kwstas mpatsios
Active Member
παιδια το αποκλειετε σε εκεινο το σημειο να μην εχει ολοκληρωθει η φυτρωση και στην πορεια να γινει καλυτερα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
παιδια το αποκλειετε σε εκεινο το σημειο να μην εχει ολοκληρωθει η φυτρωση και στην πορεια να γινει καλυτερα?
βρηκα ακομη μια του κολιατου για οσουσ θελουν να δουν τι κανειΚαι εσύ τι είσαι που ρωτάς ,εισαγγελέας?έχεις καταλάβει ότι είναι φόρουμ και τα φόρουμ αποτελούνται από μέλη?τελικά θα απαντήσεις αν έχεις άλλες φωτό όπως σου είπα?πανοραμικές κτλ?με αλλα χτενίσματα?για να υποστηρίξεις τα λεγόμενά σου περί κορυφαίου στην Ελλάδα?
Έχω άποψη φίλε ,βλέπω και κρίνω,μήπως θα μου την αφαιρέσεις κιόλας επειδή δεν συμφωνώ με αυτά που λες?
βρηκα ακομη μια του κολιατου για οσουσ θελουν να δουν τι κανει
Καλα αυτη η μεταμόσχευση του Γιατρού που σήκωσε ο Κώστας κάνει μπαμ. Η δική μου όμως δε ξεχωρίζειTι κάνει?? Ένα αποτέλεσμα κοινό με άλλους..φυσικότητα 0..στοιχισμένα grafts το ένα δίπλα στο άλλο ..καραμπάμ ότι είναι μεταμόσχευση..φωνάζει.!! Για πήγαινε φίλε να δεις στου cvial το νήμα ,να δεις πως είναι η δοτρια του μετά από 5200+ grafts..
Καλα αυτη η μεταμόσχευση του Γιατρού που σήκωσε ο Κώστας κάνει μπαμ. Η δική μου όμως δε ξεχωρίζει
Ναι κατάλαβα οτι δε μιλούσες για μένα.Η δική σου αδερφέ δεν έχει να κάνει με αυτόν καθόλου..είναι σαφώς πιο φυσική η hairline σου..δεν την σύγκρινα με τη δική σου..μόνη της τη σύγκρινα και προσωπικά την θεωρώ αρκετα
κακή ως προς τη φυσικοτητα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι κατάλαβα οτι δε μιλούσες για μένα.
Όντως αυτή η μμ που ποσταρε ο Κώστας ηταν 100% αφύσικη και αυτό γιατι ο τυπος ήθελε να ξαναπάει τη Hairline οπως ηταν στα 19...
Βασικά στις οδηγίες λέει για τριχόπτωση το πρώτο καιρό και το θεωρεί φυσιολογικό ότι έτσι ανταποκρίνεται... Τώρα το φοβερή τρυχοπτωση που λες δεν ξέρω πόσο φυσιολογικό είναι. Λογικό να φοβάσαι. Προσωπικά θα την έκοβα και θα έβλεπα... Αλλά ρώτησε γιατρό καλύτερακαλησπερα εχω φοβερη τρυχοπτωση στην πισω την ζωνη εχω την εντυπωση οτι ξεκινισε οταν αρχισα να βαζω μινοξ σε εκινη την περιοχη υπαρχει καμια πιθανοτητα να μου το κανει η μινοξ αυτο εχετε ακουσει τπτ παρομοι?
7 μηνεσ βαζω και απο τοτε που αρχισα αρχισα και να χανω φοβαμαι μηπωσ την κοψω και αδειασω περισοτεροΒασικά στις οδηγίες λέει για τριχόπτωση το πρώτο καιρό και το θεωρεί φυσιολογικό ότι έτσι ανταποκρίνεται... Τώρα το φοβερή τρυχοπτωση που λες δεν ξέρω πόσο φυσιολογικό είναι. Λογικό να φοβάσαι. Προσωπικά θα την έκοβα και θα έβλεπα... Αλλά ρώτησε γιατρό καλύτερα
Μάλλον ήρθε η ώρα τους να πέσουν λόγω dnaβητα ζωνη λογικα πισω απο τα μεταμοσχευμενα
Ποσες φορες τη μερα βαζεις μινοξιδιλη ;7 μηνεσ βαζω και απο τοτε που αρχισα αρχισα και να χανω φοβαμαι μηπωσ την κοψω και αδειασω περισοτερο
μια φορα την μεραΠοσες φορες τη μερα βαζεις μινοξιδιλη ;