Detumescence Therapy of Human Scalp for Natural Hair Regrowth'

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
kwpous είπε:
Παιδια εγω κανω μασαζ 1 βδομαδα και εχει εξαφανιστει η λιπαροτητα του δερματος, και ειναι και πιο ελαστικο..αλλα μου φενεται εντελως απιθανο να ξαναβγουν ολα σου τα χαμενα μαλλια σε ενα χρονο για το λογο οτι η DHT που παει? εξαφανιζεται με το μασαζαζ? στο δερμα κανει πολυ καλο δεν αμφιβαλω αλλα για επανεκφιση θα διξει...

Αυτό που είναι ευαίσθητο στη dht είναι το δέρμα σε όλη την nw 6 περιοχή και όχι οι θύλακες.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
μακαρι να ειναι ετσι γκομι εχει μια λογικη δεν ειναι τυχαια καποια συμπτωματα στο δερμα μαζι με την τριχοπτωση αλλα τα μεαμοσχευμενα δεν θα επρεπε να πεφτανε αλλα μου εχεις πει οτι τοποθετουντε ποιο εξω απο οτι ειναι κανωνικα οι αλλες τριχες.. ο χρονως θα δηξει... η θα τα κανουμε ραστα η θα τη γυαλιζουμε .
 

gianniskritikos2

Active Member
αν και λιγο απιστευτο μακαρι να ειναι αληθινο παιδια μεσα στις 15 μερες που κανω μασαζ στο περιπου τοσες ειναι συμβαινει κατι που ουτε εγω το πιστευω! γεμισα μαλλια δεν αστειεβομαι ειμαι στον τριτο μηνα μινοξ η μινοξ μου εδινε καλο μποοστ αλλα παντα εβλεπα μια αραιωση ιστερα απο 2 βδομαδες που προσθεσα το μασαζ εχω δει τεραστια διαφορα η διαφορα ειναι εμφανης αν ανεβασω φοτογραφιες πριν ενα χρονο και τωρα δεν εχει καμια σχεση το μαλλι μου ... πραμμα το οποιο σιγουρα βοηθησε η μινοξ... ειμαι οπως ειπα στον 3το μηνα λετε να οφειλετε ολο αυτο στην μινοξ? και να φανηκε τυχαια οταν εβαλα μασαζ? μιας και ειμαι νωρις στον 3το μηνα να αρχιζε να διχνει τα αποτελεσματα της η μινοξ?μιλαω για πολυ μεγαλω ρεγκ μεσα σε 15 μερες μερα με την μερα το μαλλι μου πυκνωνει... εχω φυσιολογικη πυκνωτιτα πλεων οποιος και να με ψαξει θα πει δεν εχεις αραιωση εχω παρει πισω ολα μου τα μαλλια σαν να ειμαι 16 χρονων η μινοξ δινει σε καποιους τρελα μποοστ αλλα σε 15 μερες η μεγαλη αλαγη εγινε. μακαρι να ειανια πο το μασαζ τι λετε εσεις?


εχω βγαλει μικρες τριχες και χνουδακια στους κροταφους πραμα που δεν ειχα καν στα 16 αλλα στα 12 για να γινω ποιο σιγκεκριμενος εχω ανοιχτους κροταφους και τωρα πανε να γινουν ετσι [attachment=5508] δεν βαζω μινοξ εκει αλλα κανω μασαζ και στο κουτελο προς στιγμην πιστευω ειναι απο μινοξ ολα αυτα απλα τρεφω ελπιδεσ οτι το μασαζ βοηθησε στο να βγουν ολα ποιο γρηγορα και αν εγινε αυτο τοτε σημαινει οτι ευνοει την τριχοφυια αρα μπορει να εχει αποτελεσματα και μονο του σε βαθμο που δεν ξερω
 

Συνημμένα

  • brad-pitt.jpg
    brad-pitt.jpg
    183.2 KB · Προβολές: 164

Bouklas

Well-Known Member
Αν σταματήσεις την μινοξιδίλη και μείνεις μονο με το μασαζ θα καταλάβεις τι γίνετε. Και εγώ όταν πρώτο έβαλα μινοξιδίλη πάνω στο δίμηνο με τρίμηνο είδα την διαφορα και όσο πήγαινε μου έδινε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Ούτε εγώ το πίστευα αυτό που έβλεπα.
 

gianniskritikos2

Active Member
φιλε μπουκλα εσυ εισαι μη σου πω το καλυτερο αποτελεσμα που εχει δει το φορουμ με προσκαρ και μινοξ... μακαρι να εχω και εγω τετοια ανταποκριση σε μινοξ αλλα δεν περνω φινα.. βεβαια τα δικα σου αποτλεσματα δεν παιζονται μιας και ισουν αδιος.. αλλα δεν μου φενεται τοσο ασχετο το θεμα με το μασαζ που με το που το αρχισα απο την 3τη μερα αρχιζα να βλεπω να γεμιζω μαλλια και ακομα γεμιζω μπορει κατα 90% να ειναι καθαρα η μινοξ απλα λεω οτι τρεφω ελπιδες οτι το μασαζ βοηθησε δεν λε σε καμια περιπτωση οτι το μασαζ εκανε αυτο το αποτελεσμα εξαλου και η ερευνα αληθια να λεει εβγαλε ο αλλος μαλλια μετα απο 1 χρονο οχι σε 15 μερες ειανι μεθοδος που αν αληθευει εχει αργα αποτελεσματα σε αντιθεση η μινοξ τα δινει μπαμ μπαμ αρα τουλαχιστον το 90% του αποτελεσματος ανικει στην μινοξ και ακομα και το 99% να ανικει στην μινοξ και 1% στο μασαζ σημαινει οτι μεσα σε 15 μερες εδωσε ενα ελαχιστο μποοστ το μασαζ.. αρα δουλευει .


πιστευω ειμαι ιδανικο πειραμα γαι το μασαζ διοτι αμα δουλευει θα δω αποτελεσματα μεσα σε 3 μηνες οχι σε 1 χρονο μιας καιε ιμαι νεος στην τριχοπτωση και θα καταλαβω αν δεν ειναι απο μινοξ τα αποτελεσματα.. οι κροταφοι μου δεν ειναι σαν του μπρατ πιτ ι μινοξ δεν βγαζει μαλλια σε κενη περιοχη απο μονη της η οποια ειναι 3 εκατοσα....και ηταν αδια εμενα σε 3 ολοκληρα εκατοστα στον κροταφο εχω γεμισει χνουδακια αν ειναι απο μινοξ αυτα θα πεσουν η θα μινουν ετσι δεν γινεται η μινοξ να με κανει μπρατ πιτ κανεναν δεν εκανε στην ερευνα ο αλλος εγινε ομως αυτο παω να εξηγησω οτι αν γινω Nw με hairline και κροταφους brad pitt τοτε δεν ειναι λογο μινοξ αλα λογο μασαζ.
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Υπάρχει κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση. Όλη η αριστερή μου πλευρά, από το κούτελο μέχρι και πίσω είναι πιο σφιχτή από την δεξιά. Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά συμβαίνει. Όλη η δεξιά μου πλευρά είναι πολύ πιο εύκολη σ αυτό το μασάζ και πάντα κατά το "τσίμπημα" πιάνω περισσότερο δέρμα από ότι στην αριστερή.
Επίσης, στο δεξιό κρόταφο (καλή πλευρά) έχω βγάλει μερικές κανονικές τρίχες που μεγάλωσαν κανονικά, οι οποίες όμως δεν είναι πάνω από 6-7. (είχα ξυρίσει το κεφάλι όταν άρχισα το μασάζ και τις παρατήρησα τώρα που μεγάλωσαν) Όταν λέμε κρόταφο εννοώ στο ύψος της hairline που είχε υποχωρήσει από την πλευρά του κροτάφου.
Στον αριστερό κρόταφο δεν έχουν βγει ούτε καν χνουδάκια.
Το μόνο που έχω σκεφτεί γι αυτό το παράδοξο, είναι ότι κοιμάμαι συνήθως με το αριστερό πλευρό και ως αποτέλεσμα είναι η πλευρά του κεφαλιού που πιέζεται όλο το βράδυ στο μαξιλάρι.

