Corfu rider, fue, λιόσης, 2200 grafts, 18-19/11/2015

aeratos28

Just aeratos
corfu τελικά τις φωτό που τράβηξε ή εταιρία τις έχεις ή όχι??επίσης αν μπορείς απαντησε και στο προηγούμενο μνμ που εστειλα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corfu Rider

Active Member
Τις φωτο τις αναμενω Δευτερα. Παλι θα τις στειλουν.. εγω φταιω που εκανα ρυθμισεις λογω κινητου..
Οντως, η αραιωση υπηρχε, αλλα με φυσιολογικο μηκος μαλλιων δεν φαινονταν και ιδιαιτερα.. ειναι μια 'αραιη.. αραιωση))
Τωρα που ειναι κοντα, θα μπορουσα να εκανα ενα σωστο smp (που εφαρμοζεται πιο σωστα σε κοντο μαλλι η γουλι).
Αλλα πρεπει να περασει και λιγος καιρος απο την μμ..
Οσον αφορα την αραιωση, ο Λι---ης με προειδοποιησε οτι τα μαλλια στο crown βρισκονται σε μια φαση που δεν ξερουν 'εαν θα διατηρηθουν η ειναι προς... αναχωρηση..).
Μου συνεστησε regaine και στο εφεξης.. (με φασεις κυκλων)"
Απλα, επειδη αυριο θα πρεπει να χρησιμοποιησω το regaine, δεν ξερω πως να το απλωσω για να καλυψει: πλαγια, crown, hairline, κτλ..
Ποσο ειναι αρκετο? Foam version η κλασσικη εκδοχη?
 

Corfu Rider

Active Member
Σημερα επικονωνησα, διοτι ειμαι πολυ απασχολημενος με αγροτικες ε4γασιες. Αυριο πρωι θα τις στειλουν.. μολις βρω λιγο χρονο τις αναρτω.. χθες βραδυ αγορασα και regaine foam.. πολυ ακριβο ομως.. €40, ενω το παραδοσιακο κοστιζει σχεδον τα.. μισα! Αλλα ο φαρμοκοποιος ειπε οτι απλωνεται καλυτερα ο αφρος, και δεν προκαλει φαγουρα και ερεθισμο.. αλλα αφου ειναι μονοπωλιο, η regaine το δινει πανακριβο (επειδη ο αφρος εχει αυτα τα πλεονεκτηματα..)
Το χρησιμοποιω πρωθ-βραδυ, και λουσιμο απο σημερα μονο μια φορα την ημερα.. η μμ δεν φαινεται ΚΑΘΟΛΟΥ! Οσοι με εχουν δει, απλως με ρωτουν 'θα πας.. φανταρος'??
Εγω απανταω: "Θα παω να πολεμησω εναντια στην.. Τουρκια" (διχως.. twitter))
 

Corfu Rider

Active Member
Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν είναι εύκολο να παρατηρηθεί η αραίωση με.. μακριά μαλλιά..
Αλλά εγώ επίτηδες τα είχα αφήσει έτσι, ώστε "όταν πήγαινα στην Αθήνα, θα κουρευόμουν" )
-Έτσι είχα και μια δικαιολογία επιπλέον, για τον λόγο που κουρεύτηκα πολύ κοντά..
{'αστοχία εκτέλεσης από τον κουρέα))}..
Τώρα πια, έχουν περάσει σχεδόν 14 ημέρες από την μμ.. και ΔΕΝ φαίνεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα
ερύθρημα κτλ, ή οτιδήποτε υποδηλώνει ότι έκανα μμ))
Απλώς, παρατηρώντας την πυκνότητα των μαλλιών κάτω από φώς (λάμπα), διαπιστώνω ότι στο
κοντό μαλλί, θα μπορούσα να έκανα ένα full-extra smp!
Αλλά υπάρχουν και περιορισμοί: Στο smo, ΔΕΝ πρέπει να πέσει νερό ή άλλο στοιχείο στα σημεία
που εφαρμόσθηκε το μελάνι, για πέντε [5] ημέρες..
Όμως, αφού εφαρμόζω regaine foam, αυτό δεν είναι εφικτό..
Κρίμα, γιατί θα έκανα ένα σωστό smp, τώρα που έγινε η μμ και τα μαλλιά είναι ακόμα κοντά.
{Με μακρύ μαλλί και πριν την μμ, ΔΕΝ είναι καθόλου καλή ιδέα το smp..} HAIRLINE.JPG CROWN.JPG TEMPLE.JPG HAIRLINE.JPG
 

