λοιπόν χαίρεται,έχω πρόβλημα τριχόπτωσης εδώ και 1 χρόνο, είμαι 21 ετών. έχω δοκιμάσει μινοξιδίλη 1 φορα την ημερα ( hairway και regaine υγρό), το τελευταίο διάστημα το regaine υγρό με δημιούργησε κνησμό και δερματίτιδα, η δερματίτιδα με είπε ο γιατρός είναι λόγω angxoys ένας άλλος με είπε λόγω ότι πλένομαι στο γυμναστήριο.(εγώ πιστεύω λόγω regaine). λοιπόν το άλλαξα σε regaine afro και μετά με παράλληλη θεραπεία της δερματίτιδας p με έγραψε. μετά από δυο εβδομάδες τα ξύρισα τελείως τα μαλλιά μου. και όσο ξαναμεγαλόνουν , πιο αραιέ από ποτε, μειώθηκε σημαντικά η τριχόπτωση.. αλλά τον τελευταίο 1 με ,1μισή μίνα παρατηρώ ότι φεύγουν και γενιά και βλεφαρίδες και έχω τρελαθεί ... πήγα σε 3 γιατρούς και με είπαν ότι δεν έχω πρόβλημα και πως είναι από το angxos ένας με έδωσε και και βιταμίνες pill food και με είπε πάρτα για 1.5 μίνα και θα σταματήσει ... αλλά εγώ πάλι ανησυχώ πες είναι δυνατών να πειράζω το μούσι μου και να με μένουν τρίχες στα χέρια η στο "μαξιλάρι " κάθε πρωί.. ξέχασα να πω ότι έκανα εξετάσεις αίματος και olla κομπλέ , τώρα περιμένω να βρω άμα έχω θυρεοειδή. επίσης παίρνω εδώ και 2 μήνες rechelet συμπλήρωμα για τα μαλλιά.... το έχει πάθει κανείς αυτό??? πως από το angxwn να συμβαίνει aytoo ?? μήπως με προκαλούν αλλεργία η μείνω και οι βιταμίνες??? help>>> ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΎ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΏ