Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gglol

New Member
Καλησπέρα, δεν ξέρω αν υπαρχει απαντηση σε αυτο που ρωταω. Χάνουμε μαλλια μεχρι καποια ηλικια? η χανουμε μεχρι να διαμορφωθei καποια απο τις κλιμακες του Norwood? Προσωπικα εχω τριχοπτωση απο τα 18, πλεον ειμαι 28 και συνεχιζεται σιγα σιγα αλλα σταθερα. Δεν εχω παρει ποτε τιποτα για την τριχοπτωση εκτος απο ενα head and shoulders που χρησιμοποιω. Αυτη την στιγμη μπορειτε να δειτε και απο την φωτο την κατασταση μου. Να περιμενω τριχοπτωση μεχρι να φτασω σε NW6?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Απ: Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

Φίλε δυστυχώς το που θα σταματήσει η τριχόπτωση του καθενός και πότε, καθορίζεται απο τα γονίδιά του. Αν φτάσεις 40 χρονών χωρίς σοβαρές απώλειες, συνήθως το διατηρείς αυτό το επίπεδο. Πάντως η καράφλα που θα κάνουμε, μέχρι τα 35 έχει δείξει γενικότερα. Φυσικά παίζουν εξαιρέσεις. Δυστυχώς τρόπος να μάθεις σίγουρα δεν υπάρχει.

ΥΓ Και το HairDX test που πουλάνε πανάκριβα, μια εύσχημη εισαγωγή στη φίνα και τις μεταμοσχεύσεις είναι, δε λέει κάτι. Σκας 200Ε ενώ ήδη βλέπεις ότι καραφλιάζεις για να σου πουν "Μάλιστα κύριε, καραφλιάζετε, πάρτε φίνα αμέσως, 200Ε πλήζ, χώρια τα χάπια!"
 

Hairboost

Member
Απ: Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

slide_hairlossscale.jpg
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Απ: Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

Ποτε θα κα ποτε θα κα ποτε θα κανειιι ξαστερια....;;;; ΠΟΤΕ ...ΠΟΤΕ ...ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ....αστο φιλαρακι το θεμα ειναι να μην εχεις γεννηθει ετσι..αφου την πατησες....καλυτερα αστο...μιλαμε για χρονιο εφιαλτη που δεν σε σκοτωνει σωματικα όπως αλλες πραγματικα σοβαρες ασθενειες...αυτο τρωει την ψυχη αργα και βασανιστικα με αποτελεσμα να εχεις την αισθηση αποπραγματοποιησης και επισης αισθηση κατοικιας σε ξενο σωμα...σου αλλαζει συμπεριφορα νοοτροπια και χαρακτηρα...τοσο απλα απλα σε μαραζωνει και σταδιακα σε καταστρεφει...οταν δε αντιληφθεις τι συμβαινει και πεις στοπ δεν παει αλλο δες το ημερολογιο σου και θα καταλαβεις πως τα καλυτερα χρονια απλα εφυγαν και δεν γυριζουν...παντα θα μεινουμε με απορια για το τι θα καναμε ΑΝ....
 

wonderwall

New Member
Απ: Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

Hairlosscursed σε 3 γραμμές ανέφερες όλα όσα νιώθουν οι περισσότεροι εδώ μέσα....δυστυχώς μας μαραζώνει το άτιμο!!!!!
 

Adriano

Well-Known Member
Απ: Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

Έλα ρε παιδιά χαλαρώστε λιγάκι.Υπάρχει ελπίδα στα φάρμακα.Be patient
 

Hairboost

Member
Απ: Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

Αφου κανενα δεν εχει μονιμα αποτελεσματα και 3 μηνες μετα το σταματημα χανεις οσες βγηκαν δεν υπαρχει ελπιδα
 

Adriano

Well-Known Member
Απ: Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

Έλα ρε παιδιά τι να αυτά τώρα;;;Γεμάτα είναι τα forum στο εξωτερικό με επιτυχίες.Υπομονή θέλει.Και ρεαλιστικές προσδοκίες.
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

Ρε guys εντάξει, μην σας πέρνει από κάτω... Όλοι όσοι είμαστε εδώ μας νοιάζει πολύ για την εμφάνιση και τα μαλλιά μας και ότι μπορούμε να κάνουμε μέχρι στιγμής το κάνουμε. Έχουμε και το φόρουμ που εκτός για τις θεραπείες είναι και μέσο αλληλοϋποστήριξης για όλους μας.
 