aeratos28

Just aeratos
βάλε και τις φωτό που είσαι κουρεμένος μετά από την εμφύτευση που έβγαλε ή εταιρία..άντε ρε corfu,με το τσιγκελι σου τα βγάζουμε!
 

nikosssss

Active Member
Σορρυ αλλά να ρωτήσω κάτι??? Αν κατάλαβα καλά και αν αυτό είναι το κεφάλι του Corfu, εκτός απο hairline που και εκεί είμαι επιφυλακτικός, που ακριβώς είναι η αραίωση?? Ρε παιδιά εγώ έχω περισσότερη αραίωση, αν δει κανείς το νήμα μου, aeratos28 πρέπει να θυμάσαι, και με αποτρέψατε παντελώς για μμ, λόγο μεγάλης πιθανότητας τραυματισμού της ήδη υπάρχουσας τρίχας...Στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο?? Πραγματικά βλέποντας τη φώτο που έχεις βάλει Corfu, δείχνοντας το κεφάλι απο πίσω, δεν μπορώ ακριβώς να καταλάβω ποιος ο λόγος μεταμόσχευσης....o_Oo_O
Εκτός αν δεν είναι το κεφάλι σου οπότε πασο!!
 

Corfu Rider

Active Member
Η αραιωση ευτυχως η δυστυχως δεν φαινεται με μακρυ μαλλι.. εδω δεν φαινεται (απο μη-ειδικους) με.. κοντο μαλλι! Αλλα οταν ειναι βρεγμενο, και οι τριχες κολλανε, τοτε δεν μου αρεσει.. και ειδικοτερα το καλοκαιρι.. ξερεις, παραλια, τουριστριες κτλ..
Παντως, τωρα με κοντο μαλλι φαινεται οτι δεν εχω πολυ 'χνουδι'..
Εσυ μπορει να μην χρειαζεσαι μμ, αλλα smp..
Αερατος, θα αναρτησω και τις post-op photos.. στελνω mail στην dhi να μου τις.. ξαναστειλει))
 

nikosssss

Active Member
Αν μπορέσεις να βρεις το νήμα μου και δεις το crown μου, και βρεγμένο και στεγνό, πιστεύω θα καταλάβεις. Και νομίζω οτι αν δεν είσαι έστω καλύτερα απο μένα, είμαστε στα ίδια. Εγώ ποιο πολύ ανησυχώ μην έχεις τραυματίσει τις ήδη υπάρχουσες τρίχες αλλά δεν είμαι ειδικός, ούτε καν έχω την πείρα όπως κάποια άτομα εδώ μέσα. Όπως και να χει σου εύχομαι τα καλύτερα!!!;)
 

Corfu Rider

Active Member
Τοτε εχε υποψιν σου το smp.. εγω σκεφτομαι να κανω ενα 'βαρβατο' smp (οταν μου επιτρεψει η κλινικη)..
Και βεβαια, θα.. 'απαιτησω' και καλη τιμη (αφου εκανα μμ, και ειχα κανει και smp πιο πρωτα -αλλα με μακρυ μαλλι- /κατι που δεν ειναι και πολυ σωστο\)..
Παντως η αραιωση ειναι υπουλο πραγμα.. μπορει οι τριχες να αδυνατιζουν, λεπταινουν, αραιωνουν και να πεφτουν, χωρις να το... καταλαβεις..
Εγω ξεκινησα και regain, αφου μου το συνεστησαν και απο την d-i..
Αλλα θα πρεπει να το κανω συνεχεια..
 

aeratos28

Just aeratos
όντως από αυτές τις φωτό ρε corfu ειδικά πίσω φαίνεσαι ζούγκλα από μαλλί..είμαι περίεργος να δω που σου έβαλαν στο crown μαλλιά.μπροστά ναι τα χρειαζοσουν.ίσως έπρεπε κατά την γνώμη μου τα 2300 να μπουν μόνο μπροστά..περιμένουμε νέες φωτό από την τοποθέτηση των grafts
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Corfu μας λες πως δεν έγινε αντιληπτό από κανένα πως έχεις κάνει μμ...που να φανεί ρε φιλέ? Είναι σα να μας λες πως δεν έγινε αντιληπτό ότι ο big sofo έκανε solarium...καλα στο crown που τα εβαλες τα μαλλια? Οκ προφανώς εσύ εννοεις από θέμα επούλωσης πως όλα οκ...αλλά όπως λέει κ ο αερατος...στο crown ιδίως μου φαίνεται too much...φαίνεται να είσαι nw-1 εκεί...
 

Corfu Rider

Active Member
Θα εχω τις φωτο την Δευτερα (αμεσως μετα την μμ). Για update, μπορω να πω το εξης:
Παρατηρω, κατω απο φωτισμο, οτι ΔΕΝ εχω πολυ 'χνουδι', αναμεσα στις τριχες..
(Πχ, εαν εχει δει καποιος τον Παβλοβιτς του Παναθηναικου -στο μπασκετ-, ακομα και οταν φωτιζεται στο κεφαλι, δεν φαινεται καθολου 'ασπρη' αποχρωση). Ενω σε εμενα δεν δειχνει τοσο 'σκουρο' το κεφαλι κατω απο το φως..
Αρα, πιστευω οτι θα χρειαστει ενα πληρες smp.. και οσο πιο σκουρο το μελανι, τοσο το καλυτερο..
 

aeratos28

Just aeratos
ρε συ corfu ποιον Πάβλοβιτς λες τώρα?από τις φωτό που έχεις ανεβάσει δεν φαίνεται στο crown να έχεις πρόβλημα..μπροστά είναι το πρόβλημα.όσο για το smp αν κανείς με σκούρο μελάνι πιστεύεις ότι θα είναι ωραίο??είσαι καστανόξανθος και ή αντίθεση θα είναι πολύ μεγάλη και άσχημη κατά την γνώμη μου..ασε που το smp σε μακρί μαλλί δεν κάνει και τίποτα ιδιαίτερο..οπότε τζάμπα τα μελάνια..φτιάξε την α ζώνη και την hairline που έχεις ανάγκη σχετικά σημαντική θα έλεγα και crown μην το πειραζεις.. το να φαίνεται το δέρμα όταν είναι βρεγμένα τα μαλλιά είναι πολύ φυσιολογικό..1 στους 10 δεν φαίνεται..
 

Corfu Rider

Active Member
Αναφερομαι στον Σασα Παβλοβιτς του ΠΑΙ.. τον παρατηρουσα στην tv (Παναθηναικος-Μπαρτσελονα), και εχει πιο σκουρα αποχρωση (λες να εχει κανει.... smp)??)..
Μαλλον εχεις δικιο. Το hairline μου ειναι πιο ψηλα. Εκανα την μετρηση με τα 'ακροδακτυλα' (ξερεις, η αποστασεις πηγουνι, μυτης, φρυδιων, hairline, οπου πρεπει να ειναι ιδιες), και πραγματι, το hairline επρεπε να ηταν 2-3εκ πιο χαμηλα..
Βεβαια, εαν υπολογισεις και την αποσταση κατα μηκος, ειναι (2.5cm x 20cm)= 50cm2 (το ελαχιστο..).
Εαν η απαιτουμενη πυκνοτητα ειναι 60grafts/cm, τοτε θα χρειαστουν 50x60= 3,000 grafts τουλαχιστον (αρα, ας πουμε 3,500 grafts ')για να ειμαστε μεσα')..
Τα θυλακια μπροστα πρεπει να ειναι μονα η διπλα? Πιστευω οτι το κατεβασμα του hairline ειναι η πιο λεπτη μμ.. διοτι προκειται για την 'βιτρινα' του κεφαλιου..
Τα 3,500 grafts θα απαιτησουν 3 ημερες συνεχομενες.. δεν γνωριζω εαν αυτο ειναι υποφερτο απο τον οργανισμο (λογω πολλων μοσχευματων σε μια συγκεκριμενη περιοχη...)
 

