Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

aeratos28

Just aeratos
Χαχαχαχα εντάξει μέλισσα ναι ρε με έχει τσιμπησει..οκ κατάλαβα..με τους κροτάφους έχω θέμα ναι και ίσα που έχει ανοίξει όχι τίποτα ιδιαίτερο πίσω crown..βασικα δεν νομιζω να το ειχα πει αλλα οκ..για τώρα μπροστά θα ήθελα γύρω στις 2500 απο οτι μου ειπαν για ενα πολύ καλό αποτέλεσμα με πυκνότητα 55 grafts..εσένα ποσο παιζει η πυκνότητα?σου ειπαν?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
εγω δεν ειχα συμφωνησει καν για ποσα τριχοθυλακια. οσα προλαβουν μου ειπε. αναλογως με τη δοτρια μου και ποσα χρειαζοταν να βαλουν μπροστα.. η πυκνοτητα 55 που λες δεν μ λεει τιποτα το θεμα ειναι ποσα θα φυτρωσουν.
πανω στην επεμβαση μου ειπαν οτι αν το τριχοθυλακιο μπει πιο βαθια απο οτι πρεπει δεν μπορει να βγει η τριχα οπως και το αν μπει πιο λιγο απο οτι πρεπει.. δεν ξερω κατα ποσο ισχυει..
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ρε για πονους μιλατε πατε καλα?Αυτα ειναι για γυναικουλες.
Το αποτελεσμα μας ενδιαφερει πανω απολα.
Δεν πονας καθολου εγω εκανα με strip ακουγα το χρουτς χρουτς στον εγκεφαλο μου μολις με κοβαν με νυστερι και δεν ενιωθα τιποτα.
27 εκατοστα τομη με καναν.
 

aeratos28

Just aeratos
Σε μια συνέδρια σου έβγαλαν 2300?αν ναι μια χαρά είναι..πάντως φιλέ να σου λέει κάτι τα 55 grafts ανα πόντο γιατί αυτό βγαίνει βαση το μέγεθος της περιοχης που πρεπει να καλυφθεί..είχες μετρήσει απο πριν εσύ??και αυτοι έτσι σε εβαλαν για εμφύτευση χωρίς να έχουν μετρήσει τίποτα?γιατί εμένα η περιοχή που πρεπει να καλυφθεί είναι περιπου 47 τετραγωνικά εκατοστά..οποτε για μια αρκετά καλη καλυψη χρειάζονται 55 grafts τουλαχιστον,ίσως και κάτι παραπανω
 

dimitris50423

Well-Known Member
17η μερα σημερα.. η περιοχη και στην δοτρια και στη ληπτρια ειναι καθαρες.
τελικα σε φωτογραφια που εβγαλα εξω στο φως η δοτρια περιοχη δεν καλυφθηκε πληρως οπως φαινοταν στις φωτο που εβαλα με χειροτερο φωτισμο. οι φωτογραφιες βγηκαν στο μπαλκονι πριν λιγο
http://s16.postimg.org/9an0vzl2t/2015_06_14_15_52_57.jpg
http://s23.postimg.org/j5dxyfsnf/2015_06_14_15_53_00.jpg

και 3 φωτο απο τη ληπτρια περιοχη με καλο φωτισμο και η μια στο μπαλκονι.
http://s9.postimg.org/dnpfnpfpb/2015_06_14_15_55_51.jpg
http://s2.postimg.org/5gp67f3jt/2015_06_14_15_55_58.jpg
http://s18.postimg.org/4dgfuru0p/2015_06_14_15_57_05.jpg

ειμαι ευχαριστημενος προς το παρον απο αυτο που βλεπω. λιγες τριχουλες εχω δει να φευγουν οταν βαζω το regain (1-2 τη φορα) αλλα απο οτι ειδα ειναι φυσιολογικο.. οι τριχες στη δοτρια περιοχη εχουν μακρυνει παντως.
Απο το μηνα και μετα θα βαζω και δαφνελαιο μια φορα τη βδομαδα.

