Παρενέργειες Proscar - Ερωτηματολόγιο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Παρενέργειες Proscar - Ερωτηματολόγιο

akishellas3 είπε:
Ακη πες για το τοπικο που εχεις φτιαξει ,εχεις ανοιξει κανα τοπικ ? Θελω κατι οταν σταματησω την φινα για κανα 3-4 μηνο κ σκεφτομαι μια συνταγη με saw palmeto η οτι αλλο μου ακουστει καλο .
Επισης για την φινα εχει προσεξει κανεις να του εχει ανεβασει την ορεξη ?
Αποτελείτε από κεκοτοναζόλη και ντουτα. Δεν έχω κάνει θέμα ακόμη γιατί το δοκιμάζω.
Για την όρεξη δεν ξέρω, εγώ βασικά, αλλά πιστεύω ότι κάνει κάποιον "μαλακό".

skeptikistis είπε:
Δεν εχω πονο οταν πιεζω τις ρογες, το θεμα ειναι οτι τωρα επειδη μου μπηκε η ιδεα και το ψυριζω το θεμα πιανω διαφορα. Εχει κανεις (που να εχει λιπος στην περιοχη του στηθους οχι να ειναι φετες) οταν πιανει το δερμα πιο ψηλα απο τη ρογα, ας πουμε μεταξυ ομου και στηθους κατι πραγματα σα ριζες? Ειναι φυσιολογικο αυτο?
Εγώ που έχω κάποια κιλά παραπανίσια, κάτι παρόμοιο βλέπω και τώρα που δεν είμαι στην φίνα.
Αν δεν σε πονά, όπως είπανε οι προλαλήσαντες, δεν είναι γυναικομαστία.
Εγώ όταν δοκίμαζα την κρέμα spiro 5% του dr Lee, είχα "πονάκια" και χωρίς να αγγίζω το στήθος.
 

Nikos22_

New Member
Απ: Παρενέργειες Proscar - Ερωτηματολόγιο

lalakos είπε:
Άκη τα λες τα ξαναλές και τα μαναξαναλές... Γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι ακόμα θέλω να μάθω... Ρε παιδιά θέλετε να έχετε τα μαλλιά σας πάνω στο κεφάλι σας? Ξέρετε ότι η φίνα το κάνει. Ξεκίνα την και ΑΝ δεις sides δες τι μπορείς να κάνεις για να τα χάσεις. Δεν γουστάρεις? ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ.... Έχω βαρεθεί να διαβάζω post στο φόρουμ μας για το ότι η φίνα έχει sides και θα μικρύνει η τσουτσού μου... Έλεος....

Αν κανείς έχει sides και γενικά πρόβλημα με την χρήση φίνας, όλα τα μέλη του φόρουμ έχουν την καλή διάθεση, και ειδικότερα κάποια μέλη μην πω ονόματα και ξεχάσω μερικά παιδιά που δίνουν ώωρες και ώωρες στο φόρουμ, να βοηθήσουν.

Γεμίζετε το φόρουμ με άχρηστη πληροφορία...

Καταρχην μπραβο για το αποτελεσμα σου.. το εχω δει και ειναι πολυ καλο. Ομως δε μπορεις να κανεις τον κοσμο και στο λεω φιλικα να δει με καλο ματι το χαπι αυτο. Αν δεν φοβηθεις αυτο το χαπι ποιο θα φοβηθεις?Ναι σωστα οπως ειπες ΑΝ δεις παρενεργειες το σταματας και οκ πες μου ομως κατι για το νερωμενο σπερμα? Εδω στο φορυμ αναφερουν " Λυπάμαι που το λέω αλλά η αραίωση στο σπέρμα είναι μια παρενέργεια που δε φεύγει ) Post απο tropheus... Οποτε ο " τρομος" θα συνεχιζει να υπαρχει γιατι δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα.
 
Μπλουζα