Ξεκινώντας θεραπεία χωρίς minoxidil

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cmos516

Member
Απ: Ξεκινώντας θεραπεία χωρίς minoxidil

Xaris28 είπε:
Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι το proscar μου έδωσε τις γνωστές παρενέργειες στη libido.Δηλαδή έχω στύσεις αλλά όχι τόσο συχνά όσο παλιότερα και κάνω περισσότερο χρόνο να πάρω μπρος.Ήδη άρχισαν οι πρώτες γκρίνιες από την κοπέλα μου γι'αυτό και πρόσθεσα L-arginine στο πρόγραμμά μου εδώ και 2-3 μέρες.Ελπίζω να δω βελτίωση με τη λήψη της.
Επειδή σε λίγες μέρες θα φύγουμε διακοπές για μια εβδομάδα,σκέφτομαι να διακόψω προσωρινά το proscar.Ελπίζω η αύξηση της DHT σε συνδυασμό με την L-arginine να μου ξαναδώσουν πίσω την χαμένη μου libido.Προβληματίζομαι όμως για το αν η διακοπή της φιναστερίδης για μια εβδομάδα περίπου θα με πάει πίσω στην θεραπεία μου.Εσείς τι λέτε;Είναι λάθος η διακοπή της φίνας για λίγες μέρες;Κι αν όχι πόσες μέρες πριν θα πρέπει να την διακόψω ώστε να επανέλθουν τα επίπεδα της DHT;Θυμίζω ότι κάνω χρήση 1/6 Proscar καθημερινά από τις 1 Ιουνίου.

Kαλε βρε Xaris28 ,με συγχωρεις κιολας αλλα με βαση αυτα που γραφεις με τα μαυρισμενα γραμματα,ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ,ΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ,ΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ,να καθεσε να αναρωτιεσε αυτα που γραφεις με τα κοκκινα γραμματα???????????
Πιασε κοψε ρε φιλε το κωλοχαπο μαχαιρι να πουμε,που σου εδωσε παρενεργειες,εχεις "προβλημα"με τι κοπελα σου...,και συ το σκεφτεσαι,και καθεσε κι αναρωτιεσε αν ειναι καλο το ενα η κακο το αλλο,μα ΑΝ ειναι δυνατον.
Υ.Γ. Ελπιζω να μη με παρεξηγησεις για τον τροπο που μιλαω ,για το καλο το δικο σου μιλαω.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Ξεκινώντας θεραπεία χωρίς minoxidil

παρενεργειες με 1/6????? αν και πιστευω οτι φταιει ο ψυχολογικος παραγοντας και οχι η φινα.....δοκιμασε 1/8 .....εκει δε νομιζω να εχιες προβλημα αν οντως φταιει η φινα.....
 

Xaris28

New Member
Απ: Ξεκινώντας θεραπεία χωρίς minoxidil

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και δεν παρεξηγώ καθόλου! ;)
Η αλήθεια είναι πως μόλις ένιωσα τις παρενέργειες της φίνας αποφάσισα να την κόψω τελείως.Μετά άλλαξα γνώμη και είπα να την διακόψω για 2 εβδομάδες μόνο για να δω πως θα αντιδράσω.Μετά την πρώτη εβδομάδα διακοπής οι στύσεις μου επανήλθαν πλήρως.Μόλις πέρασαν οι δύο εβδομάδες ξανάρχισα την φίνα με τη δόση που έπαιρνα και πριν (1/6).Αν και πίστευα πως θα παρουσιάσω και πάλι παρενέργειες τελικά το μόνο που είχα και εξακολουθώ να έχω και τώρα είναι λίγο αραιωμένο σπέρμα.Δηλαδή οι στύσεις μου δεν επηρεάστηκαν ξανά.Τώρα το πού οφείλεται αυτό δεν ξέρω.Πάντως αποκλείεται να είναι ψυχολογικός ο παράγοντας γιατί την δεύτερη φορά που άρχισα ξανά φίνα φοβόμουνα περισσότερο από την πρώτη ότι θα παρουσιάσω παρενέργειες.
 

Xaris28

New Member
Απ: Ξεκινώντας θεραπεία χωρίς minoxidil

azyx είπε:
Xaris πιστευω πως πρεπει να βαλεις και μινοξ καπως στην θεραπεια σου! Εγω με χρηση μινοξ + τρετινοινη εχω δει τριχες εκει που δεν ειχα ποτε μου! Σκεψου οτι το προβλημα μπορει να στο προκάλεσε η ppg η το οιοπνευμα που εχει το regain και οχι η μινοξιδιλη οποτε φτιαχνοντας ενα δικο σου διάλυμα χωρις ppg h οινοπνευμα να μην εχεις τα προβλήματα που προαναφέρεις,,,, επισης θα μπορουσες να δοκιμασεις και να ελαττώσεις την δοση μια φορα τη μερα... η μια φορα στις 2 μερες...
Ίσως έχεις δίκιο.Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα ακόμα τίποτα από το tricomin αλλά είναι και νωρίς.Θα τελειώσω και το δεύτερο μπουκάλι που έχω και μετά μπορεί να στραφώ στη μινοξιδίλη.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα