φιλε καλη φιτρωση οπως βλεπω αν και παει τελεια, εχω κανει μμ περιπου 20 μερες και σκεφτομαι να την παρουσιασω για τον λογο του οτι δεν ξερω τι θα βρουν καποιοι και θα με νευριασουν,,που ισως οντως κατι να εχουν να πουν,η απλα ΠΑΝΤΑ κατι πρεπει να υπαρχει κατι ασήμαντο για να πουν,γιαυτο καποιες παρουσιασεις παιδιων εμειναν μισες,αυτη η φαγωμάρα εδω μεσα,δεν ξερω απο τι πιγαζει,η πολυ τεστο φταιει?τι δεν ξερω, ολα εχουν τον τροπο τους.τεσπα,
[/QUO ευχαριστω πολυ φιλε ναι το εχω παρατηρησει κ εγω πολλες φορες σημβαινει αυτο εδω υπαρχει μεγαλη φαγωμαρα γιατι ολοι βγαζουν τα κομπλεξ πισω απο μια οθονη λογικα δεν ξερω τι αλο να πω.. ισωσ πρεπει να το δουν οι διαχειρηστες και να παρακολουθησουν καποια ατομα που συχνα δοιμηουργουν τετοιες εντασεις και να πραξουν αναλογως. εμεις οι χρηστες ειμαστε εδω να μοιραστουμε τα προβληματα μας και τις εμποιριες μας και οχι να φαγωνομαστε... εμενα μετα απο ολα αυτα που ειπαμε το νημα μου εγινε για τα σκουπιδια οποιοσ το δει κανενασ σοβαρος γνωστης δεν θα ασχοληθει σοβαρα μετα απο αυτα που θα διαβασει κριμα