Derma roller ερευνα τραυματισμου ψηφοφορια

βοηθησε η θεραπεια?


  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    47

Dim10

Active Member
Και οσο αν του χω πει ευχαριστω γενικως το ξερει καλα ο ιδιος .οποτε οταν δε ξερεις δε θα μιλσς
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Την επόμενη φορά που θα χαρακτηρίσεις κάποιον, θα φύγεις από το φόρουμ. Και δεν είμαι φίλος σου, ούτε "ρε" φίλε. Όμορφα και απλά. Ασχολούμαι μαζί σου με 7 σελίδες προσωπικά μηνύματα και τώρα μονοπωλείς ένα θέμα με τις απορίες σου οι οποίες θέλουν και λίγο μυαλό ώστε να κατανοήσεις τις απαντήσεις. (Και η αντίδραση του δέρματος καθώς και του θύλακα οφείλεται σε μικροφλεγμονή και συνεχίζεις να ρωτάς για την σκληρότητα του δέρματος)
Σου απαντούσα σε όλα μέχρι στιγμής, όχι γιατί είμαι υποχρεωμένος αλλά γιατί συμμερίζομαι την αγωνία των άλλων στο θέμα τριχόπτωσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανέχομαι αυταρχικές συμπεριφορές και απαιτήσεις, ή μήπως νομίζεις πως δεν έχω άλλη δουλειά να κάνω?
Αν δεν σου αρέσει, πέρνα από το ταμείο να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.
Το θέμα μαζί σου τελειώνει εδώ.
 

Dim10

Active Member
Ωραια ας τα παρουμε ενα ενα. Οταν με χαρακτηριζουν θα χαρακτηριζω. Ξεκαθαρα και απλα . Οποτε οταν μιλας για αποχωρησεις απο φορουμ, πραγμα το οποιο ποσώς με ενδιαφερει, και χαρακτηρισμους, να μιλας για ολους. Εννοειται πως δεν εισαι φιλος μου επισης , ειναι τροπος εκφρασης , τσαμπα μου τα λες αυτα. Επισης το αν εκτιμω και σε εχω ευχαριστησει που εχεις ασχοληθει το ξέρεις επαναλμβανω , καλυτερα απ ολους. Οσο για το μυαλο που θέλει το λιγο οπως λες δε το σχολιαζω καν και δεν το συνεχιζω γτ δε βρισκω λογο να σ απαντησω με αντίστοιχο τροπο ωστε να καταλαβεις ποιος εχει η δεν εχει μυαλο. Το οτι.συμμερίζεσαι το αγχος το πιστευω και το χεις δειξει εμπρακτα δε μπορω να πω κατι γ αυτο. Το ολο θεμα εχει ηδη ληξει εδω και μερες εσυ δε το χεις καταλαβει μου φαινεται οταν μ απαντας με γενικοτητες. Σε ρωταω στοχευμενα πραγματα αλλα το πλατιαζεις και μου απαντας με ορους και επεξηγήσεις χωρις να ειναι μια συγκεκριμενη απλη απαντηση . Δε με ξερεις οπως ουτε εγω και γ αυτο σ λεω οτι αν ηταν να ειμαι αυταρχικος η απαιτητικος θα το καταλαβαινες. Οπως καποτε σ ειπα οτι ειναι αγενεια κατι που ειχες κανει και μου εξηγησες , κ δε ξαναμιλησα ετσι στο εξηγω κ γω . Τωρα οταν ακομα μεχρι κ αυτη τη στιγμη μου μιλας περι αποχωρησης απο φορουμ μετα απο κατι απλο που σ λεω αλλα δείχνουν Δυστυχώς. Μπορω να σ πω τι , αλλα μπορει να μη σου αρεσουν και επειδη δεν ειμαι τετοιος τυπος δε θα στο χαλασω για την ωρα. Τα περνα απ το ταμειο κλπ που λες ειναι αστεια.
 

nine

Active Member
Πρωτον @crossfire γελοιος εισαι εσυ, απ τη στιγμη που δεν ξερεις τι και πως δε θα μιλας καν. Δεύτερον τον ρωταω κατι συγκεκριμένο και ακομα απαντηση δε παιρνω, του λεω γτ ηταν σκληρο το δερμα και μ λεει τα δικα του. @GOMI οταν παραθετεις αποψεις και γνωσεις γυρω απο μια θεραπεια να εχεις και ετοιμες απαντησεις για αποτυχίες . Σε ρωτησα κατι απλο και συγκεκριμενο. Για την σκληροτητα . και οπως βλεπεις συνεχιζεις κ απαντας ακυρα και αντι να νιωσεις λιγο , και να καταλαβεις οτι με μια απαντηση τεκλειωνει εδω το θεμα μου λες για την δικη μου ταση. 40 χρονων ανθρωπος εισαι φιλε και κανεις σα πιτσιρικας. Αμα σε εθιξα λοιπον δεν ειχα σκοπο , απλα αυτο καταλαβαινω με βαση τισ απαντησεις σου. Οταν καποιος απανταει απεξω απεξω συνεχως σε καποια στοχευμενη Ερώτηση η δεν ξερει η δε θελει να απαντησει για να μη ριξει τον εαυτο του .
Τοσο απλα.

κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να απαντησει στον αλλο εδω μεσα. το wounding δεν ηταν προταση θεραπειας αλλα πιο πολυ πειραμα/δοκιμη.
δηλαδη οποιος θελει ειναι μια προταση να γινει το πειραματοζωο και να ρισκαρει ειτε παει καλα ειτε οχι :p
 

Dim10

Active Member
@nine συμφωνω κ εγω. Δεν απαιτησα απο τον γκομι τπτ και ισα ισα ξαναλεω οτι οντως στο θεμα ανταποκρισης ειναι σωστος. Αν με θεωρει απαιτητικο του εξηγησα πιο πανω. Εννοειται πως δε μ βαλε το μαχαιρι στο λαιμο δε ριχνω κατι πανω του . Για το περιεχόμενο των απαντησεων γινεται η κουβέντα και ως moderator ειδικα πανω στο θεμα τραυματισμου που εχει κ δυο θεματα ενεργα προς προβολη στο κοινό εχει κ παραπανω ευθύνη είτε σε ερωτησεις επιτυχιας ειτε αποτυχιας. Υπαρχει κι αλλος κοσμος που θα συμφωνουσε μαζι μου αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα και δεν υπαρχει λογος να το θιξουμε.
 

tol

Well-Known Member
Dim 10, διαβαζοντας τον μακροσκελη διαλογο που διεξηχθη με τον Gomi, καθε νοημων ανθρωπος θα κατεληγε στο συμπερασμα οτι η επιμονη σου (για να μη πω η αγενεια) "τσακιζει κοκκαλα".

Θα πρεπει κανεις να εχει "γαϊδουρινη" υπομονη, για να ανεχθει αυτη την (με το ετσι θελω) απαιτηση να απαντα σε καθε "χαζη" και παραλογη ερωτηση που διατυπωνεται. (Αδιαμφισβητητα ο Gomi ειναι αξιος συγχαρητηριων για την υπομονη που εδειξε).

Οι επιμονες ερωτησεις ηταν "χαζες" και εκτος λογικης για τον εξης πολυ απλο λογο (.....ελπιζω να μπορεσεις να τον κατανοησεις):
Ακομη και αν ηταν ο Gomi ο κορυφαιος επιστημονας (εξειδικευμενος γιατρος σε θεματα τριχοπτωσης), πώς θα μπορουσε να σου απαντησει αν το δερμα σου ειναι σκληρο, αν υπαρχει φλεγμονη, αν η αιτια της επιδεινωσης ειναι ορμονολογικη, αν.....φταιει το "κακο" σου κεφαλι, αν.....αν....αν.....
Εκ του μακροθεν; Απο το υπερπεραν; Με τηλεδιασκεψη;

Εισαι τοσο αφελης, ωστε να πιστευεις οτι μπορει ο οποιοσδηποτε να εκτιμησει την ιδιαιτεροτητα καθε περιστασης απο μακρια, χωρις αυτοψια και χωρις καμια εξεταση της καταστασης;
Πραγματικα απορω πώς υπαρχουν ατομα με τετοια κριτικη ικανοτητα που περιμενουν μια διαγνωση για το προβλημα τους απο μακρια ......και στο τελος θα τη δεχθουν σαν θεσφατο!!!!!
 

Dim10

Active Member
Εσυ νομιζεις @tol οτι τον ρωταω για κατι προσωπικο και εξιδεικευκενο. Οχι φιλε. Τον ρωτησα να απαντησει σε κατι προσωπικο μεν αλλα ΟΧΙ εξειδικευμενο, ουτε τον ρωτησα να με εκτιμήσει. Γενικα ρωτησα για ποιον λογο συμβαινει το κ το. Για να μη λεω μ@λ@κιες και να ειμαι ειλικρινής , οντως το ξηγησε πιο πριν στο σημειο αυτο :
(Και η αντίδραση του δέρματος καθώς και του θύλακα οφείλεται σε μικροφλεγμονή
δυο φορες ,και δε το καταλαβα, οχι επειδή ειμαι αφελης η λιγοτερο εξυπνος και χαζος απο σενα, αλλα επειδη εκφραζεται διαφορετικα και παραθετει τις, προφανως, περισσοτερες γνωσεις του με τροπο που δεν αντιλαμβανομαι. Του χω πει και σε πμ οτι σαν αρχαριος σχετικα τον ρωταω για να μαθαινω και οχι να πρηζω. Το αν εσυ τα πιασες αλλιως επειδη εχεις εντρυφήσει και κατανοεις πιο γρηγορα δε σ κανει πιο γαματο ωστε να απορεις κιολας με ατομα. Αλλιως το ψαξες σε αλλη χρονικη περιοδο με παραπανω διαδρομη αλλιως καταλαβαινεις και κατανοεις.
 

tol

Well-Known Member
Φιλε dim 10, παρατηρω οτι, τουλαχιστον στα τελευταια μηνυματα σου, προσπαθεις να αλλαξεις το υφος σου και αυτο ειναι θετικο.
Μαθε να εισαι πιο ευγενικος και μετριοπαθης. Η αχαριστια και η αγνωμοσυνη ειναι απο τα χειροτερα ελαττωματα.
Εστω και οψιμα, εκφραζεις τις ευχαριστιες σου στον Gomi που εδειξε ιωβεια υπομονη μαζι σου και αφησες στην ακρη την αρχικη αλαζονικη και δογματικη συμπεριφορα σου.

Υ.Γ. Μολις διαβασα το προηγουμενο μηνυμα σου. Τελικα εισαι αδιορθωτος. Αρχισες παλι τις προκλησεις. Τελικα εχουν δικιο οσοι λενε οτι δεν αλλαζει ο χαρακτηρας του ανθρωπου. Προσπαθησες να φανεις διαλλακτικος και ευγενης, αλλα.....δε σου βγηκε. Λυπαμαι πολυ γιατι αποδεικνυεις επανειλημμενα το ποιον σου. Δεν αξιζει να ασχολειται κανεις μαζι σου.
 

Dim10

Active Member
Δε ξερω πως τα εχεις διαβασει και πως τα εχεις εκλαβει τα πράγματα αλλα πιστεψε με οπως ξεκίνησα να μιλαω ετσι συνεχιζω κ τωρα με το ιδιο υφος. Αν καταλαβαινεις κατι διαφορετικο στο τελευταιο μνμ ειναι θετικο ως προς του οτι καταλαβαινεις τι θελω να πω. Μαλλον εσυ βιαστηκες να χαρακτηρισεις και να βγάλεις συμπερασματα. Ο γκομι επαναλαμβανω για μια ακομη φορα ξερει προσωπικα οτι τον εχω ευχαριστησει. Καθολου αχαριστος κ αγνωμον. Αν ετσι βγαινει γραπτα, ισως, δεν εχω σκοπο να ειρωνευτω και να δειξω αλλαζονεια παρα μονο να εκφρασω καποιες αποψεις. Αν καποιους τους χαλαει και το παιρνουν αλλιως, κριμα και προβλημα τους.

Υ.Γ
Οταν μ λεει ο γκομι θα φυγεις απο το φορουμ , σαν δηθεν επιπληξη αν ξαναχαρακτηρισεις καποιον , ενω ηδη πρωτα ακουσα τη λεξη" γελοια αποψη ",
Και ερχεσαι εσυ. @tol κ λες σε ενα μνμ 5 διαφορετικους χαρακτηρισμους και δε βλεπω τον γκομι να λεει κατι ναι θα αμφισβητησω την αντικειμενικοτητα. Το ποιος δειχνει το ποιον αστο. Φαινεται απ το τροπο που μιλας
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Serifis

Active Member
Μου αρέσει που μερικοί απαιτούν συμβουλές, τα θέλουν όλα έτοιμα και έχουν και υφάκι. Τους αξίζει να δίνουν 50ευρα σε δερματολόγους...
 

Gibik

Active Member
Το παιδί βρίσκεται σε "απόγνωση" και "αδιέξοδο" γιατί θεωρεί ότι το κεφάλι του έχει αδειάσει λόγω του ρόλλερ. Δεν είναι ο μόνος που το έπαθε, και εγώ το έπαθα, και ο rainbow blue και δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος.
Όταν προτρέπετε την χρήση του ρόλλερ ενώ ξέρετε πόσο επικίνδυνο είναι, είστε επικίνδυνοι οι ίδιοι και κάποιες προειδοποιήσεις του τύπου είναι πειραματική θεραπεία και η ευθύνη δική σας αν την εφαρμόσετε σας δεν αρκούν.
Αντί να κοιτάξετε να τον ηρεμήσετε και να τον βοηθήσετε τον απειλείτε και με ban.

