Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε πας πολύ καλά !Μπράβο για την ωραία παρουσίαση, Όπως φαίνεται και στην συγκριτική φωτό η διαφορά 5μηνου με. 6μηνου είναι σχεδόν μηδενικη, έστω και τώρα ξεκινά μινοξιδιλη, ίσως να χρειάζεται ένα μπουσταρισμα το μαλλί.
Αθέμιτη προώθηση υπηρεσιών;;ο μοντ @CVIAL θα σε ελέγξειΦίλε πας πολύ καλά !
Γνώμη μου μην ξεκινήσεις θεραπεία του κώλου, minoxentili -finesteridi ,είναι για μια ζωή, αν τα σταματήσεις χάνεις αυτά που έχεις ??
Η μόνη θεραπεία είναι (P.R.P. Βλαστοκύτταρα Regenera Activa)!! TSIOUMAS CLINIC..
νομιζω σου εδωσε λιγο ακομη τον τελευταιο μηνα!Ενημέρωση 9μηνου παρά μια βδομάδα συναγωνιστές, καθώς με πιάνουν μπάνια - και φιλήδονο τίναγμα της παραλίγο χαίτης προς τα πίσω.
Η ψευδαίσθηση πυκνότητας νομίζω ήρθε κι έδεσε τρομερά. Ποστάρω τις κλασσικές στον άσπρο τοίχο και μερικές μπόνους, στο αμάξι και στο μπάνιο. Από μπροστά και με σχετικά χαμηλό φωτισμό, νομίζεις πως είμαι φουλ μαλλιάς. Με έντονο φως ή αν αρχίσω να σκάβω τα μαλλιά, το σιθρού εφεδάκι κάνει μπαμ. Πάντως ακόμη και τίποτε άλλο να μη μου δώσει, χαίρομαι πολύ που την έκανα τη φτιάξη, μίκρυνα 15 χρόνια.
Πίνω από δω και πέρα Saw Palmetto 320mg, Rosemary Leaf 700mg και MSM 1500mg την ημέρα, τα δύο πρώτα ως φυσικά και light υποκατάστατα φίνας/μινοξ (χωρίς προσδοκίες ή ψευδαισθήσεις, κάτι ελάχιστο να μου δίνουν, ευπρόσδεκτο) και συνεχίζω ενημερώσεις ως το 12μηνο μύστες μου.
Καλά μπάνια, καλά μαλλιά α τόδος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπράβο φίλε, να χαίρεσαι τη νέα σου εμφάνιση. Φαίνεται να άλλαξε πολύ το πρόσωπο σου σε σχέση με το πριν. Είναι σημαντικό να νιώθεις χαρούμενος και ότι γύρισες το χρόνο 15 χρόνια πίσω.Ενημέρωση 9μηνου παρά μια βδομάδα συναγωνιστές, καθώς με πιάνουν μπάνια - και φιλήδονο τίναγμα της παραλίγο χαίτης προς τα πίσω.
Η ψευδαίσθηση πυκνότητας νομίζω ήρθε κι έδεσε τρομερά. Ποστάρω τις κλασσικές στον άσπρο τοίχο και μερικές μπόνους, στο αμάξι και στο μπάνιο. Από μπροστά και με σχετικά χαμηλό φωτισμό, νομίζεις πως είμαι φουλ μαλλιάς. Με έντονο φως ή αν αρχίσω να σκάβω τα μαλλιά, το σιθρού εφεδάκι κάνει μπαμ. Πάντως ακόμη και τίποτε άλλο να μη μου δώσει, χαίρομαι πολύ που την έκανα τη φτιάξη, μίκρυνα 15 χρόνια.
Πίνω από δω και πέρα Saw Palmetto 320mg, Rosemary Leaf 700mg και MSM 1500mg την ημέρα, τα δύο πρώτα ως φυσικά και light υποκατάστατα φίνας/μινοξ (χωρίς προσδοκίες ή ψευδαισθήσεις, κάτι ελάχιστο να μου δίνουν, ευπρόσδεκτο) και συνεχίζω ενημερώσεις ως το 12μηνο μύστες μου.
Καλά μπάνια, καλά μαλλιά α τόδος.
Γενικά Δύσκολα πάντως ξεμπερδεύεις με μια μόνο επέμβαση αν θες να έχεις την τέλεια πυκνότητα, εκτός και αν έχεις μικρή επιφάνεια.To κομμάτι για το οποίο δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά τείνω διαισθητικά να συμφωνήσω με το Georgie, είναι πως αν έπιασα ένα ποσοστό φύτρωσης 80%, το αποτέλεσμα μειώθηκε από το γεγονός ότι 'χαιρέτησαν' τα λίγα μαμά μαλλιά που είχα μπροστά, Το συγκεκριμένο φυσικά και από τη στιγμή που δεν παίρνω φίνα, δεν μπορώ να το χρεώσω στο Γιαμάν. Δυνατή και αξιόπιστη επιλογή ο Δόκτωρας, ειδικά για περιπτώσεις σαν τη δική μου, που δεν περιμένουν και τον ουρανό με τ'άστρα από μια επέμβαση.
Layering λέγεται το φαινόμενο…….Μπόνους ερώτηση ρε καραφλάδερφα.
Τώρα στις διακοπές που βγάζουμε άπειρες φωτό αν φαμίγ, βλέπω κάτι ανφάς και προφίλ, λέω φτου σου κουκλεντέ μου, πιο πολυέ μαλλιέ από 15χρονο σε Κέι ποπ μπάντα.
Βλέπω πανοραμικές και είμαι μια τραγικά διάχυτη υπερκαράφλα. Σαν μαγικό τρικ. Από μπρος, επιτυχιάρα. Από πάνω, κλάψε μάνα. Τί φάση;
ΥΓ Πανοραμική με μαλλί βρεμένο από θάλασσα, φαίνεται ωραίο και πυκνό. Στεγνό και κάτω από λιοπύρι είναι σιθρού πανηγυράκι.