Adriano

Well-Known Member
Απ: Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

Fenimore πολύ κακομοιριά το τελευταίο καιρό ρε φίλε εδώ μέσα.Θα αυτοτιμωρηθώ μου φαίνεται σύντομα για να μην downοιάζω.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

Adriano είπε:
Fenimore πολύ κακομοιριά το τελευταίο καιρό ρε φίλε εδώ μέσα.Θα αυτοτιμωρηθώ μου φαίνεται σύντομα για να μην downοιάζω.

ε εντάξει, όλοι μας κάποιες φορές λίγο - πολύ νιώθουμε ανάλογα, αλλά αμα το σκεφτούμε λογικά θα δούμε το πόσο τυχεροί είμαστε με τις γνώσεις που αποκτήσαμε γύρω στο θέμα, αν αναλογιστούμε το πόσος κόσμος ζει στην αφάνεια αγοράζοντας snake oils που διαφημίζει η tv και πηγαίνοντας για μεταμόσχευση σε μη ικανούς γιατρούς και όλα αυτά λόγου μάρκετινγκ και μόνο.
 

kk20

Member
Απ: Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

Και εμένα με έχει ταλαιπωρήσει η τριχόπτωση πολλά χρόνια και έχω χάσει άπειρα πολλές ωραίες στιγμές λόγω της ανασφάλειας που μου έχει προκαλέσει. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, για αυτό και είμαι εδώ και ασχολούμαι ακόμα με θεραπείες κλπ.

Όμως, παιδιά, μην το παρατραβάμε. Ο κόσμος έξω είναι γεμάτος καραφλούς άντρες με ξυρισμένα κεφάλια και πανέμορφες κοπέλες δίπλα τους. Τσεκάρετε παντού, σε στέκια πιτσιρικάδων, στα mall, στο δρόμο, παντού!

Αμφιβάλλω ότι το βλέπω μόνο εγώ..... Η τριχόπτωση μας ασχημαίνει, αλλά πολύ λιγότερο από όσο νομίζουμε.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Απ: Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

"ε εντάξει, όλοι μας κάποιες φορές λίγο - πολύ νιώθουμε ανάλογα, αλλά αμα το σκεφτούμε λογικά θα δούμε το πόσο τυχεροί είμαστε με τις γνώσεις που αποκτήσαμε γύρω στο θέμα, αν αναλογιστούμε το πόσος κόσμος ζει στην αφάνεια αγοράζοντας snake oils που διαφημίζει η tv και πηγαίνοντας για μεταμόσχευση σε μη ικανούς γιατρούς και όλα αυτά λόγου μάρκετινγκ και μόνο."


[/quote]φιλε μου τετοιες γνωσεις να μου λειπουν... Και κατα δευτερον μην θεωρεις οτι μαθαμε κατι ιδιαιτερο...μαθαμε αυτα που ακριβως ΑΛΛΟΙ θελανε να μαθουμε για να πουλανε αυτοι και ετσι να βγαζουν εις βαρος μας απο φαρμακα μεχρι γιατρους και φορουμς κανοντας μας να αισθανομαστε και εξυπνοι επειδη αντι για snake oils πηραμε φινα μινοξ και πηγαμε στον χασσον αντι Ελλαδα... Κουραφεξαλα...ειναι απλα ενα καλοστημενο σκηνικο...εμεις τι δηλαδη ειμαστε οι εξυπνοι που καθομαστε καλοκαιριατικα και γραφουμε παπαριες...ενα τσουρμο θυματα ειμαστε και βαζω τον εαυτο μου πρωτο
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

Hairlosscursed είπε:
φιλε μου τετοιες γνωσεις να μου λειπουν... Και κατα δευτερον μην θεωρεις οτι μαθαμε κατι ιδιαιτερο...μαθαμε αυτα που ακριβως ΑΛΛΟΙ θελανε να μαθουμε για να πουλανε αυτοι και ετσι να βγαζουν εις βαρος μας απο φαρμακα μεχρι γιατρους και φορουμς κανοντας μας να αισθανομαστε και εξυπνοι επειδη αντι για snake oils πηραμε φινα μινοξ και πηγαμε στον χασσον αντι Ελλαδα... Κουραφεξαλα...ειναι απλα ενα καλοστημενο σκηνικο...εμεις τι δηλαδη ειμαστε οι εξυπνοι που καθομαστε καλοκαιριατικα και γραφουμε παπαριες...ενα τσουρμο θυματα ειμαστε και βαζω τον εαυτο μου πρωτο

εδώ ταιριάζει η φράση: "ξέρω ότι το παιχνίδι είναι στημένο, αλλά είναι το μοναδικό που μπορώ να παίξω". Δεν λέω ότι έχεις άδικο σε αυτά που λές, αλλά και πάλι αυτό δεν σημένει ότι δεν είμαστε τυχεροί που γνωρίζουμε κάποια πράγματα παραπάνω, έστω και αν αυτά τα πράγματα έγιναν εσκεμένα. Εγώ πάντως το τελευταίο καιρό βλέπω όλο και περισσότερους πειραματισμούς και ιδιοκατασκευές απο πλευράς χρηστών και χαίρομαι ιδιαίτερα γι'αυτό.
 

kakashi

Member
Απ: Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

δεν ειναι το θεμα το οτι μας ασχυμαινει πολυ κ οτι δεν θα αρεσουμε σε ωραιες γυναικες.....αλλα οταν χανεις τα μαλλια σ αλλαζουν πολλα πραγματα μεσα σ....χανεις ενα μεγαλο κομματι της αυτοπεποιθησης κ της αυτο εκτιμησης σ επειδη βλεπεις τον εαυτο σ να αλλαζει κ δε σ αρεσει....δεν ειναι οτι δεν αρεσεις στους αλλους απλα εσυ δεν αρεσεις στον εαυτο σ....αποκτας διαφορες φοβιες(πχ δεν μπορεις να εχεις τον αλλο απο πανω σ η πισω σ να κοιταει τα μαλλια σ,φοβασαι το νερο κ τη βροχη μη φανει η αραιωση,εγω για παραδειγμα οταν ημουν μαθητης ετρεμα στο τελος της χρονιας με το μπουγελο μην αρχισουν οι φιλοι μ τα διαφορα σχολια κ πηγαινα κατευθειαν γρηγορα σπιτι μ...η θυμαμαι μια αλλη φορα σε σχολικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου αρχισε να βρεχει κ ζητησα αλλαγη κ καλα οτι δεν μπορουσα να παιξω αλλο...) συνεχεια κοιτιεσαι στο δρομο σε καθρεφτες η πας συνεχεια στην τουαλετα στην καφετερια να τσεκαρεις μηπως ο αερας που φυσηξε πριν χαλασε το μαλλι κ φαινεται η αριαωση....μπορει ολα αυτα να ακουγονται λιγο αστεια αλλα πολυ τα παθαινουν κ ειναι πολυ ψυχοφθορο....κ γενικα η τριχοπτωση σ αλλαζει ολο το χαρακτηρα....γινεσαι λγοτερο κοινωνικος μενεις πιο πολυ στο σπιτι κ γενικα ολα τα ενδιαφεροντα σ κ οι ασχολιες σ αλλαζουν σε σχεση με παλια ....παυεις πλεον να κανεις πραγματαπου ενδεχεται οταν εισαι εξω να κανουν την αραιωση σ να φανει στους γυρω....θα θελα κ γω πχ το καλοκαιρι που παιζω μπασκετ με τους φιλους μ μετα να παω να βαλω κ γω το κεφαλι κατω απο τη βρυση κ να δροσιστω οπως εκεινοι...θα μ πεις γιατι δεν το κανεις σιγα κ τι θα γινει....το ξερω δεν ειναι κ τιποτατο σημαντικο αλλα εγω απλα δεν μπορω να το κανω..νιωθω πολυ αβολα....ειχα παει με φιλους τα χριστουγεννα σε βουνο να μεινουμε(νοικιασαμε δωματιο)(με κοπελες στην παρεα)κ επειδη το πρωτο πρωι που ξυπνησαμε το μαλλι μ ηταν οπως ναναι κ φαινοταν η αραιωση μ οι κοπελες εκαναν καποια αρνητικα σχολια...καλοπροαιρετα βεβαια...αλλα εμενα με πειραξαν παρα πολυ κ τα υπολοιπα πρωινα σηκονομουν μιση ωρα νωριτερα απο τους υπολοιπους για να λουστω κ να χτενιστω για να κρυψω την αραιωση....ολα αυτα τα παραπανω π ειπα ειναι διαφορες μικρες λεπτομερειες που με κανουν να μην απολαμβανω διαφορες στιγμες στη καθημερινοτητα μ κ να χανω πολλα πραγματα...μακαρι να μπορουσα να καταπολεμησω ολα αυτα τα κομπλεξ που εχω(ξερω σιγουρα οτι στο μελλον δεν θα με νοιαζει τοσο αλλα τωρα στα 21 μ ειναι πολυ δυσκολο να το αποβαλλω)κ τοτε πραγματικα δεν θα με ενοιαζε αν δεν βγαινω με ομορφες κοπελες αλλα θα μ αρκουσε το γεγονος οτι ειμαι ψυχικα ηρεμος....κ μην νομιζεις οτι ολοι αυτοι με τα ξυρισμενα κεφαλια που εχουν διπλα τους ωραιες γυναικες ειναι μια χαρα....εγω πιστευω οτι πολλοι απο αυτους αισθανονται αρκετα ασχημα μεσα τους κ το προβλημα τους τους βασανιζει ψυχολογικα καθε μερα.... πολλα ειπα παλι...αλλα δεν ξερω τις τελεταιες 2-3 μερες εχω φαει μια πικρα με το μαλλι μιας κ τις τελευταιες μερες εχω πολυ εντονη τριχοπτωση....
 

sakis9282

Member
Απ: Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

Εμείς εδώ έχουμε "θέμα"αισθητικό με τα μαλλιά.Πάντως βλέπω επώνυμους με πολύ χρήμα που δεν τους νοιάζει για τα μαλλιά τους,πχ βλέπε τον πρίγκηπα της Αγγλίας,Σπανούλη,Σαλπιγγίδη κτλ.Είναι στο χαρακτήρα του καθενός.Άλλοι με μαλλιά πυκνα στενοχωριούνται γιατί γκριζάρουν λχ
 

kakashi

Member
Απ: Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

το οτι προκειται για αισθητικο θεμα δεν σημαινει οτι δεν ειναι κ τοσο σημαντικο γιατι τετοια θεματα επηρεαζουν κ αμεσα τη ψυχολογια σ ....ενταξει δεν ειναι κ παντα τραγικα τα πραγματα....ισως το παραπανω ποστ μ να βγηκε πολυ πιο μελαγχολικο απο οτι θα ηθελα....δεν εχω κ καταθλιψη...αλλα πιστευω οτι ητριχοπτωση με εχει επηρεασει αρκετα στο χαρακτηρα μ...συμφωνω οτι παιζει ρολο ο χαρακτηρας...αλλοι ειναι ευαισθητοι αλλοι οχι...παιζει ρολο κ ποτε αρχιζει το προβλημα....αλλο να ξεκινησεις να καραφλιαζεις στα 40 κ αλλο στα 20...στη δευτερη περιπτωση ειναι πολυ δυσκολαψυχολογικα κ σ μενουν πολλα "σημαδια"...τωρα για αυτους τους διασημους που λες μονο αυτοι ξερουν αν τους ενοχλει η καραφλα τους...το οτι εχουν λεφτα αλλα δεν κανουν μεταμοσχευση δε σημαινει οτι δεν τους στενοχωρει το ολο θεμα
 

txc25

Member
Απ: Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

Καταρχήν καλησπέρα στο φόρουμ. Χίλια μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε. Το παρακολουθώ πάρα πολύ αλλά δεν έτυχε ποτέ να γράψω. Ονομάζομαι Κώστας και είμαι στα 25.

