοσμο να δειχνει καλυτερα και να εχει καλη ψυχολογια αλλα δεν ειναι μονιμη λυση
 
Μπλουζα