Πώς περνάει έτσι ο καιρός συναγωνιστές;
11ος μήνας και πλέον ενημερώσεις καθαρά για το τυπικό της υπόθεσης.
Αισθάνομαι πως παχαίνουν ακόμη τρίχες και νιώθω μικρά τριχάκια να αναπτύσσονται στο μέσο-crown ακόμη, σε συνδυασμό με ένα ευχάριστο αίσθημα αιμάτωσης του σκάλπ που νιώθω όλο και πιο συχνά. Μπορεί βέβαια να είναι η υψηλή πίεση από τα παιδιά και την παντόφλα που τρώω κάθε μέρα
Βάσει της χειρότερης καράφλας στο οικογενειακό δέντρο -πάντα παίρνουμε για μπούσουλα τη χείριστη περίπτωση- θα 'μουν φουλ πεντάρης στα 55-60 και θα κλείσω ως NW6 στα 80κάτι. Όσο περνάνε οι μήνες τόσο σιγουρεύομαι πως η ΜΜ έριξε ό,τι 'μαμίσιο' είχα πάνω στην καρκάλα μου στη NW5 περιοχή και είμαι μόνο με τις μεταμοσχευμένες. Με το Saw Palmetto/Rosemary παρατηρώ μηδενική έως ελάχιστη τριχόπτωση, αλλά πρώτον είμαι γέρος και δεύτερον, μπορεί να μην πέφτει τίποτε γιατί ό,τι ήταν να πέσει πάνω έπεσε και μείναν τα μεταμοσχευμένα.
Τα 'χουμε πει περί του VfM που είναι ο Γιαμάν, θα ρίξω άλλη μια τελική ενημέρωση τον επόμενο μήνα και μετά θα επανέλθω μόνο αν γίνει καμιά διαστημική μαγκιά και φουντώσει το mid-crown μέσα στους επόμενους μήνες. Ό,τι παραπάνω έρθει από 'δω και πάνω, το θεωρώ καθαρό δωράκι.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κοινότητα, που με τη γνώση και την καθοδήγησή της, βοηθά Αδελφούς Άνδρες να επανέλθουν από την άθλια και ύπουλη αδικία της καράφλας.