Με κάλυψαν πλήρως ο kakashi και ο Hairlosscursed. Ρε συ kakashi αυτό το μελαγχολικό που έγραψες, είναι σαν να το έγραψα εγώ. ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ όσα αναφέρεις συμβαίνουν και σε μένα. π.χ. Τις προάλλες ήμουν σε μια συναυλία και άρχισαν τα μπουγέλα και οι ιστορίες και δεν ήξερα που να κρυφτώ. Γύρω μου χοροπηδούσαν και εμένα με έπιανε μπούκωμα και μελαγχολία σκεπτόμενος πως θα είναι τα μαλλιά μου εκείνη τη στιγμή.

Πολλές φορές πιστεύω πως όχι απλά είμαι στα όρια της κατάθλιψης αλλά τα έχω ξεπεράσει. Τέτοια ώρα ας πούμε θα μπορούσα να είμαι στην Χαλκιδική για κάνα μπάνιο αλλά δεν πηγαίνω για ευνόητους λόγους. Μέχρι και ότι είμαι τύπος του βουνού έχω πει στα φιλαράκια μου για να μη με "πρήζουν" να πηγαίνω θάλασσα.

Η αλήθεια είναι ότι από τα 20-21 ξεκίνησε η τριχόπτωσή μου αλλά με γρήγορο ρυθμό. Είμαι πεπεισμένος ότι φταίνε τα χάπια Roaccuttan που έπαιρνα για την ακμή. Είχα πάει στο παρελθόν σε 2-3 δερματολόγους αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από αυτά που μου είπαν. Πολύ κομπογιαννίτικες μεθόδους. Εγω έβλεπα το κεφάλι μου να αδειάζει και αυτοί μου πρότειναν κάτι π@παριές τύπου foll-on και ότι είναι κληρονομικό αυτό που εχω. ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ολο μου το σοι (ο πατέρας π.χ. πιο πυκνο μαλλί δεν έχω ξαναδεί) να είναι γεμάτο μαλλιά και εγώ να είμαι ο ημικαραφλός της υπόθεσης. Ναι ξέρω η κληρονομικότητα κρατάει 7 γενιές. Δηλαδή το κληρονόμησα από τον προ-προ-προ πάππο μου.

Ίσως το σημαντικότερο λόγο να παίζει το άγχος που με έχει καταβάλλει αυτα τα χρόνια. Και όσες περισσότερες τρίχες βλέπω, τόσο περισσότερο να αγχωνομαι.

Τέσπα, κούρασα μάλλον και ίσως να μην ήταν και το κατάλληλο τόπικ ωστε να κανω το πρώτο μου ποστ. Ίσως κάνω ένα καινούριο ποστ να χαιρετήσω κιόλας όπως κάνουν τα περισσότερα μέλη. Απλά διάβασα τα ποστ των 2 παραπάνω φίλων και δεν αντιστάθηκα να γράψω. Χτύπησαν κατευθείαν στη καρδιά όταν τα είδα.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Απ: Τελικά πότε σταματάει η τριχόπτωση?