παλι απο οτι βλεπω δεν ειναι καλης ποιοτητας οι φωτογραφιες. συντομα θα εχω καλυτερης ποιοτητας.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ωραια!Λιγο καθαροτερες φωτος απο ληπτρια να βαζες θα σουν και ο πρωτος.
 

aeratos28

Just aeratos
Ωραίο δένεται ρε φιλέ.μακάρι να γίνει στο τέλος έτσι όπως το θέλεις..αλλ πίσω δοτρια σου μήπως θα φένεται αραιή?γιατί τα έχει πάρει όλα απο ενα σημείο.
 

dimitris50423

Well-Known Member
δεν ξερω παιδια θα δειξει με τον καιρο.. ειναι νωρις ακομα.. σε καμια εβδομαδα θα βαλω παλι φωτογραφιες να δουμε πως θα ειναι.. προς το παρον πεφτουν μερικες τριχουλες απο μπροστα οταν βαζω τη λοσιον,, δεν με ανησυχει θα περιμενω να περασει ο καιρος.. ;-)
 

tasos33

Well-Known Member
συνεχιζω να πιστευω οτι εκεινο το τετραγωνο απο πισω θα εχει θεμα....ευχομαι να πεσω εξωω
 

Δημητρης38

Active Member
Μην τον αγχωνετε !!!
Αδερφε με την Δοτρια σου, για την ωρα μην πολυασχολεισαι διοτι μπορει να εχεις παθει Σοκ Λος ...
Στις επομενες ημερες θα αραιωσει η Ληπτρια σου, στους 2 μηνες θα εισαι αδειος και αμεσως θα ξεκινησει σιγα σιγα η φυτρωση των μοσχευματων σου. Ο Αριθμος που τοποθετησες δεν θα σου δωσει υπερβολικη πυκνοτητα και ισως μελλοντικα (εφοσον εσυ το κρινεις σκοπιμο) να χρειαστεις repair για ενα καλυτερο αποτελεσμα.
Να μπαινεις στα Θρεντ των μεταμοσχευσεων να ενημερωνεσαι και παραλληλα να μας ενημερωνεις για την εξελιξη σου.
Το Φορουμ ειναι πηγη γνωσης για το συγκεκριμενο προβλημα που μας απασχολει ολους !!
Καλη φυτρωση να εχεις !!!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Δημητρη δεν ασχολουμαι καθολου με τη δοτρια περιοχη.. μεχρι τη 12 μερα δεν την ειχα δει καθολου.. εγω πιστευω οτι θα καλυφθει. ηδη παει καλα..
οσο για τη ληπτρια περιοχη ελπιζω να μην πεσουν ολες οπως λες.. ηδη απο τις λιγες που εχουν πεσει σε καποια σημεια βλεπω επανεκφυση.. το ξερω οτι δεν θα εχω υπερβολικη πυκνοτητα, αν θα εχω το αποτελεσμα που εχω μεχρι τωρα θα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.. το θεμα ειναι να μην χασω απο το αποτελεσμα που εχω μεχρι τωρα και να παραμεινουν ζωντανα τα τριχοθυλακια που βλεπω αυτον τον καιρο.. υπαρχει πιθανοτητα να χασω απο αυτα που ηδη εχουν βγει και μεγαλωνουν? η αυτα πετυχαν και θα μεινουν.. ?
οσο για το φορουμ οπως το ειπες ειναι πηγη γνωσης και ηδη εχω μαθει πολλα πραγματα και διαβαζω τα θεματα.
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
παιδια προφανως και ειναι μεγαλη η αραιωση στη δοτρια...οπως και να εχει η φυτρωση ειναι ενα διαφορετικο κομματι και εξαρταται απο πολλους παραγοντες μπλα μπλα...ομως η συγκεκριμενη εικονα της δοτριας εχει θεμα!! και μου ειναι γνωστη περιπτωση απο motorized εξαγωγη, ευχομαι να πυκνωσει εκει πισω και να μη φαινεται απλα με το ματι αλλα τα σημαδια γνωστα ως white points θα παραμεινουν , τουλαχιστο μη γινει σαν του filtros
 

