Καλησπέρα σε όλους.
Ωραια και γονιμη κουβέντα. Θα ηθελα να καταθέσω και εγω με τη σειρα μου την προσωπικη μου αποψη:
1) Η αίσθηση που αποκομίζεις από τη δια ζωσης παρατήρηση ενός μεταμοσχευμενου περιστατικου είναι τελείως διαφορετική από τη φωτογραφική του αποτύπωση, ακόμα και εάν δεν υπάρχει δόλος. Έχω δει από κοντά περιστατικά που τα θεωρούσα πολυ υψηλού επιπέδου, αλλα δεν ήταν, καθώς και το αντίστροφο.
Η βοήθεια λοιπον στα μέλη του φόρουμ που σκεφτονται να επιλεξουν γιατρό και στρατηγική, μπορεί να δωθει και μεσω των ανεξαρτητων παρουσιασεων, αλλα και μεσω κατ'ιδίαν συναντήσεων. Ας είμαστε διαθέσιμοι λοιπον εφόσον κάποιο μέλος το ζητήσει, να διαθέσουμε 10 λεπτά για να συναντηθούμε δια ζωσης. Βοηθάει το μελος που σκεφτεται να κανει μεταμόσχευση στο να βάλει τον πήχη σε ένα πραγματικό ύψος, να ξέρει τι μπορεί να περιμένει και να λύσει απορίες.
Ίσως και μια γενική συνάντηση των μελών του φόρουμ για μια μπυρα (βραδακι με σκια ), δε θα ήταν κακή ιδέα.
2) Ωραία η ιδέα των verified παρουσιάσεων, αρκεί να μην δημιουργηθεί ένα forum 2 ταχυτήτων. Να μη σημαίνει δηλαδη ότι ένα άτομο που εχει τη διάθεση να κανει το δυνατόν μια ανεξάρτητη παρουσιαση, αλλα δεν έχει το χρόνο ή τη δυνατότητα να έρθει για επιπλεον μετρήσεις/αξιολόγηση, οτι δεν είναι ενα αξιόπιστο αποτέλεσμα.
3) Γνωμη μου ειναι οτι σε περίπτωση αξιολόγησης verified αποτελεσμάτων θα πρέπει να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα το κάνει αυτό, εφοσον υπάρχει θέληση και από άλλα έμπειρα μέλη. Μην παρεξηγηθώ
@CVIAL , δεν αμφισβητώ επ ουδενί την καλη σου πρόθεση, την κρίση σου,την ακεραιότητα σου και την προστιθέμενη αξία σου στο φόρουμ, αλλά καλό είναι να υπάρχει πολυφωνία και εναλλαξιμοτητα. Στο τελος της ημέρας, είμαστε αρκετοί πλέον και δεν ξέρω πως τα προλαβαίνεις όλα!