Υπάρχει ψηφοφορία από πάνω σας που δεν αποδυκνύει ότι το ρόλλερ βοηθά, δεδομένου ότι και αυτοί που ψήφησαν υπέρ δεν ξέρουμε τι άλλο εφαρμόσανε.

Οταν θέλεις να οδηγείς τον κόσμο πρέπει να ξέρεις και που πας.
Καλή τύχη.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Utopia

Active Member
Το παιδί βρίσκεται σε "απόγνωση" και "αδιέξοδο" γιατί θεωρεί ότι το κεφάλι του έχει αδειάσει λόγω του ρόλλερ.
Αυτό προφανώς δεν δικαιολογεί τον τρόπο με τον οποίο απευθύνεται στους άλλους. Μην εστιάζεις αλλού...

Δεν χρησιμοποιώ το ρόλερ αλλά παρακολουθώ το νήμα γιατί με ενδιαφέρει και έχει καταστραφεί λόγω του σπαμαρίσματος...
 

Serifis

Active Member
Το παιδί βρίσκεται σε "απόγνωση" και "αδιέξοδο" γιατί θεωρεί ότι το κεφάλι του έχει αδειάσει λόγω του ρόλλερ. Δεν είναι ο μόνος που το έπαθε, και εγώ το έπαθα, και ο rainbow blue και δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος.
Όταν προτρέπετε την χρήση του ρόλλερ ενώ ξέρετε πόσο επικίνδυνο είναι, είστε επικίνδυνοι οι ίδιοι και κάποιες προειδοποιήσεις του τύπου είναι πειραματική θεραπεία και η ευθύνη δική σας αν την εφαρμόσετε σας δεν αρκούν.
Αντί να κοιτάξετε να τον ηρεμήσετε και να τον βοηθήσετε τον απειλείτε και με ban.

Υπάρχει ψηφοφορία από πάνω σας που δεν αποδυκνύει ότι το ρόλλερ βοηθά, δεδομένου ότι και αυτοί που ψήφησαν υπέρ δεν ξέρουμε τι άλλο εφαρμόσανε.

Οταν θέλεις να οδηγείς τον κόσμο πρέπει να ξέρεις και που πας.

Οι υπόλοιποι δεν αδειάζουμε; Δεν βρισκόμαστε σε αδιέξοδα και δεν είμαστε πεσμένοι από αυτό; Προφανώς, μάντεψε τι όμως, τα προβήματά μας δεν δικαιολογούν συμπεριφορές. Όσο για τις προειδοποιήσεις τι παραπάνω θες; Να βγάζει και χαρτί στον fda ο καθένας που κάνει ένα thread η ένα post για την πειραματική θεραπεία; Είμαστε σε FORUM, ο καθένας είναι υπεύθυνος των επιλογών του.
 

Dim10

Active Member
Θες να σου κανω copy paste καποιες κουβέντες του @GOMI να δεις τι μου ελεγε περι σπαμαρισματος;;; και εγω αυτο ελεγα λοιπον πριν λιγο καιρο @Utopia οτι προτιμω να απευθυνομαι σε πμ σε εκεινον που θελω παρα να σπαμαρω να μπερδευω χρήστες και να μπερδευομαι κιολας και εγω παραπανω και η απαντηση που πηρα ηταν" δεν εχεις προσφερει τπτ στο φορουμ και βαριεσαι να διαβασεις ". Δε μιλησα πουθενα με υφος αντιθετως κοιταχτε καλυτερα ποιος μιλαει με υφος. Οταν μ λες εσυ φιλε @Utopia φλερταρεις με μπανακι ειρωνικα τι εισαι πιο εξυπνος;;; η δεν εχεις υφος;;; οταν ο @tol ειρωνευεται η λεει χαρακτηρισμους δεν εχει υφος και ειναι πιο γαματος; η οταν ο σεριφης πιο πανω λεει καποια ζητανε και τα ρεστα;;; δε καταλαβα. Καλα λεει ο @Gibik ειστε επικινδυνοι και απ τη στιγμη που ειμαστε σε φορουμ θα ακουγονται ολες οι αποψεις ανεξαιρετως κ οχι απειλες με μπαν. Ελεος

Και με λιγα λογια αυτο λεω εμμεσα που ειπε ο @Gibik. οτι οταν οδηγεις τον κοσμο ξερεις και που πας.
 
Μπλουζα