Gianni, αν το μασάζ κάνει ακριβώς ότι αναφέρει η έρευνα, τότε, αν και το αποτέλεσμα που λες πρέπει να είναι της μίνοξ, της κάνει το έργο της πολύ ευκολότερο σίγουρα.
 

Bouklas

Well-Known Member
gianniskritikos2 είπε:
φιλε μπουκλα εσυ εισαι μη σου πω το καλυτερο αποτελεσμα που εχει δει το φορουμ με προσκαρ και μινοξ... μακαρι να εχω και εγω τετοια ανταποκριση σε μινοξ αλλα δεν περνω φινα.. βεβαια τα δικα σου αποτλεσματα δεν παιζονται μιας και ισουν αδιος.. αλλα δεν μου φενεται τοσο ασχετο το θεμα με το μασαζ που με το που το αρχισα απο την 3τη μερα αρχιζα να βλεπω να γεμιζω μαλλια και ακομα γεμιζω μπορει κατα 90% να ειναι καθαρα η μινοξ απλα λεω οτι τρεφω ελπιδες οτι το μασαζ βοηθησε δεν λε σε καμια περιπτωση οτι το μασαζ εκανε αυτο το αποτελεσμα εξαλου και η ερευνα αληθια να λεει εβγαλε ο αλλος μαλλια μετα απο 1 χρονο οχι σε 15 μερες ειανι μεθοδος που αν αληθευει εχει αργα αποτελεσματα σε αντιθεση η μινοξ τα δινει μπαμ μπαμ αρα τουλαχιστον το 90% του αποτελεσματος ανικει στην μινοξ και ακομα και το 99% να ανικει στην μινοξ και 1% στο μασαζ σημαινει οτι μεσα σε 15 μερες εδωσε ενα ελαχιστο μποοστ το μασαζ.. αρα δουλευει..
Μακάρι ρε φιλε να πιάσει η θεραπεία με το μασαζ και να είσαι έτσι όπως θες, την καλοβλέπω και εγώ, απλά μου φαίνεται απίστευτο ακόμα! Άκου εκεί πίσω όλα σου τα μαλλιά! Μακάρι θεε μου :D
Πάντως φιλε για να πιάσει δουλειά η φίνα θέλει μήνες από όσο έχω διαβάσει, στις αρχές που έβαζα μινοξιδίλη σε 10 μέρες με 2 βδομάδες περίου σταμάτησε η τριχόπτωση. Στον 1,5 μηνα έβλεπα εγώ αποτελέσματα, στο τρίμηνο τα βλέπανε οι γύρω μου και σε αυτή τη φάση και μετά θυμάμαι έβλεπα τα καλά αποτελέσματα. Μωρέ μακάρι να είναι από το μασαζ τι λες τώρα, αλλα το βλέπω δύσκολο! Εδώ φιλε και μινοξιδίλη που είχα βάλει μια φορα ενα μπουκαλακι και δεν ηξερα τι ειναι, πριν 2-3 χρονια σε υγρή μορφή, έβαζα σπανια 1 φορα στις 3 μέρες πχ μέχρι να την τελειώσω γιατί μου προκαλούσε φαγουρα. παρόλα αυτά το μαλλί μου δεν το είχα ξαναδεί τόσο φουντωμένο! Είχα βγάλει τρίχες και πύκνωσα ακόμα και έτσι όπως την χρησιμοποιουσα.
 

Bouklas

Well-Known Member
gianniskritikos2 είπε:
πιστευω ειμαι ιδανικο πειραμα γαι το μασαζ διοτι αμα δουλευει θα δω αποτελεσματα μεσα σε 3 μηνες οχι σε 1 χρονο μιας καιε ιμαι νεος στην τριχοπτωση και θα καταλαβω αν δεν ειναι απο μινοξ τα αποτελεσματα.. οι κροταφοι μου δεν ειναι σαν του μπρατ πιτ ι μινοξ δεν βγαζει μαλλια σε κενη περιοχη απο μονη της η οποια ειναι 3 εκατοσα....και ηταν αδια εμενα σε 3 ολοκληρα εκατοστα στον κροταφο εχω γεμισει χνουδακια αν ειναι απο μινοξ αυτα θα πεσουν η θα μινουν ετσι δεν γινεται η μινοξ να με κανει μπρατ πιτ κανεναν δεν εκανε στην ερευνα ο αλλος εγινε ομως αυτο παω να εξηγησω οτι αν γινω Nw με hairline και κροταφους brad pitt τοτε δεν ειναι λογο μινοξ αλα λογο μασαζ.

Μακάρι φίλε να σε ποιάσει καλά και να τουμπανιάσεις!
Μου μοιάζει τρελό ακόμα οτι αυτό μπόρει να σου δώσει ολα σου τα μαλλιά πίσω. Πάντως δεν παλέβετε να κάνεις 40 λεπτά την ημέρα μασάζ οπως λεει η έρευνα. Και πες οτι τα πάρεις πίσω, και δεν αντέχεις να κάνεις καθε μερα, εστω και 20 λεπτα, τι γινετε αν σταματάσεις πάνε άλα?
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παιδιά το πρόβλημα είναι τι κάνουμε αν τελικά βγουν μαλλιά? Ας φτάσουμε εκεί και μετά βλέπουμε. Εξάλλου, αν αυτό καταφέρει και διαλύσει το σκληρό στρώμα κολλαγόνου (ένας Καναδός γιατρός θυμάμαι το είχε περιγράψει ως λεπτή μεμβράνη στην επιφάνεια που βρίσκονται οι θύλακες) τότε τα πράγματα μετά είναι εύκολα και νομίζω ότι μπορώ να αποδείξω πως δημιουργείται αυτό. Το δύσκολο είναι να διαλυθεί εφόσον δημιουργηθεί και όχι τόσο να αποτραπεί η δημιουργία του.
 

edyuser1

Active Member
gianniskritikos2 είπε:
αν και λιγο απιστευτο μακαρι να ειναι αληθινο παιδια μεσα στις 15 μερες που κανω μασαζ στο περιπου τοσες ειναι συμβαινει κατι που ουτε εγω το πιστευω! γεμισα μαλλια δεν αστειεβομαι ειμαι στον τριτο μηνα μινοξ η μινοξ μου εδινε καλο μποοστ αλλα παντα εβλεπα μια αραιωση ιστερα απο 2 βδομαδες που προσθεσα το μασαζ εχω δει τεραστια διαφορα η διαφορα ειναι εμφανης αν ανεβασω φοτογραφιες πριν ενα χρονο και τωρα δεν εχει καμια σχεση το μαλλι μου ... πραμμα το οποιο σιγουρα βοηθησε η μινοξ... ειμαι οπως ειπα στον 3το μηνα λετε να οφειλετε ολο αυτο στην μινοξ? και να φανηκε τυχαια οταν εβαλα μασαζ? μιας και ειμαι νωρις στον 3το μηνα να αρχιζε να διχνει τα αποτελεσματα της η μινοξ?μιλαω για πολυ μεγαλω ρεγκ μεσα σε 15 μερες μερα με την μερα το μαλλι μου πυκνωνει... εχω φυσιολογικη πυκνωτιτα πλεων οποιος και να με ψαξει θα πει δεν εχεις αραιωση εχω παρει πισω ολα μου τα μαλλια σαν να ειμαι 16 χρονων η μινοξ δινει σε καποιους τρελα μποοστ αλλα σε 15 μερες η μεγαλη αλαγη εγινε. μακαρι να ειανια πο το μασαζ τι λετε εσεις?


εχω βγαλει μικρες τριχες και χνουδακια στους κροταφους πραμα που δεν ειχα καν στα 16 αλλα στα 12 για να γινω ποιο σιγκεκριμενος εχω ανοιχτους κροταφους και τωρα πανε να γινουν ετσι δεν βαζω μινοξ εκει αλλα κανω μασαζ και στο κουτελο προς στιγμην πιστευω ειναι απο μινοξ ολα αυτα απλα τρεφω ελπιδεσ οτι το μασαζ βοηθησε στο να βγουν ολα ποιο γρηγορα και αν εγινε αυτο τοτε σημαινει οτι ευνοει την τριχοφυια αρα μπορει να εχει αποτελεσματα και μονο του σε βαθμο που δεν ξερω


γιαννη εγω πιστευω ειναι απο την μινοξ παλια που την ειχα κοψει για ενα διαστημα την μινοξ περιπου 2 μηνες ειχα κατηφορα ετσι αλλα οταν την ξεκινησα παλι πρωτη φορα ειχα δει το μαλλι μου τοσο πυκνο σε 2 μηνες.τωρα την εκοψα παλι και αρχες του αλλου μηνα την ξαναρχιζω και θα μου λειθουν και εμενα καποιες αποριες που εχω.την εχω κοψει απο 1 σεπτεμβρη και απο 25 σεπτεμβρη βαζω cg και εχω δει πολυ μειωμενη τριχοπτωση.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Ξεκινήσα απο χτες να κανω μασάζ. Θα προσπαθήσω απο 2 δεκάλεπτα και + μεσα στη μέρα απο λιγα λεπτα οσο μπορώ. 40 λεπτα καθε μερα για 1 χρονο δεν ξέρω αν θα αντέξει καποιος να κανει, εστω και για 6 μηνες. Φίλε Γκόμι δεν ειναι μονο να βγουνε αλλα και πως θα τα κρατησουμε, μεχρι στιγμής μονο με φιναστερίδη μπόρει κάποιος να κανει την δουλειά του.
Να δούμε, δεν βαζω ουτε μινοξιδίλη προς το παρόν ουτε τίποτα, σκετο μασάζ.
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
φίλε boukla, νομίζω ότι η δουλειά της φιναστερίδης είναι πάρα πολύ παρεξηγημένη από τον κόσμο της τριχόπτωσης. Ελπίζω μέχρι την Κυριακή να βρω χρόνο να αναφέρω κάποια πράγματα που τα μελετάω πάνω από 2 μήνες και όσο το καθυστερώ τόσο βιβλιογραφία μαζεύεται και μου είναι δύσκολο να τα συντάξω όλα σε ένα ποστ. Θα το είχα ήδη κάνει αλλά με άλλα προβλήματα υγείας που ταλαιπωρούμαι μου έκοψαν τη φόρα.
Οπότε θα προσπαθήσω να περιγράψω κάποια βασικά και σιγά σιγά θα προσθέτω πράγματα. Η φίνα δουλεύει από την πίσω πόρτα και όχι ευθέως στο πρόβλημά μας. Αυτή την πόρτα μπορούμε να την ανοίξουμε και με άλλο τρόπο, αλλά θέλει αφοσίωση πείσμα και πειθαρχία γιατί είναι σε όλη μας την καθημερινότητα.
Το χάπι είναι η εύκολη λύση, το πήρες και καθάρισες, ενώ ο άλλος τρόπος είναι μια μόνιμη καθημερινή και ολοήμερη προσπάθεια.
 

kwpous

Member
εγω σημερα εκλεισα μια βδομαδα που κανω το μασαζ καθε μερα απο 20 λεπτα και εχω δει φοβερο αποτελεσμα στο δερμα μου απο τοσο νωρις,καθε μερα που ξυπνουσα το κεφαλι μου ηταν πολυ λιπαρο ενω τωρα καμια σχεση..
 