Corfu Rider

Active Member
Παντως, ΥΠΑΡΧΕΙ και μια αραιωση-μικρη πυκνοτητα στο crown γενικοτερα.. και ασφαλως το hairline ειναι πιο ψηλα απο το κανονικο..
 

Stripar

Established Member
Εαν η απαιτουμενη πυκνοτητα ειναι 60grafts/cm, τοτε θα χρειαστουν 50x60= 3,000 grafts τουλαχιστον (αρα, ας πουμε 3,500 grafts ')για να ειμαστε μεσα')..

Corfu...60/cm ανα τετραγωνικό είναι μία πυκνότητα , που σε ένα νεανικό κεφάλι (που δέν έχει χάσει πολλά μαλλιά)
δένει σωστά και ομοιόμορφα με τα υπόλοιπα.
Τα 3,500 grafts θα απαιτησουν 3 ημερες συνεχομενες.. δεν γνωριζω εαν αυτο ειναι υποφερτο απο τον οργανισμο (λογω πολλων μοσχευματων σε μια συγκεκριμενη περιοχη...)

Το πόσες συνεχόμενες ημέρες θα χρειαστείς για να στα βάλουν ή άν θα μπορεί να τα υποστηρίξει ο οργανισμός σου και το αιματολογικό σου δίκτυο
δέν θα πρέπει να σε ανησυχεί και τόσο (και λέω και τόσο γιατί άλλες κλινικές βάζουν 4-5000grafts σε δύο ημέρες εύκολα) ,
αλλά τα πόσα χρόνια θα απαιτηθούν για να φτάσεις στο αποτέλεσμα αυτό (60 cm2)!...

Δεδομένου ότι όπως είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο εδω μέσα η D*I δέν μπορεί να ανταπεξέλθει σε πυκνότητες πάνω απο 30-35cm2 !!!

Συνεπώς άν θές λίγο Hairline & λίγο Crown & λίγο Smp...σε βλέπω για τα επόμενα 3-4 χρόνια να στήνεις αντίσκηνο στην κλινική….
και να χαλάς 2200 (που έβαλες τώρα) + 3500-4000(hairline)+κανένα 800 (crownπου από ότι λές θα ανοίξει κάποια στιγμή)=7000grafts

Σχεδόν ΟΛΗ σου την δότρια , από τόσο νεαρή ηλικία και ένα πρόβλημα που μόνο εσύ βλέπεις και κάτω από ειδικές συνθήκες π.χ έντονο φωτισμό , βρεγμένα μαλλιά κ.τ.λ

Πρόσεχε γιατί ενημερωτικά και φιλικά στο λέω αν συνεχίσεις έτσι σε μια 4ετία θα έχεις μείνει με ένα τίποτα στη δότρια
και στο μέλλον που θα χρειάζεσαι να μαζεύεις την κατάσταση πολύ περισσότερο από σήμερα θα χτυπάς το κεφάλι στον τοίχο …

;)
 

aeratos28

Just aeratos
σωστοτατος 1000% ο φίλος stripar..Συμφωνώ απόλυτα όσο δεν πάει..τα ειπες πολύ καλύτερα από ότι θα έγραφα εγώ .βασικά αυτά που ειπες θα εννοουσα αλλά μάλλον θα ήταν ακόμη ένα τελείως ( επιθετικό ) μνμ τελικά,γιατί όπως έχω πει με το γραπτό λόγο είμαι αγαρμπος!!:pχαχα..αλλά corfu κοιτά να δεις,όλοι έχουμε τρέλα με το μαλλί,μην νομίζεις ότι έχεις παραπάνω εσύ..αυτά που λες είναι υπερβολές..απο οτι εχω καταλαβει,Μπέζος ήθελες να είσαι,αλλά δεν..πίσω δεν χρειάζεται τπτ.καλύτερα να ασχολιοσουν μόνο με το μπροστά κομμάτι,να εβαζες όλα τα grafts εκει,όπως σου είπα και σε προηγούμενο μνμ..
 
Μπλουζα