dimitris50423

Well-Known Member
επιτελους καλυτερης ποιοτητας φωτογραφιες οπως το ζητησε ο john.. 19η μερα σημερα. οι φωτογραφιες τραβηχτηκαν 10 λεπτα αφου εβαλα το regain. λιγες τριχουλες εχουν πεσει προς το παρον τουλαχιστον λιγες εχω δει εγω.
http://s29.postimg.org/aipjmrr07/IMG_20150616_212833.jpg
http://s13.postimg.org/62fk6pydj/IMG_20150616_212827.jpg
http://s15.postimg.org/a8x8i6hzf/IMG_20150616_212659.jpg
http://s12.postimg.org/m267cam59/IMG_20150616_212731.jpg

να ρωτησω και κατι.. εχω διαβασει σε διαφορα θεματα για βουρτσισμα και ρολερ. οταν λεμε βουρτσισμα απλα χτενιζουμε για να βοηθησουμε στην αιματωση της περιοχης.. βοηθαει να κανω κατι εγω σχετικο η ειναι νωρις ακομα. απο το μηνα και μετα θα ξεκινησω και δαφνελαιο 2-3 φορες την εβδομαδα.. το εχω παρει ηδη. ειναι της simply green 100ml 3 ευρω απο φαρμακειο
 

aeratos28

Just aeratos
Αρχηγε πολύ μου αρέσει πως έχει ενωθεί η hairline σου με τα πλαγια μαλλια..και παλι μπράβο..τώρα για πυκνότητες κτλ θα δουμε στην πορεία...
 

dimitris50423

Well-Known Member
ευχαριστω φιλε. σε ολη τη μπροστα περιοχη δεν ειχα καθολου μαλλι.. εχει αλλαξει η εικονα μου. σιγουρα δεν εχει την πυκνοτητα του φυσικου μαλλιου αλλα μετα απο πολλα χρονια εχω hairline. μακαρι να πανε ολα καλα.
προσεχω την περιοχη πολυ κυριως απο τον ηλιο μην γινει καμια ζημια.
 

aeratos28

Just aeratos
Δεν θέλει ήλιο ναι πρόσεχε φιλέ τώρα..πάντως πραγματικα απο τις φωτο που εχεις στείλει ειδικα σε μερικές που ψιλό φαίνεται το προσωπο ρε συ τελείως διαφορετικός είσαι ρε!ελπίζω και εγώ να έχω κάτι ανάλογο ως προς το προσωπο..εγώ έχω αυτό το κλασσικό στο κεντρο το Τσουλούφι που όμως είναι κάπως παχύ σχετικα και κάνω καλυψη καλη ακόμα...χαχαχαχα..θέλω να πιστεύω οτι με τοσα grafts θα κάνω καλη δουλεια!
 

dimitris50423

Well-Known Member
aeratos τα μαλλια μου τα ειχα παντα πιο μακρια πανω να καλυπτουν την περιοχη μπροστα οσο γινοταν.. τωρα φυσικα και ειναι καλυτερα και δεν θα τα ξανααφησω τοσο μακρια..4
olaff χαιρομαι που σου αρεσει το αποτελεσμα φιλε μου.. με τον καιρο οταν μακρυνουν λιγο θα δουμε πως θα δειξει..

θελω να ρωτησω για σαμπουαν.. χρησιμοποιω το nanogen που μου προταθηκε απο την κλινικη. το γνωριζει κανεις? το εχετε χρησιμοποιησει?
εναλλακτικα ποιο σαμπουαν θα μου προτεινατε το οποιο ειναι δοκιμασμενο και εχει καλα αποτελεσματα?
οταν συμπληρωσω μηνα θα βαλω φωτογραφιες απο το αποτελεσμα μου τωρα βρισκομαι στην 22η μερα..
 
Μπλουζα