Bouklas

Well-Known Member
GOMI είπε:
φίλε boukla, νομίζω ότι η δουλειά της φιναστερίδης είναι πάρα πολύ παρεξηγημένη από τον κόσμο της τριχόπτωσης. Ελπίζω μέχρι την Κυριακή να βρω χρόνο να αναφέρω κάποια πράγματα που τα μελετάω πάνω από 2 μήνες και όσο το καθυστερώ τόσο βιβλιογραφία μαζεύεται και μου είναι δύσκολο να τα συντάξω όλα σε ένα ποστ. Θα το είχα ήδη κάνει αλλά με άλλα προβλήματα υγείας που ταλαιπωρούμαι μου έκοψαν τη φόρα.
Οπότε θα προσπαθήσω να περιγράψω κάποια βασικά και σιγά σιγά θα προσθέτω πράγματα. Η φίνα δουλεύει από την πίσω πόρτα και όχι ευθέως στο πρόβλημά μας. Αυτή την πόρτα μπορούμε να την ανοίξουμε και με άλλο τρόπο, αλλά θέλει αφοσίωση πείσμα και πειθαρχία γιατί είναι σε όλη μας την καθημερινότητα.
Το χάπι είναι η εύκολη λύση, το πήρες και καθάρισες, ενώ ο άλλος τρόπος είναι μια μόνιμη καθημερινή και ολοήμερη προσπάθεια.
Εύχομαι ότι καλύτερο φιλε στο θέμα που σου προέκυψε.
Σε διαφορα forums πάντως που διάβασα για το μασάζ, παρα πολλοί που το δοκίμασαν είδανε διαφορα, όπως πιο δυνατή τρίχα, μείωση της τριχόπτωσης και regrowth. Διάβασα επίσης κάποιους γιατρούς σε sites που λέγανε ότι με το μασάζ δεν πρόκειται να βγάλεις μαλλιά, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Όπως και να έχει εγώ το ξεκινάω για τα μελοι που διάβασα στο forum γιατί είναι μαρτυρίες ανθρώπων σαν και εμάς που μπαίνουμε εδώ μέσα, και επίσης γιατί δεν χρησιμοποιώ καμια θεραπεία οποτε δεν έχω τίποτα να χάσω.
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
Bouklas είπε:
Εύχομαι ότι καλύτερο φιλε στο θέμα που σου προέκυψε.
Σε διαφορα forums πάντως που διάβασα για το μασάζ, παρα πολλοί που το δοκίμασαν είδανε διαφορα, όπως πιο δυνατή τρίχα, μείωση της τριχόπτωσης και regrowth. Διάβασα επίσης κάποιους γιατρούς σε sites που λέγανε ότι με το μασάζ δεν πρόκειται να βγάλεις μαλλιά, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Όπως και να έχει εγώ το ξεκινάω για τα μελοι που διάβασα στο forum γιατί είναι μαρτυρίες ανθρώπων σαν και εμάς που μπαίνουμε εδώ μέσα, και επίσης γιατί δεν χρησιμοποιώ καμια θεραπεία οποτε δεν έχω τίποτα να χάσω.
καταλαβαινεις για τι κατσαπλιαδες μιλαμε.
αρνουνται ακομα και τα οφθαλμοφανη
λογικο ειναι θα χασουνε ψωμι.
προχωρα boukla,εγω λεω δεν θα χασεις μαλλι
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Bouklas είπε:
GOMI είπε:
φίλε boukla, νομίζω ότι η δουλειά της φιναστερίδης είναι πάρα πολύ παρεξηγημένη από τον κόσμο της τριχόπτωσης. Ελπίζω μέχρι την Κυριακή να βρω χρόνο να αναφέρω κάποια πράγματα που τα μελετάω πάνω από 2 μήνες και όσο το καθυστερώ τόσο βιβλιογραφία μαζεύεται και μου είναι δύσκολο να τα συντάξω όλα σε ένα ποστ. Θα το είχα ήδη κάνει αλλά με άλλα προβλήματα υγείας που ταλαιπωρούμαι μου έκοψαν τη φόρα.
Οπότε θα προσπαθήσω να περιγράψω κάποια βασικά και σιγά σιγά θα προσθέτω πράγματα. Η φίνα δουλεύει από την πίσω πόρτα και όχι ευθέως στο πρόβλημά μας. Αυτή την πόρτα μπορούμε να την ανοίξουμε και με άλλο τρόπο, αλλά θέλει αφοσίωση πείσμα και πειθαρχία γιατί είναι σε όλη μας την καθημερινότητα.
Το χάπι είναι η εύκολη λύση, το πήρες και καθάρισες, ενώ ο άλλος τρόπος είναι μια μόνιμη καθημερινή και ολοήμερη προσπάθεια.
Εύχομαι ότι καλύτερο φιλε στο θέμα που σου προέκυψε.
Σε διαφορα forums πάντως που διάβασα για το μασάζ, παρα πολλοί που το δοκίμασαν είδανε διαφορα, όπως πιο δυνατή τρίχα, μείωση της τριχόπτωσης και regrowth. Διάβασα επίσης κάποιους γιατρούς σε sites που λέγανε ότι με το μασάζ δεν πρόκειται να βγάλεις μαλλιά, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Όπως και να έχει εγώ το ξεκινάω για τα μελοι που διάβασα στο forum γιατί είναι μαρτυρίες ανθρώπων σαν και εμάς που μπαίνουμε εδώ μέσα, και επίσης γιατί δεν χρησιμοποιώ καμια θεραπεία οποτε δεν έχω τίποτα να χάσω.

