giwrgos8888
Active Member
oxiθυμασαι το ονομα του αλλου γιατρού?
oxiθυμασαι το ονομα του αλλου γιατρού?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να προσθέσω το μαλλί πάντα το βρέχω!Χρόνια Πολλά Χριστός ανέστη!
3 μήνες έκλεισα και νομίζω πηγαίνω καλά αν εξαιρέσουμε την κοκκινίλα μπροστά (φαίνεται ποιο πολύ μοβ σαν βαμμένοτο μαλλί στην χερλαιν)
ναι και οι 2 βιταμίνες επηρεάζουν την απώλεια μαλλιών. Βασικά έπρεπε ηδη από την αρχη να παίρνεις βιταμίνες, γιατι η ανεπάρκεια βιταμινων μπορει να επηρεάσει την φύτρωση σου...οπότε ξεκίνα χτες.Να προσθέσω το μαλλί πάντα το βρέχω!
Και κάτι ακόμα πρέπει να πάρω βιταμίνη d και b12 γιατί εδώ πού βρίσκομαι δεν έχει πολύ ήλιο!επηρεάζει στο μαλλί γνωρίζεται?
λογο φινα νιωθω ποιο safe περνω 5 χρονια αλλα βιταμινη χρειαζομαι γιατι δεν εχει τοσο ηλιοναι και οι 2 βιταμίνες επηρεάζουν την απώλεια μαλλιών. Βασικά έπρεπε ηδη από την αρχη να παίρνεις βιταμίνες, γιατι η ανεπάρκεια βιταμινων μπορει να επηρεάσει την φύτρωση σου...οπότε ξεκίνα χτες.
αλλο η φινα αλλο οι βιταμίνες..και τα 2 τα χρειάζεσαι..πάρε μια βιταμινη για τα μαλλιά, skin nails and hair...γενικα ολοι παιρνουν πολυβιταμινες οταν κανουν μεταμοσχευση για να αποκλεισουν το ενδεχόμενο της έλλειψης βιταμινων.λογο φινα νιωθω ποιο safe περνω 5 χρονια αλλα βιταμινη χρειαζομαι γιατι δεν εχει τοσο ηλιο
αλλο η φινα αλλο οι βιταμίνες..και τα 2 τα χρειάζεσαι..πάρε μια βιταμινη για τα μαλλιά, skin nails and hair...γενικα ολοι παιρνουν πολυβιταμινες οταν κανουν μεταμοσχευση για να αποκλεισουν το ενδεχόμενο της έλλειψης βιταμινων.
Ναι ξεκίνησα! αυτές της 2 πήρααλλο η φινα αλλο οι βιταμίνες..και τα 2 τα χρειάζεσαι..πάρε μια βιταμινη για τα μαλλιά, skin nails and hair...γενικα ολοι παιρνουν πολυβιταμινες οταν κανουν μεταμοσχευση για να αποκλεισουν το ενδεχόμενο της έλλειψης βιταμινων.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
απο το στομα σου και στου θεου το αυτι φιλε μου!Απο τον 4ο μήνα ξεκινάει το πάρτυ φίλε μου!Υπομονή και θα δεις σιγά σιγά απο εδώ και πέρα τις διαφορές εβδομάδα με την εβδομάδα!
Ετσι ανησυχούσα και εγώ και μετά τον 4ο είδα την διαφορά εβδομάδα την εβδομάδα!Μην ανησυχείς.........Είναι μια διαδικασία που θέλει υπομονήαπο το στομα σου και στου θεου το αυτι φιλε μου!
μια χαρά σε πάει για 4ο μηνα φιλε...και ειναι ακόμα πολυ νωρίς...υπομονή και τα καλύτερα έρχονται!4 μηνες λοιπον μετα και βλεπουμε πως θα παει! υπαρχουν πολλα κενα ακομα! και ο αριστερος κροταφος ειναι ποιο αραιος
4kκαλη επιτυχία.νομιζω πας πολυ καλά μέχρι στιγμής. Φιλε μου πόσο κόστισε η επέμβαση σου ???
ωραιος φιλε μου...!!! μου ακούγεται νορμαλ η τιμη για μια διήμερη επέμβαση, μπορει να την προσεγγίσει κάποιος πιστεύω......!!! ...εσυ περίμενες καιρό να την κάνεις ή ειχε συντομα ραντεβού διαθεσιμο ο γιατρος ????? επίσης πήγες και τον ειδες Θεσσαλονικη από πριν να σε δει ή κάνατε τηλεφωνικά-με βιντεο συζητηση τον ειδες από κοντά τη μέρα της επέμβασης ?????
6μηνο καπου. με τηλεφωνο βιντεοκληση και μετα απο κοντα συμφωνησαμε το πλανοωραιος φιλε μου...!!! μου ακούγεται νορμαλ η τιμη για μια διήμερη επέμβαση, μπορει να την προσεγγίσει κάποιος πιστεύω......!!! ...εσυ περίμενες καιρό να την κάνεις ή ειχε συντομα ραντεβού διαθεσιμο ο γιατρος ????? επίσης πήγες και τον ειδες Θεσσαλονικη από πριν να σε δει ή κάνατε τηλεφωνικά-με βιντεο συζητηση τον ειδες από κοντά τη μέρα της επέμβασης ?????