Derma roller ερευνα τραυματισμου ψηφοφορια

βοηθησε η θεραπεια?


  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    47

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@GOMI Η αραίωση ειναι μη αναστρεψιμη;
Eξαρτάται...αν στην πορεία βρεις κάτι που θα σου δουλέψει, θα πάρουν και αυτά που έχασες με το ρολλερ τα πάνω τους, όπως δηλαδή και τα υπόλοιπα μαλλιά. Αν εννοείς αν θα ξαναβγούν μόνα τους αυτά που έφυγαν μόνο με το ρολλερ, παίζεται με τον επόμενο κύκλο. Ούτως ή άλλως όμως, αργά ή γρήγορα θα έφευγαν, γιατί προφανώς είναι αδύναμα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καταλαβα. Υπάρχει περιπτωση να ειναι σεντινγκ πριν την επανεκφυση;
Από αυτά που έχω διαβάσει σε άλλους χρήστες αλλά και απ ότι έχω δει σε εμένα, το ρολλερ δεν δουλεύει κατ αυτόν τον τρόπο. Ή μπουστάρει άμεσα την κατάσταση, ή την χειροτερεύει...
 

nine

Active Member
Αν εννοείς αν θα ξαναβγούν μόνα τους αυτά που έφυγαν μόνο με το ρολλερ, παίζεται με τον επόμενο κύκλο. Ούτως ή άλλως όμως, αργά ή γρήγορα θα έφευγαν, γιατί προφανώς είναι αδύναμα.

Ακριβως!!
Στο σημειο που ρολλαρα στον κροταφο που ειχε μπει μεχρι μεσα και απο πισω ειχε αδυναμες αχρωμες τριχες εκει αδειασα. Περισσοτερο στην δευτερη ζωνη εχω μεγαλυτερα κενα.
 

Dim10

Active Member
Eξαρτάται...αν στην πορεία βρεις κάτι που θα σου δουλέψει, θα πάρουν και αυτά που έχασες με το ρολλερ τα πάνω τους, όπως δηλαδή και τα υπόλοιπα μαλλιά. Αν εννοείς αν θα ξαναβγούν μόνα τους αυτά που έφυγαν μόνο με το ρολλερ, παίζεται με τον επόμενο κύκλο. Ούτως ή άλλως όμως, αργά ή γρήγορα θα έφευγαν, γιατί προφανώς είναι αδύναμα.
@GOMI οταν λες θα φανει στον επομενο κυκλο δλδ;; ποτε ειναι ο επομενος κυκλος;;
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@GOMI οταν λες θα φανει στον επομενο κυκλο δλδ;; ποτε ειναι ο επομενος κυκλος;;
Ανάλογα τον οργανισμό, πχ σε εμένα είναι συνήθως Σεπτέμβριο τα 4 τελευταία χρόνια. Αναφέρομαι στην εποχιακή..
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@GOMI Και η ερευνα με τον αρμ μυ περι τραυματισμού;; μηπως τελικα αυτη ειναι η αιτια;;
Δεν το νομίζω, αρκετές φορές έχω δει τα μαλλιά μου να παίρνουν τα πάνω τους, όπως και κατα διαστήματα και αρκετοί χρήστες. Το πρόβλημα πάντα είναι ότι δεν έχει διάρκεια. Εξάλλου απ όσο ξέρω στις μεταμοσχεύσεις κατά την εξαγωγή του θύλακα ο APM αποκόπτεται, αλλά κάπου έχουμε αναφέρει πως μαζί με το αγγειακό δίκτυο αναδομείται.
 

Dim10

Active Member
Απ τη στιγμη που δεν εχει διαρκεια οποτε και σταθεροποιηση του αποτελεσματος η επανεκφυση μηπως συμβαινει το ιδιο και με την αραιωση;
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απ τη στιγμη που δεν εχει διαρκεια οποτε και σταθεροποιηση του αποτελεσματος η επανεκφυση μηπως συμβαινει το ιδιο και με την αραιωση;
H αραίωση μια χαρά τα καταφέρνει να σταθεροποιηθεί και μόνη της...:) Στην πρώτη περίπτωση προσπαθούμε να μιμηθούμε έναν πολύπλοκο φυσιολογικό μηχανισμό που έχει διαταραχθεί "χειροκίνητα". Μπορεί να φτάσουμε με λίγη τύχη ως ένα σημείο, αλλά δεν γίνεται να γνωρίζουμε πότε πρέπει να κάνουμε τι και πότε όχι και κάπου στο τέλος το χάνουμε. Αντίθετα η αραίωση τα κάνει όλα μόνη της...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dim10

Active Member
@GOMI Δε χανουμε τιποτα οταν εχουμε τελειως καραφλες περιοχες οποτε παμε ολα για ολα. Οταν ομως υπαρχουν ατομα οπως Εγώ που ναι μεν έχουν τελειεως κενες περιοχες οπως κροταφους αλλα εχουν τρχες στο υπολοιπο κεφαλι χανουμε και αυτες τις τριχες οποτε η ερευνα καλα τα λεει. Oποτε μια χαρα ξερουμε τι να κανουμε και η αμφισβητηση της ερευνας οπως και η υποστηριξη του ρολλερ ειναι ενας λαθος δρόμος . Τοσο απλα ειναι τα πραγματα. Γιατι αλλιως εξηγησε μου τοτε τον λογο που εμενα μου εκανε το μαλλι τρεις φορες χειροτερα; και η απαντηση που μ δινεις ειναι ΙΣΩΣ περιπτωση εποχιακης τριχοπτωσης αλλα μετα λες , ναι παιζουν κ αντιθετα αποτελεσματα ;;; οποτε δεν νομιζεις να ισχυει με βαση τι η ερευνα;;; δικων σου αποτελεσματων σε κεφαλι πολλων χρονων ΑΑ και κενων περιοχων;;;
 

Dim10

Active Member
Με λιγα λογια λεω οτι δεν γινεται ξαφνικα να λεμε η αραιωση απλα ήρθε. Την εφερε η μεθοδος αυτη. Πως γινεται ακομα να την υποστηριζεις ενω λεει η ερευνα τι κανει σε περιοχες με μαλλια;; εκτος αν δε καταλαβαινω κατι και μ λες κατι αλλο εδω. Εκτος αν τραυματισαν εννοεις κ αλλοι με μαλλι κανονικο σε ολο το κεφαλι με 1.5 και δεν ειχαν τετοιο αποτελεσμα;;; εφ οσον εχεις παρακολουθησει πολυ τις ερευνες περι τραυματισμου και εχεις και δυο thread μονο δικα σου να τρέχουν γυρω απο αυτο το θεμα και υπαρχουν κ αλλοι χρηστες με αυτη την καταληξη εξηγησε μου αν σ ειναι ευκολο τους λογους που γινεται αυτο σε καποιους. Και τους λογους που δε γινεται. Μιλαμε παντα για να μη ξεχνιομαστε σε περιοχες με υπάρχων μαλλι.
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δες το θέμα μου που αναφέρεις και τονίζω στο αρχικό ποστ το εξής
http://www.hairlossgr.com/threads/wounding-dermapen-τοπικά-και-συμπληρώματα.10640/

Το συγκεκριμένο θέμα, προτίμησα να μην το βάλω στην ενότητα "επιτυχής θεραπεία" αλλά σε αυτή που πραγματικά είναι προς το παρόν, δηλαδή δοκιμαστική - πειραματική θεραπεία.

Οτιδήποτε θελήσετε να δοκιμάσετε από τα παρακάτω, είναι καθαρά δική σας ευθύνη και δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα και σε κανέναν, γιατί είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συμπεράσματα.

Επίσης εξηγώ ότι η φλεγμονή πρέπει να έχει διάρκεια το πολύ 3 ημέρες, μετά αν δεν μειωθεί δημιουργεί πρόβλημα.
Ο μηχανισμός του ρολλερ περιέχει πάρα πολλούς παράγοντες που δεν μπορώ να τους ξαναεξηγώ όλους μεμονωμένα που είναι θετικότατοι για τα μαλλιά αλλά επίσης έχει και αρκετούς αρνητικούς.
Πάρα πολλές φορές έχω τονίσει πως κανείς δεν κάνει ότι διαβάζει αν πρώτα δεν κάνει την δική του έρευνα και αν δεν κατανοήσει ο ίδιος το γιατί το κάνει.
Όποιος δεν θέλει να ρισκάρει ή δεν έχει τις γνώσεις να το κάνει, μένει σε μινοξιδίλη και φιναστερίδη που ακόμα και αυτά πρέπει να γνωρίζει πως δουλεύουν.

Ουσιαστικά αυτό που λες είναι πως δεν πρέπει κανείς να πειραματίζεται, ή αν το κάνει να το κρατάει για τον εαυτό του. Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν στο φόρουμ πειραματικές ενότητες.
Οι εμπειρίες χρηστών, είτε αρνητικές είτε θετικές πρέπει να μοιράζονται γιατί ποτέ κανείς δεν ξέρει από που και πως μπορεί να φανεί κάτι αξιόλογο.





 

Dim10

Active Member
Καταλαβαινω τι μ λες αλλα δε βλεπω να καταλαβαινεις τι σ λεω. Λαικα λοιπον οταν πχ στη μινοξ δεις πρησμενα προσωπα κλπ ειτε καποια αλλη παρενεργεια και αρνητικη επιδραση του φαρμακου στον δικο σου μοναδικο οργανισμο απλα την κοβεις και επανερχεσαι. Ειτε επειδη δεν άντεξες το σεντινγκ μεχρι το ριγκροουθ ειτε επειδη δεν ειδες καν επανεκφυση κ.ο.κ. Στο ρολλερ καταλαβαινω οτι λες λοιπον, οτι αμα σε αραιωσει ειναι μονιμο . Πισω απ τις λεξεις αυτο καταλαβαίνω. Γτ αν δεις πιο πανω λες ξεκαθαρα δυο τρεις κουβεντες οπως : • η σου δινει μπουστ αμεσα η στο κανει χειροτερα (οποτε αποκλειεις την περιπτωση shed πριν την επανεκφυση / οποτε εγω δεν βλεπω κατι ευεργετικο εδω περα , οπως αναφερεις παλι για τραυματισμο) , • η αραιωση μια χαρα σταθεροποιείται και μονη της , δλδ μ λες παλι, οτι ειναι μη αναστρέψιμο
• και περι εποχιακης , που δε γινεται ετσι ξαφνικα με μια εποχιακη να αραιωσει το κεφαλι (εκτος αν γινεται και πεφτω εξω και ειμαι λαθος/ παρακαλω αν γνωριζεις κατι τετοιο διορθωσε με)
 

Dim10

Active Member
"Ουσιαστικά αυτό που λες είναι πως δεν πρέπει κανείς να πειραματίζεται, ή αν το κάνει να το κρατάει για τον εαυτό του"

Δε βλεπω να το λεω πουθενα αυτο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Dim10

Active Member
αρκετές φορές έχω δει τα μαλλιά μου να παίρνουν τα πάνω τους, όπως και κατα διαστήματα και αρκετοί χρήστες
@GOMI και κατι που δεν απαντησες , να προσθεσω. Σε ρωτησα και πριν :
Εκτος αν τραυματισαν εννοεις κ αλλοι με μαλλι κανονικο σε ολο το κεφαλι με 1.5 και δεν ειχαν τετοιο αποτελεσμα;;; εφ οσον εχεις παρακολουθησει πολυ τις ερευνες περι τραυματισμου και εχεις και δυο thread μονο δικα σου να τρέχουν γυρω απο αυτο το θεμα και υπαρχουν κ αλλοι χρηστες με αυτη την καταληξη εξηγησε μου αν σ ειναι ευκολο
.
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ρωτάς. Στο μηχανισμό της ΑΓΑ εμπλέκεται και η φλεγμονή. Το ρολλέρ αρχικά προκαλεί μικροφλεγμονή. Είναι ο μόνος τρόπος να προσελκύσει αυξητικούς παράγοντες που δουλεύουν θετικά και στο μαλλί. Η χρόνια φλεγμονώδη κατάσταση είναι χαρακτηριστικό της ΑΓΑ και εξυπακούεται πως είναι αρνητικό. Η στιγμιαία φλεγμονή (acute inflammation) που έχει διάρκεια 2-3 ημέρες, είναι το ζητούμενο.
Ο λόγος που στο thread μου έχω χρησιμοποιήσει τόσα πράγματα είναι για να περιορίσω όσο γίνεται το φαινόμενο αυτό. Να μην παραμείνει δηλαδή ενεργή η φλεγμονή καθώς και να προστατέψω το δέρμα.
Σε εμένα δούλεψε, το ρολλερ μόνο του δεν δούλεψε στο παρελθόν όπως και αν το δοκίμασα.

Επίσης στον συγκεκριμένο το ρολλερ έκανε τρομερή δουλειά όπως κατά καιρούς κάνει και σε άλλα μέλη άλλων φόρουμ.
Dermaroller μόνο!!! του 2young2retire

Υπάρχουν αρκετοί που ή δεν έκανε τίποτα ή τα έκανε χειρότερα. Αυτοί το ανέφεραν και μετά δεν ξαναενημέρωσαν τι έγινε. Τουλάχιστον στα ποστ που έχω διαβάσει εγώ.
Και στο ξαναλέω, τα μαλλιά που δεν άντεξαν μια μικροφλεγμονή από το ρολλερ, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αντέξουν μακροχρόνια στη φλεγμονή που προκαλεί η ΆΓΑ. Αργά ή γρήγορα θα έφευγαν.

Επίσης αυτό τον καιρό κάνοντας ρολλερ για να αποφύγω όλα τα τοπικά που παίρνουν αρκετή ώρα και με έχουν κουράσει, εφαρμόζω στο τέλος της 2ης ημέρας ice gel pack. Η φλεγμονή από την επόμενη ημέρα εξαφανίζεται. Δεν το αναφέρω σε κανένα θέμα φυσικά, γιατί η κρυοθεραπεία σε κάποιους μπορεί να οδηγήσει σε τριχόπτωση και μάλιστα έντονη.
Εμένα μου αρέσει ο πειραματισμός και το ρίσκο, αλλά επειδή αρκετοί δεν μπορούν να καταλάβουν την συγκεκριμένη έννοια, πολλά πράγματα πλέον τα κρατώ για τον εαυτό μου, όπως επίσης σκέφτομαι κάποια θέματα να είναι προσβάσιμα μόνο σε συγκεκριμένα μέλη για να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα.
 
Μπλουζα