Να σαι καλά. Οι γιατροί πριν μερικά χρόνια είχαν αποκλείσει επίσης το θέμα της φλεγμονής και ότι υφίσταται μόνο στην alopecia areata και όχι στην Α.Α. Όπως σε όλα τα θέματα που αφορούν την τριχόπτωση, ως ειδικοί, απλά έπεσαν έξω.
 

gianniskritikos2

Active Member
παιδια γιατι ειδα εναν που λει το κανω μια φορα την μερα 20 λεπτα η ερευνα λεει 2 φορες τη μερα και πρωι και βραδι...
 

Bouklas

Well-Known Member
kapa είπε:
καταλαβαινεις για τι κατσαπλιαδες μιλαμε.
αρνουνται ακομα και τα οφθαλμοφανη
λογικο ειναι θα χασουνε ψωμι.
προχωρα boukla,εγω λεω δεν θα χασεις μαλλι
Μακάρι φιλε τι να πω, όσο συνεχίζω και το ψάχνω σε forums πολλοί λένε ότι είδανε διαφορα!


GOMI είπε:
Να σαι καλά. Οι γιατροί πριν μερικά χρόνια είχαν αποκλείσει επίσης το θέμα της φλεγμονής και ότι υφίσταται μόνο στην alopecia areata και όχι στην Α.Α. Όπως σε όλα τα θέματα που αφορούν την τριχόπτωση, ως ειδικοί, απλά έπεσαν έξω.
Η θα ήτανε όλοι τους άσχετοι ή αλλιώς αυτό που λέει ο και kapa πιο πάνω. Μάλλον είναι πολλά τα λεφτά.


gianniskritikos2 είπε:
παιδια γιατι ειδα εναν που λει το κανω μια φορα την μερα 20 λεπτα η ερευνα λεει 2 φορες τη μερα και πρωι και βραδι...
Γιάννη εγώ δεν θα την παλέψω 40 λεπτά κάθε μέρα, και σε όσα forums πήρα πληροφορίες όλοι που λέγανε ότι δούλεψε κάνανε 5 με 10 λεπτά ημερησίως. Ίσως περισσότερο μασάζ καλύτερα αποτελέσματα τι να πω. Και ένα άλλο οι περισσότεροι λέγανε ότι καλο θα είναι να κανεις μασάζ μαζί και με κάποια ελαια. Δεν έδωσα και πολύ σημασία σε τι ελαια λέγανε γιατί ήτανε πολλά. Το καστορέλαιο ήτανε μέσα πάντως όπως διάβαζα την λίστα.
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
Bouklas είπε:
kapa είπε:
καταλαβαινεις για τι κατσαπλιαδες μιλαμε.
αρνουνται ακομα και τα οφθαλμοφανη
λογικο ειναι θα χασουνε ψωμι.
προχωρα boukla,εγω λεω δεν θα χασεις μαλλι
Μακάρι φιλε τι να πω, όσο συνεχίζω και το ψάχνω σε forums πολλοί λένε ότι είδανε διαφορα!

ολοι ειδαν
ειμαι σιγουρος οτι αν αντεξεις τα λεπτα που αναφερεις δεν θα χασεις καθολου
 
Μπλουζα