kakashi είπε:
δεν ειναι το θεμα το οτι μας ασχυμαινει πολυ κ οτι δεν θα αρεσουμε σε ωραιες γυναικες.....αλλα οταν χανεις τα μαλλια σ αλλαζουν πολλα πραγματα μεσα σ....χανεις ενα μεγαλο κομματι της αυτοπεποιθησης κ της αυτο εκτιμησης σ επειδη βλεπεις τον εαυτο σ να αλλαζει κ δε σ αρεσει....δεν ειναι οτι δεν αρεσεις στους αλλους απλα εσυ δεν αρεσεις στον εαυτο σ....αποκτας διαφορες φοβιες(πχ δεν μπορεις να εχεις τον αλλο απο πανω σ η πισω σ να κοιταει τα μαλλια σ,φοβασαι το νερο κ τη βροχη μη φανει η αραιωση,εγω για παραδειγμα οταν ημουν μαθητης ετρεμα στο τελος της χρονιας με το μπουγελο μην αρχισουν οι φιλοι μ τα διαφορα σχολια κ πηγαινα κατευθειαν γρηγορα σπιτι μ...η θυμαμαι μια αλλη φορα σε σχολικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου αρχισε να βρεχει κ ζητησα αλλαγη κ καλα οτι δεν μπορουσα να παιξω αλλο...) συνεχεια κοιτιεσαι στο δρομο σε καθρεφτες η πας συνεχεια στην τουαλετα στην καφετερια να τσεκαρεις μηπως ο αερας που φυσηξε πριν χαλασε το μαλλι κ φαινεται η αριαωση....μπορει ολα αυτα να ακουγονται λιγο αστεια αλλα πολυ τα παθαινουν κ ειναι πολυ ψυχοφθορο....κ γενικα η τριχοπτωση σ αλλαζει ολο το χαρακτηρα....γινεσαι λγοτερο κοινωνικος μενεις πιο πολυ στο σπιτι κ γενικα ολα τα ενδιαφεροντα σ κ οι ασχολιες σ αλλαζουν σε σχεση με παλια ....παυεις πλεον να κανεις πραγματαπου ενδεχεται οταν εισαι εξω να κανουν την αραιωση σ να φανει στους γυρω....θα θελα κ γω πχ το καλοκαιρι που παιζω μπασκετ με τους φιλους μ μετα να παω να βαλω κ γω το κεφαλι κατω απο τη βρυση κ να δροσιστω οπως εκεινοι...θα μ πεις γιατι δεν το κανεις σιγα κ τι θα γινει....το ξερω δεν ειναι κ τιποτατο σημαντικο αλλα εγω απλα δεν μπορω να το κανω..νιωθω πολυ αβολα....ειχα παει με φιλους τα χριστουγεννα σε βουνο να μεινουμε(νοικιασαμε δωματιο)(με κοπελες στην παρεα)κ επειδη το πρωτο πρωι που ξυπνησαμε το μαλλι μ ηταν οπως ναναι κ φαινοταν η αραιωση μ οι κοπελες εκαναν καποια αρνητικα σχολια...καλοπροαιρετα βεβαια...αλλα εμενα με πειραξαν παρα πολυ κ τα υπολοιπα πρωινα σηκονομουν μιση ωρα νωριτερα απο τους υπολοιπους για να λουστω κ να χτενιστω για να κρυψω την αραιωση....ολα αυτα τα παραπανω π ειπα ειναι διαφορες μικρες λεπτομερειες που με κανουν να μην απολαμβανω διαφορες στιγμες στη καθημερινοτητα μ κ να χανω πολλα πραγματα...μακαρι να μπορουσα να καταπολεμησω ολα αυτα τα κομπλεξ που εχω(ξερω σιγουρα οτι στο μελλον δεν θα με νοιαζει τοσο αλλα τωρα στα 21 μ ειναι πολυ δυσκολο να το αποβαλλω)κ τοτε πραγματικα δεν θα με ενοιαζε αν δεν βγαινω με ομορφες κοπελες αλλα θα μ αρκουσε το γεγονος οτι ειμαι ψυχικα ηρεμος....κ μην νομιζεις οτι ολοι αυτοι με τα ξυρισμενα κεφαλια που εχουν διπλα τους ωραιες γυναικες ειναι μια χαρα....εγω πιστευω οτι πολλοι απο αυτους αισθανονται αρκετα ασχημα μεσα τους κ το προβλημα τους τους βασανιζει ψυχολογικα καθε μερα.... πολλα ειπα παλι...αλλα δεν ξερω τις τελεταιες 2-3 μερες εχω φαει μια πικρα με το μαλλι μιας κ τις τελευταιες μερες εχω πολυ εντονη τριχοπτωση....
ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ....ΕΥΓΕ :worshipper
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα